Nostalgija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
amyZ - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: trbovlje
Jaz bi kvečjemu šla nazaj v malo šolo. Za OŠ al pa SŠ mi ni žal, čist uživam kot študentka. Tud v SŠ so bli problemi, kot so tud zdaj (denar pa tko), pa še učit se je blo treba stalno, pa še vsi so te nadziral. Ne hvala! Blo je pa kul v mali šol, k nimaš nubenih problemov, skrbi, igraš se, gledaš risanke,...
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
oo, js bi se pa takoj vrnila v čas SŠ, še posebej 1. in 2. letnik.to je biu pr meni definitivno najboljši čas.Od takrat imam res najlepše spomine.Res je da je malo šola morila, pa učenje, pa starši so skos težili ker sem bla malček preveč divja , ampak take stvari se takoj pozabi, ker so bli ostali dogodki čisto preveč lepi. nikoli ne bom pozabla tistih časov in ljudi, ki so bli takrat z mano.neverjetno jih pogrešam
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Nimam nostalgije po najstniških, ampak po otroških letih ...
Spet bi rada u nedelo ob osmih sedela u fotelčku u dneuni, binglala z nogami, jedla kruh z medom in gledala Živ-Žav ... spet bi hodila u kino na Kekca pa Medvedke dobrega srca (se mi zdi?) ... želim si, da bi se lahko igrala s kinder figurcami u luži pred blokom (figurce so dopustovale na morju) ... vlekla sanke z gumijastim garfieldom gor pa dol po dvorišču ... si na štangah za stepanje tepiha nardila gugalnco ... zvlekla use punčke pa cunce vn in si s prjatlco "živela" u kartonski škatli na ulci ... spet bi prodajala bombone za pet dinarjeu pred trgovino ... metala vodne balončke čez balkon ... zvonila pa bežala ... ustvarjala u zavetju moje male sobice ... "prodajala" žebličke punčkam pa medvedkom ... skakala gumitvist med dvema stoloma u dneuni ... plavala z veseljem in usak dan ... zvečer bi poslušala pravlce na radiu al pa kaseti ... za nagrado gledala Srečo na vrvici ... hodila z mamico u tivoli na igrišče, s kolesom, kotalkat ... se pelala s prjatlco na poniju po bmx stezi in se razlimala ... mela otroške skriunosti ... in brezskrbn dan ... usak dan.
Ostal so lepi spomini
Spet bi rada u nedelo ob osmih sedela u fotelčku u dneuni, binglala z nogami, jedla kruh z medom in gledala Živ-Žav ... spet bi hodila u kino na Kekca pa Medvedke dobrega srca (se mi zdi?) ... želim si, da bi se lahko igrala s kinder figurcami u luži pred blokom (figurce so dopustovale na morju) ... vlekla sanke z gumijastim garfieldom gor pa dol po dvorišču ... si na štangah za stepanje tepiha nardila gugalnco ... zvlekla use punčke pa cunce vn in si s prjatlco "živela" u kartonski škatli na ulci ... spet bi prodajala bombone za pet dinarjeu pred trgovino ... metala vodne balončke čez balkon ... zvonila pa bežala ... ustvarjala u zavetju moje male sobice ... "prodajala" žebličke punčkam pa medvedkom ... skakala gumitvist med dvema stoloma u dneuni ... plavala z veseljem in usak dan ... zvečer bi poslušala pravlce na radiu al pa kaseti ... za nagrado gledala Srečo na vrvici ... hodila z mamico u tivoli na igrišče, s kolesom, kotalkat ... se pelala s prjatlco na poniju po bmx stezi in se razlimala ... mela otroške skriunosti ... in brezskrbn dan ... usak dan.
Ostal so lepi spomini
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
||MuCkAa - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 12. 2004
Aloha napisal/-a:Spet bi rada u nedelo ob osmih sedela u fotelčku u dneuni, binglala z nogami, jedla kruh z medom in gledala Živ-Žav ... želim si, da bi se lahko igrala s kinder figurcami u luži pred blokom (figurce so dopustovale na morju) ... metala vodne balončke čez balkon ... zvonila pa bežala ... ustvarjala u zavetju moje male sobice ... skakala gumitvist med dvema stoloma u dneuni ... plavala z veseljem in usak dan ... zvečer bi poslušala pravlce na radiu al pa kaseti ... mela otroške skriunosti ... in brezskrbn dan ... usak dan.
Res je!! Oh, cisto sem postala nostalgicna in sentimentalna!
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mah, jaz pa na srednješolske dni nekako nimam pretirano lepih spominov... Sicer so bili vikendi (vsak petek in soboto, žuranje do šestih zjutraj, pa še nam ni bilo dovolj ), ki so bili res divji in odbiti in na katere imam lepe spomine (čeprav v tistem času nisem bila najbolj pri pameti, ampak žal mi ni za nobeno stvar, ker se je moralo zgoditi kar se je )... ampak v tistem času so bili to bolj kolegi za žuranje in "prijateljice" prehodnega značaja, ki niso bile prave prijateljice, tako da je bilo kar težko biti med "babami", s katerimi nisem imela nič kaj dosti skupnega. Obžalujem edino stvari, ki jih nisem naredila. To je, da sem izpustila marsikateri rojstni dan mojih prijateljic iz osnovnošolskih dni itd. Ne vem pa, zakaj nekateri pravite, da se samo v srednji šoli da neobremenjeno žurat... jaz bi prej rekla, da si v sš še vedno z nekim rešpektom, ker moraš najprej narediti sš, da lahko lažje zadihaš s polnimi pljuči... na faxu se ponavadi večini "utrga" in žurajo brez omejitev oz. tam se pravi lajf šele začne.
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Šla bi nazaj, ampak samo v tisti čas, ko sem mojega spoznala, ker takrat je bilo prelepo (no, sej je zdaj tudi, ampak rada bi vse skupaj še enkrat doživela). Drugače pa, nikoli, res NIKOLI ne bi šla nazaj v zadnje razrede OŠ in pol SŠ. Ker je to za mene bila ena velika muka (če ne štejemo uživanja z mojim, seveda).
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
satan28 napisal/-a:mi je sinek (7)rekel,da sem otročja
hihi, kera simpatična
ma ja, se čist strinjam, da si morš tud zdej ko si starejši lepo poštimat v glavi in lahko čist sproščeno živiš...
ampak se je pa lušn spomnt vseh bedari k smo jih počel k smo bli mejhni
men se gre tud bolj za tista leta v vrtcu pa OŠ... k si biu čiiiiiiist brezskrbn...lušno lušno ja
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
jaz sm tut ćizz nostalgična če bi lahko s5 enkrt sm tko na hitr preletela use dogodke...čeprou sm še mlada , končujm zadnji letnik sredne , že zdej zlo rada obujam spomine na svojo otoštvo, ki je blo zares lepo, veselo, brezskrbno, polno ljubezni in topline, vedno se nasmehnem ob gledanju starih slikic h katerim se čedalje pogosteje obračam,...in potem ko razmišlam, kko je to hitr minil use. Seveda mi je tud zdej lepo, ampk tisti čas vrca, osnouke je bil res neki posebnga. vem pa da je treba cenit usak dan, uživat vsak trenutek posebi, bit hvaležn za use kar maaš in js tut sm vesela da sm mela tako otrošto prav tako pa mam lepo sedanjost. Mislim, da do zdaj ne bom ničesar obžalovala in da so mi ostali prečudoviti spomini, ki jih nikol ne bom pozabila
Zadnjič spremenil Eući*, dne 26. Nov. 2010 15:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
če bi pogledala pod podforum cosmopolitan.si bi vidla, da maš tam razloženo v besedi in sliki kako se manjša slike...
jaz pa ne pogrešam ničesar iz preteklosti, bilo je fajn ampak je sedaj tud, edino mogoče bi šla nazaj v 4.letnik srednje šole, da bi se vpisala na drug faks...
jaz pa ne pogrešam ničesar iz preteklosti, bilo je fajn ampak je sedaj tud, edino mogoče bi šla nazaj v 4.letnik srednje šole, da bi se vpisala na drug faks...
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
Eući* - Debatorica
- Na forumu od: 8. 10. 2010
- Kraj: Ljubljana
najlepša ti hvala
no zdej pa kr nadaljujte s temo ...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov