nezemljani

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 07. Nov. 2009 10:39

Pogled vedno vara. Če še tega nisi ugotovil pa pašeš v srednjeveške čase, ko so ljudje verjeli v čarovnice in podobne zadeve! No, kaj ti pa pove pogled v nebo iz tvojega vidika, kar naj bi blo obratno od znanosti?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 07. Nov. 2009 13:29

buubbika napisal/-a:
g00fy_qa napisal/-a:Mene zanima kako si religiozni ljudje razlagajo obstoj življenja na drugih planetih, če v le-tega seveda verjamejo. :D A potem Bog ni ustvaril samo nas, ustvaril je tudi neke (verjetno) čudne, drugačne človečke in potem tudi njim bere misli in ga morajo tudi oni častiti? Kako gre s tem?

Failed attempt. ;D
Naj te prvo vprašam, če sploh veš kere vere sm? Mislim, da veš, ker sva se že menle marsikje o takšnih zadevah, če se ne motim, sploh pa nism js nek vernik, ki molim 5x na dan. Daleč od tega, žal. No, naj ti odgovorim, da imaš na 1. vprašanje odgovor malo nad tvojim, na 2. vprašanje pa je odgovor DA.
Kako gre s tem? Prebereš in veš. :)

Pa ne mi zdaj rečt, da ta post ni letel name, ker je več kot očitno.

Failed attempt at?
Ne vem katere vere si. Možno, da si kdaj napisala, ampak sem pozabila. V bistvu to niti ni bistveno, a ne? :) Sploh ne v tej temi. Lahko pa vseeno poveš, bom vesela.

In res, ta post ni letel na tebe, letel je na vse verne. Prosim, naj te ne daje preganjavica, resnično se nisem zapičila vate in v tvoje poste.

Sicer pa so še vedno so dobrodošli odgovori o verskem pogledu na nezemljane.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 07. Nov. 2009 13:53

Jaz verjamem v obstoj zunajzemeljskih bitij. Zakaj pa ne, vesolje je ogromno (ampak ne neskončno, kot je bilo že ničkolikokrat omenjeno v tej temi.... :roll: ). Konec koncev so tudi rastline živa bitja in nekako se mi zdi nesmiselno, da v celotnem vesolju ne bi v danih razmerah izraslo eno bitje, zmožno rasti, prehranjevanja in razmonževanja (kakor se živo bitje klasificira po človeški analogiji).
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 07. Nov. 2009 17:03

Drakova enačba anyone? :D

Slika

Sam kaj, k je vse samo neka verjetnost in statistika. Z obstojem nezemljanov se ne ukvarjam kaj dosti, je drugih stvari prevec k me zanimajo - vsekakor se pa strinjam, da je nemogoce potrditi ali pa zanikat obstoja neke druge oblike zivljenja - sej se na svojem lastnem planetu pogosto najdemo novo vrsto zuzelk ipd.

Mimogrede, prikljucte se SETI@home in pomagajte iskat nezemljane. :D

Slika
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 07. Nov. 2009 22:42

Joj, kira nostalgija :D SETI sem laufala še kot froc, mater se mi je tedi zdel to tak fajn :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a sončk » 08. Nov. 2009 0:56

Ej goofy_qa, kaj je ta fora s tabo in vero? Get a life, nekateri pač verujejo, a zdej boš šla še v temo "pranje las" in boš vprašala, kako verni ljudje gledajo na balzam za lase, glede na to, da ni omenjen v nobenem verskem tekstu?
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 08. Nov. 2009 11:50

sončk napisal/-a:Ej goofy_qa, kaj je ta fora s tabo in vero? Get a life, nekateri pač verujejo, a zdej boš šla še v temo "pranje las" in boš vprašala, kako verni ljudje gledajo na balzam za lase, glede na to, da ni omenjen v nobenem verskem tekstu?

:yau: Mogoče pa res, kako gledate na balzame? :lach:

Resno, očitno človek več ne sme vprašati ene zadeve, če ni v stilu "fant me že en teden noče poseksati, kaj naaaj?", ker bo takoj napaden. Če vam ni do zahtevnejših debat - spreglejte in pejte reševat "prave probleme".

/OT
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
la HauteCouture
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a la HauteCouture » 13. Nov. 2009 21:32

jaz v nezemljane ne verjamem :alien:
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 20. Nov. 2009 19:30

Moja mami pravi,da so nas vesolci ustvaril samo zato,da lahko gledajo kaj delamo pa da nas preizkušajo v raznoraznih stvareh ( virusi,smrt,bolezni,sreča,...) :D jst pa eetaq verjamem,da nismo sami,sigurno so še kje kakšni ET-ji :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
*milka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *milka* » 20. Nov. 2009 20:42

Jaz verjamem v obstoj nezemljanov. Nekje daaaleeeeč...v nedosegu naših znanstveno raziskovalnih možnostih.

Sem pa gledala na discoveryu, da naj bi nazemljani ustvarili človeško raso in nas naselili na zemlji ter se potem tudi z nami razmnoževali in da bi naj ti nezemljani oz. na pol nezemljani prebivali med nami...to se mi pa zdi eno vlko nakladanje. Pač izven mojih logičnih predstav :gruebel:

Potem takem sem tudi jaz morda na pol človek, na pol nezemljan :mrgreen: mwaaahaaahaaa
''Če mislite, da nekaj lahko storite, ali pa če mislite, da tega ne morete storiti - v obeh primerih imate prav.'' (Henry Ford)
Uporabniški avatar
Michael
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Michael » 20. Nov. 2009 23:40

^^točno tako. Pa ni treba nikamor hoditi.

Pomisli koliko $ meče stran NASA :mrgreen:
Gone
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 21. Nov. 2009 13:41

Jst imam vedno bolj občutek, da je še mnogo, mnogo (nam) neznanih bitij. In je včasih ta občutek prav zastrašujoč. :)

In po eni strani razumem, da vesolje ni neskončno - po drugi pa podzavestno jemljem kot, da je. Težko mi je razumet, kje je konec, kako izgleda (kako je zaokrožen??), kaj je po tem koncu. Nekaj mora bit, po vsakem koncu je še vedno nekaj naprej. Jau, jau... :D
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
*milka*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *milka* » 21. Nov. 2009 16:55

Michael napisal/-a:^^točno tako. Pa ni treba nikamor hoditi.

Pomisli koliko $ meče stran NASA :mrgreen:

Lahko bi ga kar na moj TRR pošiljali. Ooooooo jaaaaa :D
''Če mislite, da nekaj lahko storite, ali pa če mislite, da tega ne morete storiti - v obeh primerih imate prav.'' (Henry Ford)
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 07. Dec. 2009 0:25

buubbika napisal/-a:
buubbika napisal/-a:Zeloooo zanimiva so mi tudi ti. žitna polja. Prav scary.

Ka pa vem, ni dokazov, da smo edini, ni dokazov, da nismo.

Vzamem nazaj okrepljen tekst. Ni več nikakršna uganka, ker odgovor že imam. Ostalo pa ostaja isto.

Sej to si napisala zato, da te vprasamo kaksen je odgovor, ne? Tudi ce ne, me zanima :)
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Sarissima