neurja
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
^^ enako ja...še par mescov po tistem, ko je blo na Rovnu še vse blatno pa uni "avtomobili", ki to niso več bli....me je vsakič ko sm se mim pelala stisnlo...tko da par podrtih dreves pa močan veter zame ni več neurje...
-
astra_mb - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2005
*purple* napisal/-a:
Je pa moja največja želja, nekega dne, obiskat al kšno Kanado al kej podobnega v sezoni tornadov in tega kralja vidt v živo (s primernim zakloniščem zraven seveda!).tud lani sem lih za en dan na hravškem zamudila vodne trombe
sama sem letos doživela eno blago tropsko nevihto...lani pa sem bila en teden po orkanu v mehiki....verjemi, ni lepo za videt...sploh pa ne kak tornado, ki briše vse pred seboj...
nevihte so res vedno hujše...v sv sloveniji nas je veliko odvisnih od vremena...predvsem vinorodna območja...je kar hudo gledat te oblake in nemočno čakat kaj se bo zgodilo...hvala bogu za avion, ki nas vsaj malo rešuje pred tem...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
Po Beli krajini (okolica Semiča in Metlike) smo meli kakšen dan prej točo. Kmeti bodo spet delali zastonj, ker ni nič ostalo od pridelkov. Ne bo nič čudnega, če se bo cena hrane dvignila. (Nekje je bila škoda ocenjena na 120 %).
Moja nečakinja (10 let) je bila z gasilci na kampiranju ob Kolpi in so vse starše klicali naj jih pridejo iskat. Dokler jih niso prišli iskat so mogli bit izpod vojaških ležalnikov, ker je bil vojaški šotor vničen.
Moja nečakinja (10 let) je bila z gasilci na kampiranju ob Kolpi in so vse starše klicali naj jih pridejo iskat. Dokler jih niso prišli iskat so mogli bit izpod vojaških ležalnikov, ker je bil vojaški šotor vničen.
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Jaz sem ravno na morju v Kopru in je včeraj tudi kriza bila. Ok, na srečo sva bile s kolegico ravno na večerji v Izoli, ampak vseeno. Pihalo je ko hudič, pa dež je nenormalno šel. Ko sve prišla v Koper sve vsepovsod samo videle gasilce, ko so drevesa odstranjevali itd. Kriza,no :S
Is sex dirty? Only if it’s done right.
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ja človeštvo je uničilo naravo do konca, in zdaj narava vrača! ni druge! zakon narave: kar daš,to dobiš!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
- metla111
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: Ljubljana
Js sm sla mislm da prejšni tedn do sestre, ki živi na Vrhniki. Pa se pelm domov in začne dežvat, čez par minut je tako lilo, da so ljudje na avotcesti stali na odstavnem pasu, js si nism upala ustavt in sem furala naprej 40 km/h po avtocesti in takoj k je blo možno sem zavila dol z avtoceste. Sem mela pa tut srečo, da je bil takoj za izvozom en mostk pa sem tm ucpodi čakala 40 min, da je nehala toča padat. Ucpodi pod tistim mostom je blo vse zaparkiran, ker so vsi čakal,da se nevihta umiri in ene dvakrat se je zgodil,da smo vsi umiru stal potem je pa pripeljal en frajer in trobu tok, da so se mogl mu ljudje odmaknt, js sm mela srečo, da sem parkerala na bankini.
Včeraj je blo pa tut pr nam grozno, čeprav v nedeljo je blo še hujš, ker je zmankval elektrike skos, veter je tako pihal da je blo res skeri. Js mam pa se tako srečo, da vedno kadar je taka nevihta sem nekje z avtom. In k sm šla v nedeljo dam sem naletela na vejo, k se je odlomila in ležala čez cesto. Res groza, dobr da je za nesledne dni lepši vreme napovedan
Včeraj je blo pa tut pr nam grozno, čeprav v nedeljo je blo še hujš, ker je zmankval elektrike skos, veter je tako pihal da je blo res skeri. Js mam pa se tako srečo, da vedno kadar je taka nevihta sem nekje z avtom. In k sm šla v nedeljo dam sem naletela na vejo, k se je odlomila in ležala čez cesto. Res groza, dobr da je za nesledne dni lepši vreme napovedan
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Tle je zjutrej kr naenkrat zčelo ful pihat in se je uliu dež pol pa tkoj točka.. tko je blo kakih 40 min, pol pa kr sonce
čene je pa tudi meni zanimivo gledat točo in bi z veseljem vidla kak tornado v živo (dobro zavarovana).. sej je strašno in vse, samo pomoje je neki posebenga videt kaj takega.. in še une huge valove (za surferje) bi rada vidla
čene je pa tudi meni zanimivo gledat točo in bi z veseljem vidla kak tornado v živo (dobro zavarovana).. sej je strašno in vse, samo pomoje je neki posebenga videt kaj takega.. in še une huge valove (za surferje) bi rada vidla
-
Bittersweet - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
*purple* napisal/-a:tud lani sem lih za en dan na hravškem zamudila vodne trombe
predlani sem gledla, mislim da tole, na hrvaškem... sem šla na sprehod ko je blo tako mal bol oblačno vreme... in gledam proti morju in vidim vrtinec nad njim... in to tak konkretn... pri sosednjem otoku... js pa seveda brez fotoaparata...
LOVE hurts
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
^^ to se meni ponavadi zgodi .. da nimam fotoaparata sabo al pa da mi crknejo baterije - kar se mi je učerej dvakrat zgodilo (in pol sm laufala domov po baterije in nazaj (sej samo ene 10 ulic stran) po uni poplavi in to bosa )
Let's swim to the moon .....
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Tuki je pa par slikc, k sm jih jst pofotkala med poplavami v Železnikih, ampak to je blo sam okol našga območja, kjer sm se pač takrat nahajala...
Tle^^ si lahko po STOP znaku predstavljate, kolk je bla visoka voda, jst vem, ker pač poznam teren, za vas je pa težko predstavljivo...aja pa zadi je Zdr.dom, ki še zdj ne obratuje...
Iz te^^ hiše na levi, se je en moški komi rešu iz pritličja (s štrikom so ga nekak zvlekl na vrh), ker jim ga je u par sekundah zalil do stropa...
No to^^ je isti STOP znak, ampak par minut prej, voda pa odnaša avtomobile in stvari (skrinjo) iz trgovine mal višje...
To^^ so pa pol posledice, en avto od par stotih, ki jih je odnesl in zmečkal
No to je sam par slikc iz zlo mejhnga območja, posledice so ble katastrofalne, na območju parih kilometrov je blo vse uničen...
Upam, da nism preveč placa zasedla s tem fotkam, ampak ne znam drgač naštimat.
Tle^^ si lahko po STOP znaku predstavljate, kolk je bla visoka voda, jst vem, ker pač poznam teren, za vas je pa težko predstavljivo...aja pa zadi je Zdr.dom, ki še zdj ne obratuje...
Iz te^^ hiše na levi, se je en moški komi rešu iz pritličja (s štrikom so ga nekak zvlekl na vrh), ker jim ga je u par sekundah zalil do stropa...
No to^^ je isti STOP znak, ampak par minut prej, voda pa odnaša avtomobile in stvari (skrinjo) iz trgovine mal višje...
To^^ so pa pol posledice, en avto od par stotih, ki jih je odnesl in zmečkal
No to je sam par slikc iz zlo mejhnga območja, posledice so ble katastrofalne, na območju parih kilometrov je blo vse uničen...
Upam, da nism preveč placa zasedla s tem fotkam, ampak ne znam drgač naštimat.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
ne kul je (glede slikc) ... ja to v železnik je blo .. ne morem komentirat .. katastrofa od katastrofe .. kaj smo nardili z našim svetom da je v zadnjem letu tako v ***** vreme in vedno hujše bo, mam občutek ...
tam v železnikih je blo tko hudo, ker se je vse s hribov dol zlivalo .. pri nas ni blo tko hudo, ker pač se nima s kje dol zlivat - na srečo ..
tam v železnikih je blo tko hudo, ker se je vse s hribov dol zlivalo .. pri nas ni blo tko hudo, ker pač se nima s kje dol zlivat - na srečo ..
Let's swim to the moon .....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov