Nepojasnjeno, nerazložljivo

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Verjamete v stvari, kot so reinkernacija, vraževernost, čarovništvo, NLP, duhove

Glasovanje se je zaključilo dne 08. Nov. 2004 21:30

verjetno da je nekaj na tem.
26
96%
ne, to so absolutno same traparije
1
4%
da, defenitivno te stvari obstajajo.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 27

Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 26. Maj. 2007 14:43

no če smo že ravno pri smrti...no povezano je z sanjami...če baje sanjaš meso...al pa full neko množico ljudi...pa to....tudi pomeni smrt...
ko je moj dedek umrl so ble v familiji take sanje...sam zaj pač nea morš rečt da je to to...pač neki reki...
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Maj. 2007 13:42

ja al pa kao da če sanjaš poroko, d to tud pomeni smrt...pred par leti je mela ena mama take sanje (o poroki) in čez par dni so ji povozli sina s traktorjem...take reči k te prou zmrazijo... :?
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 27. Maj. 2007 14:17

Hm, zdaj sem malo brala in stran nazaj prebrala post o tem, da se je ena zbudila ponoci in bila zelo nemirna, nakar je izvedela, da je ponoci umrla soseda.
Spomnila sem se, da sem se pred kratkim tudi sama zbudila okrog 4h ponoci in nisem mogla spat. Sicer me ni nic treslo in nic, ampak zelo cuden obcutek in potem do jutra nisem mogla prav spat. Ker sem spala pri fantu to zjutraj povem njegovi mami, in pravi da se je tudi ona ponoci okrog te ure zbudila in ni mogla spat. Nakar pride se od fanta brat in tud on isto ni mogel spat. Pa tak rece mama njegova, da bogve kaj se je dogajalo po svetu.
Pridem domov pogledam na 24ur.com in vidim da je ponoci, proti jutru naredil samomor Silvo Plut.
Saj vem, da se slisi smesno pa tud ne vrjamem, da sem se zaradi tega zbudila, ker se mi to se nikoli prej ni zgodilo, ampak takrat sem prav takoj pomislila na to, da nismo vsi ponoci mogli prav spat.
Zdaj sem pa ze pozabla na to oz. sem se spomnila sedaj, ko sem brala to temo.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Maj. 2007 14:22

je mogla bit že kšna puhna luna, da so usem (med drugim tud Plutu) take reči hodile po glavi :wink:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a **SiMoN@** » 28. Maj. 2007 17:16

Mene je blo zdej v soboto zvečer kar malo pošteno strah, ko sva z lubijem gledala v nebo, in je bil tko en oblak v obliki smtne glave, pol se je spremenil v mačko, na konc pa v sovo. Mene je kar treslo, tko sem se bala it domov, skus sem gledala kje mi bo kdo kaj naredu...obup
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 29. Maj. 2007 16:41

Ok, mene je pa zdele prov strah že postal :? Celo temo sem šla brat. Neverjetno, koliko stvari se je naredil večim tuki na forumu.

Naša soseda in hkrati družinska prijateljica je nekega jutra na kavi rekla, da je neko ptico(nevem kero že) nekaj dni zaporedoma slišala peti in naj bi to pomenilo neko nesrečo. 2 tedna kasneje je bila res smrt v družini. Alpa kdaj mam tak ful grozen filing ... recimo ležim na kavču in gledam TV, nakar se zavesa začne čisto nalahno premikati(okna in vrata pa usa pozaprta). Pa moji mami so se že sanjale te "poslovilne" sanje. Točno ta oseba, ki je kmalu kasneje umrla, se ji je v sanjah prikazala v svoji najljubši srajci, čisto nasmejana.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 29. Maj. 2007 18:35

BeLLi napisal/-a:Naša soseda in hkrati družinska prijateljica je nekega jutra na kavi rekla, da je neko ptico(nevem kero že) nekaj dni zaporedoma slišala peti in naj bi to pomenilo neko nesrečo. 2 tedna kasneje je bila res smrt v družini.

Misiš na ptico,ki bi naj pela spiš? Baje jo slišijo samo nekateri ljudje.Sama te ptice ne slišim,mi je pa mama enkrat rekla naj poslušam.In takrat sem slišala njeno petje,ki je sicer bolj nenavadno ampak k sreči nikol po tistem je nisem slišala.Moja mama pa kadar jo sliši potem čez teden,dva kdo umre(al je to kak sorodnik,sosed..nekdo pač,ki si ga poznal in ti je blizu).Baje naj bi napovedovala smrt. :?
Uporabniški avatar
cotkica
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a cotkica » 29. Maj. 2007 19:03

:? mene mal mrazi ko vas berem ...

V bistvu mi je ful fajn poslušat take zgodbe, sama pa ne verjamem v to. Ker če bi v to verjela, bi me pomoje pobral, če bi se mi kaj takega dogajalo. Zato pa rešim problem in v to ne verjamem.

Čeprav priznam, da imam včasih kakšno slutnjo, al pa da se mi zdi da nekaj slišim ipd.,. Raje zatiskam oči, kot da bi verjela.
Uporabniški avatar
BeLLi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BeLLi » 29. Maj. 2007 19:48

Maudisa napisal/-a:
BeLLi napisal/-a:Naša soseda in hkrati družinska prijateljica je nekega jutra na kavi rekla, da je neko ptico(nevem kero že) nekaj dni zaporedoma slišala peti in naj bi to pomenilo neko nesrečo. 2 tedna kasneje je bila res smrt v družini.

Misiš na ptico,ki bi naj pela spiš? Baje jo slišijo samo nekateri ljudje.Sama te ptice ne slišim,mi je pa mama enkrat rekla naj poslušam.In takrat sem slišala njeno petje,ki je sicer bolj nenavadno ampak k sreči nikol po tistem je nisem slišala.Moja mama pa kadar jo sliši potem čez teden,dva kdo umre(al je to kak sorodnik,sosed..nekdo pač,ki si ga poznal in ti je blizu).Baje naj bi napovedovala smrt. :?

Nevem, se ne spomnem vsega, ker je od tega že kar nekaj časa. Čeprav ne verjamem čist v take stvari, me je vseeno kar malo strah, če sanjam recimo kri v snegu oz. kakšne take stvari, ampak se navadno nič ne zgodi. Morm potrkat(evo, pa smo spet tam :razz: )
Uporabniški avatar
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a mycosmogirl » 30. Maj. 2007 16:43

za vse, ki imate rade take oddaje se v petkih vrti oddaja peta dimenzija! Ful dobr, ko probajo te pojave razložiti s pomočjo znanosti!! Bile so že drugače tri oddaje, mislm, da o duhovih, telepatiji, demonih!!! Za ta teden pa ne vem kaj bo!
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 30. Maj. 2007 17:35

^^ Na kirem programu pa to?
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 30. Maj. 2007 19:39

Na slo 2 ob 20:00. To je ena nemška dokumentarna oddaja.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006
Kraj: na lepem

Neprebrana objavaNapisal/-a ela85 » 30. Maj. 2007 19:43

hm... meni pa je nepojasnjeno sledeče (vprašanje mi je zastavil fant): je zebra črne barve z belimi lisami ali bele barve z črnimi lisami? :rofl:
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Frenkie » 30. Maj. 2007 19:46

Jst bi rekla, da je bele barve s črnimi lisami :D
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 8. 2006