Nepojasnjeno, nerazložljivo

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Verjamete v stvari, kot so reinkernacija, vraževernost, čarovništvo, NLP, duhove

Glasovanje se je zaključilo dne 08. Nov. 2004 21:30

verjetno da je nekaj na tem.
26
96%
ne, to so absolutno same traparije
1
4%
da, defenitivno te stvari obstajajo.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 27

Uporabniški avatar
*melby*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *melby* » 17. Okt. 2004 15:42

ur_sista napisal/-a:js sicr 100% vrjamm u evolucijo in občudujm naravo, kaj use je sposobna ustvart :flehan:
definitiwno so u vesolju tut druge civilizacije in zase morm rečt d me red fuuul zanima, kwa je tm zuni..

Ja, se strinjam in mene tud zanima, res fuuul :!:
Uporabniški avatar
Ewchk
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 7. 2004
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewchk » 17. Okt. 2004 19:20

Js vrjamm use kar je marateja napisala. I believe... :D
drgač sm pa js pr 10ih vidla eno belo pojavo ... še zmer ne znam pojasnt sam sm in vem d je blo res!
Če nisi del rešitve, si del problema.
Uporabniški avatar
darči
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a darči » 27. Dec. 2004 15:41

enkrat je bilo pri oddaji Preverjeno od nekega gospoda,ki se ukvarja s hipnozo in na ta način pomaga ljudem vedeti kaj so bili v prešnjem živjenju.je kdo gledal?mnenja?a mogoče kdo ve kje bi se dal tega gospoda dobit?
Uporabniški avatar
ninčulilika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a ninčulilika » 27. Dec. 2004 15:55

Po pravici povedano se niti ne obremenjujem s tem....je pa res da glih ne vrjamem u vse skupi.....sam se pa najde kdaj pa kdaj kakšen pojav ki je pa res nekak nerazložljiv....pa use kar se dandanes po svetu dogaja(nekateri vidijo na slikah duhove, spet drugi neke nepojasnjene luči......)
Če bi usemu verjel pa se preveč obremenjeval z vsem skupi, bi bil preveč zmeden..... :roll:
I wanted you to be with me
For so long I don't even know why now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me!
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 27. Dec. 2004 18:34

ko bo kakšen (jezus, marsovec,...) prišel pa mi potrkal na vrata in se predstavil pol bom verjela...

verjamem pa v reinkernacijo... včasih ko sem slabe volje se tolažim s predstavo da sem bila dvorna dama na dvoru ludvika XIV, ali pa meščanka v času napoleona... :lol:

aja od nadnaravnih sil pa verjamem v ljubezen in sovraštvo... boga pa mislim da ni, vsaj ne kot osebe, verjetno kot nekakšna čista energija... (ne vem kje sem to prebrala ampak v neki knjigi je bilo in ta predstava mi je bila še najbolj všeč)
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
nstar
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a nstar » 27. Dec. 2004 22:20

jst v te stvari naceloma ne verjamem, ceprav vcasih mam pa kake prebliske in zacnem premisljevat da mogoce pa je kje kej vec kot samo lajf na zemlji... ampak se pol hitr na realna tla postavm in si recem, da teh stvari ni.
drgac pa ko berem al pa slisim kej tazga kot sta napisale marateja pa lyla, me pa kr strah rata, res. pa prou mrazit me zacne po telesu, ne vem, k jst bi na mestu skp padla, ce bi se mi prikazala ksna postava cist v belem pomoznosti se da nima celga telesa. :(
Uporabniški avatar
Happy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Happy » 27. Dec. 2004 23:07

Nikol nisem verjela v izročilo katoliške cerkve, čeprav sem krščena. Verjamem pa, da nekaj je. Veliko knjig sem že prebrala o paranormalnem ter o magiji. Trenutno se zelo ukvarjam z angeli. Prinašajo mi veliko zadovoljstvo in me do sedaj še niso pustili na cedilu. Zelo močno verjamem v črno magijo, sama je nisem prakticirala, ker se preveč zavedam njene moči in jo spoštujem na ta način, da se ji ne približam. To je moje prepričanje, velikokrat pa tudi pomislim, da je mogoče to vse utvara naše podzavesti, ker v določenih trenutkih potrebujemo vero v to, da obstaja višja sila in si s tem omogočimo, da lažje sprejmemo življenje tako kot je.

:respekt:
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a miikena » 27. Dec. 2004 23:17

LyLa napisal/-a:
marateja napisal/-a:Potem se mi je zgodilo še nekaj (teh zgodb pri meni ni in ni konca).Bila je jesenska deževna noč. S prijateljico sva ravno odhajale domov. Hodile sva po ulici (ni bla ravno razsvetljena), ko sva od daleč zagledali drobno postavo v belem. Ni se nama zdela nč posebnega no, razen tega da je bla oblečena v belo v takem vremenu. Ampak sva jo vseen opazovale (babji firbec pa to). Na začetku se je zdel kot da samo stoji (čeprav nog nisva vidle), pol se nama je zdel da se premika. Potem pa sva se samo spogledali (trajalo je samo trenutek) in ko sva pogledali nazaj je bela postava izginila. Nč nama ni blo jasn.

jst mam podobno izkusnjo z kolegico cez eno temno pot je bla na vsakem ovinku na konc postava svetlo oblecena in samo zgornji del trupa. tok je blo spuki, da sva laufale k zmesane ( pa je bla skoz za nama ene 50m) tok strah me u lajfu ni blo.. sva ble dve in sva obe isto vidle..
in podobne storije iz bosanskega hotela kjer je pomrlo ogromno ljudi..

Bed .. mene bi blo toook strah! ...drgač so pa moji bivši sošolci razlagal, pa ena frendica, da (v Bosni) če hodš po koruznem polju ponoč (pa pomojm ni nujn da sam tm), pa se ti prkaže ena bela deklca (na to so me asociirale vajine izjave o v belo oblečenih postavah) , pa da morš pol laufat domov pa zapret vsa okna, pa vrata zaklent, pa tko... Uglaunm k so mi to razlagal me je ratal prou strah, sam sm se pa napou režala zravn ...
Pa kao, da obstaja neka reka (isto v Bosni), v kero ne smeš pogledat, ko hodš čez most, ker če pogledaš se ti nej bi prkazal neki obrazi in nej bi te obrazi pol cel lajf spremlal ..neki tazga ... (okj v te stvari dost dvomm!-pač domišlija- sam kaj p če je vse res)
Drgač pa jz ne vem v kaj verjamm, v vse dvomm, pa v bistvu mi je dost stvari zanimivih in verjamm, da neki je na tem! :) ...
V boga niti ne verjamm preveč, ker mi neki v svetm pismu škripa ... -sta mela Adam pa Eva 3 al 4 sine, pa nobene hčerke ,.. pol pa piše da so se ti sinovi poročali naprej (s kom že??) ...
Verjamm, da majo določeni ljudje neke posebne lastnosti. Možno je da se ljudje reinkarniramo - sam ne poznam nobene osebe k bi vedla kaj je bla prej ---> zanimiv mi je uno o Grčiji pa sužnji - čist posible! :) ...
Verjamm u marsovčke, oz.izven zemeljska bitja --zihr more kej obstajat! ;) pa to pomojm majo že kake dokaze, sam ni nč v javnosti - a sm že omenla da bi rada bla astronavtka?;) -
Verjamm v Dedka Mraza! ;))))))
+ še v dost drugih stvari!;)
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 28. Dec. 2004 1:44

miikena napisal/-a:Bed .. mene bi blo toook strah! ...drgač so pa moji bivši sošolci razlagal, pa ena frendica, da (v Bosni) če hodš po koruznem polju ponoč (pa pomojm ni nujn da sam tm), pa se ti prkaže ena bela deklca (na to so me asociirale vajine izjave o v belo oblečenih postavah) , pa da morš pol laufat domov pa zapret vsa okna, pa vrata zaklent, pa tko... Uglaunm k so mi to razlagal me je ratal prou strah, sam sm se pa napou režala zravn ...
Pa kao, da obstaja neka reka (isto v Bosni), v kero ne smeš pogledat, ko hodš čez most, ker če pogledaš se ti nej bi prkazal neki obrazi in nej bi te obrazi pol cel lajf spremlal ..neki tazga ... (okj v te stvari dost dvomm!-pač domišlija- sam kaj p če je vse res)

No neki tazga podobnega obstaja tudi v Italiji. Na nekem pomolu stoji kamnit lev, in če mu pogledaš v oči kao utonš v nekaj ddneh. Nekaj podobnega opisuje tudi legenda.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Mar. 2005 10:12

Jao,jes verjamem da je nekaj na tem,čeprav...sicer nisem glih vraževerna,ampak vseeno.Nekaj je.Posebej za NLP verjamem :?

http://www.jkcinema.com/runflash.asp?id=legends3ghosts&name=Urban%20Legends%20Series:%20Ghosts&width=350&height=300&quality=high o duhovih

http://www.lunin.net/forum/lofiversion/index.php/t2978.html
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 24. Mar. 2005 11:22

marateja napisal/-a:
miikena napisal/-a:Bed .. mene bi blo toook strah! ...drgač so pa moji bivši sošolci razlagal, pa ena frendica, da (v Bosni) če hodš po koruznem polju ponoč (pa pomojm ni nujn da sam tm), pa se ti prkaže ena bela deklca (na to so me asociirale vajine izjave o v belo oblečenih postavah) , pa da morš pol laufat domov pa zapret vsa okna, pa vrata zaklent, pa tko... Uglaunm k so mi to razlagal me je ratal prou strah, sam sm se pa napou režala zravn ...

No neki tazga podobnega obstaja tudi v Italiji. Na nekem pomolu stoji kamnit lev, in če mu pogledaš v oči kao utonš v nekaj ddneh. Nekaj podobnega opisuje tudi legenda.

:) ni to nč res, glede italije pa kamnitega leva. Razn če obstaja še kkšn spešl kje, k ga nismo vidl. :)
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 24. Mar. 2005 11:24

:) drugače pa verjamem
Uporabniški avatar
.:sonchika:.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 3. 2005
Kraj: Malo tu, malo tam

Neprebrana objavaNapisal/-a .:sonchika:. » 24. Mar. 2005 11:32

Nič ne verjamem. Vse, kar ni fizikalno dokazano, zame ne obstaja in se s tem ne obremenjujem. Niti sem vražaverna.
Verjamem pa v energije, ki jih ima človek. V to, da zahodna medicina še zdaleč ne ve vsega in da vedo vzhodnjaki stvari, ki so nam nepojmljive.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 16. 11. 2004
Kraj: BLTNC

Neprebrana objavaNapisal/-a Bulma » 24. Mar. 2005 12:28

.:sonchika:. napisal/-a:V to, da zahodna medicina še zdaleč ne ve vsega in da vedo vzhodnjaki stvari, ki so nam nepojmljive.

Ja,to pa jest tudi verjamem.
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Natty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Natty » 24. Mar. 2005 12:57

*melby* napisal/-a:Ne verjamem v NLP, duhove in podobno .......... vsaj tok časa ne, dokler nom sama kej v zvezi s tem doživela :troll; :alien: :troll;

no jst sm bla ista, dokler ni moja babica umrla pa nas prišla obiskat :eek: ja tko mene pa mojo mami... ne sprašvat... sve ble čist out pol... od takrat vrjamem v duše in duhove.... :angel:

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov