Nepojasnjeno, nerazložljivo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
Men se je polet neki ful čudnga zgodil. Sm ponoč neki sanjala. In sm se zbudila da grem na wc in sm se teh sanj spomnla ker so ble res kr ene. In zjutri k sm se zbudila, se je zgodil točno isti dogodek, isto isto isto isto. Iste osebe, isti kraj, isti monolog moje mami. Res istoo. Blo je pa neki o zobni ščetki, ne vem več točn kaj. In tega si še zdej ne znam pojasnt
- Frenkie
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 4. 2. 2006
- Kraj: Ljubljana
^ Men se tud to doskrat zgodi. Npr. sanjam določene osebe in dogodke ter sam potek vsega skupi, in pol se naslednji dan čist vse, na isti način, res zgodi. Neverjetno Pa tud enkrat sm sanjala, da sm šla mimo ene izložbe, kjer so ble ene škatle razstavljene in so ble gor ene mašnice zavezane, in pol grem naslednji dan mimo Maxi marketa v centu in vidim ČISTO ISTE iškatle kot v sanjah
-
mycosmogirl - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 8. 2005
jst pa velikrat neki sanjam in se v bistvu nekaj od tega res zgodi!
Primer: Enkrat sem sanjala o frendičini družini, ki je še nikol nisem vidla. In tko sem sanjala o njeni sestri, da je mela blond do vratu dolge lase pa še nekaj podrobnost pa o stanovanju. jst ji tko drug dan vse razložim pa ona sploh ni mogla verjet, zto k kar sem sanjala je blo vse res!
Pa, ko smo matematko pisal sm drug dan sanjala kakšne bodo ocene, kolk sm jest in moje dve frendice pisala, pa sm tut vse zadela!
Zdj ne vem, al so to sam naključja al pa je kaj res!
Primer: Enkrat sem sanjala o frendičini družini, ki je še nikol nisem vidla. In tko sem sanjala o njeni sestri, da je mela blond do vratu dolge lase pa še nekaj podrobnost pa o stanovanju. jst ji tko drug dan vse razložim pa ona sploh ni mogla verjet, zto k kar sem sanjala je blo vse res!
Pa, ko smo matematko pisal sm drug dan sanjala kakšne bodo ocene, kolk sm jest in moje dve frendice pisala, pa sm tut vse zadela!
Zdj ne vem, al so to sam naključja al pa je kaj res!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Stara, zaprašena tema, ampak moram še svoje dodat.
Najprej: "I'm a believer, lalala"
Jap. (na pol v heci, na pol zares)
Vesoljčke si predstavljam kot E.T.ja ... dopuščam pa, da so vseh oblik in tekstur.
Sem mela eno čudno izkušnjo, in seveda nisem bla sama, sicer bi mi še manj ljudje verjeli. S prijateljico sva stale na običajnem mestu na poti iz šole, se pogovarjale in smejale, ko sva naenkrat obe opazili nek sivkasto-kovinski trikotnik, ki so ga obkrožale različne lučke, ki naju je gledal z neba . Za moment sva se spogledale, presrane, pogledale nazaj - in je že švignil stran.
Videvala sem tud različne lučke švigat po nebu(ne, niso bla letala, sateliti, itd. ... ti vem, da imajo svojo smer, hitrost, standardne luči - tisto je res švigalo gor in dol).
Verjamem tud v 6. čut in intuicijo in deja-vu.
Glede trzanja pred najglobjo fazo spanja in padanja... heh, ja, jz tud dostikrat brcam in trzam preden globok zaspim. Sam jz konkretno ne sanjam, da padam, oz. ja, ampak razlog, da padam je, ker se spotikam.
Padanje je pa verjetno človeški najbolj pogosti strah(včasih želja)..."someone fell to his death".
Kot ste ugotovile, nič paranormalnega tukaj.
In kar pravi metron
Hehe, kot ljudstvo na planetu Krikkit.
Točno. Tako prostrano(oz. neskončno) kot je vesolje, ni vrag, da so še kje bolj ali manj razvite civilizacije kot smo mi.
Najprej: "I'm a believer, lalala"
Jap. (na pol v heci, na pol zares)
Vesoljčke si predstavljam kot E.T.ja ... dopuščam pa, da so vseh oblik in tekstur.
Sem mela eno čudno izkušnjo, in seveda nisem bla sama, sicer bi mi še manj ljudje verjeli. S prijateljico sva stale na običajnem mestu na poti iz šole, se pogovarjale in smejale, ko sva naenkrat obe opazili nek sivkasto-kovinski trikotnik, ki so ga obkrožale različne lučke, ki naju je gledal z neba . Za moment sva se spogledale, presrane, pogledale nazaj - in je že švignil stran.
Videvala sem tud različne lučke švigat po nebu(ne, niso bla letala, sateliti, itd. ... ti vem, da imajo svojo smer, hitrost, standardne luči - tisto je res švigalo gor in dol).
Verjamem tud v 6. čut in intuicijo in deja-vu.
Glede trzanja pred najglobjo fazo spanja in padanja... heh, ja, jz tud dostikrat brcam in trzam preden globok zaspim. Sam jz konkretno ne sanjam, da padam, oz. ja, ampak razlog, da padam je, ker se spotikam.
Padanje je pa verjetno človeški najbolj pogosti strah(včasih želja)..."someone fell to his death".
Kot ste ugotovile, nič paranormalnega tukaj.
In kar pravi metron
Pri nadnaravnem je ponavad tko. Pač si predstavljajte ljudstvo, ki živi na planetu X, ki ima tok gosto atmosfero, se pravi sloj oblakov, nevih, strel, da so enostavno ujeti na tem planetu. Mislijo si, da je njihov planet vse, kar bostaja, niti sanja se jim ne o prostranem vesolju, zvezdah, drugih civilizacijah niti o sami genezi vsega.
Hehe, kot ljudstvo na planetu Krikkit.
...ČE so take stvari možne, je možno vse.
Točno. Tako prostrano(oz. neskončno) kot je vesolje, ni vrag, da so še kje bolj ali manj razvite civilizacije kot smo mi.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ma človek je bil u Raju in si je privoščil,kdo bi mu zameru .
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
A ni bla ona nek demon al celo vampirka? Pole je logično da je ne štejejo za 1 žensko.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Frenkie napisal/-a:Baje je bla Lilith "izbrisana" iz zgodovine, ker se ni hotela pokoravat Adamu.
Valda ne bojo pri verouku učil o takih (:roll:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov