Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Libido. napisal/-a:punce .. nujno! ... en nasvet rabim, če se je kateri že kaj podobnega zgodilo ...
tole se mi je zgodilo malo prej, sedim lepo za računalnikom ko me kar naenkrat ostro zaboli v hrbtu .. (na slikci približno tam kjer je pobarvano s črno) .. če diham plitko me pri vsakem vdihu špikne, če diham normalno me stisne, malo bolj globoko pa sploh ne morem vdihnit ..
sem vzela lekadol in upam da bo pomagalo, ampak nevem kaj naj bi bla zdej ta nenadna bolečina
ma katera podobno izkušnjo?
Lahko je nepravilna drža,lahko je pa prehlad....To se men dogaja in te prov useka,da te kr zvije od bolečine pa skelenja...Ampak pomoje ne more bit nč hudga,prehladila si se pomoje
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A kdo ve kje se nahajajo rezultati za poklicno maturo..zdej za jesenski rok? tamau nikjer ne najde..rezultati splošne mature so na RICu..poklicne pa ne..hmm
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na šolo mora jit. Js sm bla prov presenečena, ko sem izvedla, da rezultati poklicne niso na internetu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Ja zgleda, da res ni druge.. Hvala useen.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
eno vprašanje:
pogovarjam se s škotom in napisal mi je stavek:
he stayed at the hotel where my aunt runs.
hotel je povedati, da je nekdo bival v hotelu, ki ga vodi njegova teta. stavim, da 99% slovencev bi razumelo ta stavek, da je bival v hotelu, v katerem njegova teta teče, morda ima hotel tekaško stezo pa se teta rekreira....
potem sem ga vprašal, kako bi se pa potem angleško reklo, da je bival v hotelu, ki ima npr. tekaško stezo na kateri teče teta?
pa mi je rekel, he stayed at a hotel where my aunt uses their running track
pa sem ga vprašal, če imajo glagol teči=run, zakaj komplicirajo in uporabljajo to use their running track?
torej moje vprašanje je naslednje: obvlada kdo tako dobro angleško oz. lahko nekdo vpraša prof. angleščine, kako se na najkrajši način oblikuje stavek bival je v hotelu, v katerem moja teta teče?
hvala, ampak res me zanima!
hotel je povedati, da je nekdo bival v hotelu, ki ga vodi njegova teta. stavim, da 99% slovencev bi razumelo ta stavek, da je bival v hotelu, v katerem njegova teta teče, morda ima hotel tekaško stezo pa se teta rekreira....
potem sem ga vprašal, kako bi se pa potem angleško reklo, da je bival v hotelu, ki ima npr. tekaško stezo na kateri teče teta?
pa mi je rekel, he stayed at a hotel where my aunt uses their running track
pa sem ga vprašal, če imajo glagol teči=run, zakaj komplicirajo in uporabljajo to use their running track?
torej moje vprašanje je naslednje: obvlada kdo tako dobro angleško oz. lahko nekdo vpraša prof. angleščine, kako se na najkrajši način oblikuje stavek bival je v hotelu, v katerem moja teta teče?
hvala, ampak res me zanima!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
He he..spet, že v štartu je ta tvoj kolega zaj* - s stavkom o hotelu, ki ga vodi njegova teta -> "at the hotel which my aunt runs" bi moral rečt, ane.Jochie napisal/-a:eno vprašanje:
Zakaj? Ravno zato, ker "to run" ima več pomenov..in se je on odločil za tako rabo kot se pač je. In ker če bi samo rekli "where my aunt runs", bi bilo tako strašno suhoparno; v ang. se da pa tako lepo komplicirat stavke, pa še vedno vse lepo povedati (ne pa kot npr. v španščini, kjer govorijo pol ure in povejo vse skupaj bore mal).pa sem ga vprašal, če imajo glagol teči=run, zakaj komplicirajo in uporabljajo to use their running track?
-
powerpuf - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 5. 2009
- Kraj: ljubljana
ok, zdi se mi da halo katra! samo nisem pa čisto ziher pa pinki
http://www.halopinki.si/main.php?showpa ... anguage=si
http://www.halopinki.si/main.php?showpa ... anguage=si
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Jst na simobilu paket orto u nulo.Zdaj me pa zanima koliko ti nabijejo za 1 sms, ki ga pošlješ na hrvaško številko-omrežje.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
Helo! Prosila bi za novo pesem od Alya,če se ne motim je naslov Brazil! če bi mi jo lahko kdo posredoval! hvala
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
novo
kje lahko kupim kuharsko kapo uno ta velko k jo majo kuharji?
kje lahko kupim kuharsko kapo uno ta velko k jo majo kuharji?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]