Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:NOVO:
Ve kera, kje se da dobiti "nalepke" za mobilce (nekaj podobnega Swarovski kristalom, vendar cenejša različica - ni nujno, da je iz bleščic)? Ker ne vem, ali se mojemu Samsungu SHG J700V da zamenjat ohišje (bi rekla da ne ), sem si zaželela malo spremembe dizajna, ker sem drugače s telefonom kar se tiče funkcij čisto zadovoljna. Zaenkrat še, ker nimam keša za nakup novega, kr enega pocen pa tudi ne mislim kupit, ker ne kupujem telefona za kratko obdobje.
jst sm kupla nekoč ene take nalepke iz "biserčkov" v mullerju da sm telefon z njimi polepla
Let's swim to the moon .....
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
ne dežuje več. jasni se
-
Tyeisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2009
Lady_fLame napisal/-a:Za tiste v MB;
Pozna kdo knjigarno/papirnico (blizu Europarka lepo prosim), ali pa celo v Qlandiji ce je kaksna, kjer bi prodajali zvezke za solo (Po moznosti tiste Akte, mape)?
Hvala!!
V Qlandiji je papirnica ja. zvezke prodajajo, sem pa skoraj 100% prepričana da tudi Akte
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Samo za info, glede vremena v LJ, spet dežuje..
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Tamarra* napisal/-a:novo
a se da kje dol potegnit Photoshop brezplačno?
Itak da se da...ampak nimaš samo en photoshop...saj to itak veš verjetno
Pojdi na piratebay in tam vtipkaj noter photoshop in si enega dol snemi...drugače pa če ne znaš pa mi pošlji na privat mesidž in ti bom nekako pomagal.
Lahko ti ga tudi jaz dol snamem in ti ga zapečem...ampak me boš potem na kepico sladoleda peljala
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ali pa partis/mojblink (za moje pojme bolj zanesljivo, kot pa dat en kup verzij na piratebay/mininovi)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov