Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Tiavanna napisal/-a:Slučajno kdo ve, kje točno so ti bloki? Nekje na Dolgem Mostu baje?
http://slike.nepremicnine.si21.com/imag ... 37_6_m.jpg
pomojem je to od dolgega mosta naprej proti brezovici .. nism pa sigurna
Let's swim to the moon .....
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Samo par informacij glede te urbane kartice.. Do 15ga septembra jo dobim zastonj pač tam na Lpp ne? In je prazna? Mi ne morejo oni naložit takoj 17eur da je mesečna, torej terminska? Moram s prazno kartico do avtomata in potem jaz nafilam? (Kr mal smotano se mi zdi, da bom morala tam sred ceste dnar vlečt ven pa to štimat vsak mesec..)
It was forever..but it didnt last long..
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
..Evelyn.. napisal/-a:Samo par informacij glede te urbane kartice.. Do 15ga septembra jo dobim zastonj pač tam na Lpp ne? In je prazna? Mi ne morejo oni naložit takoj 17eur da je mesečna, torej terminska? Moram s prazno kartico do avtomata in potem jaz nafilam? (Kr mal smotano se mi zdi, da bom morala tam sred ceste dnar vlečt ven pa to štimat vsak mesec..)
Dobiš prazno, ampak ti jo lahko oni tam nafilajo.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
A se dejansko lahko vpišeš na višjo šolo neglede na to koliko si star? In to redno?
A se dejansko lahko vpišeš na višjo šolo neglede na to koliko si star? In to redno?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
N O V O
Mi zna kera povedat kje bi lahko na netu dobila filma Harte Jungs in 2. del Knallharte Jungs? Na mininovi in meganovi ni nič oz. kar je, je too littke seeds. Ne mi rečt partis, ker tja gor ne morem, ker mi nekaj šteka, pa tudi registracija je potrebna. Kakšna podobna stran s filmi?
Mi zna kera povedat kje bi lahko na netu dobila filma Harte Jungs in 2. del Knallharte Jungs? Na mininovi in meganovi ni nič oz. kar je, je too littke seeds. Ne mi rečt partis, ker tja gor ne morem, ker mi nekaj šteka, pa tudi registracija je potrebna. Kakšna podobna stran s filmi?
- Larelle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2009
*Gaja* napisal/-a:N O V O
probi to http://thepiratebay.org/
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hvala!
It was forever..but it didnt last long..
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
sončk napisal/-a:Jst sm dobila že napolnjeno, ker sm jo zamenjala za poletno mesečno.
To je nekak logično, glede na to, da si jo zamenjala. Drugače bojo pa tut vnaprej polnili na LPP-ju, tko da če je komu smotano na tistih avtomatih, bo lahko šou na LPP.
- KrvaviAnus
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2009
mi zna kdo povedat kko se po anglešk praviln izgovori---> NAUSEA ?
lp
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov