Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mene pa zanima katera so med učinkovitejšimi zdravili proti hudemu prehladu (hud kašelj in gnilo počutje, skoraj kot pri začetku gripe) če spremljam reklame, je baje ful učinkovit Cold3, ampak me zanima, če pozna katera kaj res učinkovitega brez recepta.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni so za grlo pomagale žajbljeve tablete (pa niso gnilega okusa kot večina tablet ), dosti sadnega čaja z limono in medom (ali zelenega, planinskega, pač čaj ane ) ter zavita v toplo dekco. To je moj domač recept, da sem si še vsako leto kar se da po hitrem postopku opomogla. Če je pa res hudo stanje, pa ti itak zdravnik predpiše kaj je treba jemati in koliko časa.
-
Tyeisha - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 5. 2009
Jaz tudi jem ogabne žajbljeve bombone Zvečer pred spanjem pa karamelino mleko. Se mi zdi, da kar pomaga proti kašlju. Pa dosti metinega čaja, ki je baje tudi kar dober proti kašlju in bolečemu grlu. Za pomiritev kašlja pa meni pomagajo tablete Panatus forte, ki so brez recepta.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
baje je lipin caj ok za pomiritev kaslja...ampak ga moras baje spit 2l na dan...med in mleko(toplo) meni pomagata ob napadu
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
A se že ve katere bodo trgovine v novem delu City Parka?
Js bi seznam
A se že ve katere bodo trgovine v novem delu City Parka?
Js bi seznam
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ To tudi mene zanima. Sicer sem na CP strani brala o neki novi kolekciji Boss Orange v XYZ (januarja 2010), ampak prav o trgovinah, ki bodo na novo odprte pa še ne vem nič... Je katera tukaj gor kaj bolj informirana?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A iščeš letošnji? Pač ta, ki se par dni nazaj odvil.
Še ni bil uradno predvajan v ZDA, tako da bo čez teden na netu del
Še ni bil uradno predvajan v ZDA, tako da bo čez teden na netu del
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Podobno kot Cold3 je še Coldrex (ni tok drekasto kot mogoče zveni ); sicer pa jz kašelj preganjam s sadnim sokom (2 pomaračni : 1 limona (razmerje), veeeliiika žlica medu + čaj/topla voda, pač da razstopi med).rachka_ napisal/-a:mene pa zanima katera so med učinkovitejšimi zdravili proti hudemu prehladu (hud kašelj in gnilo počutje, skoraj kot pri začetku gripe) če spremljam reklame, je baje ful učinkovit Cold3, ampak me zanima, če pozna katera kaj res učinkovitega brez recepta.
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Punce, letos se spet bliza obdobje kuhancka, in me zanima kero vino (belo in rdece), mate ve najraje? Doma ga bom kuhala pa se ne morem odloct katerga naj
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Moja nona ga je kupla v Posterju na Cevljarski
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov