Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
leeloo13 napisal/-a:novo!
Mogoče mi bo znala katera pomagati:če pri Quelle preko interneta naročiš kopalke, koliko plačaš za poštnino?in za koliko eurov moraš naročiti, da poštnino plačajo oni?'
hvala!
Poštnina je ponavad okol 4€.
Pr Quelle sm pa lih js zanč gledala neki zarad pulovrja: zej majo foro, da je poštnina brezplačna samo če naročiš ob petkih, pa še to morš met nad 40€.
Uu, pa sam še en petk je: Quelle
-
tamala_181 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 6. 2006
NOVO:
A mogoče kdo ve, kdaj so uradne ure v referatu na Filozofski Fakulteti jutri?? Oz pač ta teden, k zdej pride nasploh kdaj so .. Prosm, prosm, če kdo ve..
A mogoče kdo ve, kdaj so uradne ure v referatu na Filozofski Fakulteti jutri?? Oz pač ta teden, k zdej pride nasploh kdaj so .. Prosm, prosm, če kdo ve..
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
astarta napisal/-a:NOVO
punce a se da z NLB kartico študentskega računa, dvigovat denar na hrvaškem???
hvala na odgovoru. na nlb strani piše da je večvalutna samo rabim potrditev.
Mislim ,da se da ja...saj ti gor piše maestrocard?
Če ti potem lahko dviguješ denar ali pa plačuješ pomoje.
Ne vem pa kako je z provizijo in ostalimi administrativnimi stroški...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
astarta napisal/-a:maestro piše na njej. Ker ko sem mela še prvi račun je pisalo da je velja samo v slo, na tej pa nič ne piše. Gre se mi samo zato, da nebi imela preveč gotovine zraven. bomo probali.
Lahko pa tudi pokličeš na banko oni so sigurno pravi naslov za to vprašanje in boš s prve roke izvedela kako in kaj je s tem.
Pač pokličeš splošne informacije in jih vprašaš ali pa se osebno oglasiš na tvoji matični enoti banke in jih osebno vprašaš.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Lahko dvigneš ja. Js sm pred parimi leti v Londonu dvigovala gotovino z takrat še dijaško bančno, pa ni bilo problema.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
redlolla - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: here on earth
tamala_181 napisal/-a:NOVO:
od 11-13, ob sredah pa od 13-15...isto ko med letom
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov