Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
Ledenaa napisal/-a:Libido. napisal/-a:NOVO! NUJNO, NUJNO!
Kako lahko v Koloseju rezerviram vstopnice razem tako da grem osebno tja? Po telefonu se da?
Se da, imaš Simobil ali Mobitel?
ja sej sm že ugotovila, sm rezervirala preko vodafon live hvala vseeno ker si bla pripravljena priskočit na pomoč
Let's swim to the moon .....
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
lauren napisal/-a:A katera ve, kje se da kupit tiste tamale nuttele? Se mi zdi, da majo v trgovinah samo Viki kremo
Mogoče bi se dalo najt v Billi ali kakšni podobni trgovini s špecerijo v Avstriji (če si kje blizu meje doma). Zakaj pa nujno iščeš tamale pakunge, saj so istega okusa kot tavelke pakirane.
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
V Sparu jo imajo 100%, ker jo jaz tam včasih kupujem.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne vem, če si že našla.. http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=4260super_shine napisal/-a:ok, ne rabim nujno, ampak me pa zanima
a kera ve, kje je tista tema, kjer so se limale slikce hudih tipov? ker z iskalnikom ne najdem, ker ne vem točnega imena
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
NOVO
Kaj natančno počne administrator? Bolj ko brskam po netu, bolj sem zmedena, saj se pojavljata dva opisa: nekakšno delo uradnika in urejanje računalniških sistemov...?? Katero je zdaj pravo? Zelo bi bila vesela, če ima kdo kaj izkušenj s tem in mi lahko razloži na ZS.
lp
Kaj natančno počne administrator? Bolj ko brskam po netu, bolj sem zmedena, saj se pojavljata dva opisa: nekakšno delo uradnika in urejanje računalniških sistemov...?? Katero je zdaj pravo? Zelo bi bila vesela, če ima kdo kaj izkušenj s tem in mi lahko razloži na ZS.
lp
I am not an enigma, just a contradiction!
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
NOVO!!!
imam eno hudo dilemo.. navajanje literature. in sicer na vzorčnem primeru:
-1995: Kaučič napiše članek
-1997: ta članek se pojavi v časopisu Večer, 13.3.1997, letnik 5 številka 28, urednik Primožič, str 2-6,
-1998: ta izsek iz časopisa vključijo v zbornik, volumen 3, urednik Breznik, str 12-15, založba obzorja
-2009: zbornik se pojavi na GoogleBooks in jaz iz te internetne strani najdem en del teksta, ki ga uporabim
DILEMA: kaj citirat? zbornik, internetno stran ali originalni članek??? prosim če katera ve, da mi na primeru teh izmišljenih priimkov in številk to navede kot literaturo. naj omenim, da gre za angleški text, tak da si ne morem kr zmislit, da sem vidla originalni članek, časopis ali pa zbornik.
imam eno hudo dilemo.. navajanje literature. in sicer na vzorčnem primeru:
-1995: Kaučič napiše članek
-1997: ta članek se pojavi v časopisu Večer, 13.3.1997, letnik 5 številka 28, urednik Primožič, str 2-6,
-1998: ta izsek iz časopisa vključijo v zbornik, volumen 3, urednik Breznik, str 12-15, založba obzorja
-2009: zbornik se pojavi na GoogleBooks in jaz iz te internetne strani najdem en del teksta, ki ga uporabim
DILEMA: kaj citirat? zbornik, internetno stran ali originalni članek??? prosim če katera ve, da mi na primeru teh izmišljenih priimkov in številk to navede kot literaturo. naj omenim, da gre za angleški text, tak da si ne morem kr zmislit, da sem vidla originalni članek, časopis ali pa zbornik.
Zadnjič spremenil flesherka_, dne 11. Nov. 2009 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7976Veron|ka napisal/-a:nikakor ne najdem teme o študentskih domovih.. help?
ker sploh ni na 1. strani podforuma Kariera..
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
purple_rain napisal/-a:http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=7976Veron|ka napisal/-a:nikakor ne najdem teme o študentskih domovih.. help?
ker sploh ni na 1. strani podforuma Kariera..
eh neki sem čudna danes, kar nič ne najdem pa sem še pod Išči iskala.. hvala ti :*
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
purple_rain - Cosmopsiho
Če si želiš dobro, tega ne počni več , uporabljej "ta star" iskalnik.Veron|ka napisal/-a:eh neki sem čudna danes, kar nič ne najdem pa sem še pod Išči iskala.. hvala ti :*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov