nezemljani

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 05. Nov. 2009 19:03

si ze bla kdaj v __avstraliji__? kako lahko trdis da __avstralija__ obstaja, ce je nisi na lastne oci videla? (vstavi poljubno celino kjer se nisi bila)

v mene ne verjames, ker me se nisi vidla? kaj sem potem - boot? :D
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 05. Nov. 2009 19:08

Kdo bi vedel? :wink:
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 05. Nov. 2009 19:08

red_rose napisal/-a:si ze bla kdaj v __avstraliji__? kako lahko trdis da __avstralija__ obstaja, ce je nisi na lastne oci videla? (vstavi poljubno celino kjer se nisi bila)

v mene ne verjames, ker me se nisi vidla? kaj sem potem - boot? :D
Sem ravno gruntala kako bi ubesedila tele misli :)
:zustimm:
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 05. Nov. 2009 20:35

buubbika napisal/-a:Ka pa vem, ni dokazov, da smo edini, ni dokazov, da nismo.

To ja.
Ampak recimo da nismo edini.
Mi je pa ful zanimivo, kako vsi znanstveniki izhajajo iz nas, kako iščejo enake pogoje kot so na Zemlji, se rpavi isto temperaturo, vodo in te zadeve. Sej mogoče majo prov, sam po čist neki kmečki logiki se mi zdi to butasto. Zakaj bi rabil iste pogoje? Mogoče pa živijo od kakšne snovi, ki je mi niti poznamo ne.
Mi je pa ful hecna una slikca, ki bo kao vesoljcem povedala o življenju na Zemlji, če jo najdejo. Univerzalen jezik pa tak, pomoje nas 90% tega ne bi razumel.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 05. Nov. 2009 21:05

res je!

ampak v bulšit o NLPjih pa bolj ali manj ne verjamem. glede na to koliko jih je 'videnih' vsako leto (ko slučajno letijo mimo zemlje) bi mogu bit zračni prostor v naši galaksiji krcat bolj kot dunajska zjutraj.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 05. Nov. 2009 21:05

Mene zanima kako si religiozni ljudje razlagajo obstoj življenja na drugih planetih, če v le-tega seveda verjamejo. :D A potem Bog ni ustvaril samo nas, ustvaril je tudi neke (verjetno) čudne, drugačne človečke in potem tudi njim bere misli in ga morajo tudi oni častiti? Kako gre s tem?

Drugače verjamem, da obstaja izredno izredno visoka verjetnost življenja na drugih planetih. Nekdo je celo izračunal to verjetnost (v številkah), ampak se ne spomnim zdaj kdo je to bil in kakšno je bilo število (je bilo pa visoko). :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 06. Nov. 2009 17:21

To se tudi jest sprašujem :D

Ampak, recimo, da je naša galaskija ena izmed tisočerih v vesolju(v minimalnih številkah) in, da je verjetno, da ima vsaj polovica teh galaksij vsaj en planet, ki ima dokaj dostojne pogoje ža življenje. In smo v bistvu že dobil skoraj 500 civilizacij, ki so lahko popolna drugačne od naših. Koliko so razvite je pa tudi vprašanje inteligence, itd.
Uporabniški avatar
classy
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a classy » 06. Nov. 2009 17:58

Jooojjjjj js bi jih spoznala!!
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 06. Nov. 2009 18:08

Jz vrjamem da obstaja še kje poseljen planet, defenitivno. sej ni nujno da so na njem razvita bitja, lahko da so zaenkrat nikroorganizmi, ki se bodo še naprej razvijali... možno pa je tudi to, da mi proti njihovi razvitosti izgledamo kot mikroorganizmi :D nikoli se ne ve.
Ne verjamem pa v obiske nezemljanov... preprosto butasta se mi zdi ideja, da bi nezemljani vsakič ko pridejo na zemljo prepotovali nevemkoliko svetlobnih let, bi se tukaj samo malo pokazali in preleteli nebo, potem pa odšli? kje je logika? če bi naprimer mi bili toliko tehnološko napredni, da bi lahko našli in celo obiskali poseljen planet, bi najbrž pristali, se predstavili itd, delili z njimi naše znanje v upanju, da bodo oni naredili enako...
Za vprašanej zakaj obiskati nezemljane obstaja miljon razlogov. Ne vidim pa niti malo logike v tem, da ljudje 'opažajo' nlp-je...
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Nov. 2009 18:31

Dita- napisal/-a:preprosto butasta se mi zdi ideja, da bi nezemljani vsakič ko pridejo na zemljo prepotovali nevemkoliko svetlobnih let, bi se tukaj samo malo pokazali in preleteli nebo, potem pa odšli? kje je logika?
Mogoče pa res samo preletavajo Zemljo na poti k njihovemu pravemu cilju? Mogoče se celo hočejo znebiti našega planeta, da bi lahko naredili na njenem mestu eno super-obvoznico in jim ne bi bilo več treba se tu ustavljati oz. karkolipačže? :)

(vzemi(te)) zgornji tekst bolj za hec kot ne; vseeno pa I want to believe, hehe)
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 06. Nov. 2009 18:35

itak da so... obstajajo, ne vemo pa kaki so in kje so.. in če že bodo našli način prit do nas, potm so bolj razviti od nas. in če že bodo prišli do nas in posledično morjo bit razvitejši od nas. nas bodo a. ubili, b. zasužnjili, c. seciali in kao preučili. poglejte kaj mi delamo z živalmi. a ti greš do krave in ji rečeš prihajam v miru in komuniciraš z njo? ne. mamo jih za mleko in meso. oni pa bodo nas meli za delovno silo in energijo...
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 06. Nov. 2009 19:29

^^Ni nujno; kaj pa če je samo človeška vrsta tako kruta in recimo ostale deluje na večji medčloveški zavesti in dobroti in bla bla?
(sam na glas razmišljam; konec koncev le debatiramo o vesoljcih..)
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 06. Nov. 2009 21:36

purple_rain napisal/-a:
Dita- napisal/-a:preprosto butasta se mi zdi ideja, da bi nezemljani vsakič ko pridejo na zemljo prepotovali nevemkoliko svetlobnih let, bi se tukaj samo malo pokazali in preleteli nebo, potem pa odšli? kje je logika?
Mogoče pa res samo preletavajo Zemljo na poti k njihovemu pravemu cilju? Mogoče se celo hočejo znebiti našega planeta, da bi lahko naredili na njenem mestu eno super-obvoznico in jim ne bi bilo več treba se tu ustavljati oz. karkolipačže? :)

(vzemi(te)) zgornji tekst bolj za hec kot ne; vseeno pa I want to believe, hehe)

hehe :) no ja, recimo da smo jim ravno na poti. zakaj torej ne letijo samo mimo, ampak vstopijo v našo orbito in nas... 'opazujejo' ? (lol)
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 07. Nov. 2009 8:33

Mogoče pa so oni razvili tako tehnologijo, da jim polet do Zemlje ne vzame ne vem koliko let ampak samo par ur. :) Ampak glede žitnih krogov pa verjamem, da je to ena velika potegavščina. No, saj v bistvu je bilo dokazano, da je...tko, da nehajte verjet v povezavo žitni krogi-nezemljani!! :wink:
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 07. Nov. 2009 10:16

Pontifex Maximus napisal/-a:Klinc, jest še v to dvomim, ali ima znanost res prav, da se planeti vrtijo okrog sonca...Namreč zadeve, razen po slikah in raznih simulacijah, še nisem videl. Oči, ko gledam v nebo, pa mi govorijo ravno obratno od znanosti. Da je Kepler prišel do te ugotovitve zgolj zato, ker je nekaj lažje izračunal, ker je postavil v središče sonce, mi je pa absurd.

Razmišljanje ti ne gre od rok, raje prenehaj in pusti to drugim.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]