Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
classy napisal/-a:
V centru je en...smo včasih gor hodil, sam se ne spomnim točno kje. Mogoče je spodi celo garažna hiša?? Al neke garaže? Pa tko se notr pride na eno dvorišče...mogoče je celo več blokov? Kje zaboga smo mi bli? Bom povprašalatiste k sm bla z njimi...je pa v centru, pa res je visok, cela lj se vid.
Pol maš na Valvasorjevi, sam ni tok visok. Pol en je za Bežigradom, tm pr plavi laguni, je srednje visok pa srednje dobr razgled. Pol je tm v Savskem naselju, k so une 3 igromne stolpnice. Sam tm pa še nism bla na strehi in ne vem kakšen je razgled/kako se gor pride.
Pol na Einspielerjevi maš 2 visoka bloka, je še kr uredu razgled.
če se še kej spomnm ti povem, sm lihkar ugotovila, da sem bla na čist preveč terasah.
Uhh, danke! Nam bo prav pršlo... sej tud pri men so v bližini te visoki bloki, sam ne vem kako do gor prit, mislim če ne živiš v bloku in nimaš dostopa. Razen po požarnih stopnicah?
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Legally_blond napisal/-a:NOVO!!
ljubljančanke oz. tiste ki se vsaj mal spoznate na mesto.. kje se da prit na vrh kakšnega mal višjega bloka al pa "stolpnice" oz. katera je najvišja razgledna točka (ne gradu al pa kej predlagat), kr rabimo za neko home made snemanje? pač da se dol lepo vidi mesto in vse. dejte predlagat mal!
WTC.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Legally_blond napisal/-a:classy napisal/-a:
V centru je en...smo včasih gor hodil, sam se ne spomnim točno kje. Mogoče je spodi celo garažna hiša?? Al neke garaže? Pa tko se notr pride na eno dvorišče...mogoče je celo več blokov? Kje zaboga smo mi bli? Bom povprašalatiste k sm bla z njimi...je pa v centru, pa res je visok, cela lj se vid.
Pol maš na Valvasorjevi, sam ni tok visok. Pol en je za Bežigradom, tm pr plavi laguni, je srednje visok pa srednje dobr razgled. Pol je tm v Savskem naselju, k so une 3 igromne stolpnice. Sam tm pa še nism bla na strehi in ne vem kakšen je razgled/kako se gor pride.
Pol na Einspielerjevi maš 2 visoka bloka, je še kr uredu razgled.
če se še kej spomnm ti povem, sm lihkar ugotovila, da sem bla na čist preveč terasah.
Uhh, danke! Nam bo prav pršlo... sej tud pri men so v bližini te visoki bloki, sam ne vem kako do gor prit, mislim če ne živiš v bloku in nimaš dostopa. Razen po požarnih stopnicah?
Ma pride se, ni panike, mislm, mi nikol nismo nobenga poznal. Pozvoniš komu pa rečeš: Živjo, Ana je.. In že zarad tega folk odpre, ker al misl da je za njih, al pa pač da si se zmotu Drgač pa na bavarcu k sta uni dve stolpnci tud mogoče?
Aja un tavisok blok sred centra je pa bil bliz Bejlija, torej rtvja..
-
RoNcoLiNo - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 5. 2009
Jaz pa ne najdem une teme z naslovi komadov,ma vseeno,ve kdo naslov te pesmi?
http://www.youtube.com/watch?v=AjLlW8Uk8B0
http://www.youtube.com/watch?v=AjLlW8Uk8B0
Trmasti vztrajajo. Še bolj trmasti zmagujemo...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^Glasba in zabava --> Naslov komada #2
Sicer pa: na strani, ki si jo linkala, maš podatek o tem (đizs, a ljudje res nč več ne gledajo okol sebe?), na desni strani, pod uporabnikom, ki je postal video, less/more info, Song : Lux Aeterna ...
Sicer pa: na strani, ki si jo linkala, maš podatek o tem (đizs, a ljudje res nč več ne gledajo okol sebe?), na desni strani, pod uporabnikom, ki je postal video, less/more info, Song : Lux Aeterna ...
- Bonnie.*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 9. 2009
Legally_blond napisal/-a:ljubljančanke oz. tiste ki se vsaj mal spoznate na mesto.. kje se da prit na vrh kakšnega mal višjega bloka al pa "stolpnice" oz. katera je najvišja razgledna točka (ne gradu al pa kej predlagat), kr rabimo za neko home made snemanje? pač da se dol lepo vidi mesto in vse. dejte predlagat mal!
nebotičnik mogoče. Tam pri Nami (nasproti pošte) v centru mesta, nasproti male terase.. tm se pomoje lepo vid Ljubljana..
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
novo
punce, jaz bi vas lepo prosila, če boste kaj nakupovale v trgovinah, ki spadajo pod Sportina group, če lahko vzamete stvari na mojo kartico (če bo katera, naj mi na ZS napiše, pa ji povem številko), s tem bo sama dobila 11% popusta, pa še meni bo eno zelo veliko uslugo naredila, ker mi še samo par 100 evrov manjka do 15% popusta, ki bi mi veljal celo naslednje leto. Sama sem pokupila vse, kar mi je bilo všeč, na silo mi ni za kupovat, tako da vas res lepo prosim za pomoč
punce, jaz bi vas lepo prosila, če boste kaj nakupovale v trgovinah, ki spadajo pod Sportina group, če lahko vzamete stvari na mojo kartico (če bo katera, naj mi na ZS napiše, pa ji povem številko), s tem bo sama dobila 11% popusta, pa še meni bo eno zelo veliko uslugo naredila, ker mi še samo par 100 evrov manjka do 15% popusta, ki bi mi veljal celo naslednje leto. Sama sem pokupila vse, kar mi je bilo všeč, na silo mi ni za kupovat, tako da vas res lepo prosim za pomoč
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov