Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
*gigita* napisal/-a:A se da dobiti študentske bone za primorsko (obala) če si vpisan pod univerzo v ljubljani?
Ja, če jih misliš kupovat skoz (in sploh ne več za LJ) , se lahko "prepišeš".
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*amber* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 1. 2009
Trouble napisal/-a:NUJNO:
Od fanta mačka je skotila mladičke. Doma imajo še enega splomladanskega mladička za oddat.. Zdej je pa nastal problem. Tega spomledanca so hotl oddat že 14dni nazaj pa so pol eni rekl, da ga ne bojo uzel... In ta mladičk in njegova mati se pihata odkar je bla mati breja. Zdej nas pa skrbi za tanove mladičke...
Bi kera uzela tigrastga mačka (tak je kukr v reklami za Wiskas..) al pa če koga poznate, ki ga želi.. ? Full je cortkan, je navajen na notr, zunej, zna tud uporablat mačji WC... Mucka lah tud prpelemo..
Hvala, lp
Največ škode delate s tem, ker ima mačka vedno mladiče. Naredite kar je zanjo najboljše, torej jo sterilizirajte, mladičke pa oddajte odgovornim lastnikom s posvojitveno pogodbo.
- Curica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 10. 2004
Bom še tle vprašala: punce ste pisale v temo morning pill, da namesto te tablete vzameš kr 3 KT po 2x. Mene pa zanima, kaj pa če še nikoli prej nisi jemal KT, pa pač imaš nezaščiten odnos, a lahko vseeno vzames ne vem Diane tablete za preprečitev nosečnosti?
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
!NOVO-NUJNO!
Nekaj me zanima glede worda 2007. Tam kjer klikneš na tisto ikonco in se ti prikaže new, open, save... se mi zraven prikažejo 'recent documents'. Se da ta 'seznam' dokumentov, ki si jih pogledal kako zbrisat? Da pač niso vidni oz. se sploh ne shranjujejo?
upam, da me razumete kaj misleš vprašat
Nekaj me zanima glede worda 2007. Tam kjer klikneš na tisto ikonco in se ti prikaže new, open, save... se mi zraven prikažejo 'recent documents'. Se da ta 'seznam' dokumentov, ki si jih pogledal kako zbrisat? Da pač niso vidni oz. se sploh ne shranjujejo?
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
purple_rain napisal/-a:^^040441000
A je treba tud kej napisat zraven ? Pošlejm mesič al pokličem ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- nepodpisana20
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2009
Curica napisal/-a:Bom še tle vprašala: punce ste pisale v temo morning pill, da namesto te tablete vzameš kr 3 KT po 2x. Mene pa zanima, kaj pa če še nikoli prej nisi jemal KT, pa pač imaš nezaščiten odnos, a lahko vseeno vzames ne vem Diane tablete za preprečitev nosečnosti?
Jaz na tvojem mestu ne bi poskušala, posebej, če jih še ne jemleš. Ker ne veš, katere tabletke odgovarjajo tebi. Lepo pokliči k svojem ginekologu in razloži situacijo, potem te bodo pa oni naprej preusmerili kako in kaj. Če ga pa še nimaš, potem pa k splošnemu zdravniku
-
^cherry^ - Debatorica
- Na forumu od: 16. 3. 2008
nepodpisana20 napisal/-a:Curica napisal/-a:Bom še tle vprašala: punce ste pisale v temo morning pill, da namesto te tablete vzameš kr 3 KT po 2x. Mene pa zanima, kaj pa če še nikoli prej nisi jemal KT, pa pač imaš nezaščiten odnos, a lahko vseeno vzames ne vem Diane tablete za preprečitev nosečnosti?
Jaz na tvojem mestu ne bi poskušala, posebej, če jih še ne jemleš. Ker ne veš, katere tabletke odgovarjajo tebi. Lepo pokliči k svojem ginekologu in razloži situacijo, potem te bodo pa oni naprej preusmerili kako in kaj. Če ga pa še nimaš, potem pa k splošnemu zdravniku
Sicer pa lahko te morning pill tko kupiš zdej v lekarni, mislim da so 10€ in je to to. S kakšnimi KT se ni kr tko po svoje za igrat.
-
Klea_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 9. 2008
haley napisal/-a:!NOVO-NUJNO!
Se da.
Klikneš na Office ikonco, nato na "Word Options" desno spodaj. Izbereš zavihek "Advanced" in poiščeš "Display" razdelek, v katerem pri "Show this number of Recent Documents" nastaviš na 0.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Klea_ napisal/-a:haley napisal/-a:!NOVO-NUJNO!
Se da.
Klikneš na Office ikonco, nato na "Word Options" desno spodaj. Izbereš zavihek "Advanced" in poiščeš "Display" razdelek, v katerem pri "Show this number of Recent Documents" nastaviš na 0.
Najlepša ti hvala...zlata si
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne ne, to cifro se vpiše nekam..hm, Nokie ne poznam, mora bit pa pot nekako takšna: sporočila -> nastavitve -> sporočilni center/center za sporočila ... neki v tem smislu.p!ka napisal/-a:purple_rain napisal/-a:^^040441000
A je treba tud kej napisat zraven ? Pošlejm mesič al pokličem ?
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
To je res nujno!
Kje v Lj bi lahko kupila tak aparat za britje (pač depilacija), k ne puli ven dlak, ampak pobrije ob koži? Drugega ne morem uporabljat, ker se mi vse vname itd...
Hvala!
Kje v Lj bi lahko kupila tak aparat za britje (pač depilacija), k ne puli ven dlak, ampak pobrije ob koži? Drugega ne morem uporabljat, ker se mi vse vname itd...
Hvala!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov