Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
to kar si ti napisala bi blo - od kod je ona (lei = ona) ... pravilno bi blo - di dove sei (v ednini) oz. di dove siete (v množini) .. odvisno al misliš za skupino oseb od kod so al za enega posameznika ki ga vikaš?
Let's swim to the moon .....
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
aja, še jst imam eno vprašanje ... ima kdo kakšno idejo kaj naj počneva s 5-letnikom? ga imam za čuvat še naslednjo uro pa pol, v zadnjih 7 urah sva pa gledala risanke, bla zunaj, se igrala, reševala naloge v otroški reviji, nardila okraske za na smrečico .. zdej mi je pa zmanjkalo idej :S vzgojiteljica pa taka
Let's swim to the moon .....
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Libido. napisal/-a:to kar si ti napisala bi blo - od kod je ona (lei = ona) ... pravilno bi blo - di dove sei (v ednini) oz. di dove siete (v množini) .. odvisno al misliš za skupino oseb od kod so al za enega posameznika ki ga vikaš?
Lei z veliko začetnico je vikalna oblika za Vi, zato je pravilno napisala...
malo me skrbi le besedni red...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Libido. napisal/-a:aja, še jst imam eno vprašanje ... ima kdo kakšno idejo kaj naj počneva s 5-letnikom? ga imam za čuvat še naslednjo uro pa pol, v zadnjih 7 urah sva pa gledala risanke, bla zunaj, se igrala, reševala naloge v otroški reviji, nardila okraske za na smrečico .. zdej mi je pa zmanjkalo idej :S vzgojiteljica pa taka
Človek ne jezi se če zna seveda.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Libido. napisal/-a:ja itak da zna, ma to sva tudi že počela danes
sem hotela da bi še kaj ustvarjala, pa mi nič ne pade na pamet
Kaj pa trenutno počne?
Lahko delata une "snežinke" iz papirja za kam nalepit- naši otroci so čisto navdušeni nad tem (jih skoz dobivam od njiju). Pa kakšne risbice, sej kej dost drugega ti pa že ne preostane. Razen če mal pogooglaš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- SunRose
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2005
- Kraj: UK
Libido.
kaj pa če skupy kej spečeta (sicr je fantk, ampak zna bit zabavno).
al pa mu poskušej popestrit pospravljanje sobe
lah ga pa naučiš kj ...in se mu bo pol fajn zdel, da zna neki novga.
Pobarvanke, risanje, d nardi sam kkšn lep izdelek, ki ga potem lahko nekomu podari..
kaj pa če skupy kej spečeta (sicr je fantk, ampak zna bit zabavno).
al pa mu poskušej popestrit pospravljanje sobe
lah ga pa naučiš kj ...in se mu bo pol fajn zdel, da zna neki novga.
Pobarvanke, risanje, d nardi sam kkšn lep izdelek, ki ga potem lahko nekomu podari..
The future belongs to those who believe in the beauty of their deams.
[Eleanor Roosevelt]
[Eleanor Roosevelt]
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov