Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 07. Nov. 2009 19:09

NOVO:

zanima me v koliko urah prideš iz barcelone do ljubljane z avtom?
Uporabniški avatar
Tyeisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyeisha » 07. Nov. 2009 19:29

from: Barcelona (E)
to: Ljubljana (SLO)
Distance: 1455,4 km
Time: 14:46h
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 07. Nov. 2009 19:52

kje se da kupiti alkotest? :D
Uporabniški avatar
Tyeisha
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Tyeisha » 07. Nov. 2009 20:08

jessyca na Ptuju vem, da jih imajo na pošti :) drugače pa kaka spletna trgovina pomoje..
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 07. Nov. 2009 20:13

classy napisal/-a:
V centru je en...smo včasih gor hodil, sam se ne spomnim točno kje. Mogoče je spodi celo garažna hiša?? Al neke garaže? Pa tko se notr pride na eno dvorišče...mogoče je celo več blokov? Kje zaboga smo mi bli? Bom povprašalatiste k sm bla z njimi...je pa v centru, pa res je visok, cela lj se vid.

Pol maš na Valvasorjevi, sam ni tok visok. Pol en je za Bežigradom, tm pr plavi laguni, je srednje visok pa srednje dobr razgled. Pol je tm v Savskem naselju, k so une 3 igromne stolpnice. Sam tm pa še nism bla na strehi in ne vem kakšen je razgled/kako se gor pride.
Pol na Einspielerjevi maš 2 visoka bloka, je še kr uredu razgled.

če se še kej spomnm ti povem, sm lihkar ugotovila, da sem bla na čist preveč terasah.

Uhh, danke! :D Nam bo prav pršlo... sej tud pri men so v bližini te visoki bloki, sam ne vem kako do gor prit, mislim če ne živiš v bloku in nimaš dostopa. Razen po požarnih stopnicah? :D
Uporabniški avatar
jessyca
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jessyca » 07. Nov. 2009 21:25

Tyeisha napisal/-a:jessyca na Ptuju vem, da jih imajo na pošti :) drugače pa kaka spletna trgovina pomoje..

Hvala, ampak mi je mal daleč:) sicer pa če imajo v Ptuju na pošti, so verjetno tudi v Ljubljani na pošti :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 07. Nov. 2009 21:42

Legally_blond napisal/-a:NOVO!!
ljubljančanke oz. tiste ki se vsaj mal spoznate na mesto.. kje se da prit na vrh kakšnega mal višjega bloka al pa "stolpnice" oz. katera je najvišja razgledna točka (ne gradu al pa kej predlagat), kr rabimo za neko home made snemanje? :D pač da se dol lepo vidi mesto in vse. dejte predlagat mal! :wink:

WTC.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 08. Nov. 2009 1:38

Legally_blond napisal/-a:
classy napisal/-a:
V centru je en...smo včasih gor hodil, sam se ne spomnim točno kje. Mogoče je spodi celo garažna hiša?? Al neke garaže? Pa tko se notr pride na eno dvorišče...mogoče je celo več blokov? Kje zaboga smo mi bli? Bom povprašalatiste k sm bla z njimi...je pa v centru, pa res je visok, cela lj se vid.

Pol maš na Valvasorjevi, sam ni tok visok. Pol en je za Bežigradom, tm pr plavi laguni, je srednje visok pa srednje dobr razgled. Pol je tm v Savskem naselju, k so une 3 igromne stolpnice. Sam tm pa še nism bla na strehi in ne vem kakšen je razgled/kako se gor pride.
Pol na Einspielerjevi maš 2 visoka bloka, je še kr uredu razgled.

če se še kej spomnm ti povem, sm lihkar ugotovila, da sem bla na čist preveč terasah.

Uhh, danke! :D Nam bo prav pršlo... sej tud pri men so v bližini te visoki bloki, sam ne vem kako do gor prit, mislim če ne živiš v bloku in nimaš dostopa. Razen po požarnih stopnicah? :D

Ma pride se, ni panike, mislm, mi nikol nismo nobenga poznal. Pozvoniš komu pa rečeš: Živjo, Ana je.. In že zarad tega folk odpre, ker al misl da je za njih, al pa pač da si se zmotu :D Drgač pa na bavarcu k sta uni dve stolpnci tud mogoče?

Aja un tavisok blok sred centra je pa bil bliz Bejlija, torej rtvja..
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 08. Nov. 2009 19:30

mene pa zanima kje se da dobit snow skate? (zgleda k bord, sam d ma spodej smučko al pa samo gladko brez vsega?). tkole:
Slika
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a RoNcoLiNo » 08. Nov. 2009 19:47

Jaz pa ne najdem une teme z naslovi komadov,ma vseeno,ve kdo naslov te pesmi?

http://www.youtube.com/watch?v=AjLlW8Uk8B0
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 08. Nov. 2009 20:03

^^Glasba in zabava --> Naslov komada #2

Sicer pa: na strani, ki si jo linkala, maš podatek o tem (đizs, a ljudje res nč več ne gledajo okol sebe?), na desni strani, pod uporabnikom, ki je postal video, less/more info, Song : Lux Aeterna ...
Bonnie.*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Bonnie.* » 08. Nov. 2009 20:20

Legally_blond napisal/-a:ljubljančanke oz. tiste ki se vsaj mal spoznate na mesto.. kje se da prit na vrh kakšnega mal višjega bloka al pa "stolpnice" oz. katera je najvišja razgledna točka (ne gradu al pa kej predlagat), kr rabimo za neko home made snemanje? :D pač da se dol lepo vidi mesto in vse. dejte predlagat mal! :wink:

nebotičnik mogoče. Tam pri Nami (nasproti pošte) v centru mesta, nasproti male terase.. tm se pomoje lepo vid Ljubljana.. :D
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 08. Nov. 2009 20:32

novo

punce, jaz bi vas lepo prosila, če boste kaj nakupovale v trgovinah, ki spadajo pod Sportina group, če lahko vzamete stvari na mojo kartico (če bo katera, naj mi na ZS napiše, pa ji povem številko), s tem bo sama dobila 11% popusta, pa še meni bo eno zelo veliko uslugo naredila, ker mi še samo par 100 evrov manjka do 15% popusta, ki bi mi veljal celo naslednje leto. Sama sem pokupila vse, kar mi je bilo všeč, na silo mi ni za kupovat, tako da vas res lepo prosim za pomoč :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 08. Nov. 2009 20:57

kok pa je treba potrošt za ta 15% popust? K js za 3/4 trgovin nism vedla da so pod sportino pa nism kartice dala :(
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 08. Nov. 2009 21:07

uf.. 2500eur. Kr dost, ampak meni zdaj manjka 'samo' še ene 500 eur :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov