Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
gugl?Seyfullah napisal/-a:Dobro jutro želim
A mi lahko kdo pomaga,morm napisat vabilo na predstavitev seminarske naloge,ki ga pa moram poslati po mailu pa me zanima če katera ve za kak link,kjer bi napisala vabilo oziroma tak,da mora nekdo odpreti pa prebrati v mailu,...Res full bi bla hvaležna,pa čimprej če se da
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
purple_rain napisal/-a:gugl?Seyfullah napisal/-a:Dobro jutro želim
A mi lahko kdo pomaga,morm napisat vabilo na predstavitev seminarske naloge,ki ga pa moram poslati po mailu pa me zanima če katera ve za kak link,kjer bi napisala vabilo oziroma tak,da mora nekdo odpreti pa prebrati v mailu,...Res full bi bla hvaležna,pa čimprej če se da
Hahahaha ei hvala jst sm sam po Sloveniji iskala ja dumb me Wiiiii hvala
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
*gigita* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2009
micamaca napisal/-a:*Gaja* napisal/-a:NUJNO!
A je jutr odprt kakšen Mercator al kej podobnga kje v Lj (po možnosti za bežigradom) čeprav je praznik??
ne, jutr je use zaprt
Možno da je tist mercator na bavarcu odprt ker je drugače tud v nedeljo cel dan.
It's all about dancing...
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
kaj bi lahko jas kar tule vprašala..
ravno zdaj se mi je tak naredlo tu gor na forumu, da je vse malo.. mislim komaj berem.. pa še neka taka "zapacana" belo-črna barva je.. sploh nevem kaj sem naredla, neki link sem hotla not kopirat, pa se mi je to naredlo, lahko da sem kaj drugega pritisnla, samo res nevem.. aja, pa samo tule na cosmotu so take malo črke (reeees male), drugje je pa vse normalno..
ve kdo kaj bi to lahko blo, oz.kak naj naredim da bi črke dala v normalno velikost?
LP
ravno zdaj se mi je tak naredlo tu gor na forumu, da je vse malo.. mislim komaj berem.. pa še neka taka "zapacana" belo-črna barva je.. sploh nevem kaj sem naredla, neki link sem hotla not kopirat, pa se mi je to naredlo, lahko da sem kaj drugega pritisnla, samo res nevem.. aja, pa samo tule na cosmotu so take malo črke (reeees male), drugje je pa vse normalno..
ve kdo kaj bi to lahko blo, oz.kak naj naredim da bi črke dala v normalno velikost?
LP
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Sicr ful glupo uprašanje ampk:
a pozna kdo koga, k prodaja ukradene telefone, namreč učer so ukradl mojga lepga bejbija z vijolčnim cofkom k mi je pomenu use na svetu,biu je k laptop u enm pa še prjatu (lol) sliš e čist bedno, saaam...vredn je prek 400€, jz dam nagrade tut 150€,sam da dobim nazaj, ker itk bom tut tok mogla dat zanjga če ga kupm prek bolhe
HVALA.
a pozna kdo koga, k prodaja ukradene telefone, namreč učer so ukradl mojga lepga bejbija z vijolčnim cofkom k mi je pomenu use na svetu,biu je k laptop u enm pa še prjatu (lol) sliš e čist bedno, saaam...vredn je prek 400€, jz dam nagrade tut 150€,sam da dobim nazaj, ker itk bom tut tok mogla dat zanjga če ga kupm prek bolhe
HVALA.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Mogoče bi se najdlo v E.Leclercu._triangle_ napisal/-a:prosila bi vas za kakršnokoli informacijo glede tega kje bi lahko v ljubljani kupila cider, to je neke vrste jabolčni ali hruškov mošt, zmešan s pivom?
ctrl + "ščegi" na miški oz. + ali - tipki.fashion.freak napisal/-a:kaj bi lahko jas kar tule vprašala..
LP
Probaj s temle http://www.baza-ukradenih-gsm.com/chiqqa napisal/-a:Sicr ful glupo uprašanje ampk:
HVALA.
- fashion.freak
- Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 9. 2009
O mama mia, to je pa zaj čisto drugače (:
najlepša ti hvala.. (opet) (:
najlepša ti hvala.. (opet) (:
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Bejbe... če vam ni odveč, bi vas prosila, da odsurfate na http://www.rtvslo.si/hri-bar/, si pogledate posnetek in glasujete v anketi. Navijam pa za Nejca Mravljo (Žižek).
Hvala vsem že vnaprej!
Hvala vsem že vnaprej!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Hvala *mala*
Spet me neki zanima: kako pridem s trolo od Kardeljeve do Aškerčeve kjer je zdravstveni dom? Sm gledala na googlu zemljevid in naj bi tam vozila tud 6. Kje najbližje vozi 6 oz. kje v bližini Kardeljeve lahko vstopim pa kje pol najbližje ZD izstopim?
Spet me neki zanima: kako pridem s trolo od Kardeljeve do Aškerčeve kjer je zdravstveni dom? Sm gledala na googlu zemljevid in naj bi tam vozila tud 6. Kje najbližje vozi 6 oz. kje v bližini Kardeljeve lahko vstopim pa kje pol najbližje ZD izstopim?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov