NEZEMLJANI - obstajajo še kakšna druga bitja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- euch
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 12. 2005
Angel girl napisal/-a:Če smo mi lahko tle, zakaj ne bi bil še kdo drug, kok je placa v "vesolju" oz še širše...preveč! Tko da ja, nismo sami!
se strinjam!
sam tole s sexm je pa bolno
J'aime non seulement qu'on m'aime, mais qu'on me le dise... (G. Elliot)
- Lejka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
- Kraj: Lj
Jst ne vrjamem. Sm gledla eno oddajo na discoveryu o tem kolk miljonov naključij je mogl bit da je nastal živlenje na Zemlji... Že sam da nastane ena bakterija pol pa še vse naprej. Pa tut če je res kje v vesolju kdaj bla kaka civilizacija je zlo mala verjetnost da obstaja istočasno z nami.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
*ange|* napisal/-a:Jst se v bistvu držim načela: če ne vidim, ne vrjamem. Sam to se mi pa zdi bol vrjetno, kot pa ne. Vrjetno je nekdo ali nekaj tam nekje. Sam po moje mi tega nikol nebomo zvedli. Pa tut če bomo bo to...lajk leta 3000
Ja, po moje prej leta 3000000 ...
Se pa v mojih filozofskih miselnih blodnjah večkrat sprašujem, kako vidijo tile Nezemljani ... Vem, da je morda neumno in noro, ampak mi je to vprašanje tako zanimivo, da se pač moram ukvarjati z njim. Ali vidijo "svet" v istih barvah kot mi? Morda obstaja spekter, ki ga mi ne moremo zaznati in vsebuje barve, ki jih mi ne poznamo? (Pa prosim, ne me poslati v norišnico ... )
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
stoposto so .........v taki veliki gmoti raznoraznih planetov in svega boga mislm da obstajajo kje sigurno še kakšna bitja..........samo ne verjamem pa v take zadeve ko jih folk videva vsepovsod in slika............ja kar vsi so mel lih takrat ko je prišel fotoaparat pri sebi.....buče.......več ali manj teh slik je fotomontaž........
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst se z večino folka k ste dal svoje mnenje strinjam.
Zdi se mi pa mal čudn, da je nekdo lahko prepričan, da je življenje možno SAMO na zemlji. Sej če mi na nekem drugem planetu ne bi mogi preživet, še ne pomeni, da druga bitja tud ne bi mogla. Jst sm itak prepričana, da če bostajajo, majo sigurno drugačen način preživljanja. Mogoče kisik in voda nekaterim bitjem sploh ni potrebna za prežvitje. kdo ve
Že na Zemlji najdemo bitja, ki živijo v povsem drugačnem okolju kot druga, pri tem ni pomembno za kakšno vrsto gre.
Sploh pa ne verjamem, da bi oni kdaj pršli na zemljo in skušal navezat skite z nami. Dvomim da bi bli nezemljani tok trapasti, da bi hotli navezal stik z 'primitivno' raso, ki se pobija med sabo, ki je tako nezrela, da takoj uniči kar mu je neznaga in tujega. Če vsaj informativno sledite zgodbam o osrečanjih z NLP, lahko opazite kako primitivno se vedejo ljudje. Zdaj vas vprašam: postavite se v njihovo kožo in se vprašajte ali bi stopili v stik s takšno raso kot je naša - seveda ne, ker bi vas takoj po 'živalsko' mučili in pokončali.
Človeška ozkoglednost je prevelika in vse dokler ne bomo razširili svojega umskega pogleda, bomo 'sami' v tem vesolju. Pa tako blizu so
Zdi se mi pa mal čudn, da je nekdo lahko prepričan, da je življenje možno SAMO na zemlji. Sej če mi na nekem drugem planetu ne bi mogi preživet, še ne pomeni, da druga bitja tud ne bi mogla. Jst sm itak prepričana, da če bostajajo, majo sigurno drugačen način preživljanja. Mogoče kisik in voda nekaterim bitjem sploh ni potrebna za prežvitje. kdo ve
Že na Zemlji najdemo bitja, ki živijo v povsem drugačnem okolju kot druga, pri tem ni pomembno za kakšno vrsto gre.
Sploh pa ne verjamem, da bi oni kdaj pršli na zemljo in skušal navezat skite z nami. Dvomim da bi bli nezemljani tok trapasti, da bi hotli navezal stik z 'primitivno' raso, ki se pobija med sabo, ki je tako nezrela, da takoj uniči kar mu je neznaga in tujega. Če vsaj informativno sledite zgodbam o osrečanjih z NLP, lahko opazite kako primitivno se vedejo ljudje. Zdaj vas vprašam: postavite se v njihovo kožo in se vprašajte ali bi stopili v stik s takšno raso kot je naša - seveda ne, ker bi vas takoj po 'živalsko' mučili in pokončali.
Človeška ozkoglednost je prevelika in vse dokler ne bomo razširili svojega umskega pogleda, bomo 'sami' v tem vesolju. Pa tako blizu so
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
OT: frenkie..........popravi nazaj.......če si odprla temo in napisala tako anketo, kot si jo, jo popravi nazaj v prvotno stanje........zakaj bi nekdo spreminjal tvojo temo???no ok bom nehala, če ne me bojo spet napadal.........the end of OT.
-
marateja - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jst tud mislm, da v tem veeeeliiikem vesolju nism sami samcati. Vesolje je tako veliko, in obstaja tako velik neraziskanih območij. In če po pravi cpovem, se mi zdi neumno, da bi bili v tako velikem prostoru sami.
Še bolj pa se mi zdi neumno, kot je bilo že zapisano, da bi nas nekdo opazoval ali celo delal kakšen načrt o napadu na Zemjo. Le kaj bi imeli od nas primitivne rase. In se tukaj čist strinjam s Frenkie.
Če se ne motim so nekaj časa nazaj odkrili nov planet v našem osončju, ki je zelo podoben naši Zemlji.
Tiste strani nisem najdla, sem pa najdla tole zadevo, ki je prav tako zanimiva:
Odkrili nov planet podben Neptunu
Torej če vsake tok časa najdejo kakšen nov planet, novo zvezdo.....se verjetno kje razvija oz. je že zelo razvito življenje....morda res pod drugačnimi pogoji kot jih imamo pri nas
Še bolj pa se mi zdi neumno, kot je bilo že zapisano, da bi nas nekdo opazoval ali celo delal kakšen načrt o napadu na Zemjo. Le kaj bi imeli od nas primitivne rase. In se tukaj čist strinjam s Frenkie.
Če se ne motim so nekaj časa nazaj odkrili nov planet v našem osončju, ki je zelo podoben naši Zemlji.
Tiste strani nisem najdla, sem pa najdla tole zadevo, ki je prav tako zanimiva:
Odkrili nov planet podben Neptunu
Torej če vsake tok časa najdejo kakšen nov planet, novo zvezdo.....se verjetno kje razvija oz. je že zelo razvito življenje....morda res pod drugačnimi pogoji kot jih imamo pri nas
Zadnjič spremenil marateja, dne 23. Feb. 2006 4:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Jean de La Bruyere
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
FairyAngel napisal/-a:Se pa v mojih filozofskih miselnih blodnjah večkrat sprašujem, kako vidijo tile Nezemljani ... Vem, da je morda neumno in noro, ampak mi je to vprašanje tako zanimivo, da se pač moram ukvarjati z njim. Ali vidijo "svet" v istih barvah kot mi? Morda obstaja spekter, ki ga mi ne moremo zaznati in vsebuje barve, ki jih mi ne poznamo? (Pa prosim, ne me poslati v norišnico ... )
Se vidiva v norišnici Lahko da se tudi kdaj sprehajajo mimo nas, pa jih pač z našimi čuti ne zaznamo...
Saj jaz se včasih sprašujem, če ljudje vidimo enako- to kar jaz vidim rdeče, mogoče ti vidiš modro- samo v otroštvu so nas naučili besedo za določeno barvo...
- tmalaa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2005
kr.ena napisal/-a:..Saj jaz se včasih sprašujem, če ljudje vidimo enako- to kar jaz vidim rdeče, mogoče ti vidiš modro- samo v otroštvu so nas naučili besedo za določeno barvo...
maa... vi niste resni
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
Sicer se na splošno ne poglabljam v te zadeve, pa vseeno, če pomislim, se mi zdi, da sigurno in 100% še obstaja življenje, konec koncev je vesolje preveliko le za nas. Tale stavek mi je smešn:
No, možno celo, da nas res skoz obdajajo, tako kot je ena rekla, tako kot v filmu Vsiljivci.
Sicer pa zame verjetno, manj kot vem, bojše je.
NLP_UFO napisal/-a:"Milijoni ljudi verjamejo v Boga, kljub temu, da ga ni še nihče videl!
Nobeden ne verjame v NLP, kljub temu, da jih milijoni ljudi vidijo vsak dan!"
No, možno celo, da nas res skoz obdajajo, tako kot je ena rekla, tako kot v filmu Vsiljivci.
Sicer pa zame verjetno, manj kot vem, bojše je.
Waiting in the queue oh whoopee doo
- Purple
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 3. 2006
Verjamemo v tisto, v kar želimo verjeti. In samo če verjamemo, tisto tudi obstaja. Pa na bo to Bog (kateri koli pač), duhovi, duše, angeli, demoni, sence, reinkarnacija, karma...
Glede NLP pa to: ljudje ne verjamejo v NLP, ker jih je preprosto strah neznanega in nasploh misli, da nismo sami. Da so še druga bitja, ki so morda bolj razvita od nas in v teh mislih marsikomu domišljija preveč deluje...
Čeprav obstajajo med nami in vodilne vlade sveta že komunicirajo z njimi, tega pa javno ne razglašajo ravno zaradi panike, ki bi nastala.
Glede NLP pa to: ljudje ne verjamejo v NLP, ker jih je preprosto strah neznanega in nasploh misli, da nismo sami. Da so še druga bitja, ki so morda bolj razvita od nas in v teh mislih marsikomu domišljija preveč deluje...
Čeprav obstajajo med nami in vodilne vlade sveta že komunicirajo z njimi, tega pa javno ne razglašajo ravno zaradi panike, ki bi nastala.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
When I'll see it, I'll believe it.
Ne me narobe razumet, ne trdim, da jih 100% ni...
Ne me narobe razumet, ne trdim, da jih 100% ni...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]