Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Toliko se v enem letu "treba" potrošit, da se upošteva popust? Katere trgovine pa vse spadajo pod Sportina group?
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
^^ Ja. evo, tule je seznam vseh trgovin: http://www.sportina.si/index.php?s_id=16
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
ok, ne rabim nujno, ampak me pa zanima
a kera ve, kje je tista tema, kjer so se limale slikce hudih tipov? ker z iskalnikom ne najdem, ker ne vem točnega imena
a kera ve, kje je tista tema, kjer so se limale slikce hudih tipov? ker z iskalnikom ne najdem, ker ne vem točnega imena
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
purple_rain napisal/-a:^^Vstop: poslovna stavba Mercatorja, izstop: pred Filofaxom.
Hvala ti.
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
Naja* napisal/-a:NOVO!
Kje za Bežigradom je drogerija Tuš? Oz. pač najbližja, ker v Moste ravno ne bi šla samo zaradi tega.
v plavi laguni je
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
super_shine - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
^^ pa mislm da pr ruskem carju tudi.
-
leeloo13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Dolenjska
novo!
Za nekaj časa bom blokirala svoj profil na facebooku.Zanima me, če kdo ve, kako lahko to naredim in kaj moram narediti, če se potem hočem odblokirati in biti spet aktivna?
Pa še tole:ko se potem odblokiram, ali bom imela isto listo prijateljev kot pred blokiranjem ali jih bom mogla zopet vsakega posebej prosti za prijateljstvo?
Najlepša hvala!
Za nekaj časa bom blokirala svoj profil na facebooku.Zanima me, če kdo ve, kako lahko to naredim in kaj moram narediti, če se potem hočem odblokirati in biti spet aktivna?
Pa še tole:ko se potem odblokiram, ali bom imela isto listo prijateljev kot pred blokiranjem ali jih bom mogla zopet vsakega posebej prosti za prijateljstvo?
Najlepša hvala!
Malo se nasmej, pa bo vse okej
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
*kayka* napisal/-a:mene pa zanima kje se da dobit snow skate? (zgleda k bord, sam d ma spodej smučko al pa samo gladko brez vsega?). tkole:
zadeva ni taka kot board ampak kot skate, zato tudi ime snowskate
http://www.youtube.com/watch?v=gSi7Qn_iY9o
dobiš ga pa v obsešnu/madnessu.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
leeloo13 napisal/-a:Za nekaj časa bom blokirala svoj profil na facebooku.Zanima me, če kdo ve, kako lahko to naredim in kaj moram narediti, če se potem hočem odblokirati in biti spet aktivna?
Greš pod settings pa daš deactivate account, to je to. Ko ti zapaše reaktivirat svoj račun, se pač vpišeš s starim mejlom in geslom in je to to. Lista prijateljev ostane ista.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
miikena napisal/-a:leeloo13 napisal/-a:Za nekaj časa bom blokirala svoj profil na facebooku.Zanima me, če kdo ve, kako lahko to naredim in kaj moram narediti, če se potem hočem odblokirati in biti spet aktivna?
Greš pod settings pa daš deactivate account, to je to. Ko ti zapaše reaktivirat svoj račun, se pač vpišeš s starim mejlom in geslom in je to to. Lista prijateljev ostane ista.
pač se ne prijaviš nekaj časa=)
-
Ledenaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Sverige.
Libido. napisal/-a:NOVO! NUJNO, NUJNO!
Kako lahko v Koloseju rezerviram vstopnice razem tako da grem osebno tja? Po telefonu se da?
Se da, imaš Simobil ali Mobitel? Lahko tudi prek interneta (https://vstopnice.kolosej.si/), če imaš Mobitel je M-vstopnica (pokličeš 041 184 184 in slediš navodilom), če imaš Simobil je Hitra vstopnica (morš it na WAP portal: live.simobil.si).. Ponavadi dobiš številko rezervacije, greš na blagajno v Kolosej ali pa na aparatu za vstopnice in poveš oz. vtipkaš številko. Tega nisem delala že nekaj časa ampak takrat ko sem, je zmeraj delovalo.
Zadnjič spremenil Ledenaa, dne 11. Nov. 2009 16:38, skupaj popravljeno 1 krat.
ωαιтιng ғσя тнє nєxт мαgιc.*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov