Nočni "govori"

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 690
Na forumu od: 7. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *_nincy_* » 08. Maj. 2007 11:21

Jaz govorim že od malega,ampak da poleg tega še povem vse po resnici,kar me kdo praša,večinoma za moje pogovore vesta brat ki je do 7 leta spal z menoj v isti sobi in me je čisto vse sprašal potem se mi pa zjutraj smejal.Bivši fant je imel pa tudi pogovore z menoj ponoči(mislim,da so bili to zadnje leto edini normalni pogovori med nama)
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
×Sweety×
Komunikatorka
Komunikatorka
Prispevkov: 270
Na forumu od: 14. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ×Sweety× » 08. Maj. 2007 12:46

js sm pa enkrat prespala pr prjatlci pa sva spale v sobi z njeno sestro. Pol je sestra zaspala midve pa sva si šle vice govort. In lih ena pove un vic, ko se mujo pa haso peleta po avtocesti pa slišta na radiu: "Obvestilo! Na avtocesti se en avto vozi v napačno smer! Prosmo, da obrne smer vožne" (al neki tazga) in pol reče Mujo: "Ja pa ne eden, več jih je." in pol sestra v spanju reče "ja en je bil pa še ta je biu spucan" no tkrt smo se ful nasmejal :D pol sva jo pa zjutri uprašale če se kej spomne pa je rekla da ne sam da ve d je sanjala neki u zvezi s tem, da se je kregala s šefico u službi :D

pa še enkrat smo bli v šolo v naravi z OŠ in je sošolko luna nosila al neki.... in se je prvo dvignla s pouštra pa se začela neki pogovarjat sama s sabo "salama, salama, js bi hrenouko, ne hot dog bi!" pol se je začela po glavi tolčt pa govort hamburger in pol se še ene 3x dvignla pol se ji je pa kri iz nosa ulila lol pol pa use ostale k smo ble u sob v kopalnco laufale po papirnate brisače pa se je pol tut ona zbudla :D sam smo se ji pa tok smejale d ns je use trebuh boleu :D
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 572
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 08. Maj. 2007 13:22

js nimam lih kakih velikih problemov s tem. povem včasih kaj nerazločnega, kar se itak najbrž vsakemu dogaja, drugače pa nič posebnega. dolgočasna oseba sem pač :P ko sem bila majhna (4+) sem pa baje konstantno vpila ponoči.
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7042
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 27. Dec. 2013 1:50

Zase vem, da sem bila mahnjena na Esmeraldo-nadaljevanko in sem odštevala dneve do dogodka, ko nas je prišla pogledat v moj kraj. No, ker sem bila res cela zmešana, sem med spanjem prišla v spalnico staršev in kričala: "Esmeralda je tu! Esmeralda je tu!" Potem, ko sem jo dejansko videla je bil mir :D
Je pa moj bivši na morju sredi noči začel naj mu dam olje. Ga jaz vpr zakaj in on meni- ja kaj sprašuješ bedarije ženska, za mornarje, da jim ribe spečem! Preko zaliva pridejo, idi mi že po olje! Pa tudi na splošno je imel vedno neke pripombe sredi noči glede službe, naj mu naredim plac, da bo vsipal robo tja, naj se umaknem, da parkira in podobne.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Prispevkov: 593
Na forumu od: 4. 2. 2013
Kraj: London, UK

Neprebrana objavaNapisal/-a mastermind » 27. Dec. 2013 2:24

emanuela napisal/-a: za mornarje, da jim ribe spečem! Preko zaliva pridejo, idi mi že po olje!

:lol:
Sicer pa pet let od zadnjega odgovora v tej temi!

OT: Jst vsake tolk če živo sanjam kak prepir ali pretep zavpijem v stilu, NE!, ampa se pol takoj zavem in zbudim..
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 3448
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 27. Dec. 2013 14:32

Jaz se pa ob omembi nočnega "govora" vedno spomnim na cimro iz SŠ. V prvem letniku smo bili obsedeni z igranjem taršeta in briškule, in en večer gremo spat, ona zaspi pred mano in drugo cimro. Midve se še potiho pogovarjamo, ona pa kar naenkrat se usede v postelji in zakriči (mogoče je samo glasno rekla, se ne spomnim): KAPOT! (ko nasprotna ekipa izgubi brez da bi v igri nabrala eno samo točko), in se mirno uleže nazaj in spi naprej :D.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov