Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 05. Nov. 2009 17:35

Peach. napisal/-a:NOVO VPRAŠANJE:
Slišala sem, da pri Mič stylingu sprejemajo modele.. Prideš tja in te zastonj ostrižejo.. Zanima me, če katera kej bolj ve od mene in če še vedno sprejemajo modele..

vem za en studio v mariboru ki ful isce modele, ce te zanima ZS. placa se 10€ za stroske barve, vse ostalo zastonj, frizura, barvanje...
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Veron|ka » 05. Nov. 2009 17:55

NUJNO! rabim eno, ki bi mi 2 stavka prevedla iz angleščine v slovenščino..
nujno rabim danes.. če katera obvlada, prosim prosim če mi pošlje ZS, da ji pošljem stavka :)

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 05. Nov. 2009 17:58

daj jih kar tukaj napisi, bomo s skupnimi mocmi ;) :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Veron|ka » 05. Nov. 2009 22:27

red_rose napisal/-a:daj jih kar tukaj napisi, bomo s skupnimi mocmi ;) :D

uuf hvala vseeno, sm zadevo drugače rešila :) mi je uspelo najti ene prevode čeprav sm iskala 2 uri skupi.. :schreiben:

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Uporabniški avatar
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 10. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _mala_ » 06. Nov. 2009 17:16

Lahko katera prosim to prevede v slovenščino :

19 Palestinians were killed on the Temple Mount in Jerusalem when Israeli police opened fire on a crowd that was throwing rocks at Jews gathered at the Wailing Wall below. The United Nations Security Council condemned the killings and called for a UN investigation of the incident. The Israeli government rejected this call as hypocritical: the Un was ignoring the killings of sixteen israelis in two attacks in Egypt and said nothing about the stone throwing that prompted its policeman's response.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 06. Nov. 2009 17:25

novo

je kera tuki gor, k je zaposlena na socialni? ali pa če pozna koga? rabla bi par info...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
_mala_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 10. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a _mala_ » 06. Nov. 2009 17:35

lakeesha napisal/-a:novo

je kera tuki gor, k je zaposlena na socialni? ali pa če pozna koga? rabla bi par info...

od moje kolegice sestra dela na socialni ja. kaj pa te zanima?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Nov. 2009 18:25

_mala_ napisal/-a:Lahko katera prosim to prevede v slovenščino :

19 Palestinians were killed on the Temple Mount in Jerusalem when Israeli police opened fire on a crowd that was throwing rocks at Jews gathered at the Wailing Wall below. The United Nations Security Council condemned the killings and called for a UN investigation of the incident. The Israeli government rejected this call as hypocritical: the Un was ignoring the killings of sixteen israelis in two attacks in Egypt and said nothing about the stone throwing that prompted its policeman's response.
19 Palestincev je bilo ubitih pri [Temple Mount? o madona, kako mi temu rečemo?] v Jeruzalemu med streljanjem izraelske policije na množice, ki je metala kamenje na Žide zbrane ob Zidu žalovanja. Varnostni Svet Združenih Narodov (ZN) je dogodek/pobijanje obsodil in zahteval preiskavo incidenta. Israelska vlada zavrača preiskavo, pod pretvezo, da je hinavska/dvolična: ZN je spregledal poboj Izraelcev v dveh napadih v Egiptu; tudi niso ničesar rekli o kamenjanju, ki je sprožilo policijsko streljanje.

Takole, precej nestrokovno, ampak mislm, da je sporočilo razvidno..

..ko bo pa vidla kakšna anglistka, pa naj kar popravi.
Uporabniški avatar
Legally_blond
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Legally_blond » 06. Nov. 2009 21:22

NOVO!!
ljubljančanke oz. tiste ki se vsaj mal spoznate na mesto.. kje se da prit na vrh kakšnega mal višjega bloka al pa "stolpnice" oz. katera je najvišja razgledna točka (ne gradu al pa kej predlagat), kr rabimo za neko home made snemanje? :D pač da se dol lepo vidi mesto in vse. dejte predlagat mal! :wink:
Uporabniški avatar
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda802 » 07. Nov. 2009 11:24

novo:

ve kdo kolk stane obojestranska črno-bela fotokopija v fotokopirnici zvezda danica

hvala
Uporabniški avatar
Keika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Keika » 07. Nov. 2009 11:30

Novo

s fantom bi šla rada v jacuzzi, oz. ga s tem prijetno presenetila, zdaj pa iščem kakšen jacuzzi za dva v Ljubljani.

Kakšna ideja? :D
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 07. Nov. 2009 11:36

She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 7. 2007
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a *Lally* » 07. Nov. 2009 12:55

Legally_blond napisal/-a:NOVO!!
ljubljančanke oz. tiste ki se vsaj mal spoznate na mesto.. kje se da prit na vrh kakšnega mal višjega bloka al pa "stolpnice" oz. katera je najvišja razgledna točka (ne gradu al pa kej predlagat), kr rabimo za neko home made snemanje? :D pač da se dol lepo vidi mesto in vse. dejte predlagat mal! :wink:

Najbolš je kr na grad it, gor je en stolp in iz tm se cel severni del LJ vid.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 07. Nov. 2009 18:21

NOVO

Pozna kdo kakšen dober film/knjigo o vikingih?
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 07. Nov. 2009 18:26

Legally_blond napisal/-a:NOVO!!

V centru je en...smo včasih gor hodil, sam se ne spomnim točno kje. Mogoče je spodi celo garažna hiša?? Al neke garaže? Pa tko se notr pride na eno dvorišče...mogoče je celo več blokov? Kje zaboga smo mi bli? Bom povprašalatiste k sm bla z njimi...je pa v centru, pa res je visok, cela lj se vid.

Pol maš na Valvasorjevi, sam ni tok visok. Pol en je za Bežigradom, tm pr plavi laguni, je srednje visok pa srednje dobr razgled. Pol je tm v Savskem naselju, k so une 3 igromne stolpnice. Sam tm pa še nism bla na strehi in ne vem kakšen je razgled/kako se gor pride.
Pol na Einspielerjevi maš 2 visoka bloka, je še kr uredu razgled.

če se še kej spomnm ti povem, sm lihkar ugotovila, da sem bla na čist preveč terasah.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov