Nostalgija

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 31. 3. 2005
Kraj: trbovlje

Neprebrana objavaNapisal/-a amyZ » 28. Nov. 2007 18:44

Jaz bi kvečjemu šla nazaj v malo šolo. Za OŠ al pa SŠ mi ni žal, čist uživam kot študentka. Tud v SŠ so bli problemi, kot so tud zdaj (denar pa tko), pa še učit se je blo treba stalno, pa še vsi so te nadziral. Ne hvala! Blo je pa kul v mali šol, k nimaš nubenih problemov, skrbi, igraš se, gledaš risanke,...
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 28. Nov. 2007 18:50

oo, js bi se pa takoj vrnila v čas SŠ, še posebej 1. in 2. letnik.to je biu pr meni definitivno najboljši čas.Od takrat imam res najlepše spomine.Res je da je malo šola morila, pa učenje, pa starši so skos težili ker sem bla malček preveč divja :D, ampak take stvari se takoj pozabi, ker so bli ostali dogodki čisto preveč lepi. nikoli ne bom pozabla tistih časov in ljudi, ki so bli takrat z mano.neverjetno jih pogrešam :cry:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 8. 2006
Kraj: ...

Neprebrana objavaNapisal/-a Dagi » 28. Nov. 2007 18:56

Js bi mela pa spet predavanja... pa drugi letnik faksa, ko sm pomoje mela najbolše leto v življenju... najbolše fešte, najbolše trenutke, vse... Pa lanski en vikend bi mela spet... :(
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 28. Nov. 2007 19:49

Nimam nostalgije po najstniških, ampak po otroških letih ...

Spet bi rada u nedelo ob osmih sedela u fotelčku u dneuni, binglala z nogami, jedla kruh z medom in gledala Živ-Žav ... spet bi hodila u kino na Kekca pa Medvedke dobrega srca (se mi zdi?) ... želim si, da bi se lahko igrala s kinder figurcami u luži pred blokom (figurce so dopustovale na morju) ... vlekla sanke z gumijastim garfieldom gor pa dol po dvorišču ... si na štangah za stepanje tepiha nardila gugalnco ... zvlekla use punčke pa cunce vn in si s prjatlco "živela" u kartonski škatli na ulci ... spet bi prodajala bombone za pet dinarjeu pred trgovino ... metala vodne balončke čez balkon ... zvonila pa bežala ... ustvarjala u zavetju moje male sobice ... "prodajala" žebličke punčkam pa medvedkom ... skakala gumitvist med dvema stoloma u dneuni ... plavala z veseljem in usak dan ... zvečer bi poslušala pravlce na radiu al pa kaseti ... za nagrado gledala Srečo na vrvici ... hodila z mamico u tivoli na igrišče, s kolesom, kotalkat ... se pelala s prjatlco na poniju po bmx stezi in se razlimala ... mela otroške skriunosti ... in brezskrbn dan ... usak dan.

Ostal so lepi spomini :cry:
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ||MuCkAa » 28. Nov. 2007 20:18

Aloha napisal/-a:Spet bi rada u nedelo ob osmih sedela u fotelčku u dneuni, binglala z nogami, jedla kruh z medom in gledala Živ-Žav ... želim si, da bi se lahko igrala s kinder figurcami u luži pred blokom (figurce so dopustovale na morju) ... metala vodne balončke čez balkon ... zvonila pa bežala ... ustvarjala u zavetju moje male sobice ... skakala gumitvist med dvema stoloma u dneuni ... plavala z veseljem in usak dan ... zvečer bi poslušala pravlce na radiu al pa kaseti ... mela otroške skriunosti ... in brezskrbn dan ... usak dan.

Res je!! Oh, cisto sem postala nostalgicna in sentimentalna! :?
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 28. Nov. 2007 21:24

ta..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:33, skupaj popravljeno 1 krat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 29. Nov. 2007 17:19

.. ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 18:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 03. Jan. 2009 10:07

Mah, jaz pa na srednješolske dni nekako nimam pretirano lepih spominov... Sicer so bili vikendi (vsak petek in soboto, žuranje do šestih zjutraj, pa še nam ni bilo dovolj :D), ki so bili res divji in odbiti in na katere imam lepe spomine (čeprav v tistem času nisem bila najbolj pri pameti, ampak žal mi ni za nobeno stvar, ker se je moralo zgoditi kar se je :razz:)... ampak v tistem času so bili to bolj kolegi za žuranje in "prijateljice" prehodnega značaja, ki niso bile prave prijateljice, tako da je bilo kar težko biti med "babami", s katerimi nisem imela nič kaj dosti skupnega. :? Obžalujem edino stvari, ki jih nisem naredila. To je, da sem izpustila marsikateri rojstni dan mojih prijateljic iz osnovnošolskih dni itd. Ne vem pa, zakaj nekateri pravite, da se samo v srednji šoli da neobremenjeno žurat... jaz bi prej rekla, da si v sš še vedno z nekim rešpektom, ker moraš najprej narediti sš, da lahko lažje zadihaš s polnimi pljuči... na faxu se ponavadi večini "utrga" in žurajo brez omejitev oz. tam se pravi lajf šele začne. :twisted:
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 03. Jan. 2009 11:39

Šla bi nazaj, ampak samo v tisti čas, ko sem mojega spoznala, ker takrat je bilo prelepo (no, sej je zdaj tudi, ampak rada bi vse skupaj še enkrat doživela). Drugače pa, nikoli, res NIKOLI ne bi šla nazaj v zadnje razrede OŠ in pol SŠ. Ker je to za mene bila ena velika muka (če ne štejemo uživanja z mojim, seveda).
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
veneficus pupa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a veneficus pupa » 03. Jan. 2009 12:20

satan28 napisal/-a:mi je sinek (7)rekel,da sem otročja :D

hihi, kera simpatična :)

ma ja, se čist strinjam, da si morš tud zdej ko si starejši lepo poštimat v glavi in lahko čist sproščeno živiš...
ampak se je pa lušn spomnt vseh bedari k smo jih počel k smo bli mejhni :)
men se gre tud bolj za tista leta v vrtcu pa OŠ... k si biu čiiiiiiist brezskrbn...lušno lušno ja :)
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 8. 10. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 09. Okt. 2010 18:38

jaz sm tut ćizz nostalgična ;)če bi lahko s5 enkrt sm tko na hitr preletela use dogodke...čeprou sm še mlada , končujm zadnji letnik sredne , že zdej zlo rada obujam spomine na svojo otoštvo, ki je blo zares lepo, veselo, brezskrbno, polno ljubezni in topline, vedno se nasmehnem ob gledanju starih slikic h katerim se čedalje pogosteje obračam,...in potem ko razmišlam, kko je to hitr minil use. Seveda mi je tud zdej lepo, ampk tisti čas vrca, osnouke je bil res neki posebnga. vem pa da je treba cenit usak dan, uživat vsak trenutek posebi, bit hvaležn za use kar maaš in js tut sm vesela da sm mela tako otrošto prav tako pa mam lepo sedanjost. Mislim, da do zdaj ne bom ničesar obžalovala in da so mi ostali prečudoviti spomini, ki jih nikol ne bom pozabila :flower:
Zadnjič spremenil Eući*, dne 26. Nov. 2010 15:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 09. Okt. 2010 22:32

če bi pogledala pod podforum cosmopolitan.si bi vidla, da maš tam razloženo v besedi in sliki kako se manjša slike...

jaz pa ne pogrešam ničesar iz preteklosti, bilo je fajn ampak je sedaj tud, edino mogoče bi šla nazaj v 4.letnik srednje šole, da bi se vpisala na drug faks...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 07. Nov. 2010 19:14

.....
Zadnjič spremenil Eući*, dne 30. Jan. 2013 22:14, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 07. Nov. 2010 19:22

The world is as you are.
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Eući* » 07. Nov. 2010 19:36

najlepša ti hvala :)

no zdej pa kr nadaljujte s temo ...

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov