Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:novo
kje lahko kupim kuharsko kapo uno ta velko k jo majo kuharji?
http://www.bevann.si/oblacila_pokrivala.html
http://www.laborplast.si/kuharske_kape.php
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
^^ hvala ti, sam sem mislila bolj v trgovini v okolici lj, ker bi nujno rabla za en hec, pa ne morm čakat da dostavjo
-
.drama.queen. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: somewhere over the rainbow
NOVO
A ve mogoče katera za kakega vredu mizarja iz okolice celja?? Bi rabla dat delat mizo,posteljo pa kakšno omaro, in to čimprej...hvala
A ve mogoče katera za kakega vredu mizarja iz okolice celja?? Bi rabla dat delat mizo,posteljo pa kakšno omaro, in to čimprej...hvala
- *nikita*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2007
imam eno vprašanje ....
kakšna je razlika med tistimi, ki smo redno vpisani npr. na nek faks znotraj univerze v lj in med tistimi, ki obiskujejo neko visoko šolo in šolnino plačajo sami (pa s tem ne mislim izredne študente ampak študente na faksih, ki niso vključeni v ul)? ali imajo ti drugi normalno status študenta, pravico do bonov, do študentskega doma, do študentskega dela? ali so taki študentje vključeni med ostale študente, ali pa so ´nekaj posebej´?
to me zanima zgolj informativno, tako da če je kaka punca, ki recimo študira na visoki šoli, me zanimajo njene izkušnje
kakšna je razlika med tistimi, ki smo redno vpisani npr. na nek faks znotraj univerze v lj in med tistimi, ki obiskujejo neko visoko šolo in šolnino plačajo sami (pa s tem ne mislim izredne študente ampak študente na faksih, ki niso vključeni v ul)? ali imajo ti drugi normalno status študenta, pravico do bonov, do študentskega doma, do študentskega dela? ali so taki študentje vključeni med ostale študente, ali pa so ´nekaj posebej´?
to me zanima zgolj informativno, tako da če je kaka punca, ki recimo študira na visoki šoli, me zanimajo njene izkušnje
- KrvaviAnus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2009
Pred dnevi sem si nabavil urbano, in je 100% napolnjena, ker so jo napolnili na LPP!
Danes, ko sem šel na autobus je tam pisalo ; urbana je validirana velja do 5.10.2009, ampak ni bilo tistega piska.. Voznik tudi nič ni vedel kaj je to. Ve mogoče kdo kaj naj bi to pomenilo??
Danes, ko sem šel na autobus je tam pisalo ; urbana je validirana velja do 5.10.2009, ampak ni bilo tistega piska.. Voznik tudi nič ni vedel kaj je to. Ve mogoče kdo kaj naj bi to pomenilo??
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Js sem se ponesreči prijavila, da spremljam nek blog s svojim google računom. In sedaj imam tam napisano svoje ime in priimek. Kako to zbrišeš ali pa vsaj spremeniš?
EDIT: sem že zrihtala.
EDIT: sem že zrihtala.
Zadnjič spremenil LanaMaxim, dne 10. Sep. 2009 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
.drama.queen. napisal/-a:NOVO
Ni lih v okolici Celja, ampak mi smo 2 leti nazaj pri njih naročili kuhinjo in smo ful zadovoljni,prav tako kolegica ki nam ga je priporočila!
Mizarstvo Tekavčič - Nove Lašče
slikca kuhinje
Let's swim to the moon .....
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
KrvaviAnus napisal/-a:Pred dnevi sem si nabavil urbano, in je 100% napolnjena, ker so jo napolnili na LPP!
Mah sj povsod piše, da so še neke napake k jih (kao) odpravljajo tko da pomoje je to to. Ker če piše, da velja do 5.10. potem ne bi smel imet težav...ah ja mogoče pa nisi slišal piska, jaz ga tud zadnjič nisem v enem izmed ta starih avtobusov ker je tok motor ropotal.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
*QueenBitch* napisal/-a:KrvaviAnus napisal/-a:Pred dnevi sem si nabavil urbano, in je 100% napolnjena, ker so jo napolnili na LPP!
Mah sj povsod piše, da so še neke napake k jih (kao) odpravljajo tko da pomoje je to to. Ker če piše, da velja do 5.10. potem ne bi smel imet težav...ah ja mogoče pa nisi slišal piska, jaz ga tud zadnjič nisem v enem izmed ta starih avtobusov ker je tok motor ropotal.
ja kaj pa če bom jas iz maribora prišla tja in se hotla pelat z busom?
-
punk´s not dead - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2008
nevem, če to spada pod to temo ali ne
in sicer potrebujem eno pesem, če jo katera ima, ali vsaj izvajalko, morebiti celo naslov..
vem samo, da poje ženska, in vmes zapoje "hladan kao špricer"..
če se kateri sanja, katera pese bi to naj bila, bi prosila če odgovori na to moje vprašanje..
hvala in lp
in sicer potrebujem eno pesem, če jo katera ima, ali vsaj izvajalko, morebiti celo naslov..
vem samo, da poje ženska, in vmes zapoje "hladan kao špricer"..
če se kateri sanja, katera pese bi to naj bila, bi prosila če odgovori na to moje vprašanje..
hvala in lp
- KrvaviAnus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2009
*QueenBitch* napisal/-a:KrvaviAnus napisal/-a:Pred dnevi sem si nabavil urbano, in je 100% napolnjena, ker so jo napolnili na LPP!
Vem, sam včeraj ni bilo piska! Voznik je tudi probal pa ni šlo in je rekel naj probam še na drugmu pa spet ni piskal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]