Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
NOVO
nujno nujno rabim zvedt katera mesta za visje sole so se prosta
nujno nujno rabim zvedt katera mesta za visje sole so se prosta
-
borboletta - Debatorica
- Na forumu od: 19. 8. 2006
^^
tle bojo več vedli: www.svetovalnica.com
NOVO
Zanima me kje bi lahko dobila tako kroglo, ki se odpre in not daš potem modrc, da se ti lepo pere v pralnem stroju?
NOVO
Zanima me kje bi lahko dobila tako kroglo, ki se odpre in not daš potem modrc, da se ti lepo pere v pralnem stroju?
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
nujno!
tkole je, mature nisem opravila in rada bi obdržala status dijaka. morala se bom vpisat na nek poklicni tečaj in me zanima kaj dejansko jim morem poslat, ali obstaja kakšna prijavnica ali morem sama napisati zakaj gre? upam, da razumete, kaj želim vprašati
hvala
tkole je, mature nisem opravila in rada bi obdržala status dijaka. morala se bom vpisat na nek poklicni tečaj in me zanima kaj dejansko jim morem poslat, ali obstaja kakšna prijavnica ali morem sama napisati zakaj gre? upam, da razumete, kaj želim vprašati
hvala
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
borboletta napisal/-a:^^
NOVO
Vem, da so mel neki podobnega včasih v Intimmisimi.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
borboletta napisal/-a:^^
NOVO
V Neckermann katalogu
http://www.neckermann.si/artikel/3612926/Pripomocek-za-pranje
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
*ka!a* napisal/-a:nujno!
hvala
izberi eno solo pa jih kar poklic pa uprasi k sploh ni nujno da imajo vsi isto...
-
powerpuf - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
no ker v temi kitajska kuhinja noben ne šlijivi bom še tu uprašala
a je enako dobro, ali vsaj podnobno dobro, če v voku kuhaš na električnem štadilniku in ne na ognju. ker bi si rada kupila vok, pa so mi rekli da to ni potem takega okusa kot na ognju!?
a je enako dobro, ali vsaj podnobno dobro, če v voku kuhaš na električnem štadilniku in ne na ognju. ker bi si rada kupila vok, pa so mi rekli da to ni potem takega okusa kot na ognju!?
-
borboletta - Debatorica
schpeltza napisal/-a:borboletta napisal/-a:
NOVO
V Neckermann katalogu
http://www.neckermann.si/artikel/3612926/Pripomocek-za-pranje
YEEEY! Ful ful hvala, ker vem, da so nekoč prodajali po teh katalogih to in sm šla na njihovo stran iskat pa nism nikukr najdla.
-
borboletta - Debatorica
powerpuf napisal/-a:no ker v temi kitajska kuhinja noben ne šlijivi bom še tu uprašala
Moja mama pravi tako: prvo kr je more bit vok kvaliteten in ne kšn za par evričov. Če kuhaš na ognju ali električnem štedilniku je razlika za začetnika oz. nepoznavalca skorajda neopazna. Tako, da za navadnega uporabnika ni neke razlike. Razliko opazijo, in sicer v vonju, res kšni zagreti gurmani, kuharji...
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Kolko stane "mali servis" pri veterinarju za mačko?
Namreč, že več kot dve leti se po naši ulici klati maček. Že od začetka se mi je ful prikupil in mu vsak dan nastavljamo hrano. S časom mi je prirasel vedno bolj k srcu. Izgleda odrasel, zdrav, kratkodlak siv muc.
Tak sm se navezala nanj, da vedno bolj razmišljam, da bi ga vzela za svojega. Lastnika nima.
Generalno izgleda zdrav, razen kakega klopa občasno in posledic pretepov v času gonjenja (ni kastriran). Pa me zanima, koliko stane tak hiter pregled pri veterinarju, da vidi, če je vse ok.
Muc je sicer živahen, igriv, nima nobenih izcedkov ali kaj podobnega...edino za kake gliste se bojim, ker je ful suh.
Namreč, že več kot dve leti se po naši ulici klati maček. Že od začetka se mi je ful prikupil in mu vsak dan nastavljamo hrano. S časom mi je prirasel vedno bolj k srcu. Izgleda odrasel, zdrav, kratkodlak siv muc.
Tak sm se navezala nanj, da vedno bolj razmišljam, da bi ga vzela za svojega. Lastnika nima.
Generalno izgleda zdrav, razen kakega klopa občasno in posledic pretepov v času gonjenja (ni kastriran). Pa me zanima, koliko stane tak hiter pregled pri veterinarju, da vidi, če je vse ok.
Muc je sicer živahen, igriv, nima nobenih izcedkov ali kaj podobnega...edino za kake gliste se bojim, ker je ful suh.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Maturitetni tečaj + status met je najdražja varjanta, žal.*ka!a* napisal/-a:nujno!
hvala
Najboljš je poklicat na šolo, če že imaš kakšno izbrano, in vprašat.
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane?
http://www.lekarnar.com/izdelki/desderman-n-150-ml
kj tazga? drugač pa mal poglej oz. povprašej v lekarni
-
powerpuf - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane?
jaz sem si ravno zadnjič kupila v mercatorju od essence, ni tak kvaliteten kot v lekarni ampak je kul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov