Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mala_Teych
- Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 12. 2007
Prvo pravilo pravi, ta sila ne sme biti preveč večja od sile proti kateri se brani.
v takem smislu nekako ..
v takem smislu nekako ..
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
si pa ti kr optimist če ga dobiš ga še men posreduj.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Preko spleta sem nekaj rezervirala 10.11 na Mastercard. Pričakovala sem, da mi bo to že takoj 18. odtrgalo z računa, ampak na izpisku ni bilo napisano- a to pomeni, da ne bo odtrgalo?
Preko spleta sem nekaj rezervirala 10.11 na Mastercard. Pričakovala sem, da mi bo to že takoj 18. odtrgalo z računa, ampak na izpisku ni bilo napisano- a to pomeni, da ne bo odtrgalo?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Sicer pa splošna oblika e-mail naslovov ime.priimek@podjetje.si/.com ?
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ Ne vem, kak je pri 'touchu', moj 'shuffle' se je moral napolnit prej, sicer pa tak ni problem, ker se polni medtem, ko glasbo gor daješ iz računalnika, ne vem, zakaj bi ga prej kaj rabila vklopit.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
angleško znaš?Peach. napisal/-a:Novo vprašanje:
Dobila sem Ipod Touch, ampak so zraven navodila le v nemščini in francoščini (jaz pa nažalost nobenega od teh jezikov ne zastopim).. Pa me sam zanima, če je treba dat kej polnit Ipod preden ga vklopiš?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov