Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Sep. 2009 20:09

NOVO:

Rabim kakšen zanimiv in poseben predlog. Naslednji teden bom v eni skupini, ko pride 25 tujcev k nam. In bo 6 skupin (vsaka iz druge države), pa moramo mi predstaviti Slovenijo. Pa če ima katera slučajno kak zanimiv predlog na kakšen način, kaj povedat? Zaenkrat še bolj zbiramo ideje, sam neki bo treba speljat... Lahko pa od hrane, pokrajinskih značilnosti, ...karkoli...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Sep. 2009 21:15

*Gaja* napisal/-a:nisem vedla kam postavit to vprašanje in bom vprašala kar tukej.. a na fax mate punce puščice al v čem noste kakšno kulico, svinčnik..? sej ne mislim zdej tiste osnovnošolske ampak te majhne okrogle za par kulic? pa kje majo kakšne lepe in ne preveč otroške? kr v sš sem mela za zapiske eno majhno, pa je ful boga, ker jo je vmes mela druga sošolka. :D

Jaz sem imela svinčnike v eni majhni kovinski puščici. Jo je pa mami mela prej že, tako da ne vem kje jo je kupila. Sem jo pa mela z nekimi smejkoti prelimano :)
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a FemmeFatal » 04. Sep. 2009 22:24

*Gaja* napisal/-a:nisem vedla kam postavit to vprašanje in bom vprašala kar tukej.. a na fax mate punce puščice al v čem noste kakšno kulico, svinčnik..? sej ne mislim zdej tiste osnovnošolske ampak te majhne okrogle za par kulic? pa kje majo kakšne lepe in ne preveč otroške? kr v sš sem mela za zapiske eno majhno, pa je ful boga, ker jo je vmes mela druga sošolka. :D

Jaz imam v torbici/nahrbtniku dva kulita. Enega potegnem ven in z njim pisem, drugi je pa za rezervo.
Bottom line je, da v bistvu sploh ni vazno, kako prenasas svoja pisala, ampak kako zapisujes (pa ne, da jaz pisem kaj veliko ali kvalitetno :wink: ).
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 04. Sep. 2009 23:43

!NOVO!
V kateri čokoladnici ti naredijo čokolado po tvoji želji (recimo da je v obliki nekega predmeta, živali...)?
Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 05. Sep. 2009 9:25

jaz sem jo kupila od mexx v knjigarni, dzs, pa je taka mejhna za par kulijev,stala je pa 5evrov.
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka » 05. Sep. 2009 10:00

Zdravo!
Mene nekaj zanima za štipendijo jaz živim v stanovanski skupini moram napisati?
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 05. Sep. 2009 10:57

*mala* napisal/-a:NOVO:

Rabim kakšen zanimiv in poseben predlog. Naslednji teden bom v eni skupini, ko pride 25 tujcev k nam. In bo 6 skupin (vsaka iz druge države), pa moramo mi predstaviti Slovenijo. Pa če ima katera slučajno kak zanimiv predlog na kakšen način, kaj povedat? Zaenkrat še bolj zbiramo ideje, sam neki bo treba speljat... Lahko pa od hrane, pokrajinskih značilnosti, ...karkoli...

ja odvisno je kolko so stari ti tujci. če so stari 20-25 jih verjetno ne zanima kranjska klobasa. tem poveš, da smo slovenci pivski narod in našteješ vse običaje kdaj se pije(rojstvo, krst, poroka, obletnice, božič, novo leto, rojstni dan). poveš jim kaka glasba se pri nas posluša (zaželjeni avdio primeri), kaj mladi počnemo, kje se kafetka, zakaj se kafetka, kam se hodi ven, kaka je kultura obnašanja mladih, ipd. če bi jas šla naprimer s kolegi v luksemburg (stara sem 22 let) bi mi pač blo vseeno za njihove kapelice pa izlete, pokaži kje je flaša pa bo ziher lušno. če pa so tujci stari, pa nekaj podobnega kot je zapisano v postu nad mojim.
neznanka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a neznanka » 05. Sep. 2009 11:03

Kolk lohk prek študenca zaslužiš na let da ti ne zračunajo dohodnino?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Sep. 2009 11:20

buubbika napisal/-a:*mala*, Triglav, Lipica, Postonjska jama, pražen krompir, kranjske klobase, mala pokrajina, kjer maš vse (iz Lj. si za 1h na morju, z morja do Alp v 2-3h pa tko, pač da je to fajn, ker lahko tk hitr menjaš okolje), mrzle zime, vroča poletja (fajn vreme), kvalitetne UNI, veliko različnih kultur, prijazen in vljuden folk,.... Bluziš :D.

Ja, stari so od 17- 25 (maksimalno 30).

Smo že razmišljal o narodni muzki, pa da pač pokažemo kako se zapleše, pa še njih naučimo (čeprov še sama ne vem če znam plesat :D)

flesherka_- dobri predlogi.

Hvala obema!
Zbiram še naprej kakšne ideje.

Naj bi blo res na zabaven način, pa da se seveda še kej nauči. Je pa čist neurado.

Aja, ena ideja je, da bi prinesli kuro (pač oblika Slovenije).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 05. Sep. 2009 12:34

Sam se bojim da nam bo ta kura podivjala :D bo pa smeha ja.

Še enkrat hvala :) če se še katera kaj spomne, zbiram predloge :D
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 05. Sep. 2009 12:57

neznanka
na strani študentskega servisa vse piše :wink:
http://www.studentski-servis.com/Studen ... -dohodnino
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 05. Sep. 2009 13:33

punce .. nujno! ... en nasvet rabim, če se je kateri že kaj podobnega zgodilo ...
tole se mi je zgodilo malo prej, sedim lepo za računalnikom ko me kar naenkrat ostro zaboli v hrbtu .. (na slikci približno tam kjer je pobarvano s črno) .. če diham plitko me pri vsakem vdihu špikne, če diham normalno me stisne, malo bolj globoko pa sploh ne morem vdihnit ..
sem vzela lekadol in upam da bo pomagalo, ampak nevem kaj naj bi bla zdej ta nenadna bolečina :(
ma katera podobno izkušnjo?

Slika
Let's swim to the moon .....
Uporabniški avatar
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ŽuŽa » 05. Sep. 2009 14:12

^^

Jst. Je tud mene zagrabla panika, ampak je minilo samo od sebe. Menda se to zgodi od nepravilne drže. Jst mam recimo tud če dalj časa vozim avto občasno takšne ˝probleme˝.

Upam, da bo še katera kej v zvezi s tem napisala.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 05. Sep. 2009 17:49

malo manj nujno, ampak vseeno novo:

kaj vse rabim za prodat delnice? :gruebel: in kje to lahko naredim v Kranju :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Sep. 2009 18:59

keepsake napisal/-a:malo manj nujno, ampak vseeno novo:

kaj vse rabim za prodat delnice? :gruebel: in kje to lahko naredim v Kranju :)
Izpisek iz KDD-ja (prejme se ga okoli novega leta, za stanje preteklega leta - če ga ne najdeš, lahko zaprosiš za nov izvod), osebni dokument, bančno kartico.
Kje? BPH Ilirika, BPH Medvešek Pušnik, tudi banke in (nekatere) pošte to delajo.. za stroške pa preveri na straneh BPH (borzno posredniških hiš).

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov