Nepojasnjeno, nerazložljivo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 269 prispevkov
• Stran 17 od 18
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
- emmeline
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Jaz imam tudi večkrat take sanje da nekje ležim in ne more dvigniti glave in se ne morem dvigniti,lahko se premikam ampak ne morem se dvigniti.To je res grozno ker pravzaprav to lahko čutim,kot da bi bilo resnično
Ali pa jaz že veliko let sanjam iste sanje.Sanjam pa da se skrivam za klopco pa ne vem zakaj.On lahko sem videla sebe kako sem jaz tam čepela.In bila sem v indijanski opravi:sem imela eno pero na glavi.in seveda to pero je molelo gor tako da se je videlo da je nekaj za tisto klopco in potem še sanjam da me je nekdo zagledal in hodi proti meniu in potem se zbudim(v sanjah sem majhna deklica)
Večkrat sem sanjala tudi da sem bila na neki polici in pod mano je bila lava in seveda jaz sem padla in sem lahko videla sebe kako se razkrajam ko ni bilo več nog,potem trupa in potem seveda je bilo konec sanj
pa sanjala sem že večkrat da sem se kar tako znašla na zelo visoki luči,in to je bilo v naši ulici!In bila sem prav na vrhu visoko pa je bilo kakih 50m.In potem sem jaz kar začela nekaj mahati in seveda sem letela in pristala na cesti pred našo hišo
grozno
Ali pa jaz že veliko let sanjam iste sanje.Sanjam pa da se skrivam za klopco pa ne vem zakaj.On lahko sem videla sebe kako sem jaz tam čepela.In bila sem v indijanski opravi:sem imela eno pero na glavi.in seveda to pero je molelo gor tako da se je videlo da je nekaj za tisto klopco in potem še sanjam da me je nekdo zagledal in hodi proti meniu in potem se zbudim(v sanjah sem majhna deklica)
Večkrat sem sanjala tudi da sem bila na neki polici in pod mano je bila lava in seveda jaz sem padla in sem lahko videla sebe kako se razkrajam ko ni bilo več nog,potem trupa in potem seveda je bilo konec sanj
pa sanjala sem že večkrat da sem se kar tako znašla na zelo visoki luči,in to je bilo v naši ulici!In bila sem prav na vrhu visoko pa je bilo kakih 50m.In potem sem jaz kar začela nekaj mahati in seveda sem letela in pristala na cesti pred našo hišo
grozno
- urszika
- Cosmofrik
- Na forumu od: 1. 8. 2005
no angel napisal/-a:strah me je blo si umivat obraz, ker ko je pač ogledalo nad umivalnikom, me je blo vedno groza pol gor pogledat, ker sm si predstavljala da bom vidla nekoga ki stoji za mano
Ej na to pa js še vedno cvikam.. mogoče niti ne pri seb doma ampak pri fantu ko grem ponoč v kopalnico v temi in si umivam zobe in obraz.. ker tam mam vrata za hrbtom in si kr pol predstavlam da bo en za mano v špeglu jaoo
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Dagi napisal/-a:Foxy lady a to res no? Z malo mislm? Men je to tkooooo grozn...
res, res... sestrična se je skoraj jokala in videlo se ji je, da je cela prestrašena. mene je groza!!
pravijo, da so otroci in živali bolj dovzetni za take stvari.
You want me to be something I can never ever be.
-
Maybelline - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
kar dosti strani nazaj je nekdo napisal da je nekaj sanjal in da se je to pol tudi zgodilo...meni se je zgodilo nekaj podobnega
Razlika je le v tem, da jaz nisem sanjala. Pisali smo test od biologije in ko sem na hitro prebrala vsa vprašanja sem se spomnila da sem jaz že enkrat pisala ta test!!!! enih pet minut sem samo gledala v test in ga sploh nisem reševala, ker sem samo o tem razmišljala!! od vseh vprašanj se mi je samo zadnje zdelo ful znano in sem vedela, da sem nanj že enkrat odgovarjala...bilo je nekaj z rodnostjo v SLO in smo mogli nek graf risat itd. Jaz se tega sploh nisem učila in sem napisala tisto kar naj bi že enkarat napisala. Spomnila sem se tudi da sem ta test pisala 5 ter da sem dobila pri tem zadnjem odgovoru vse možne točke.
In res!!! Ko smo dobili test nazaj sem res pisala 5 in pri zadnjem odgovoru sem dobila vse točke!!!!
Velikokrat se mi dogaja da se mi je neka stvar že nekajkrat zgodila...kot da dvakrat živiš isto...ful čudno
Razlika je le v tem, da jaz nisem sanjala. Pisali smo test od biologije in ko sem na hitro prebrala vsa vprašanja sem se spomnila da sem jaz že enkrat pisala ta test!!!! enih pet minut sem samo gledala v test in ga sploh nisem reševala, ker sem samo o tem razmišljala!! od vseh vprašanj se mi je samo zadnje zdelo ful znano in sem vedela, da sem nanj že enkrat odgovarjala...bilo je nekaj z rodnostjo v SLO in smo mogli nek graf risat itd. Jaz se tega sploh nisem učila in sem napisala tisto kar naj bi že enkarat napisala. Spomnila sem se tudi da sem ta test pisala 5 ter da sem dobila pri tem zadnjem odgovoru vse možne točke.
In res!!! Ko smo dobili test nazaj sem res pisala 5 in pri zadnjem odgovoru sem dobila vse točke!!!!
Velikokrat se mi dogaja da se mi je neka stvar že nekajkrat zgodila...kot da dvakrat živiš isto...ful čudno
-
Bulma - Cosmopsiho
- Na forumu od: 16. 11. 2004
- Kraj: BLTNC
Foxy-lady napisal/-a:Dagi napisal/-a:Foxy lady a to res no? Z malo mislm? Men je to tkooooo grozn...
res, res... sestrična se je skoraj jokala in videlo se ji je, da je cela prestrašena. mene je groza!!
pravijo, da so otroci in živali bolj dovzetni za take stvari.
Ojej! Kot v kakšni grozljivki Je že kdo živel prej v tisti hiši? BAJE, da v hišah v katerih so že živeli neki ljudje, da je ponavadi kaj na tem. Ali pa če je kdo umrl nasilne smrti tam itd. Eh, samo valda jaz preveč gledam teh oddaj na Discoverju in Reality. Drugače pa spooky do konca :S
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
To je spalna paraliza. Zgodi se ce se zbudis, telo pa ne izklopi paralize, ki je sicer prisotna v spanju(da ne brcamo veselo okoli ko sanjamo).emmeline napisal/-a:Jaz imam tudi večkrat take sanje da nekje ležim in ne more dvigniti glave in se ne morem dvigniti,lahko se premikam ampak ne morem se dvigniti.To je res grozno ker pravzaprav to lahko čutim,kot da bi bilo resnično
http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis
Kakor vidis ta zadeva vkljucuje tudi razne halucinacije.
The person may think that someone is standing beside them or they may hear strange sounds. These may be dreamlike, possibly causing the person to think that they are still dreaming. Oftentimes it is reported as feeling a weight on one's chest, as if being underneath a person or heavy object.
Foxy lady, ce bi se jst usral v gate pa teku iz bajte vsakic, ko slisim ko kak cuden zvok slisim v bajti bi Pampers bla vecja firma od Microsofta.
Storije o tamali od tvoje sestricne so tudi absurdne, ker vem kaj vse sm jst "vidu", ko sm bil froc. Se zdaj vidim ponoci v temi figure, ceprav tam nicesar ni.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
mam eno uprašanje..
pač pred nekej mesci sm sanjala, da so mi odpadli zobje..ja smešno ampk sm slišala da je tu kao znak, da ti bo nekdo v sorodstvu umrl..in me zdj zanima, če v knjigi sanj res to piše??
razlog: nekej dni oz mogoče 2 tedna po teh sanjah mi je umrla babica
pač pred nekej mesci sm sanjala, da so mi odpadli zobje..ja smešno ampk sm slišala da je tu kao znak, da ti bo nekdo v sorodstvu umrl..in me zdj zanima, če v knjigi sanj res to piše??
razlog: nekej dni oz mogoče 2 tedna po teh sanjah mi je umrla babica
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
^^Moja sošolka iz SŠ je sanjala da so ji odpadli zobje in ji je čez 1 mesec babica umrla.Ja zgleda da je neki resnice na tem .
Js sem kakšen mesec nazaj ene 3x sanjala zobe.Upam da se ne obeta nič slabega.
Js sem kakšen mesec nazaj ene 3x sanjala zobe.Upam da se ne obeta nič slabega.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
^^ jst tega ne verjamem. glede na to, kolikokrat sem že sanjala, da so mi odpadli zobje, bi morala biti že brez vseh sorodnikov.
sicer verjamem, da imajo sanje nek pomen, ki je recimo povezan s strahovi, željami itd. v podzavesti, vendar se določenih sanj nikakor ne da posploševat na več oseb, je pa možno na sebi izvest mal psihoanalize.
sicer verjamem, da imajo sanje nek pomen, ki je recimo povezan s strahovi, željami itd. v podzavesti, vendar se določenih sanj nikakor ne da posploševat na več oseb, je pa možno na sebi izvest mal psihoanalize.
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
Pri nas pa je blo do zdej tko, da kadar koli je kdo al od bližnjih umrl ali kakšen prijatelj ipd., vedno je babica par dni prej sanjala konje. Sej na začetku se ti zdi mal neverjetno, sam ko pa vidiš, da se to nenehno ponavlja, pa res postane mal čudno.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
Šit!! Danes sem videla eno žensko v oknu.. njen odsev.. Upam, da je res bila kje v bližini..... da nimam zdej kakšnih prividov fak.. Potem sem malo gledala okoli, pa nikjer nikogar.. dobr, 10 min kasneje sicer. Ma, ne bom zdej tle paničarila. .. ravnokar se je radio sam od sebe prižgal.. verjetno kakšen kratek stik ali nekaj takega
Prvi neprebran prispevek • 269 prispevkov
• Stran 17 od 18
•
Prejšnja
1 ... 14, 15, 16, 17, 18
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov