Nepojasnjeno, nerazložljivo

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Verjamete v stvari, kot so reinkernacija, vraževernost, čarovništvo, NLP, duhove

Glasovanje se je zaključilo dne 08. Nov. 2004 21:30

verjetno da je nekaj na tem.
26
96%
ne, to so absolutno same traparije
1
4%
da, defenitivno te stvari obstajajo.
0
Brez glasov
Skupaj glasov : 27

Uporabniški avatar
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 11. 2004
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a CommandykA » 24. Mar. 2005 14:33

.:sonchika:. napisal/-a: V to, da zahodna medicina še zdaleč ne ve vsega in da vedo vzhodnjaki stvari, ki so nam nepojmljive.

zahodnajki vejo stvari ki nam se doooolgo nebodo razkrite..zarat taksnih in drugacnih razlogov...res pa je da nihce ne more vedet vsega! kar se pa tice vzhodnjakov :D se lahko samo nasmejim...to so ljudje ki vrjamejo da bodo prisli v raj, to so fanatiki ... ljudje ki bi za to da pridejo v raj na lepse ubili sebe in cel svet!in stvari ki jih vejo oni so se kako mozne za razlozit!

vem da je to kar si napisala tvoje mnenje tako da nebo kaksnih nepotrebnih nesporazumov..ker tut to kar sem napisala jaz je sam moje skromno mnenje in poznavanje te kulture...z mojega stalisca!
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 24. Mar. 2005 19:11

hm...
vsak clovek ima telepatske sposobnosti... samo pomislite, ko imate nek cuden obcutek, potem pa se obrnete in vidite, da vas nekso opazuje...

za NLP-je... v vesolju je nekaj vec tisoc osoncij... mi zivimo v enem osuncju v katerem je 9 planetov... in je na enem planetu, torej Zemlja, zivljenje... zakaj naprimer ne bi blo v katerem drugem osoncju tudi zivljenje, na katerem drugem planetu ?

reinkarnacija: brala sem, da so enkrat sli neka druzina na izlet... pac starsi, hcerka in sin... enkrat so se ustavili, da bi si spocili. v blizini pa je blo pokopalisce. tista punca pa je sla na nek grob in ko je stopila blizu, je zacutila bolecino v srcu in se kar naenkrat zacela jokat. to ji ni dala miru in je sla k neki zenski, ki je imela te nadnaravne sposobnosti (torej, videla je duhove) in ji je rekla, da je bila v prejsnjem zivljenju ljubimka nekega vojaka, al ka je ze bil in da sta bla zeloooooooo zaljubljena... rekla ji je, da on stoji zraven nje in ji govori te stvar, kaj je blo med njima... kar naenkrat je v srcu cutila sreco, ampak ne kar sreco, zelo veliko srece, srce se ji je "smejalo"....

brala sem tudi vse mogoce stvari od duhov in podobnih zadev, tudi jes ne bi verjela v to, ce se mi ne bi nic taksnega zgodilo. novembra leta 2002 je namrec umrl moj 17 letni bratranec in se tisti dan, ko so ga zakopali, se, cutila kar tako, da me nekdo boza po glavi... baje, da bi se naj poslovil... ampak to ni blo to, ker se mi je od tistega dne naprej dogajalo marsikaj cudnega, kar si nikakor nisem mogla razloziti... veckrat se cutila, kao da me nekdo boza po glavi... malo je blo CREEPY, ampak sem vesela po eni stran, ker sem vedla, da je bil z mano...

ljudje smo kot radijski sprejemniki... nekateri lahko bolj "sprejemajo signale onostranstva", nekateri manj...

slisala sem tudi ze dosti zgod o nadnaravnih pojavih, govorili so mi prijatelji, ki se jim je kaj zgodilo, tudi sama se to okusila na lastni kozi. ampak ni prav prijetno... tega me je najbolj strah...

mogoce bomo tudi mi, ko bomo umrli, se nekaj casa tu ostali in opazovali ljudi, ki smo jih imeli radi... po eni strani ze komaj cakam...
You want me to be something I can never ever be.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 24. Mar. 2005 19:18

se nekaj... ljudje uporabljamo samo 7% mozganov (zaljubljeni 3% :D)... in veste, da so vedno neke izjeme... torej tisti, ki uporabljajo kaj vec, ziher imajo nadnaravne sposobnosti.
obstajajo tudi ljudje, ki lahko z ocmi premikajo stvari. ajaja... SCARY :)
Uporabniški avatar
manck
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 1. 2005
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a manck » 24. Mar. 2005 19:49

jaz mislim da nekaj je....nekje...sam ne na zemlji...na kakmu drugmu planetu še ne odkritmu mjbi...zihr nismo sami....
Uporabniški avatar
baby girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

Neprebrana objavaNapisal/-a baby girl » 24. Mar. 2005 20:29

hmmmm...verjamem ja
sam mi je pa ponavad znanstvena razlaga bol vsec...ne maram tavat v temi kej prevec ampak rabim trdne dokaze....sicr pa nkol ne ves :roll:
edino ko res verjamem je to d bog obstaja in d je mel mal prste vmes ko je nastajalo zivlenje
smo se lih dons pr bio ucil....ze res d smo se mi razvil iz zivali pa zivali iz cesa drucga, sam nek se je pa mogl to zacet ne?
povrh vsega pa je fajn vrjet d ko bos umru d bos sou nekam na lepo ne? :wink:
ne vem no....vcasih verjamem, vcasih ne
can you keep up
baby boy
Uporabniški avatar
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 6. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tiasha » 24. Mar. 2005 20:48

Mogoče tole ni lih tema za sm, ampak je pa neki kar men ni jasno oz . mi ni pojasnjeno ... :D Nikol mi ni blo jasno zakaj se mi dogaja da preden zaspim se kr stresem ... tak čudn filing, k da bi nekam padla, v neko luknjo, v neko temo ... :? :eek: In to se mi skor vedno zgodi, skor vsak dan! A se to še kateri dogaja?? In kaj to sploh je?? Sva se lih s sošolko zadnič pogovarjale in ugotrovile, da se njej isto dogaja ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
baby girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 2. 2005
Kraj: ko bi biu vsaj los angeles

Neprebrana objavaNapisal/-a baby girl » 24. Mar. 2005 20:58

js mam tud podobne stvari pred spanjem....sam moje so bol strasne vcasih
zmer ko ogasnem nocno lucko se mi zdi kt d nekdo hodi po moji sobi al pa vni...tk prou slisijo se koraki :? vcasih me je full strah
mislite d me je moj brat k je umru pred tremi leti prsu strasit nazaj :?
sicr nima razloga, k ga mam se zmer rada in ga full pogresam, pa se zmer vcasih jokam za njim :cry:
joj ne vem mogoc se slisi trapasto to zj k sm napisala, sam zadne case mam tud cudne sanje o njem :(
drgac pa tiaska nebi ti znala pomagat....se sama seb ne morm :roll:
can you keep up
baby boy
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 24. Mar. 2005 23:42

Tiasha je napisala :Mogoče tole ni lih tema za sm, ampak je pa neki kar men ni jasno oz . mi ni pojasnjeno ... biggrin Nikol mi ni blo jasno zakaj se mi dogaja da preden zaspim se kr stresem ... tak čudn filing, k da bi nekam padla, v neko luknjo, v neko temo ... Confused eek In to se mi skor vedno zgodi, skor vsak dan! A se to še kateri dogaja?? In kaj to sploh je?? Sva se lih s sošolko zadnič pogovarjale in ugotrovile, da se njej isto dogaja ...

Žaklina odgovarja:
ja včasih se mi je dogajal, da sm mela tak zoprn vrteč filling, da me vleče nekam. Kaj pa vem tak čudn občutek, k da bi mela v sebi en magnet, pa me ful hoče nekam postrgat in ta filling mi ni bil niti najmanj všeč in sm se dostkrat mogla prou prsilt da sm se zbrihtala. Ampak to se mi že dolh ni pojav in tud upam da se mi ne bo, ker res ni prijetno. Mogoče to?
Uporabniški avatar
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a marateja » 25. Mar. 2005 2:01

Men se to zgodi, če dolg primeru ležim (v budnem stanju)...kar naenkrat dobim občutek kao da se mi vrti v glav (čeprav se mi ne) in pol kot da padam v črno luknjo.....čudno
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a dragon_fly » 25. Mar. 2005 11:59

Foxy-lady napisal/-a:hm...

brala sem tudi vse mogoce stvari od duhov in podobnih zadev, tudi jes ne bi verjela v to, ce se mi ne bi nic taksnega zgodilo. novembra leta 2002 je namrec umrl moj 17 letni bratranec in se tisti dan, ko so ga zakopali, se, cutila kar tako, da me nekdo boza po glavi... baje, da bi se naj poslovil... ampak to ni blo to, ker se mi je od tistega dne naprej dogajalo marsikaj cudnega, kar si nikakor nisem mogla razloziti... veckrat se cutila, kao da me nekdo boza po glavi... malo je blo CREEPY, ampak sem vesela po eni stran, ker sem vedla, da je bil z mano...

ljudje smo kot radijski sprejemniki... nekateri lahko bolj "sprejemajo signale onostranstva", nekateri manj...

iz velilo pisnih virov je razvidno, da so ljudje, ki so umrli, prišli in se poslovili od tistih, ki so jim bili najbolj blizu. razlaga teče v tem smislu, da duša pride, in če vidi, da se ne bojiš, se te dotakne, če pa vidi tvoj strah (namreč, ko začutimo dušo pokojnika, nam ali odleže, ali pa se prestrašimo) se umakne. z dotikom pa se poslovi. in ogromno ljudi je, ki so to doživeli, malo pa je tistih, ki o tem razpravljajo, ker izpadejo v družbi, ki je naravnana k razumskemu in materialnemu, malce "čudni"

veliko ljudi je tudi zaslutilo smrt bljižnega.. ( v sanjah jih pokliče, nekaj nerazumljivo poči ipd..) in strinjam se z idejo o radijskem sprejemniku.

sama imam izkušnjo z umrlim prijateljem, in še vedno mi je žal, da sem se ob njegovem "slovesu" tako prestrašila da mi grejo mravljinci po telesu še danes, ko se spomnim tega dogodka.

in še to. ob boleči izgubi ljudje od silne bolečine in želje po ponovnem srečanju s pokojnikom marsikaj verjetno tudi shalucinirajo. in če to pomaga pregnati bolečino, pač naj bo tako.
Uporabniški avatar
Žaklina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 3. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Žaklina » 25. Mar. 2005 13:43

LyLa napisal/-a:Offtopic:
Žaklina, če hočeš koga citirat imaš ob vsakem postu gumbek Slika , ki ga klikneš ob postu, ki ga želiš citirati in to je vsa umetnost (da se ne boš matrala z odvečnim pisanjem).

Ontopic :)
Tiasha hehe lol tud men se to dogaja... pa prov grozn feeling je. ... in pol se tik pred tem zbudim vsa :eek:

:) vem vem LyLa, samo zaciklal se mi je, ker sem šele vmes ugotovila, da se ne bo vedelo komu odgovarjam, ko sem imela že vse napisano, pa se mi je laži zdel in sem samo prekopirala zraven. Sej drugič obljubim da ne bom več :oops: :) . Nič hudi name :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 25. Mar. 2005 17:02

sama imam izkušnjo z umrlim prijateljem, in še vedno mi je žal, da sem se ob njegovem "slovesu" tako prestrašila da mi grejo mravljinci po telesu še danes, ko se spomnim tega dogodka.

kaj pa je to blo ?
Uporabniški avatar
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 12. 2004
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a izitanči » 13. Jan. 2006 12:36

Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
Naty
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2004
Kraj: R`dam

Neprebrana objavaNapisal/-a Naty » 13. Jan. 2006 13:30

Verjamem, da obstajata dve vrsti magije. Črna in bela. Jing in jang. Bog in hudič. Ljubezen in sovraštvo. Plus in minus. Življenje in smrt.

Verjamem, da so vsa ta nasprotja med seboj povezana s tanko nitko, ki nam vedno dovoljuje vpogled v eno ali drugo oz. prehod iz eno v drugo stran. Vsak ima možnost izbrati sam na kateri strani bo in kako bo živel svoje življenje.

Sama verjamem v Boga, kozmično, univerzalno energijo, katere rezultata sem sama in vse okoli mene.

Verjamem v reinkarnacijo na podlagi izkušenj regresije. Vedno sem namreč imela občutek, da se mi je nekoč pripetilo nekaj negativnega, kar mi v sedanjem življenju ni dalo živeti v popolnosti. Zato sem se odločila pokukati na drugo stran. Hkrati s tem, sem ob regresiji doživela občutke smrti in prišla do spoznanja, da je to eden najlepših, predvsem odrešujočih občutkov (pa ne da bi sedaj želela umreti, samo smrti kot takšne se ne bojim več).

To, kar sta dve deklici omenjali (vrtenje, padanje) se dogaja tudi meni že od 5 leta starosti. Gre za izredno nenavadne občutke, ki te navdajajo z nekim strahom. Jaz se dandanes pri tem ne ustrašim več, popolnoma se sprostim in se osredotočim na dihanje. Še vedno pa čakam, da naredim naslednji korak.

Prav tako imam velikokrat občutek (vsaj imela sem ga v bivši hiši domovanja) da je nekaj močno prisotno v moji sobi. Velikokrat sem se ponoči zbudila z občutkom, da je še nekdo z menoj v sobi. Ponavadi sem nato nazaj zaspala z mislimi, da jaz sama ne želim nikomur slabo in tudi drugi ne želijo meni tega. So se mi pa v sanjah, ki so bile pravzaprav sanje v sanjah, prikazovale reči, ki jih ponavadi videvamo v srhljivkah. Postave sive barve, ogromnih ust in brez nog. S temi rečmi sem se v sanjah borila, ker so mi preprečevali, da bi prižgala luč in jih odgnala stran. To je bilo kar grozno.

Ko je umrl moj stric in smo urejali vse potrebne zadeve za prodajo vseh njegovih stvari vključno z avtom, se je večkrat čez dan sam od sebe sprožil alarm avtomobila, ki se je samodejno po nekajkratnih piskih tudi izključil. Prav tako smo zvečer sedeli za mizo ob oknu in se pogovarjali, ko je na oknu potrkalo. Ni moč razložiti, da je nekdo prišel in potrkal, ker je okoli hiše dvometrski zid in bi se nekdo moral pošteno namučiti, da bi ga preskočil samo zato, da bi nas strašil. Prav tako so sem nerazložljive šume in ropote slišala, ko sta umrla dedi in sin družinskih prijateljev.

Te stvari so daleč od prijetnih, vendar menim (tako kot imam v podpisu), da če imaš dovolj odprto srce, se ti ponudi vpogled tudi onstran razložljivega.
"Ni dovolj, da imamo odprte oči, potrebno je imeti tudi odprto srce."
Uporabniški avatar
anna_k
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 9. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a anna_k » 13. Jan. 2006 14:33

ok te teme ne berem več, ker ste me ful prestrašile :( sicer se smatram za razumsko osebo, a duhovi me že od nekdaj "ganejo"
Zadnjič spremenil anna_k, dne 13. Jan. 2006 14:39, skupaj popravljeno 1 krat.
I forgive you after all

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]