Nepojasnjeno, nerazložljivo

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Verjamete v stvari, kot so reinkernacija, vraževernost, čarovništvo, NLP, duhove

Glasovanje se je zaključilo dne 08. Nov. 2004 21:30

verjetno da je nekaj na tem.
26
96%
ne, to so absolutno same traparije
1
4%
da, defenitivno te stvari obstajajo.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 27

Uporabniški avatar
tjaskaaa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 10. 2004
Kraj: nm

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaskaaa » 05. Jun. 2007 11:04

ja men je to jasn ja..sam če tko gledaš kaj vse jim je prepovedan, pa da je to kar učijo v šoli čisto nasprotje njim..zakaj je potem to dovoljen?a jim ne gre nč v nos?al ti ljudje to dejansko vrjamejo?pomojem,da ne..ker zaenkrat nism še srečala nobnga k bi mi trdil,da se nismo razvil iz opic oz.kar je pač dokazan....kako potem to?kaki so to verniki, če že v neke osnove ne vrjamejo?
Free your mind...
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 2. 2005
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a porcelain » 05. Jun. 2007 12:06

Frenkie napisal/-a:Jst sm tud slišala, da vrane pomenijo smrt. Baje če pride vrana na okno, pomeni da bo nekdo v kratkem umrl.

no da še jaz podelim mojo zgodbo ko smo že pri vranah..

ko sem bila stara 14, torej, ko sem bila v 8. razredu, so se začele v naši družini dogajat tragedije.. najprej je dedek neozdravljivo zbolel, teden zatem pa je moja mama, padla, se udarila v glavo in imela hudo možgansko krvavitev. dedek je 2 tedna zatem umrl, mamo so pa zadnji trenutek rešili.. nekaj dni pred temi dogodki sem jaz neprestano mela iste sanje.. sanjala sem, da sem se naenkrat zbudila, šla do okna, tam pa me je non stop opazovala vrana in se mi naenkrat začela zaletavati v okno.

leto dni kasneje, mi je umrla še babica (od pokojnega dedka). spet nekaj dni prej iste sanje - enako je bilo 2 leti nazaj - ko mi je umrl še drugi dedek. :(

.. šesti čut ?

:?
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 1. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a urszika » 05. Jun. 2007 12:29

:eek: Kakšne zgodbe.. sicer upam da jih ne bom nikol izkusla :?
Ljudje mamo en tak šesti čut za take stvari ko se tičejo naših bližnjih. Moj dedek mi je umrl v sedmem razredu, prej je bil že kak mesec v bolnici. Mami je rekla da ga je sanjala ponoči, v beli svetlobi. Kot bi se poslavljal.
Tudi jaz sem pol v šoli zaslutla da je neki narobe in poklicala mami kako je z njim, prej nism še nikol. In je povedala da je umrl. :cry: Sicer bi to lahko pripisala tudi temu da sm ga dan prej vidla in je blo zlo slabo z njim samo ne vem, kar vedla sm :(
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dead_kid » 05. Jun. 2007 14:41

To ma tud moja prjatlca tak dar. Preden se zgodi huda nesreča/smrt ona o tem sanja. Ko ji je 2 leti nazaj umrl boter, je 1 teden prej imela grozne sanje, ki so se naposled uresničile. Nedolgo nazaj je njen oče padel iz 4m lestve in se tako hudo poškodoval, da je imel posteljo začrtano za pol leta. Tudi na to so jo že prej opozorile sanje. Kaj pa pomenijo, pa je izvedela šele po nesreči. Eni majo drgač full to razvit, vendar nisem med njimi. V duhove al pa kej tazga pa še ne vrjamem. Moram enkrat nekaj doživeti, da bom :? :)
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 05. Jun. 2007 22:13

Dead_kid napisal/-a:To ma tud moja prjatlca tak dar.

lahko je dar, ma js ga ne bi rada mela...ne bi rada sanjala 1 tedn, kar se bo zgodilo!! :?
tko je blo tud z mojo mamo...sanjala je, da se sprehaja pred njeno rojstno hišo in da prihaja mimo nje črn konj, na konju pa njen brat u črno oblečen, ki se je poslavljal od nje...čez 3,4 dni je brat umrl, ker je stopil na mino... :(
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 08. Jun. 2007 11:09

No jest mam tud eno zgodbo, ki sem jo že pozabila in se je ponovno spomnila (sploh zavedala) ko sm brala to temo..

Pred nekaj leti je bla moja stara mama v bolnici, in ker je bla ta bolnica dost oddaljena, smo ji pač dali mobitel, da bi se lahko z njo mal pogosteje slišal (sploh otroc). No in smo jo pač naučil samo kako se oglasi (se prav je mogla samo eno tipko prtisnt). Stanje se ji je zlo poslabšalo in nekega večera nas je začela klicat-in to večkrat, ko smo se oglasil je blo pa slišat samo dihanje, nobenga glasu, nč-je kr ene parkrat poklicala. In naslednji dan je umrla..tko da mi še zdj ni jasno :?
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 21. Jul. 2007 13:27

moja prababica je tudi en dan pred smrtjo obiskala VSE sosede, kar nikoli ni naredila, saj ni mogla daleč hodit.
isto bratranec - en večer pred smrtjo je prišel k nam in bil ves večer pri nas.

čudno. čutijo oni to ali kak??
meni je grozno žal, da nisem bila doma, ko je prišel en večer pred smrtjo k nam, da bi ga se zadnjič videla in se tudi poslovila. ker res ne vem, kdaj sem ga sploh nazadnje videla. po drugi strani pa toliko boljše, ker bi potem bilo samo še bolj težko.

zadnja čudna stvar, ki se mi je zgodila, je bila ta, da sem bila pri fantu. on je šel bežat večer, jaz sem pa ostala v stanovanju in se se šla tuširat. glih sem si oprala lase in sem se začela brisat z brisačo in kar naenkrat sem slišala, kako je nekdo na vrata kopalnice potrkal. ni mogel biti nihče, ker sem bila zaklenjena, pa še sama sem bila. nisem se do konca obrisala, oblekla sem se in z mokrimi lasmi sem pozimi šibala v avto in se odpeljala v gostilno, kjer dela moja sestrična.

pred tem pa še... s fantom sva bila namenjena v ljubljano, ker je on šel na nek seminar, jaz pa sem šla z njim k eni kolegici, ki je tisti čas delala v ljubljani. večer pred odhodom, ko sva šla spat, jaz nisem in nisem mogla zaspati. nakar zaslišim škripanje vrat na spalnici! potem je začela škripat nočna omarica na fantovi strani, nato pa moja. kar tresli sta se. ne obe naenkrat, ampak izmenično. mene je bilo tako strah, da sem se cela pokrila in se stisnila k fantu. vroče je bilo kot v peklu ampak vseeno. celo noč nisem spala vse skupaj 2 minuti.

še predobro pa se spomnim dan pogreba, ko smo zakopali mojega bratranca (od tedaj naprej so se začele dogajati takšne stvari). po pogrebu sva šla še s tedanjim bivšim na pijačo v neko gostilno, da se jaz malo pomirim, itd. bila sem zamišljena, gledala sem dol, nisva dosti govorila. potem pa sem začutila, kako me je nekdo pobožal. pogledala sem ga in ga vprašala, zakaj me je pobožal. tip me je samo čudno gledal in rekel, da se me sploh ni dotaknil!!

med vsemi temi stvarmi pa mi je bilo najbolj grozno potem, ko sem bila v svoji sobi in sem recimo pol leta imela občutek, da nisem sama v sobi. kot da bi nekdo stal poleg mene ves čas. čutila sem neko energijo.

spooky.
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Lady sadness
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady sadness » 21. Jul. 2007 13:33

^Ja res je spooky :?

Jst osebno še nikoli nisem ničesar vidla, ampak ful doskrat ponoči začutim, da se postelja trese. Ful grozen feeling Slika
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 21. Jul. 2007 13:39

Js hvala bogu nimam nobenih izkušenj s takimi pojavi, sm pa tak ene 2 leti nazaj brala eno knjigo, mislim da je naslov 1000 nerazložljivih pojavov, in ta knjiga me je čist zmedla. Pač opisuje stvari kot so NLP, duhovi, reinkarnacija, šesti čut itd., pa ful take zgodbe so zravn, kao resnične, sam ne vem če so res. V glavnem, ko sm prebrala tisto knjigo, me je blo kakšn mesec tk grozn strah, ponoč sploh nism upala na wc, sam ozirala sm se če je kej za mano, strah me je blo si umivat obraz, ker ko je pač ogledalo nad umivalnikom, me je blo vedno groza pol gor pogledat, ker sm si predstavljala da bom vidla nekoga ki stoji za mano, in take bolane. Bala sm se it tuširat (seveda sm se, sam pač strah me je blo :lol:), ko sm šla spat, sm mela skoz zaprte oči, sploh jih nism upala odpret, v glavnem res neki čudnega me je popadlo. Sam še zdej ne vem kaj si nej mislim o tistih zgodbah iz knjige, če so resnične al ne ... Eh, rajš sploh ne razmišljam o tem, mi je preveč grozljivo.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 21. Jul. 2007 14:20

hvala bogu, da nimaš takih izkušenj. lahko si najbolj srečna!

kakorkoli obračamo, takšne stvari se dogajajo. in če tega ne doživiš, mogoče ne verjameš. in ker se je meni to dogajalo, tudi v to verjemem.

se pa tudi spomnim, ko je ena kolegica govorila, da je šla ponoči na wc in je čutila, kako se je v nekoga zaletela. šla je gledat, če njeni spijo ali je kdo od njih bil in kaj mislite? vsi so spali.

pa enkrat, ka smo bili zunaj, je bila tudi ta kolegica zraven. stala in sem jo videla kako se je obrnila oz. glavo je obrnila, nekaj je pogledala. samo enkrat me pogleda cela sprestrašena in reče, da je mislila, da nekdo stoji za njo, ker je čutila, kako jo je nekdo primil za ramo. potem se je obrnila in guess again - nikogar ni bilo!

ena moja sestrična je tudi glih fčeraj govorila, kaj se ji vse dogaja. umrl je namreč njen sosed oz. prijatelj. že od nekdaj sta se ful štekala in ogromno skupaj doživela. in ta sestrična in majhno hčerko, staro 2 leti. sestrična pravi, da hčerka njena očitno vidi tega umrlega prijatelja in da se tudi pogovarja z njim.

naj vam napišem celo zgodbo...
stvar je taka, da je sestrična kupila bele rože, da bi jih nesla na njegov grob. vendar je na dan pogreba, ali kako že, pozabila rože doma v enem kotu njene spalnice. te rože je našel njen ljubosumni fant in je rože "raztrgal" po celi spalnici in tako jih ni odnesla. in v tistem kotu ona nekaj čuti oz. v spalnici.
ko je bila enkrat s hčerko v spalnici, je rekla, da je bila zamišljena nekaj, mala pa je nakj zacela govoriti. ko se je zavedla, da mala nekaj govori, jo je začela poslušati. hčera je gledala v tisti kot in govorila:"To ni ati, to je stric!" sestrična je rekla, da malo pustila tam in odšibala iz spalnice vsa prestrašena.
drugo je bilo, da se ji je luster tresel kar sam od sebe.
potem je govorila tudi, da se je šla tuširat in se je na oknu kopalnice iz rose naredil obraz od tega prijatelja.
potem pa še, da sta šli z hčerko spat in je mala že počasi odpirala in zapirala oči, kot da bo vsak čas zaspala. in ona tudi. potem je še zadnjič pogledala malo in mala je z široko razprtimi očmi gledala v tisti kot. kar tako naenkrat.

ojojoj.
Zadnjič spremenil Foxy-lady, dne 21. Jul. 2007 14:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lady sadness
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lady sadness » 21. Jul. 2007 14:22

Foxy-lady napisal/-a:se pa tudi spomnim, ko je ena kolegica govorila, da je šla ponoči na wc in je čutila,
kako se je v nekoga zaletela.

Omg mene bi kap :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 21. Jul. 2007 14:32

Lady sadness napisal/-a:
Foxy-lady napisal/-a:se pa tudi spomnim, ko je ena kolegica govorila, da je šla ponoči na wc in je čutila,
kako se je v nekoga zaletela.

Omg mene bi kap :eek: :eek:

oja. in zaradi takih stvari sem jaz 2 tedna pri starših spala, bila pa sem stara 19 let :D smešno se sliši, ampak kaj moreš...
saj nam nič slabega nočejo, ampak jaz jih tudi nočem tu, da me strašijo. :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 21. Jul. 2007 14:40

moram dodati še nekaj. sestričnina hčerka se z očmi obrača, kot da bi nekdo hodil po spalnici. oz. nekomu sledi z očmi, kot da bi kdo hodil po sobi. ne vem kako naj povem, upam da razumete! :D

pa enkrat, ko sta šli spat, ju je sestrična pokrivala. vlekla je odejo ampak na enem koncu postelje ni šlo iz mesta. pogledala je v tisti kot postelje in je bilo nagubano, kot da nekdo sedi na postelji.

omfg :eek:
Uporabniški avatar
Lavender
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lavender » 22. Jul. 2007 11:15

Meni je najbolj "spooky" to, da človeku po smrti možgani še nakaj časa delujejo :eek: Že parkrat sem brala, da so možgani po smrti (po prenehanju bitja srca, dihanja...) še vedno nekaj časa aktivni. Enkrat sem celo gledala eno oddajo, kjer so zatrjevali, da so pri človeku, ko ga že "uradno" razglasijo za mrtvega, nekateri deli telesa še vedno aktivni :eek: To sklepajo po opažanjih, da na truplih še vedno rastejo lasje in nohti :? Groza!!!

Jst se bom zato obvezno odločila za upepelitev... da me čist pokončajo - za vsak slučaj :D... ker nikoli ne veš kaj se s tabo dogaja, čeprav te imajo za mrtvega.
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 22. Jul. 2007 11:28

OK sam tule se mi zdi da mate eni mal bujno domišljijo ... ne narobe razumet, sam nektere stvari so res preveč neverjetne. Pa ne vsega verjet kar slišite od svojih babic in podobno. Men je tud npr. enkrat nakladala da se je dedku marija prikazala. Pa ja. :lach:
Zadnjič spremenil no angel, dne 22. Jul. 2007 11:30, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov