Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 1572 prispevkov
• Stran 2 od 105
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 105
Naslednja
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
Mju napisal/-a:je možno js sm mela včasih ravne, pol sm v pol leta dobila čist nakodrane, zdej mam pa do polovice dolžine ravne, naprej mal nakodrane, pa vmes kak koder mogoče se ti še kej spremeni. js si jih pa kr pegam, kr mi to ni všeč
Oooo a res!! No, glede na to, da sem stara skor 20 let, je to pr men pomoje bl nemožno kot ja, ampak če bi blo res, bi blo ful dobr!!! Men nikol ne primejo kodri. Ampak bi se ta valovitost mogla tud spredi razširt, ker zgledam nenavadno s tremi kodri na tilniku in nikjer drugje Uuu, zdej sm se počesala, pa so še kr ostal, sicer ne tok močni, ampak vsen! No bom nehala, verjetno vs ne zanima
-
electra* - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Kraj: Maribor
Zanima me kje bi dobila(v Mariboru) naslonjalo za glavo, ampak tako ki se napihne, v mislih mam tisto, ko se da okoli vratu za oporo glave, če greš na daljše potovanje z avtom, upam da vete ka mislim...ker sem vidla samo tiste iz pliša, ampak so pomojem ful vroči, tak da bi raje tistega za napihnit..prosiiim
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Ajča napisal/-a:Novo
1. Kje v Ljubljani izvajajo depilacijo s sladkorno pasto?
2. Mogoče katera ve, kje bi dobila takšne svinčnike, ki jih v Ikei dobiš zastojn na vhodu? (taki miceni so, za označevat)
En tak salon je v Fužinah... http://www.baaalaaances.si/?viewPage=13
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Ko greš čez mejo na Hrvaško- kakšne so omejitve koliko katerih stvari lahko vzameš s sabo?
Še posebi kolk alkohola
Ko greš čez mejo na Hrvaško- kakšne so omejitve koliko katerih stvari lahko vzameš s sabo?
Še posebi kolk alkohola
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
NOVO: A se da kje v Sloveniji dat narest značko (uni navadni okrogli "badgi") po naročilu kaj naj piše gor?
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
*mala* napisal/-a:NOVO:
Še posebi kolk alkohola
MZZ
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
Ojla!
Zanima me, kako je s plačilom študenta med počitnicami?Jaz sem namreč letnik že končala in me zanima, ali je plačevanje te tri mesece nujno, oz kakšen je potek, ker v študentskem redu piše, da je odjava med poletnimi meseci nemogoča.
Zanima me, kako je s plačilom študenta med počitnicami?Jaz sem namreč letnik že končala in me zanima, ali je plačevanje te tri mesece nujno, oz kakšen je potek, ker v študentskem redu piše, da je odjava med poletnimi meseci nemogoča.
- čokoholičarka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2006
- Kraj: neverland
NOVO:
Rabila bi pomoč, mnenje...ne šoznam ravno slovenske obale, toda nameravmo se odpraviti za en dan in razmišljamo med ankaranom in strunjanom...pa me zanima, če ej bil kdo že tam, predvsem pa kakšno kej stanje glede cen (plaže, parkirišče) in če so v bližini kakšne dobre restavracije s poceni hrano? hvalaaa
Rabila bi pomoč, mnenje...ne šoznam ravno slovenske obale, toda nameravmo se odpraviti za en dan in razmišljamo med ankaranom in strunjanom...pa me zanima, če ej bil kdo že tam, predvsem pa kakšno kej stanje glede cen (plaže, parkirišče) in če so v bližini kakšne dobre restavracije s poceni hrano? hvalaaa
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Z vlakom (enosmerna karta) je 70€ + drobiž.Kitten napisal/-a:NOVO
A kdo ve kok stane Bus ali Vlak do Črne gore ?
vir:
slovenske železnice
srbske železnice v ang
-
*Principessa* - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2009
Ve kera kako se reče ruti (arabski), ki si jo daš na glavo in jo moraš nekako zavezati, nato pa še gor dati elastiko? Da bom poguglala, kako se da na glavo, ker je malo zakomplicirano in sem pozabila, kako mi jo je en v Tuniziji zavezal gor.
Prvi neprebran prispevek • 1572 prispevkov
• Stran 2 od 105
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 105
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov