Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
leeloo13 napisal/-a:NOVO!
Mogoče katera ve ali v trgovinah z nakitom 925 Srebrnina, krajšajo zapestnice?In koliko to stane?
Sicer sem že 2x tja klicala pa ne dobim, pa sem zato poskusila srečo tukaj.
hvala!
Joj vem,da krajšajo sam kok pa stane pa nevem,mislm ne more bit preveč drago,ker to je ipak srebro ne...Sam k sm šla pa za fanta uno nerjaveče jeklo,sm mu kupla zapestnco pa se je un štiftk pokvaru pa se je skos odpenjala so pa rekl,da tega ne popravljajo...Nevem zakaj pol to prodajajo,če ne morš pr njih popravt kjer je kupljen
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
bo katera kaj potovala v nemčijo, da mi kupi ene čevlje. vem da niam nekih šans da se to zgodi, ampak moram probat=) gre za firmo, ki je v sloveniji ni, naročilo prek neta pa je mogoče samo za nemčijo in avstrijo. lahko pa me vzame zraun kot sopotnico=) Jochie, ti se ne ponujaj, ker mi mama nebi pustla da grem s tabo=)
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
NOVO
nujno bi rabila vedt do kdaj je danes odprta lesnina na brdu.
do 7 ali 8?
do 7 ali 8?
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
Seyfullah napisal/-a:SWEETprinces napisal/-a:NOVO
do 7 ali 8?
Dela do 20h
o hvala
glih prou
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
nisem vedla kam postavit to vprašanje in bom vprašala kar tukej.. a na fax mate punce puščice al v čem noste kakšno kulico, svinčnik..? sej ne mislim zdej tiste osnovnošolske ampak te majhne okrogle za par kulic? pa kje majo kakšne lepe in ne preveč otroške? kr v sš sem mela za zapiske eno majhno, pa je ful boga, ker jo je vmes mela druga sošolka.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
novo
jaz bi prosla, če ma kdo pesem Franc iz prekmurja (po možnosti še karaoke verzija) čimprej za poslat, ker mislimo pripravit neko priredbo jutri za rojstni dan, pa ne dobimo nikjer pesmi
jaz bi prosla, če ma kdo pesem Franc iz prekmurja (po možnosti še karaoke verzija) čimprej za poslat, ker mislimo pripravit neko priredbo jutri za rojstni dan, pa ne dobimo nikjer pesmi
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]