Nepojasnjeno, nerazložljivo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
nana* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Tiavanna napisal/-a:nana* napisal/-a:In zakaj vsi padamo pol, če je to sproščanje mišic?
Ker je kao podoben občutek in si potem v sanjah ustvariš tako predstavo.
Verjetno, da se to nebi dogajalo vsem, če bi blo neko zunajzemsko izkustvo, ne?
Sicer pa...ni te mi treba prepričevat, sem hotela samo povedat, ker nekoč tudi jaz nisem vedla kaj to je in se mi zdi pač zanimiv pojav.
Sj ne mislm, da je paranormalno, sam zanimal me je, kaj je to. Zato sem pa spraševala. Hvala za obrazložitev.
-
porcelain - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 2. 2005
- Kraj: maribor
SIEENA napisal/-a:Kako to? Padaš in pol padeš al ne? Ja, mal čudn se sliš Men se tut to dogaja, sam ponavad pol kej trznm v spanju(Kot, da bi padla)
enako ... trznem pa tak da se zbudim .. fant se mi stalno smeje ker se nekaj tresem v spanju ..
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
-
Naty - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: R`dam
Danes sem že tretjič pogledala film "The exorcism of Emily Rose" (hudič v Emily Rose).
Zanima me kakšno je vaše mnenje o tej tematiki, seveda, če ste film pogledali?
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
-
micamaca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 8. 2004
- Kraj: Žabji dol
Naty napisal/-a:Danes sem že tretjič pogledala film "The exorcism of Emily Rose" (hudič v Emily Rose).
jah vprašanje kaj se je dejansko dogajalo s to punco... dvomim, da je bilo v filmu prikazano vse tako, kot naj bi se v resnici zgodilo... samo po ogledu filma se ne bi mogla odločt komu bi bolj verjela ...
The secret of success is consistency of purpose.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 4. 2005
Jaz sem do vsega skeptična, ničesar pa 100% ne zanikam.
K mi bo pa kdo dal dokaz, da nekaj ziher obstaja oz. ziher ne obstaja, pol bom pa verjela v eno al pa drugo.
K mi bo pa kdo dal dokaz, da nekaj ziher obstaja oz. ziher ne obstaja, pol bom pa verjela v eno al pa drugo.
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
Aha, to bi blo pol zlo zanimivo, če bi veljalo na sodiščih...
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
Velja v znanosti (no, vsaj moralo bi, pa pogosto žal ne), na sodiščih pa uporabljajo ravno princip verifikacije, saj v znanosti lahko čakajo na odkritje tut več sto let, obtoženi pa toliko časa verjetno nima. Vendar tut tko ponavad priredujo določeno znanstveno ugotovitev na trenutno vedenje, čeprav je čist zgrešeno.
Tko nekak...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Skor zihr sm da nič ne mora bit nepojasnjeno, za vse obstaja neka razlaga. Dopuščam pa 1% možnosti za to da pa le ni vse dokazan.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- Applebitecc
- Cosmopolitanka
metron napisal/-a:Velja v znanosti (no, vsaj moralo bi, pa pogosto žal ne), na sodiščih pa uporabljajo ravno princip verifikacije, saj v znanosti lahko čakajo na odkritje tut več sto let, obtoženi pa toliko časa verjetno nima. Vendar tut tko ponavad priredujo določeno znanstveno ugotovitev na trenutno vedenje, čeprav je čist zgrešeno.
Sej se hecam.
Kakorkoli že... Dokler mi en ne dokaže, da nekaj obstaja oz. nekaj ne obstaja, sem jaz nekje v sredini.
Al pa mogoče dokler ne vidim kakšnega NLP al pa duhca...
-
metron - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 12. 2004
- Kraj: LjUbLjAnA
sweet_kitty napisal/-a:Skor zihr sm da nič ne mora bit nepojasnjeno, za vse obstaja neka razlaga. Dopuščam pa 1% možnosti za to da pa le ni vse dokazan.
Samo 1%? Torej je človeška civilizacija tako napredna, da je raziskala že 99% vsega? 99% vesolja?
Tko nekak...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Ja valda.
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov