Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
NOVO
Zanima me, ali ve kdo približno koliko stane zavarovanje stekel pri avtomobilu?
Ko sem si dala zavarovati avto sem naredila samo osnovno zavarovanje, zdaj bi dala zraven še stekla. Imam pri Zavarovalnici Maribor, ampak je verjetno približno enako povsod.
Hvala.
Zanima me, ali ve kdo približno koliko stane zavarovanje stekel pri avtomobilu?
Ko sem si dala zavarovati avto sem naredila samo osnovno zavarovanje, zdaj bi dala zraven še stekla. Imam pri Zavarovalnici Maribor, ampak je verjetno približno enako povsod.
Hvala.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, to vem in poznam. Me pa zanima konkretno za ta izdelek, ki pa zgleda da res nikol ne bo pri nas si bo treba v Italiji zaloge naredit.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Smo pred kratkim dobil v podjetje neki kot predstavitveni paket tehle pocket espresso, tako da, fingers crossed, mogoče pa še bo kaj..*mala* napisal/-a:Ja, to vem in poznam. Me pa zanima konkretno za ta izdelek, ki pa zgleda da res nikol ne bo pri nas si bo treba v Italiji zaloge naredit.
Fora, glih dan pred tem mi jih je pa mami iz It. prinesla.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Novo:
A je možno, da si narediš na digitalcu mapo, jo narediš na kodo pa maš noter pač tiste svoje fotke, da ti nebi vsi gledali vseh?
Konkretno me zanima za Sony Cyber-shot DSC-210
A je možno, da si narediš na digitalcu mapo, jo narediš na kodo pa maš noter pač tiste svoje fotke, da ti nebi vsi gledali vseh?
Konkretno me zanima za Sony Cyber-shot DSC-210
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
NUJNO iščem stanovanje (najbolje 1,5 sobno) v LJ (Moste, Fužine, Sostro, Polje, Zalog, okol BTC). Sva par iz Štajerske, stanovanje iščeva zaradi službe. Trenutno si lahko privoščiva nekaj do 400€ (s stroški).
Če katera ve za stanovanje kje drugje v LJ, naj vseeno sporoči, na koncu bova vrjetno itak vzela karkoli.
Če katera ve za stanovanje kje drugje v LJ, naj vseeno sporoči, na koncu bova vrjetno itak vzela karkoli.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
leeloo13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Dolenjska
NOVO!
Kadar pregledujem oglase in mi recimo pokaže slikico, zraven pa opis avtomobil, piše ob strani cena:96 e, 15e, 10e ali celo 0,0 e.
Pa me zanima, kaj te številke pomenijo, ker mi je jasno, da nek avto pač ne stane toliko oz, da ni zastonj.
Hvala!
Kadar pregledujem oglase in mi recimo pokaže slikico, zraven pa opis avtomobil, piše ob strani cena:96 e, 15e, 10e ali celo 0,0 e.
Pa me zanima, kaj te številke pomenijo, ker mi je jasno, da nek avto pač ne stane toliko oz, da ni zastonj.
Hvala!
Malo se nasmej, pa bo vse okej
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ ja te podatke itaq prodajalci navedejo, eni navedejo pravo ceno, eni jo pa mal polepšajo...
za točno ceno avta je pomoje najbol poklicat pa vprašat.
za točno ceno avta je pomoje najbol poklicat pa vprašat.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
- petera
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 7. 2008
Zdravo v soboto grem na dopust na krk osebna mi je potekla šel sem jo delat,ampak jo še nisem dobil sem klical na upravno so mi rekli da v ponedeljek so poslali iz Celja mojo osebno,jaz pa še zdaj jo nisem dobil.Kaj naj zdaj?V soboto zjutraj nujno jo potrebujem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov