Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
saarijarvi napisal/-a:kepka napisal/-a:Sem sla pogledat, ampak je bolj slabo. High school musical, eno 3 klasike in to je to. Mogoce se kdo ve, kje bi se dalo dobiti filmske plakate, plakate igralcev? Ker ne iscem aktualnih, je brezveze, da grem v Koloseja.
V Cityparku tm nasproti Vale Novak je ena trgovinca z risarsko opremo in tam majo velike plakate starih klasičnih filmov in igralcev.. Ful so lepi, ampak kr dragi
kaj to pomeni dragi?
js mam že dlje časa naučan plakat od metropolisa (sem že razmiljala, da bi ga v dvoru dol snela in samo tekla
- *milka*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 10. 2009
Novo
Meni se je zgodilo, pri enih osebah, da jih facebook nekaj zeza in včasih imajo profil, včasih pa ga nimajo. Tako da jih imam včasih med prijatelji včasih pa ne in je njihov profil nedostopen oz. ne obstaja. In ko so dobili profil nazaj, opažam, da jih nimam več med prijatelji. Sedaj pa ne vem ali so me oni odstranli ali pa fb zafrkava. Se to tudi vam dogaja?
Meni se je zgodilo, pri enih osebah, da jih facebook nekaj zeza in včasih imajo profil, včasih pa ga nimajo. Tako da jih imam včasih med prijatelji včasih pa ne in je njihov profil nedostopen oz. ne obstaja. In ko so dobili profil nazaj, opažam, da jih nimam več med prijatelji. Sedaj pa ne vem ali so me oni odstranli ali pa fb zafrkava. Se to tudi vam dogaja?
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
*milka* napisal/-a:Novo
Tut men se to pr eni kolegici dogaja ... Pa tut na fotkah k je taggana, se spomnm, da je neki cudnga, sam se ne spomnm vec kaj Ne vem pa zakaj se to dogaja
Live. Love. Surf.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ribicax raje ne it ker bos lahko presvicana tam je pa ponavadi hladnejsi zrak...
-
la HauteCouture - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 10. 2009
ne no pač ene kej boli pa še tolk niso, da bi k zdravniku šli. Sej v večini primerov ni nč hujšga, sam nikol ne veš, prej k se karkoli odkrije, več je možnosti za uspešno zdravljenje.
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Najbrž zato, ker ne snema zvoka. http://www.dooyoo.co.uk/digital-camera/canon-powershot-a420/
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
NUJNO
rabim torent do filma 'il postino' /the postman always rings twice s pripadajočimi podnapisi (slovenskimi/ hrvaškimi/ srbskimi).
najdem eno in drugo. ampak zadevi se nikakor ne ujemata.
na ZS.
rabim torent do filma 'il postino' /the postman always rings twice s pripadajočimi podnapisi (slovenskimi/ hrvaškimi/ srbskimi).
najdem eno in drugo. ampak zadevi se nikakor ne ujemata.
na ZS.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov