nova hiša
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
So odgovori temu primerni.Yazmeen napisal/-a:A se vam ne zdi tale tema mal ? Če mene vprašaš, se en mal norca dela.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
*purple* napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:So odgovori temu primerni.Yazmeen napisal/-a:A se vam ne zdi tale tema mal ? Če mene vprašaš, se en mal norca dela.
oziroma zelo podobni od še "dveh" uporabnic
purple ne obsojaj je malo "sladka" tema ane
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
kejtika napisal/-a:Zdravo, ravno sem se preselila v novo hišo in imam problem, ima morda katera kakšen nasvet zame. Nova hiša ima ogromna okna v praktično vseh sobah stanovanja, jaz pa sem včasih hodila zelo rada po hiši naga ali v spodnjicah. Sedaj sem to probala, so se takoj nabrali lokalci okrog in gledali. Kaj je narediti?
Hmmmm. Predlagam, da si daš okoli vratu eno veliko rdečo pentljo.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Predlagam, da zaposliš enga, k bo pobiru "vstopnino", dons pač nč več ni zastonj.
Lahko pa zbiraš prostovoljne prispevke, denar nakažeš azilu za nezaželenčke in tko se naga sprehajaš u dobrodelne namene
Lahko pa zbiraš prostovoljne prispevke, denar nakažeš azilu za nezaželenčke in tko se naga sprehajaš u dobrodelne namene
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
kejtika napisal/-a:Zdravo, ravno sem se preselila v novo hišo in imam problem, ima morda katera kakšen nasvet zame. Nova hiša ima ogromna okna v praktično vseh sobah stanovanja, jaz pa sem včasih hodila zelo rada po hiši naga ali v spodnjicah. Sedaj sem to probala, so se takoj nabrali lokalci okrog in gledali. Kaj je narediti?
A si že morda pomislila na zavese ali pa rulete?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
densy napisal/-a:*purple* napisal/-a:metuljčica* napisal/-a:So odgovori temu primerni.Yazmeen napisal/-a:A se vam ne zdi tale tema mal ? Če mene vprašaš, se en mal norca dela.
oziroma zelo podobni od še "dveh" uporabnic
purple ne obsojaj je malo "sladka" tema ane
Jp tuki gre najbrž res spet za ˝sladki˝ sindrom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov