Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
NUJNO
kje se lahko slikam za tiste male slikice za potni list v ljubljani, po možnosti nekje blizu fdvja?
kje se lahko slikam za tiste male slikice za potni list v ljubljani, po možnosti nekje blizu fdvja?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
red*cherry napisal/-a:To je res nujno!
Kje v Lj bi lahko kupila tak aparat za britje (pač depilacija), k ne puli ven dlak, ampak pobrije ob koži? Drugega ne morem uporabljat, ker se mi vse vname itd...
Hvala!
Vsak epilator ima zdraven nastavek za britje. Sicer pa v vsaki večji tehnični trgovini- Merkur, Big Bang
NOVO:
A prodajajo kje v Slo tole:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pocket Coffee ja, ampak a tudi Pocet Espresso? Ker tukaj ni nič čokolade, le kava v posodici. Sem samo v Italiji zasledila zaenkrat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
1.že obstaja kaka tema o vesoljcih?
2.je kje na netu še za najt oni posnetek škandaloznega ropa iz sveta na kanalu A?
2.je kje na netu še za najt oni posnetek škandaloznega ropa iz sveta na kanalu A?
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
*amber* napisal/-a:NOVO!
Kje na netu bi se dalo dobiti podatke o število okuženih s prašičjo gripo glede na državo?
Hvala
v delu so bli par dni nazaj objavljeni ti podatki na prvi strani. mogoče majo še na netu to objavljeno..
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
^^ same problem pri temi Kaj se zgodi, ko nehaš jemati kontracepcijske tablete..
Sicer ni 200 strani, ampak vseeno sumim, da je to mogoče vzrok, da mi nihče ni odgovoril na eno vprašanje..
Sicer ni 200 strani, ampak vseeno sumim, da je to mogoče vzrok, da mi nihče ni odgovoril na eno vprašanje..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
^^ A veš kako.. klikni na prvo stran topica.. in ti zgoraj (tam k ti piše link) v tistem belem pravokotnem prostorčku izpiše link.. na zadnjem mestu so cifre.. in če piše ne vem ....225 na prvi strani pol probi vpisat ne vem 500 in te vrže na eno stran... tko povečuj, dokler ne prideš do zadnje strani
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov