Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
kr avtomatsko ti podaljšajo ja! tak so vsaj meni in mojemu bivšemu. ko mu je potekla pogodba, je še kar naprej dobival račune, tud ko ni kupil novega telefona al pa izkoristil neke možnosti ko tud majo!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
študentka20 napisal/-a:kr avtomatsko ti podaljšajo ja! tak so vsaj meni in mojemu bivšemu. ko mu je potekla pogodba, je še kar naprej dobival račune, tud ko ni kupil novega telefona al pa izkoristil neke možnosti ko tud majo!
ja ampak, ko ti te 2 leti pretwečeta, te pač oni obdržijo kot stranko in pogodbo obnovijo/podalšajo, ampak brez obveznosti. v tem primeru tvoj fant lahko ju3 prekine to pogodbo.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:ja full je zafrknjeno napisano.. sej zato me pa zanima po kakšni ceni bi zdej loh kupla fon, če je bla posebna ponudba da ga lahko kupim po orto cenah.. morm se sprehodt do kšnga centra hvala usem!
vanessa... a ni tko da lahko bon zamenjaš samo en mesec po tem ko ti preteče?
damjanč.. mislm da je to sam kataloška prodaja.
ne vem, zto pa sprašujem
NOVO
ve kdo za kašno podobno stran ku npr nepremičnine.si, bolha.si, kamrica, kjer so med drugimi tudi oglasi za stanovanja (v LJ)?
-
*gigita* - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 2. 2009
NOVO
ostali so mi 4je boni, en je zapadu 31. maja, druga dva 30. junija in zadnji mi bo 31.7.. nikoli nism mela časa jih it zamenjat in dvomim da bom mela čas vse do sredine septembra/oktobra.. do kdaj lahko zamenjam bone? velja zmenjat bone iz prejšnjega šolskega leta za naslednje al morem obvezno pred oktobrom?
Pretečene bone se naj bi zamenjalo v roku enega meseca...to pomen da če ti je pretekel 30.junija ga moraš zamenjat do 30.julija.
It's all about dancing...
-
leeloo13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Dolenjska
NOVO!
Rada bi si postrigla dolge lase precej na kratko.Ker imam lepe poteze obraza pravijo, da bi mi pasalo.
Nekoč sem na netu našla eno spletno stran, da si si gor nalovdal svojo fotko in si spreminal barve in oblike frizure,da si lahko videl kaj ti sploh paše.
Tako da če katera pozna skučajno kaj podobnega, bi ji bila zelo hvaležna!
Rada bi si postrigla dolge lase precej na kratko.Ker imam lepe poteze obraza pravijo, da bi mi pasalo.
Nekoč sem na netu našla eno spletno stran, da si si gor nalovdal svojo fotko in si spreminal barve in oblike frizure,da si lahko videl kaj ti sploh paše.
Tako da če katera pozna skučajno kaj podobnega, bi ji bila zelo hvaležna!
Malo se nasmej, pa bo vse okej
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tega je ogromno.
povprašej gugla, da ti pove več o virtual makeover
povprašej gugla, da ti pove več o virtual makeover
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
flesherka_ napisal/-a:Tamarra* napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:v videoteki? ga boš še najhitreje dobla. včasih je treba pomislit malo staromodno, pa se reši še tak moderen problem=)
Ja, res je ful staromodno, če na videoteko pomisliš kot da tja noben več ne hodi že najmanj 100 let govoriš.
glede na to da delam v videoteki že zelo dolgo, govorim iz izkušenj...
Tudi jaz govorim iz izkušenj, ki trajajo že tam okoli 11, 12 let
sicer pa btw, kje delaš, glede na to da si iz mb, če ni skrivnost?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
študentka20 napisal/-a:kr avtomatsko ti podaljšajo ja! tak so vsaj meni in mojemu bivšemu. ko mu je potekla pogodba, je še kar naprej dobival račune, tud ko ni kupil novega telefona al pa izkoristil neke možnosti ko tud majo!
Seveda dobivaš račune! Ne bo potem kar zastonj ratalo. Po dveh letih ti poteče vezava, kar pomeni, da lahko naročnino brez obveznosti kadarkoli prekineš ali pa vzameš nov telefon / popust in jo s tem spet podaljšaš za dve leti. Ne bo se ti pa sama od sebe prekinla. To boš morala pa kar osebno it uredit v poslovalnico.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Slišala sem, da je Izi brez meja, najcenejši za Hrvaško, če zbereš Tele2 operaterja. Ali katera ve, če se dobro obnese, ima izkušnje z njim in ali je treba imeti od Izi telefon, da ti dela ali bi mi delalo tudi na mojem telefonu(simobil)?
A goal without a plan is just a wish.
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
*Gaja* napisal/-a:NOVO
S čim brišete oz. čistite tipkovnico in ekran ter računalnik? Ne vem kako se naj lotim čiščenja režic med tipkami na tipkovnici, niti ne vem s kakšnim čistilom naj čistim.
jst jo sklopm s kabli vred, nesem v garažo in s kompresorjem fajn popiham...pa vse vn poleti. za ekran si pa kupujem tekočino na šprico v big bangu...sicer pa lahko kr z malo vlažno cunjco,
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov