Nepojasnjeno, nerazložljivo

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Verjamete v stvari, kot so reinkernacija, vraževernost, čarovništvo, NLP, duhove

Glasovanje se je zaključilo dne 08. Nov. 2004 21:30

verjetno da je nekaj na tem.
26
96%
ne, to so absolutno same traparije
1
4%
da, defenitivno te stvari obstajajo.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 27

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Mar. 2007 16:59

ljo).
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 25. Mar. 2007 18:50

^^ Ja to imaš seveda prav. Samo pol ne verjameš v krščanski nauk, pol verjameš v nekaj drugega. Jaz sem te razumela v stilu: 'verjamem v Boga, kot ga krščanstvo prikazuje, in ne hodim v cerkev'.
Če verjameš v nekaj svojega pa seveda da ne boš šla v cerkev poskušat 'bedarij' in 'laži'. Tu sem tudi jaz ista.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 25. Mar. 2007 21:28

:oops:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 27. Mar. 2007 14:04

~NIA~ napisal/-a:Itak pa zdej usak k ma uro preveč cajta se zmisle da je neki blo pa drgač, da je bla pa un juda k je izdal jezusa ubistu ženska.. itd.. nevem, kako lahko to ugotovijo za tok časa nazaj, kdo je pa Brižinske spomenike napisal pa noben neve? :)
čeprov ene zgodbice se zdijo čist realne, ene pa ne.. pr maš se mi skoszdi isto.. brezvezno.. :oops:

ma dej no...nstojte poslušt takih bedarij...verjemte u uno kar je napisano, če česte, če ne pa neč :wink: hodte u cerkev če česte, noben vas ne bo sodu zrd tega, k ne hodiste u cjrku...sam je pa res, d je lepo u neki verjet...če verjamš u dobroto ljudi (tko ku poznam enga), se prow hitro razočaraš...
in to u zvezi z judo in žensko...jao...samo gluposti!sploh nevem kej je fora ljudem d se zmišlavajo usakič nove reči... :?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 27. Mar. 2007 16:37

m no
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:24, skupaj popravljeno 1 krat.
gasi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a gasi » 10. Apr. 2007 21:18

~NIA~ napisal/-a:ej čak! 8 9 let sm hodila poslušat h nauku pravlice? in pol nej verjamem v Boga???? Kr neki, sploh ne vidm več nobenga smisla, nobene povezave z ničemr! usak neki drgač govori!
sploh pa če je mit - kaj je fora da ga spremenijo da ni lilijah notr, sej je itak mit?
ma kr neeekkiii.. JAOOO! 9 let.. pa to, da obluljajo jezusov 2. prihod na zemljo, pa glihkar so našl negove kosti al neki? od kje jim pa njegov DNK?

kok je men use skp to kr neki.. učasih so se dogajal čudeži in nevem kaj use, zakaj pa dons ne? aja, mogoče kr mamo napredno tehnologijo in nam use pojave pojasnijo! nerabmo več bogov in tega.. :!:

Upam, da je to vse kar si ugotovila, da so te zavajali in prodajali meglo... predstavljaj si, da so te še kako drugače označili....pa to je za novo temo...o verouku,cerkvi, župnikih in njihovih grehih. :idea:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Apr. 2007 23:11

cx j
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 10. Apr. 2007 23:40

Kako vas lahko 96% verjame v te bedarije?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Apr. 2007 5:41

m več
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:07, skupaj popravljeno 1 krat.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 11. Apr. 2007 19:28

itak da vrjamem...v "vesolce" itak..mal prevlko je vesolje da bi sami bli..sam ne vrjamem pa da jiih je ž kdo res vido..
angeli,duhovi..to pa itak sm ž dovolj dokazov sama zase dobla :D
če pa ni res pa se tud ne sekiram, fajn je v neka vrjet ti ful pomaga...
kar se pa tiče verouka...to pa je rahl larifari, je neki na tem sam čist drugač ko pravijo...jezus je vrjetno res živev def.pa ni biv božji sin ipd...
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 11. Apr. 2007 20:16

Jaz ne verjamem v nekaj tako trapastega kot je let čarovnic na Klek in zeleni vesoljci z najsodobnejšo tehnologijo.

Verjamem pa v telepatijo; moč prenosa misli, v t.i. duhove (nemirne duše, ki zaradi kakršnih koli razlogov niso mogle zapustiti tega sveta), v videnje v preteklost in slutjo za prihodnost, v moč in preroškost sanj itd..

Ja, vsekakor bi rekla, da je na tem svetu še kaj večjega od človeka in predvsem nepredstavljivega, misterioznega.
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a wantyka » 22. Apr. 2007 16:45

jaz tut verjamem v duhove oz. karkoli je že blo tisto....
enkrat se mi je zgodilo da sm šla spat tak mal pred polnočjo...mama je ležala na kavču, drugega pa nobenega ni blo doma... kar naenkrat sm dobila občutek da me nekaj pritiska ob posteljo in duši.... premaknit se nism mogla nič in prvo sploh nism mogla zakričat... in kar naenkrat ko je mama pršla nevem iz kakega razloga v mojo sobo in odprla luč je tisti občutek zginil... bla sm zadihana s solzami v očeh....čist me je prestrašilo... ni mi jasno kaj se je zgodilo...so ble sanje al kaj drugega?

pa tut k je moj star ata umiral...mi smo bli v Firencah s šolo k je padu v komo....in isto noč k naj bi padu v komo sm se jst zbudila objokana k sm sanjala da je nekdo nekam padu...balkon al neki je blo... pridem domov in so mi povedal da je v komi

drugo je blo ko pa je umru.... 17. novembra....okol 11ih zvečer ....gledala sm skoz okno k je padala sneg in začela jokat iz neznanega razloga... slabe volje in sm potem šla spat...naslednje jutro je mama šla v bolnico do njega.... in jo kličem iz šole kak je z njim, mama pa v joku da je umru 'včerej' okol 11ih zvečer; uglavnem to me je prepričalo, da neki taki pojavi morajo obstajat

vem da se čudno čuje, da me bo marsikdo mel za noro... ampak verjamem v to kar je blo....
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a g00fy_qa » 22. Apr. 2007 19:14

^^ Jaz sem slišala že kar nekaj teh zgodb, kako ljudje čutijo smrt svojih bližnjih in kako 'vedo', da je z njimi nekaj narobe. :ja:
Jaz mam pa včasih kakšne telepatske fore, ko vem kaj si kdo misli oz. kaj se bo v naslednjem trenutku zgodilo.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 22. Apr. 2007 22:28

g00fy_qa napisal/-a:^^ Jaz sem slišala že kar nekaj teh zgodb, kako ljudje čutijo smrt svojih bližnjih in kako 'vedo', da je z njimi nekaj narobe.
Ja, to itak, to tud jz verjamem in sem že vidla/slišala(ne čist sama doživela, ampak..mam pa močno intuicijo, čutim včasih, da se bo kej slabega zgodilo).

Jaz mam pa včasih kakšne telepatske fore, ko vem kaj si kdo misli oz. kaj se bo v naslednjem trenutku zgodilo.
Jz pa, ampak samo z enim prijateljem(!!), da ga pokličem, v momentu, ko je on nameraval mene, ali obratno, on mene, ko sem glih prijela telefon, da ga pokličem!! In se kar dostikrat dogaja....noro.
*violet*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *violet* » 25. Apr. 2007 20:09

...
Zadnjič spremenil *violet*, dne 30. Mar. 2010 11:54, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov