Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a love.<3 » 09. Sep. 2009 20:41

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:novo

kje lahko kupim kuharsko kapo uno ta velko k jo majo kuharji?

http://www.bevann.si/oblacila_pokrivala.html

http://www.laborplast.si/kuharske_kape.php
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 09. Sep. 2009 21:02

^^ hvala ti, sam sem mislila bolj v trgovini v okolici lj, ker bi nujno rabla za en hec, pa ne morm čakat da dostavjo ;)
Uporabniški avatar
.drama.queen.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a .drama.queen. » 09. Sep. 2009 21:20

NOVO

A ve mogoče katera za kakega vredu mizarja iz okolice celja?? Bi rabla dat delat mizo,posteljo pa kakšno omaro, in to čimprej...hvala

Uporabniški avatar
_malena_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a _malena_ » 10. Sep. 2009 8:53

pozer22 napisal/-a:==NUJNO==

Ve kdo za dobrega veterinara za glodalce v ljubljani.Res nujno rabim!!!!!

Na cesti v mestni log, v sklopu veterinarskega faxa... Imajo strokovnjake za glodalce.
*nikita*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *nikita* » 10. Sep. 2009 10:13

imam eno vprašanje ....

kakšna je razlika med tistimi, ki smo redno vpisani npr. na nek faks znotraj univerze v lj in med tistimi, ki obiskujejo neko visoko šolo in šolnino plačajo sami (pa s tem ne mislim izredne študente ampak študente na faksih, ki niso vključeni v ul)? ali imajo ti drugi normalno status študenta, pravico do bonov, do študentskega doma, do študentskega dela? ali so taki študentje vključeni med ostale študente, ali pa so ´nekaj posebej´?

to me zanima zgolj informativno, tako da če je kaka punca, ki recimo študira na visoki šoli, me zanimajo njene izkušnje :)
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a KrvaviAnus » 10. Sep. 2009 16:07

Pred dnevi sem si nabavil urbano, in je 100% napolnjena, ker so jo napolnili na LPP!
Danes, ko sem šel na autobus je tam pisalo ; urbana je validirana velja do 5.10.2009, ampak ni bilo tistega piska.. Voznik tudi nič ni vedel kaj je to. Ve mogoče kdo kaj naj bi to pomenilo??
Uporabniški avatar
love.<3
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a love.<3 » 10. Sep. 2009 17:40

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:^^ hvala ti, sam sem mislila bolj v trgovini v okolici lj, ker bi nujno rabla za en hec, pa ne morm čakat da dostavjo ;)

poj ti pa predlagam da greš na gostinsko šolo prašat ali pokličeš kje oni dobijo.
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 10. Sep. 2009 18:02

Js sem se ponesreči prijavila, da spremljam nek blog s svojim google računom. In sedaj imam tam napisano svoje ime in priimek. Kako to zbrišeš ali pa vsaj spremeniš?

EDIT: sem že zrihtala. :)
Zadnjič spremenil LanaMaxim, dne 10. Sep. 2009 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 10. Sep. 2009 19:04

.drama.queen. napisal/-a:NOVO

A ve mogoče katera za kakega vredu mizarja iz okolice celja?? Bi rabla dat delat mizo,posteljo pa kakšno omaro, in to čimprej...hvala

Ni lih v okolici Celja, ampak mi smo 2 leti nazaj pri njih naročili kuhinjo in smo ful zadovoljni,prav tako kolegica ki nam ga je priporočila!

Mizarstvo Tekavčič - Nove Lašče

slikca kuhinje
Let's swim to the moon .....
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 10. Sep. 2009 20:03

KrvaviAnus napisal/-a:Pred dnevi sem si nabavil urbano, in je 100% napolnjena, ker so jo napolnili na LPP!
Danes, ko sem šel na autobus je tam pisalo ; urbana je validirana velja do 5.10.2009, ampak ni bilo tistega piska.. Voznik tudi nič ni vedel kaj je to. Ve mogoče kdo kaj naj bi to pomenilo??

Mah sj povsod piše, da so še neke napake k jih (kao) odpravljajo tko da pomoje je to to. Ker če piše, da velja do 5.10. potem ne bi smel imet težav...ah ja mogoče pa nisi slišal piska, jaz ga tud zadnjič nisem v enem izmed ta starih avtobusov ker je tok motor ropotal. :D
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 10. Sep. 2009 21:06

*QueenBitch* napisal/-a:
KrvaviAnus napisal/-a:Pred dnevi sem si nabavil urbano, in je 100% napolnjena, ker so jo napolnili na LPP!

Mah sj povsod piše, da so še neke napake k jih (kao) odpravljajo tko da pomoje je to to. Ker če piše, da velja do 5.10. potem ne bi smel imet težav...ah ja mogoče pa nisi slišal piska, jaz ga tud zadnjič nisem v enem izmed ta starih avtobusov ker je tok motor ropotal. :D

ja kaj pa če bom jas iz maribora prišla tja in se hotla pelat z busom?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Sep. 2009 23:41

^^Ja tudi tole meni ni jasno...ker jaz bom zagotovo prišla kdaj samo za kak dan v Lj. A se da to kartico kupit samo za en dan? Žetoni so še v prodaji?
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a punk´s not dead » 10. Sep. 2009 23:44

nevem, če to spada pod to temo ali ne :?
in sicer potrebujem eno pesem, če jo katera ima, ali vsaj izvajalko, morebiti celo naslov..
vem samo, da poje ženska, in vmes zapoje "hladan kao špricer"..
če se kateri sanja, katera pese bi to naj bila, bi prosila če odgovori na to moje vprašanje..
hvala in lp :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 10. Sep. 2009 23:46

^^Take stvari se ponavadi sprašuje v temi Naslov komada. Jo imaš pod splošno, trenutno na prvi strani.
KrvaviAnus
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a KrvaviAnus » 11. Sep. 2009 8:42

*QueenBitch* napisal/-a:

Vem, sam včeraj ni bilo piska! Voznik je tudi probal pa ni šlo in je rekel naj probam še na drugmu pa spet ni piskal...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]