Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #7
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Picaboo - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2007
love.<3 napisal/-a:lakeesha napisal/-a:novo
dons pičiva z Mojim na jadrnico na slo obalo. ker ni v marini, to pomeni da nimava tuša.
nujno bi rabla info, kje bi se dal it pod tuš (ne tudš na plaži), kšn kamp al pa kej podobnega, da ni za plačat?
greš z ruzakam v kamp in se stuširaš?.. če pa preverjajo pa rečeš da greš enga pogledat k je v kampu..
Za drugje ne vem sam v kampu v Strunjanu so zdej nardil tuše na magnetek, ki ga dobiš ob prijavi, na plaži je pa tud za plačat.
Midva sva bla en vikend dol takrat ko ni blo še magnetkov in sem se šla v nedeljo popoldne, ko sem prišla iz plaže, še stuširat (takrat sem se že odjavla). Prišla sem noter z neseserjem tam, kjer je vhod v kamp, se pravi iz druge strani kot so šotori in me je tist tip, ki kao neki čekira okol ful gledu, sam reku mi ni nič, ker se je ravno z nekom pogovarju. Ziher je vedu zakaj se gre.
- .luna.....
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 7. 2009
NOVO - NUJNO!
Tiste, ki ste se vpisovale na fakulteto za zdravstvene vede ( lani, predlani), kaj ste vse potrebovale pri vpisu???
In še nekaj. jaz se po vsej verjetnosti ne bom mogla vpist, pa bi me šla mama - kaj zaj moram pri notarju mamo pooblastit. Ima kdo s tem izkušnje??
Hvala
Tiste, ki ste se vpisovale na fakulteto za zdravstvene vede ( lani, predlani), kaj ste vse potrebovale pri vpisu???
In še nekaj. jaz se po vsej verjetnosti ne bom mogla vpist, pa bi me šla mama - kaj zaj moram pri notarju mamo pooblastit. Ima kdo s tem izkušnje??
Hvala
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
NUJNO:
Od fanta mačka je skotila mladičke. Doma imajo še enega splomladanskega mladička za oddat.. Zdej je pa nastal problem. Tega spomledanca so hotl oddat že 14dni nazaj pa so pol eni rekl, da ga ne bojo uzel... In ta mladičk in njegova mati se pihata odkar je bla mati breja. Zdej nas pa skrbi za tanove mladičke...
Bi kera uzela tigrastga mačka (tak je kukr v reklami za Wiskas..) al pa če koga poznate, ki ga želi.. ? Full je cortkan, je navajen na notr, zunej, zna tud uporablat mačji WC... Mucka lah tud prpelemo..
Hvala, lp
Od fanta mačka je skotila mladičke. Doma imajo še enega splomladanskega mladička za oddat.. Zdej je pa nastal problem. Tega spomledanca so hotl oddat že 14dni nazaj pa so pol eni rekl, da ga ne bojo uzel... In ta mladičk in njegova mati se pihata odkar je bla mati breja. Zdej nas pa skrbi za tanove mladičke...
Bi kera uzela tigrastga mačka (tak je kukr v reklami za Wiskas..) al pa če koga poznate, ki ga želi.. ? Full je cortkan, je navajen na notr, zunej, zna tud uporablat mačji WC... Mucka lah tud prpelemo..
Hvala, lp
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO!!
A je že katera rezervirala preko Neckermann Reisen (nemškega ali avstrijskega)? Pa bi rabila mal nasvetov, informacij. Lahko tudi ZS!
A je že katera rezervirala preko Neckermann Reisen (nemškega ali avstrijskega)? Pa bi rabila mal nasvetov, informacij. Lahko tudi ZS!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
NOVO
Moj si je pred kratkim kupu Nokio. Ko je probau poslat mesič, mu ga ni hotlo. A ni neka finta, da pošlješ nek mesič nekam,da ti nekak odblokirajo in pol lahko pošiljaš naprej al nek tazga ?
Moj si je pred kratkim kupu Nokio. Ko je probau poslat mesič, mu ga ni hotlo. A ni neka finta, da pošlješ nek mesič nekam,da ti nekak odblokirajo in pol lahko pošiljaš naprej al nek tazga ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Vtipkat mora številko centra za pošiljanje sporočil. Ta je pa različna glede na to, katerega operaterja ima.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov