Nekaj vprašanj za vas :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jozica1 - Debatorica
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: Ljubljana
Par vprašanj o tvojem imenu:
- Si zadovoljna z svojim imenom? Mislim da je kar v redu
- Si poimenovana po neki osebi? Ne.
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne, pa ne zaradi tega kermu ne privoščim svojega imena, ampak ker si zasluži svojega
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Rok haha..
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Karmen. Ni ravno prijateljica...
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Tujci ja
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Seveda, zakaj ga pa imam?
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Odvisno od tega kateri dan v dnevu me ujameš in od tega če sem naličena ali ne...
- Ali v jezi postaneš agresivna? Začutim željo po tem, ampak ne prenašam tega na ljudi...
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Kadim, sem se jih navadila. Dokler ne bom nehala
- Ali kdaj bereš časopis? redko, ampak nekako si ne vzamem časa...
- Ali kdaj moliš? redko.
- Ali zbiraš kakšno stvar? Ja, sladkor ki ga dobim pri kavici (ne sladkam kave)
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Nepričakovano.
- Pišeš dnevnik? Ja, na msnju prijatelju ali dvema lahko pomagajo z nasveti...
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ja, ampak nobene trde droge.
- Hodiš kdaj v cerkev? Ja, vendar precej manj ko včasih...
- Spiš z kakšno plišasto igračo? So ob postelji, ampak nimam želje po tem da bi katero ''mečkala''
- Imaš rada sprehode po dežu? Še kaj drugega kot to
- Ti je dober okus krvi? Ne.
- Maš rada hitro vožnjo? Zelo, ampak edino takrat ko sem sigurna da s tem ne ogrožam druge
- Ti je všeč tvoj glas? Meni osebno ne.
- Koliko jezikov govoriš? Tri, nemščina bol slabo.. recimo da kr samo dva
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe?Imam in ne samo eno...
- Misliš da si čustveno močna oseba? Se trudim biti.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Dobro, vsaka stvar je za nekaj dobra.
- Nosiš kdaj klobuk? Nikoli.
- Se šminkaš? Včasih.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Hehe zdj ste me pa najdl... hm.. ne vem nisem bila ravno navdušenka nad risankami.
- Naj roža? Bela vrtnica.
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Nisem še tako daleč z razmišljanjem o smrti..
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Cemetery Drive [MCR]
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Mateja, Nika, Maja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Matej, Miha, Domen
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Sem jo že, ampak to ni bil odnos (beri: ne bi želela ponoviti)
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ja. Ampak take lepe no.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Ne, sej hitr neha ker nimam huge dekolteja...
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Večkrat svoje čase.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Nekaj bi me že zanimalo v tej službi... drugače si zanimanje ''pričaram''... vse je v glavi
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Ja, ampak je bilo bolj ''nedolžno'' goljufanje
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?
jozica1
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? Seveda.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja...
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Da.
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? ko sem bila mala
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? ja v manjši predstavi.
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ja.
- Te je kdaj kdo pretepel? Ja, na treningu [kickboxing]
- Si ti koga kdaj pretepla? Ja..
- Si že kdaj prebedela celo noč? Večkrat.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Večkrat
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Večkrat.
- Si bila kdaj aretirana? Ne.
- Si koga ubila? LoL ne!
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ne.
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) Ja.
- Si bila kdaj na TV-ju? Ne.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? zadnje čase se jih ne spomnim, se pa je že zgodilo..
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Sobota.
- Mesec v letu, kateri bi bila? Julij.
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Jupiter
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? naprej
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Sigmund Freud
- Roža, katera bi bila? Marjetica
- Vreme, katero bi bila? Sonce
- Inštrument, katera bi bila? violina [play me]
- Žival, katera bi bila? levinja
- Sadje, katero bi bila? hruška
- Beseda, katera bi bila? ljubezen
- Del telesa, kateri del bi bila? glava
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? zgornji del telesa
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? sekundo[/quote]
- Si zadovoljna z svojim imenom? Mislim da je kar v redu
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne, pa ne zaradi tega kermu ne privoščim svojega imena, ampak ker si zasluži svojega
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Rok haha..
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Karmen. Ni ravno prijateljica...
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Tujci ja
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Seveda, zakaj ga pa imam?
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Odvisno od tega kateri dan v dnevu me ujameš in od tega če sem naličena ali ne...
- Ali v jezi postaneš agresivna? Začutim željo po tem, ampak ne prenašam tega na ljudi...
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Kadim, sem se jih navadila. Dokler ne bom nehala
- Ali kdaj bereš časopis? redko, ampak nekako si ne vzamem časa...
- Ali kdaj moliš? redko.
- Ali zbiraš kakšno stvar? Ja, sladkor ki ga dobim pri kavici (ne sladkam kave)
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Nepričakovano.
- Pišeš dnevnik? Ja, na msnju prijatelju ali dvema lahko pomagajo z nasveti...
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ja, ampak nobene trde droge.
- Hodiš kdaj v cerkev? Ja, vendar precej manj ko včasih...
- Spiš z kakšno plišasto igračo? So ob postelji, ampak nimam želje po tem da bi katero ''mečkala''
- Imaš rada sprehode po dežu? Še kaj drugega kot to
- Maš rada hitro vožnjo? Zelo, ampak edino takrat ko sem sigurna da s tem ne ogrožam druge
- Ti je všeč tvoj glas? Meni osebno ne.
- Koliko jezikov govoriš? Tri, nemščina bol slabo.. recimo da kr samo dva
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe?Imam in ne samo eno...
- Misliš da si čustveno močna oseba? Se trudim biti.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Dobro, vsaka stvar je za nekaj dobra.
- Nosiš kdaj klobuk? Nikoli.
- Se šminkaš? Včasih.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Hehe zdj ste me pa najdl... hm.. ne vem nisem bila ravno navdušenka nad risankami.
- Naj roža? Bela vrtnica.
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Nisem še tako daleč z razmišljanjem o smrti..
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Cemetery Drive [MCR]
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Mateja, Nika, Maja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Matej, Miha, Domen
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Sem jo že, ampak to ni bil odnos (beri: ne bi želela ponoviti)
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ja. Ampak take lepe no.
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Ne, sej hitr neha ker nimam huge dekolteja...
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Večkrat svoje čase.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Nekaj bi me že zanimalo v tej službi... drugače si zanimanje ''pričaram''... vse je v glavi
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Ja, ampak je bilo bolj ''nedolžno'' goljufanje
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?
jozica1
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? Seveda.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja...
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Da.
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? ko sem bila mala
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? ja v manjši predstavi.
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ja.
- Te je kdaj kdo pretepel? Ja, na treningu [kickboxing]
- Si ti koga kdaj pretepla? Ja..
- Si že kdaj prebedela celo noč? Večkrat.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Večkrat
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Večkrat.
- Si koga ubila? LoL ne!
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ne.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? zadnje čase se jih ne spomnim, se pa je že zgodilo..
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Sobota.
- Mesec v letu, kateri bi bila? Julij.
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Jupiter
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Sigmund Freud
- Roža, katera bi bila? Marjetica
- Inštrument, katera bi bila? violina [play me]
- Žival, katera bi bila? levinja
- Sadje, katero bi bila? hruška
- Del telesa, kateri del bi bila? glava
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? zgornji del telesa
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? sekundo[/quote]
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-
ForeverMe - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Si zadovoljna z svojim imenom? Ja, kar.
- Si poimenovana po neki osebi? Mislim, da ne.
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne, rajši bi izbrala kaj drugega (nekaj imen mi je res lepih in bi rajši dala te).
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Ne vem, mislim da je bilo ime tako ali tako izbrano spontano.
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Ne bi menjala.
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ne. Me pa radi kličejo s kakim vzdevkom namesto s pravim imenom.
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Verjetno. Sem, kar sem. Zakaj bi se pretvarjala, da sem nekdo drug le zato, ker sem postala slavna?
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Upam.
- Ali v jezi postaneš agresivna? Ja.
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim in mi grozno smrdi.
- Ali kdaj bereš časopis? Ja, ker se mi zdi dobro za splošno razgledanost.
- Ali kdaj moliš? Ja, (skoraj) vsak večer, ker so me tako vzgojili.
- Ali zbiraš kakšno stvar? Svoje spomine. V dnevniku in v posebni škatli.
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Odvisno od tega, kateri del mojega življenja. Kot celota je preveč raznobarvno, da bi ga lahko poimenovala.
- Pišeš dnevnik? Ja.
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Zame je največja droga ljubezen in ja, prav zdaj sem na njej.
- Hodiš kdaj v cerkev? Ja, skoraj vsako nedeljo. Krščanska vzgoja in pritisk staršev. Pač "moram".
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ja, moj medi, skupaj spiva že od mojega 1.leta starosti.
- Imaš rada sprehode po dežju? Pod dežnikom. Se mi pa zdi dež lep in romantičen.
- Ti je dober okus krvi? Hm, ja tak nenavaden je.
- Maš rada hitro vožnjo? Še ne vozim, mi je pa všeč kot sopotnici. Vendar ne predivje.
- Ti je všeč tvoj glas? Ja, no...ja in ne.
- Koliko jezikov govoriš? Poleg maternega še 5 (vendar ne vseh čisto tekoče).
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Sem jo imela.
- Misliš da si čustveno močna oseba? Niti ne.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Nekje v sredini.
- Nosiš kdaj klobuk? Ja, a le v svoji domišljiji...pomisli na Joe Cocker - You can leave your hat on ...
- Se šminkaš? Ja.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Jih je kar nekaj...
- Naj roža? Kaj pa vem, res ne...
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljejo ali da ga upepelijo? Najbrž, da me kar pokopljejo.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Sunrise Avenue - Heal me / Only
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Tina, Ines, Katja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Jernej, Gašper, David
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Če bi me zares užalil ali bil nasilen do mene, bi me močno prizadel.
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ne.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Če med prijatelje štejemo fanta, potem ja. Drugače ne.
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? JA.
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ne. Upam, da mi ga tudi še ne bo treba kaj kmalu.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Za nekaj časa, dokler se ne bi naveličala in bi imela že zajeten kupček na računu.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Ja, ampak to je res redko.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? fcorfewv ermk3e
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? O, ja. Milijonkrat.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja, s sestrami pogosto.
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ne.
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ja, ko sem bila majhna in sem se skregala z mami. Ampak me je minilo...
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Ja, razne kulturne prireditve...
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ne, imam zatežene starše
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne.
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne zares.
- Si že kdaj prebedela celo noč? Ja, ker nisem mogla zaspati ali pa sem bila celo noč z lubitom .
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Ja, ko sem imela menstruacijo. Drugače ne bi.
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja, to v oklepaju.
- Si koga ubila? Ne.
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Kakšno mušico, če se je reva zaletela vame...
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) Ja, muhe, komarji, pajki...
- Si bila kdaj na TV-ju? Nisem se še videla. Ampak kdo ve, kdaj me snemajo...
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ja, to se mi je že nekajkrat naredilo. Čuden občutek. Prav veš, da se ti je o tem že sanjalo.
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Sobota/petek.
- Mesec v letu, kateri bi bila? September.
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Saturn.
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? Desno.
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Marie Antoinette.
- Roža, katera bi bila? Lilija.
- Vreme, katero bi bila? Mavrica (to najbrž ni ravno vreme...)
- Inštrument, katera bi bila? Violina.
- Žival, katera bi bila? Muca.
- Sadje, katero bi bila? Jagoda.
- Beseda, katera bi bila? Čutnost.
- Del telesa, kateri del bi bila? Ustnice.
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? Roke.
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? več kot 40 minut.
- Si zadovoljna z svojim imenom? Ja, kar.
- Si poimenovana po neki osebi? Mislim, da ne.
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne, rajši bi izbrala kaj drugega (nekaj imen mi je res lepih in bi rajši dala te).
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Ne vem, mislim da je bilo ime tako ali tako izbrano spontano.
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Ne bi menjala.
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ne. Me pa radi kličejo s kakim vzdevkom namesto s pravim imenom.
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Verjetno. Sem, kar sem. Zakaj bi se pretvarjala, da sem nekdo drug le zato, ker sem postala slavna?
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Upam.
- Ali v jezi postaneš agresivna? Ja.
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim in mi grozno smrdi.
- Ali kdaj bereš časopis? Ja, ker se mi zdi dobro za splošno razgledanost.
- Ali kdaj moliš? Ja, (skoraj) vsak večer, ker so me tako vzgojili.
- Ali zbiraš kakšno stvar? Svoje spomine. V dnevniku in v posebni škatli.
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Odvisno od tega, kateri del mojega življenja. Kot celota je preveč raznobarvno, da bi ga lahko poimenovala.
- Pišeš dnevnik? Ja.
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Zame je največja droga ljubezen in ja, prav zdaj sem na njej.
- Hodiš kdaj v cerkev? Ja, skoraj vsako nedeljo. Krščanska vzgoja in pritisk staršev. Pač "moram".
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ja, moj medi, skupaj spiva že od mojega 1.leta starosti.
- Imaš rada sprehode po dežju? Pod dežnikom. Se mi pa zdi dež lep in romantičen.
- Ti je dober okus krvi? Hm, ja tak nenavaden je.
- Maš rada hitro vožnjo? Še ne vozim, mi je pa všeč kot sopotnici. Vendar ne predivje.
- Ti je všeč tvoj glas? Ja, no...ja in ne.
- Koliko jezikov govoriš? Poleg maternega še 5 (vendar ne vseh čisto tekoče).
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Sem jo imela.
- Misliš da si čustveno močna oseba? Niti ne.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Nekje v sredini.
- Nosiš kdaj klobuk? Ja, a le v svoji domišljiji...pomisli na Joe Cocker - You can leave your hat on ...
- Se šminkaš? Ja.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Jih je kar nekaj...
- Naj roža? Kaj pa vem, res ne...
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljejo ali da ga upepelijo? Najbrž, da me kar pokopljejo.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Sunrise Avenue - Heal me / Only
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Tina, Ines, Katja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Jernej, Gašper, David
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Če bi me zares užalil ali bil nasilen do mene, bi me močno prizadel.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Če med prijatelje štejemo fanta, potem ja. Drugače ne.
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? JA.
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ne. Upam, da mi ga tudi še ne bo treba kaj kmalu.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Za nekaj časa, dokler se ne bi naveličala in bi imela že zajeten kupček na računu.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Ja, ampak to je res redko.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? fcorfewv ermk3e
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? O, ja. Milijonkrat.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja, s sestrami pogosto.
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ne.
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ja, ko sem bila majhna in sem se skregala z mami. Ampak me je minilo...
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Ja, razne kulturne prireditve...
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ne, imam zatežene starše
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne.
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne zares.
- Si že kdaj prebedela celo noč? Ja, ker nisem mogla zaspati ali pa sem bila celo noč z lubitom .
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Ja, ko sem imela menstruacijo. Drugače ne bi.
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja, to v oklepaju.
- Si koga ubila? Ne.
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Kakšno mušico, če se je reva zaletela vame...
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) Ja, muhe, komarji, pajki...
- Si bila kdaj na TV-ju? Nisem se še videla. Ampak kdo ve, kdaj me snemajo...
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ja, to se mi je že nekajkrat naredilo. Čuden občutek. Prav veš, da se ti je o tem že sanjalo.
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Sobota/petek.
- Mesec v letu, kateri bi bila? September.
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Saturn.
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? Desno.
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Marie Antoinette.
- Roža, katera bi bila? Lilija.
- Vreme, katero bi bila? Mavrica (to najbrž ni ravno vreme...)
- Inštrument, katera bi bila? Violina.
- Žival, katera bi bila? Muca.
- Sadje, katero bi bila? Jagoda.
- Beseda, katera bi bila? Čutnost.
- Del telesa, kateri del bi bila? Ustnice.
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? Roke.
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? več kot 40 minut.
-
~Papillon~ - Debatorica
- Na forumu od: 27. 11. 2005
- Si zadovoljna z svojim imenom? mislim, da sem, meni je všeč
- Si poimenovana po neki osebi? lahko bi se tko reklo
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? neee, beda
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Lovro al pa Videk
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? hm... ne vem če bi zamenjala, ker mi moje tko paše
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ja, halo!??! pa čist u izi ime mam
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Dvomim, ali pač?
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? To bo treba pa koga druzga prašat..
- Ali v jezi postaneš agresivna? včasih
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? ne kadim in sovražm cigarete, ker se dim VEDNO, ampak RES vedno kadi direkt vame
- Ali kdaj bereš časopis? občasno
- Ali kdaj moliš? samo v cerkvi
- Ali zbiraš kakšno stvar? hm, niti ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Razburkan ocean
- Pišeš dnevnik? ni časa...
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? ne (še)
- Hodiš kdaj v cerkev? občasno
- Spiš z kakšno plišasto igračo? s tremi
- Imaš rada sprehode po dežju? obožujem jih! še bolj pa po snegu
- Ti je dober okus krvi? ka pa vem.. vrjetn ne
- Maš rada hitro vožnjo? kr ja
- Ti je všeč tvoj glas? hm.. dobro uprašanje... ne bi vedla
- Koliko jezikov govoriš? 4 zaenkrat (tekoče)
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? mislm, da ne
- Misliš da si čustveno močna oseba? not at all
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? srednje dobro
- Nosiš kdaj klobuk? Naa
- Se šminkaš? Jap
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Ma ful jih je.. trenutno se spomnim samo Mumine pa Zobno miško
- Naj roža? velik jih je.. orhideja recimo
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? krsta
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Čajkovski: Labodje jezero (uvertura)
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Rebeka, Kim, Špela
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Andrej, Damjan, Janez
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? odvisn od okoliščin
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? neeee
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? mislm da ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ddd
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? ne (še)
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? mogoče
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? I guess..
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? paopkil,lopn
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? oh ja
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? s sestrco vrjetno
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? naa
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? aham
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? many many times
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) velikrat
- Te je kdaj kdo pretepel? pretepel ne, udaril pa
- Si ti koga kdaj pretepla? I don't think so
- Si že kdaj prebedela celo noč? jap
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? aham
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) ja valda
- Si bila kdaj aretirana? ne
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ne
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) jap, ofkors
- Si bila kdaj na TV-ju? jaaaa
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? jap, to je normalno
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? sobota
- Mesec v letu, kateri bi bila? februar
- Planet v vesolju, kateri bi bila? luna
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? stop
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Napoleon al pa Ivana Orleanska (mela je jaca )
- Roža, katera bi bila? češnja (drevo), a vela?
- Vreme, katero bi bila? sneg
- Inštrument, katera bi bila? oboa, of kors
- Žival, katera bi bila? morski prašiček
- Sadje, katero bi bila? češnja
- Beseda, katera bi bila? arc-en-ciel (mavrica po fr.)
- Del telesa, kateri del bi bila? popek
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? mišica
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 10minut
- Si zadovoljna z svojim imenom? mislim, da sem, meni je všeč
- Si poimenovana po neki osebi? lahko bi se tko reklo
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? neee, beda
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Lovro al pa Videk
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? hm... ne vem če bi zamenjala, ker mi moje tko paše
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ja, halo!??! pa čist u izi ime mam
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Dvomim, ali pač?
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? To bo treba pa koga druzga prašat..
- Ali v jezi postaneš agresivna? včasih
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? ne kadim in sovražm cigarete, ker se dim VEDNO, ampak RES vedno kadi direkt vame
- Ali kdaj moliš? samo v cerkvi
- Ali zbiraš kakšno stvar? hm, niti ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Razburkan ocean
- Pišeš dnevnik? ni časa...
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? ne (še)
- Hodiš kdaj v cerkev? občasno
- Spiš z kakšno plišasto igračo? s tremi
- Imaš rada sprehode po dežju? obožujem jih! še bolj pa po snegu
- Ti je dober okus krvi? ka pa vem.. vrjetn ne
- Maš rada hitro vožnjo? kr ja
- Ti je všeč tvoj glas? hm.. dobro uprašanje... ne bi vedla
- Koliko jezikov govoriš? 4 zaenkrat (tekoče)
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? mislm, da ne
- Misliš da si čustveno močna oseba? not at all
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? srednje dobro
- Nosiš kdaj klobuk? Naa
- Se šminkaš? Jap
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Ma ful jih je.. trenutno se spomnim samo Mumine pa Zobno miško
- Naj roža? velik jih je.. orhideja recimo
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? krsta
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Čajkovski: Labodje jezero (uvertura)
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Rebeka, Kim, Špela
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Andrej, Damjan, Janez
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? odvisn od okoliščin
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? neeee
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? mislm da ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ddd
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? ne (še)
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? mogoče
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? I guess..
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? paopkil,lopn
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? oh ja
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? s sestrco vrjetno
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? naa
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? aham
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? many many times
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) velikrat
- Te je kdaj kdo pretepel? pretepel ne, udaril pa
- Si ti koga kdaj pretepla? I don't think so
- Si že kdaj prebedela celo noč? jap
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? aham
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) ja valda
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) jap, ofkors
- Si bila kdaj na TV-ju? jaaaa
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? jap, to je normalno
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? sobota
- Mesec v letu, kateri bi bila? februar
- Planet v vesolju, kateri bi bila? luna
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? stop
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Napoleon al pa Ivana Orleanska (mela je jaca )
- Roža, katera bi bila? češnja (drevo), a vela?
- Vreme, katero bi bila? sneg
- Inštrument, katera bi bila? oboa, of kors
- Žival, katera bi bila? morski prašiček
- Beseda, katera bi bila? arc-en-ciel (mavrica po fr.)
- Del telesa, kateri del bi bila? popek
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? mišica
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 10minut
- mimikad
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
- Kraj: bregovi Kolpe
- Si zadovoljna z svojim imenom? NE
- Si poimenovana po neki osebi? DA. MAMI
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? NE
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?Ne vem
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? TANJA
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? ne
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Ja valda da bi
Ali:
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE, MLAJŠA.
- Ali v jezi postaneš agresivna? Ne
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE. NE
- Ali kdaj bereš časopis? DA.
- Ali kdaj moliš? DA (PRED IZPITOM,DA NEBI PALA )
- Ali zbiraš kakšno stvar? NE.
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? /
- Pišeš dnevnik? Ne
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? NE
- Hodiš kdaj v cerkev? VČASIH PA RES
- Spiš z kakšno plišasto igračo? NE.
- Imaš rada sprehode po dežu? NE.
- Ti je dober ukus krvi? Ne
- Maš rada hitro vožnjo? Da
- Ti je všeč tvoj glas? NE
- Koliko jezikov govoriš? UČILA SEM SE ANG PA NEM, samo ne govorim tekoče, pa hrvaško znam, sam nečem iz principa
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe?DA
- Misliš da si čustveno močna oseba? Da
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Uredu je blo
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? NE.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? TOM&JERRY, A JE TO, SMRKCI (VSE TISTE STARE=
- Naj roža? vrtnica, SONČNICA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo in pokoljejo zraven meni dragih oseb
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? NE RAZMILJAM O TEM
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: NINA, IVA ANTONIJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: BOJAN JANI JOŠKO
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? ne
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? NE
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? NE.
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? NE
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? DA.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? DA.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?/
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? DA.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? DA.
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? DA.
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? NE.
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? DA.
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? DA.
- Te je kdaj kdo pretepel? DA (BORBE Z BRATOM V OTROŠTVU)
- Si ti koga kdaj pretepla? DA.
- Si že kdaj prebedela celo noč? DA.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? NE
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) DA.
- Si bila kdaj aretirana? NE.
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? NE.
- Si kdaj ubila žival namreoma (štejejo tudi muhe, komarji…) DA.
- Si bila kdaj na TV-ju? DA
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?Ubistvu se mi bolj doga da sanjam nekaj kar potem vidim DA
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? petek
- Mesec v letu, kateri bi bila? OKTOBER
- Planet v vesolju, kateri bi bila? VENERA.
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? KLICAJ (POZORNOST)
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? MARIJA TEREZIJA
- Roža, katera bi bila? VRTNICA
- Vreme, katero bi bila? sonček
- Inštrument, katera bi bila? BOBNI.
- Žival, katera bi bila? RIBICA
- Sadje, katero bi bila? JAGODA
- Beseda, katera bi bila? LJUBEZEN
- Del telesa, kateri del bi bila? MOŽGANI
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? OČI
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na ta vprašanja?
NEKAJ MINUTK
- Si zadovoljna z svojim imenom? NE
- Si poimenovana po neki osebi? DA. MAMI
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?Ne vem
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? TANJA
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Ja valda da bi
Ali:
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE, MLAJŠA.
- Ali v jezi postaneš agresivna? Ne
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE. NE
- Ali kdaj bereš časopis? DA.
- Ali kdaj moliš? DA (PRED IZPITOM,DA NEBI PALA )
- Ali zbiraš kakšno stvar? NE.
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? /
- Pišeš dnevnik? Ne
- Hodiš kdaj v cerkev? VČASIH PA RES
- Spiš z kakšno plišasto igračo? NE.
- Imaš rada sprehode po dežu? NE.
- Ti je dober ukus krvi? Ne
- Maš rada hitro vožnjo? Da
- Ti je všeč tvoj glas? NE
- Koliko jezikov govoriš? UČILA SEM SE ANG PA NEM, samo ne govorim tekoče, pa hrvaško znam, sam nečem iz principa
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe?DA
- Misliš da si čustveno močna oseba? Da
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Uredu je blo
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? NE.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? TOM&JERRY, A JE TO, SMRKCI (VSE TISTE STARE=
- Naj roža? vrtnica, SONČNICA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo in pokoljejo zraven meni dragih oseb
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? NE RAZMILJAM O TEM
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: NINA, IVA ANTONIJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: BOJAN JANI JOŠKO
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? NE
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? NE.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? DA.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? DA.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?/
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? DA.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? DA.
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? DA.
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? NE.
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? DA.
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? DA.
- Te je kdaj kdo pretepel? DA (BORBE Z BRATOM V OTROŠTVU)
- Si ti koga kdaj pretepla? DA.
- Si že kdaj prebedela celo noč? DA.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? NE
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) DA.
- Si bila kdaj aretirana? NE.
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? NE.
- Si kdaj ubila žival namreoma (štejejo tudi muhe, komarji…) DA.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?Ubistvu se mi bolj doga da sanjam nekaj kar potem vidim DA
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? OKTOBER
- Planet v vesolju, kateri bi bila? VENERA.
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? KLICAJ (POZORNOST)
- Inštrument, katera bi bila? BOBNI.
- Žival, katera bi bila? RIBICA
- Beseda, katera bi bila? LJUBEZEN
- Del telesa, kateri del bi bila? MOŽGANI
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? OČI
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na ta vprašanja?
NEKAJ MINUTK
-
monika11 - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 7. 2007
- Si zadovoljna z svojim imenom? JA
- Si poimenovana po neki osebi? ja, baje po prijateljici od fotra
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? ne
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? mark
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? nika
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? ja,skor gotov
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? baje zgledam starejša
- Ali v jezi postaneš agresivna? hm..kokr kdaj
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? ne. ja.
- Ali kdaj bereš časopis? ja
- Ali kdaj moliš? tud ja
- Ali zbiraš kakšno stvar? ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? nimam pojma, še nisme razmišljala
- Pišeš dnevnik? sem ga včasih
- Hodiš kdaj v cerkev? ja
- Spiš z kakšno plišasto igračo? ja
- Imaš rada sprehode po dežu? kokr kdaj
- Ti je dober okus krvi? ne
- Maš rada hitro vožnjo? kokr kdaj
- Ti je všeč tvoj glas? ja no..
- Koliko jezikov govoriš? dva
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? ja
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? oboje
- Nosiš kdaj klobuk? ja
- Se šminkaš? ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? tom in jerry, zajček dolgoušček,..
- Naj roža? vrtnica roza barve
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? upepelitev
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca)? hm..ne vem..še nisem razmišljala o tem..kakšna balada zihr
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: mojca, brigita, manja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: david, mark, tomi
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? ...
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? ja in ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ja
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? ja
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? težko odgovorim..če bi rabila denar..
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? ja (če to šteje plonkanje)
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ddfdffgf
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? ja
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? ne
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? ne (tok tok)
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? ja
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? ja
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) ja
- Te je kdaj kdo pretepel? ne
- Si ti koga kdaj pretepla? ne
- Si že kdaj prebedela celo noč? ja
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) ja
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) itak
- Si bila kdaj na TV-ju? ja
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? ne
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? pluton
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? ...
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? ..
- Roža, katera bi bila? roza vrtnica
- Inštrument, katera bi bila? harfa
- Žival, katera bi bila? delfin
- Sadje, katero bi bila? ananas
- Del telesa, kateri del bi bila? oči, ustnice
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? modre oči
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? uf..kar nekaj..
- Si zadovoljna z svojim imenom? JA
- Si poimenovana po neki osebi? ja, baje po prijateljici od fotra
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? mark
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? nika
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? ja,skor gotov
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? baje zgledam starejša
- Ali v jezi postaneš agresivna? hm..kokr kdaj
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? ne. ja.
- Ali kdaj moliš? tud ja
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? nimam pojma, še nisme razmišljala
- Pišeš dnevnik? sem ga včasih
- Spiš z kakšno plišasto igračo? ja
- Imaš rada sprehode po dežu? kokr kdaj
- Maš rada hitro vožnjo? kokr kdaj
- Ti je všeč tvoj glas? ja no..
- Koliko jezikov govoriš? dva
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? oboje
- Nosiš kdaj klobuk? ja
- Se šminkaš? ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? tom in jerry, zajček dolgoušček,..
- Naj roža? vrtnica roza barve
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? upepelitev
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca)? hm..ne vem..še nisem razmišljala o tem..kakšna balada zihr
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: mojca, brigita, manja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: david, mark, tomi
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? ...
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? ja in ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ja
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? težko odgovorim..če bi rabila denar..
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? ja (če to šteje plonkanje)
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ddfdffgf
Si kdaj?
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? ne
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? ne (tok tok)
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) ja
- Si koga ubila? NE
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? pluton
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? ...
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? ..
- Roža, katera bi bila? roza vrtnica
- Inštrument, katera bi bila? harfa
- Sadje, katero bi bila? ananas
- Del telesa, kateri del bi bila? oči, ustnice
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? modre oči
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? uf..kar nekaj..
Lahko bi ljubila na tisoče moških v svojem življenju..toda rajši ljubim enega, na tisoče načinov!
-
račka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 7. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
- Si zadovoljna z svojim imenom? ja
- Si poimenovana po neki osebi? nevem
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Domen
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Vita
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? mogoče
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? ne
- Ali v jezi postaneš agresivna?ne
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? ne kadim, cigarete mi smrdijo
- Ali kdaj moliš? ja
- Ali zbiraš kakšno stvar? ne več
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? special person
- Pišeš dnevnik? ne
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? alkohol tut šteje?
- Spiš z kakšno plišasto igračo? velik jih je
- Imaš rada sprehode po dežu? ja
- Maš rada hitro vožnjo? ne
- Ti je všeč tvoj glas? hja no..
- Koliko jezikov govoriš? dva, dva pa tko prbližno
- Misliš da si čustveno močna oseba? ne
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? dobro
- Nosiš kdaj klobuk? za maškare
- Se šminkaš? poredko
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Bojan
- Naj roža? sončnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? upepeljijo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Please don't stop the music
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Evita, Tia, Pika
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Denis, Lan, Žan
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? ja
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? zakaj pa ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? čist ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ja???
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? nwem.. mogoče
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? pšiokklikocas
Si kdaj?
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? ja
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? ne
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? k sm bla mlada pa neumna pa nism vedla kašno srečo mam d mam tok kul tastare
- Si ti koga kdaj pretepla? sošolko v oš
- Si že kdaj prebedela celo noč? ne
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) usak dan grem saj 1x čez rdečo luč
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) ja
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? maj
- Planet v vesolju, kateri bi bila? zemlja
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? stop!
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? nwem
- Roža, katera bi bila? vrtnica
- Vreme, katero bi bila? sonce
- Inštrument, katera bi bila? violončelo
- Sadje, katero bi bila? breskev
- Del telesa, kateri del bi bila? ustnice
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? oči
- Si poimenovana po neki osebi? nevem
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Domen
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Vita
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? mogoče
Ali
- Ali v jezi postaneš agresivna?ne
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? ne kadim, cigarete mi smrdijo
- Ali kdaj moliš? ja
- Ali zbiraš kakšno stvar? ne več
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? special person
- Pišeš dnevnik? ne
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? alkohol tut šteje?
- Spiš z kakšno plišasto igračo? velik jih je
- Ti je všeč tvoj glas? hja no..
- Koliko jezikov govoriš? dva, dva pa tko prbližno
- Misliš da si čustveno močna oseba? ne
- Nosiš kdaj klobuk? za maškare
- Se šminkaš? poredko
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Bojan
- Naj roža? sončnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? upepeljijo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Please don't stop the music
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Evita, Tia, Pika
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Denis, Lan, Žan
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? zakaj pa ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? čist ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ja???
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? nwem.. mogoče
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? pšiokklikocas
Si kdaj?
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? k sm bla mlada pa neumna pa nism vedla kašno srečo mam d mam tok kul tastare
- Si ti koga kdaj pretepla? sošolko v oš
- Si že kdaj prebedela celo noč? ne
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) usak dan grem saj 1x čez rdečo luč
- Si koga ubila? ne
Če bi bila:
- Planet v vesolju, kateri bi bila? zemlja
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? stop!
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? nwem
- Roža, katera bi bila? vrtnica
- Inštrument, katera bi bila? violončelo
- Sadje, katero bi bila? breskev
- Del telesa, kateri del bi bila? ustnice
-
majaoko - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 7. 2006
- Kraj: okolica ljubljane
- Si poimenovana po neki osebi? ne
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? marko
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila?anja
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? bi obdržala svoje ime in priimek
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? pomoje, da ja
- Ali v jezi postaneš agresivna? učasih
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? nič več
- Ali kdaj bereš časopis? ne
- Ali kdaj moliš? ja
- Ali zbiraš kakšno stvar? ne (edino denar )
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? zmeda
- Pišeš dnevnik? ne
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? ja
- Spiš z kakšno plišasto igračo? ne
- Imaš rada sprehode po dežu? ne
- Ti je dober okus krvi? ja
- Maš rada hitro vožnjo? ja
- Ti je všeč tvoj glas? ja
- Koliko jezikov govoriš? 3
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? verjetno
- Misliš da si čustveno močna oseba? odvisno
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? vsega po malo
- Nosiš kdaj klobuk? ne
- Se šminkaš? ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? smrkci
- Naj roža? tulipan,vrtnice ali narcisa
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) nevem
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: tina,katja,špela
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: marko,blaž,tadej
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? ja
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? mislim, da ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? naj gleda če hoče
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? pomoje, da ja (odvisno od situacije)
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? ja
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ,m aymjasopko
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? mhm
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? ja
- Te je kdaj kdo pretepel? udaril
- Si že kdaj prebedela celo noč? itak
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? ne
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) seveda
- Si bila kdaj aretirana? ja
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ja
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? jap
Če bi bila:
- Planet v vesolju, kateri bi bila? sonce
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? mi nobeden ne pade na misel
- Roža, katera bi bila? sončnica
- Inštrument, katera bi bila? klavir
- Žival, katera bi bila? tiger
- Del telesa, kateri del bi bila? roke
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? nevem približno 4-6 min
- Si poimenovana po neki osebi? ne
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? marko
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila?anja
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? bi obdržala svoje ime in priimek
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? pomoje, da ja
- Ali v jezi postaneš agresivna? učasih
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? nič več
- Ali kdaj bereš časopis? ne
- Ali kdaj moliš? ja
- Ali zbiraš kakšno stvar? ne (edino denar )
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? zmeda
- Pišeš dnevnik? ne
- Imaš rada sprehode po dežu? ne
- Ti je dober okus krvi? ja
- Maš rada hitro vožnjo? ja
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? verjetno
- Misliš da si čustveno močna oseba? odvisno
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? vsega po malo
- Nosiš kdaj klobuk? ne
- Se šminkaš? ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? smrkci
- Naj roža? tulipan,vrtnice ali narcisa
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) nevem
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: tina,katja,špela
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: marko,blaž,tadej
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? ja
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? mislim, da ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? naj gleda če hoče
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? pomoje, da ja (odvisno od situacije)
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ,m aymjasopko
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? mhm
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? ja
- Te je kdaj kdo pretepel? udaril
- Si že kdaj prebedela celo noč? itak
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? ne
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) seveda
- Si bila kdaj aretirana? ja
- Si koga ubila? ne
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? jap
Če bi bila:
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? mi nobeden ne pade na misel
- Roža, katera bi bila? sončnica
- Inštrument, katera bi bila? klavir
- Žival, katera bi bila? tiger
- Del telesa, kateri del bi bila? roke
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? nevem približno 4-6 min
-
Fatal*T - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
- Si zadovoljna z svojim imenom? Ja
- Si poimenovana po neki osebi? Ne
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Miha
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Ne bi ga menjala
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ne
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Definitivno
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Ja
- Ali v jezi postaneš agresivna? Včasih
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim; cigareti ful smrdijo
- Ali kdaj moliš? včasih
- Ali zbiraš kakšno stvar? Ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? O ta trma
- Pišeš dnevnik? Ne več
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Na-a
- Hodiš kdaj v cerkev? Občasno
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Jup
- Imaš rada sprehode po dežu? Niti ne
- Ti je dober okus krvi? Ne
- Maš rada hitro vožnjo? O ja, to pa to
- Ti je všeč tvoj glas? se ne pritozujem čez njega
- Koliko jezikov govoriš? 4
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? Niti ne
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? mešanica obojega
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? Včasih
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Smrkci
- Naj roža? Vse plastične, ker jih ni treba zalivat :wink
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Ne mislim o smrti tak, da trenutno nimam pojma....Pomoje kr kak Amazing Grace
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Pia, Zoja, Zara
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Žiga, Jan, Denis
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Če bi bilo potrebno bi
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Da
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Ne
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Da
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Verjetno bi
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Jup
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?fv<ttal+t
Si kdaj?
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? yes i did
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? da
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? ne
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? da
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Sem
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne, pa upam, da bo tak tut ostal
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne
- Si že kdaj prebedela celo noč? Velikrat
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Da
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Prekršila že, sam dobl me niso
- Si bila kdaj aretirana? Nop
- Si koga ubila? Ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ne
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) priznam komarji in muhe in druga golazen se znajde na črni listi
- Si bila kdaj na TV-ju? da
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? zadnje čase pogosto
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Petek
- Mesec v letu, kateri bi bila? Maj
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Venera
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? Naprej
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? uf..Mati Tereza
- Roža, katera bi bila? Sončnica
- Inštrument, katera bi bila?
- Žival, katera bi bila?
- Sadje, katero bi bila? jagoda
- Beseda, katera bi bila? strast
- Del telesa, kateri del bi bila? oči
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? rita
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? cca. 10 minut
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Miha
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Ne bi ga menjala
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Definitivno
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Ja
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim; cigareti ful smrdijo
- Ali kdaj moliš? včasih
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? O ta trma
- Pišeš dnevnik? Ne več
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Na-a
- Hodiš kdaj v cerkev? Občasno
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Jup
- Imaš rada sprehode po dežu? Niti ne
- Ti je dober okus krvi? Ne
- Maš rada hitro vožnjo? O ja, to pa to
- Ti je všeč tvoj glas? se ne pritozujem čez njega
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? Niti ne
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? mešanica obojega
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? Včasih
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Smrkci
- Naj roža? Vse plastične, ker jih ni treba zalivat :wink
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Ne mislim o smrti tak, da trenutno nimam pojma....Pomoje kr kak Amazing Grace
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Pia, Zoja, Zara
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Žiga, Jan, Denis
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Če bi bilo potrebno bi
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Da
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Ne
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Da
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Verjetno bi
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Jup
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?fv<ttal+t
Si kdaj?
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? yes i did
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? da
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? da
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Sem
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne, pa upam, da bo tak tut ostal
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne
- Si že kdaj prebedela celo noč? Velikrat
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Da
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Prekršila že, sam dobl me niso
- Si bila kdaj aretirana? Nop
- Si koga ubila? Ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ne
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) priznam komarji in muhe in druga golazen se znajde na črni listi
- Si bila kdaj na TV-ju? da
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? zadnje čase pogosto
Če bi bila:
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? uf..Mati Tereza
- Roža, katera bi bila? Sončnica
- Inštrument, katera bi bila?
- Žival, katera bi bila?
- Beseda, katera bi bila? strast
- Del telesa, kateri del bi bila? oči
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? rita
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? cca. 10 minut
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
- Si zadovoljna z svojim imenom? Niti malo..
- Si poimenovana po neki osebi? Ja.. po zdraunici k je pomagala mami pr porodu
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? NE!
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? David
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Sara, Vanesa,..
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Najbrž
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Verjetno
- Ali v jezi postaneš agresivna? Seveda
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim, na vonj sm se itak že navadla
- Ali kdaj bereš časopis? Ja
- Ali kdaj moliš? Ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Zgodba o pošasti :P
- Pišeš dnevnik? Ene 3 leta nazaj sm, zdej ne več
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ja
- Hodiš kdaj v cerkev? Ne
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ne, mam vse na omari zravn postle.. rabim svoj prostor med spanjem :D
- Imaš rada sprehode po dežu? Bolj ne ku ja
- Ti je dober okus krvi? Lol.. ni slab
- Maš rada hitro vožnjo? Jaaaa
- Ti je všeč tvoj glas? Ne
- Koliko jezikov govoriš? 5 + enga dokaj uredu
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Seveda
- Misliš da si čustveno močna oseba? Niti ne..
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Bolj slabo ku dobro
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? Ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Uff.. ful jih je, najbolj pa Tom&Jerry
- Naj roža? Vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo in vržejo v morje
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Preveč jih je.. Mogoče kakega od Lare Fabian al Evanescence k so žalostni
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Kaja, Irena, Lucija
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Marko, Matija, Franci ( )
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Zakaj pa ne?
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Jaaa, moti me če me KDORKOLI gleda tja
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ne
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Ja
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Uuujej (plonkanje)
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? vanessda
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? Ja
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ne
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Jaaaa
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Ja
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ja
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne
- Si ti koga kdaj pretepla? Tudi ne
- Si že kdaj prebedela celo noč? Ja
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja
- Si bila kdaj aretirana? Ne
- Si koga ubila? Zaenkrat še ne (mam pa že seznam koga vse bi rada)
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ja (če spadajo pod živali tudi žuželke)
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) Ja
- Si bila kdaj na TV-ju? Mogoče, samo da js tega ne vem
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Se je že zgodilo
Če bi bila:
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Oton 1. Saški al pa Karel Plešasti
- Roža, katera bi bila? Vrtnica
- Inštrument, katera bi bila? Orgle
- Žival, katera bi bila? Mačka al pa ptica
- Sadje, katero bi bila? Grozdje
- Beseda, katera bi bila? P***a
- Del telesa, kateri del bi bila? Rit
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? Oči
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? Približno 15 min
- Si poimenovana po neki osebi? Ja.. po zdraunici k je pomagala mami pr porodu
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? NE!
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? David
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Sara, Vanesa,..
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Najbrž
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Verjetno
- Ali v jezi postaneš agresivna? Seveda
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim, na vonj sm se itak že navadla
- Ali kdaj moliš? Ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Zgodba o pošasti :P
- Pišeš dnevnik? Ene 3 leta nazaj sm, zdej ne več
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ne, mam vse na omari zravn postle.. rabim svoj prostor med spanjem :D
- Imaš rada sprehode po dežu? Bolj ne ku ja
- Ti je dober okus krvi? Lol.. ni slab
- Maš rada hitro vožnjo? Jaaaa
- Ti je všeč tvoj glas? Ne
- Koliko jezikov govoriš? 5 + enga dokaj uredu
- Misliš da si čustveno močna oseba? Niti ne..
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Bolj slabo ku dobro
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? Ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Uff.. ful jih je, najbolj pa Tom&Jerry
- Naj roža? Vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo in vržejo v morje
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Preveč jih je.. Mogoče kakega od Lare Fabian al Evanescence k so žalostni
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Kaja, Irena, Lucija
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Marko, Matija, Franci ( )
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Jaaa, moti me če me KDORKOLI gleda tja
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Ja
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Uuujej (plonkanje)
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? vanessda
Si kdaj?
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ne
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Jaaaa
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja
- Si koga ubila? Zaenkrat še ne (mam pa že seznam koga vse bi rada)
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ja (če spadajo pod živali tudi žuželke)
- Si bila kdaj na TV-ju? Mogoče, samo da js tega ne vem
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Se je že zgodilo
Če bi bila:
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Oton 1. Saški al pa Karel Plešasti
- Roža, katera bi bila? Vrtnica
- Inštrument, katera bi bila? Orgle
- Žival, katera bi bila? Mačka al pa ptica
- Sadje, katero bi bila? Grozdje
- Beseda, katera bi bila? P***a
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? Približno 15 min
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
- Si zadovoljna z svojim imenom? Ja.
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne.
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Jaka.
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Ne bi zamenjala.
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ne.
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Ja.
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Mislim, da ne.
- Ali v jezi postaneš agresivna? Velikokrat.
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim. Ja, smrdijo mi.
- Ali kdaj bereš časopis? Ja.
- Ali kdaj moliš? Ja.
- Ali zbiraš kakšno stvar? Ne.
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Jezna za vsako malenkost.
- Pišeš dnevnik? Ja.
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ne.
- Hodiš kdaj v cerkev? Ja.
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ne.
- Imaš rada sprehode po dežu? Ne.
- Maš rada hitro vožnjo? Ne.
- Ti je všeč tvoj glas? Ja.
- Koliko jezikov govoriš? 4 ( bolj bogo, ma useeno )
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Ja.
- Misliš da si čustveno močna oseba? Odvsno od situacije.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Obolje.
- Nosiš kdaj klobuk? Ne.
- Se šminkaš? Ne.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Hrestač.
- Naj roža? Kaktus.
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Pokopljejo.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Seka Kraljice
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Lejla, Lejlani, Lana
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Peter, Tristan, Luka
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Ja.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Nekateri.
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Malo.
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ja.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Najbrž.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Ja.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? lokljasd
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? Ja.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja.
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ja.
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ja.
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Ja.
- Te je kdaj kdo pretepel? Ja.
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne.
- Si že kdaj prebedela celo noč? Ja.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Ja.
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja.
- Si koga ubila? Ne.
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ja.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ne.
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Nedelja
- Mesec v letu, kateri bi bila? December
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Mars
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? Nazaj
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Katarina Velika
- Roža, katera bi bila? Kaktus
- Vreme, katero bi bila? Sneg
- Inštrument, katera bi bila? Harfa.l
- Žival, katera bi bila? Puma.
- Sadje, katero bi bila? Češnja.
- Beseda, katera bi bila? Ljubezen.
- Del telesa, kateri del bi bila? Oči.
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? Možgani.
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 10 min
- Si zadovoljna z svojim imenom? Ja.
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne.
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Jaka.
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Ne bi zamenjala.
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ne.
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Ja.
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Mislim, da ne.
- Ali v jezi postaneš agresivna? Velikokrat.
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim. Ja, smrdijo mi.
- Ali kdaj bereš časopis? Ja.
- Ali kdaj moliš? Ja.
- Ali zbiraš kakšno stvar? Ne.
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Jezna za vsako malenkost.
- Pišeš dnevnik? Ja.
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ne.
- Hodiš kdaj v cerkev? Ja.
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ne.
- Imaš rada sprehode po dežu? Ne.
- Maš rada hitro vožnjo? Ne.
- Ti je všeč tvoj glas? Ja.
- Koliko jezikov govoriš? 4 ( bolj bogo, ma useeno )
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Ja.
- Misliš da si čustveno močna oseba? Odvsno od situacije.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Obolje.
- Nosiš kdaj klobuk? Ne.
- Se šminkaš? Ne.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Hrestač.
- Naj roža? Kaktus.
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Pokopljejo.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Seka Kraljice
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Lejla, Lejlani, Lana
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Peter, Tristan, Luka
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Ja.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Nekateri.
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Malo.
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ja.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Najbrž.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Ja.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? lokljasd
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? Ja.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja.
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ja.
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ja.
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Ja.
- Te je kdaj kdo pretepel? Ja.
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne.
- Si že kdaj prebedela celo noč? Ja.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Ja.
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja.
- Si koga ubila? Ne.
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ja.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ne.
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Nedelja
- Mesec v letu, kateri bi bila? December
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Mars
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Katarina Velika
- Roža, katera bi bila? Kaktus
- Inštrument, katera bi bila? Harfa.l
- Žival, katera bi bila? Puma.
- Sadje, katero bi bila? Češnja.
- Beseda, katera bi bila? Ljubezen.
- Del telesa, kateri del bi bila? Oči.
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? Možgani.
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 10 min
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
- Si zadovoljna z svojim imenom? DA
- Si poimenovana po neki osebi? DA
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? MATIC
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NOBENA
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? DA
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? DA
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE
- Ali v jezi postaneš agresivna?NE
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE KADIM, CIGARETE MI SMRDIJO
- Ali kdaj bereš časopis? ŽURNAL DNEVNO
- Ali kdaj moliš? NE(VEČ)
- Ali zbiraš kakšno stvar? NE
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? BUOO
- Pišeš dnevnik? KO SE SPOMNEM
- Hodiš kdaj v cerkev? DO BJRME, POL PA KONEC
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Z ME TO YOU-jem ( od srčka)
- Imaš rada sprehode po dežu? NE !!
- Ti je dober okus krvi? NE
- Maš rada hitro vožnjo? NE PRECEJ
- Ti je všeč tvoj glas? DA
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? NE
- Misliš da si čustveno močna oseba? DA
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? OBOJE
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? Z GLOSSOM
- Tvoja naj risanka iz otroštva? TOM AND YERRY
- Naj roža? VRTNICA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? O TEM ŠE NE RAZMIŠLJAM
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca): NAJ PADA ZDAJ DEŽ (FOXY TEENS)
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: ANA, KATARINA, NIKA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: ROK, ANEJ, KLEMEN
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? DA
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? DA
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? CIMRA
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? DA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? ODVISNO
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? SE NE SPOMNEM
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? [SHER.@
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? DA
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? DA
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? DA
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? NE
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? DA
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) DA
- Te je kdaj kdo pretepel? NE
- Si ti koga kdaj pretepla? NE
- Si že kdaj prebedela celo noč? DA
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? DA
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…): DA
- Si bila kdaj aretirana? NE
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? DA
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) DA
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? NE
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? SOBOTA
- Mesec v letu, kateri bi bila? JULIJ
- Planet v vesolju, kateri bi bila? VENERA
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? NAPREJ
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? NOBENA ! !
- Vreme, katero bi bila? SONČEK
- Inštrument, katera bi bila? ELEKTRIČNA KITARA
- Žival, katera bi bila? DELFIN
- Beseda, katera bi bila? SREČA, LJUBEZEN
- Del telesa, kateri del bi bila? OČI
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? RITKA
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 10min
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? MATIC
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NOBENA
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? DA
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE
- Ali v jezi postaneš agresivna?NE
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE KADIM, CIGARETE MI SMRDIJO
- Ali kdaj bereš časopis? ŽURNAL DNEVNO
- Ali kdaj moliš? NE(VEČ)
- Ali zbiraš kakšno stvar? NE
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? BUOO
- Pišeš dnevnik? KO SE SPOMNEM
- Hodiš kdaj v cerkev? DO BJRME, POL PA KONEC
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Z ME TO YOU-jem ( od srčka)
- Imaš rada sprehode po dežu? NE !!
- Maš rada hitro vožnjo? NE PRECEJ
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? NE
- Misliš da si čustveno močna oseba? DA
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? OBOJE
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? Z GLOSSOM
- Tvoja naj risanka iz otroštva? TOM AND YERRY
- Naj roža? VRTNICA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? O TEM ŠE NE RAZMIŠLJAM
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca): NAJ PADA ZDAJ DEŽ (FOXY TEENS)
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: ANA, KATARINA, NIKA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: ROK, ANEJ, KLEMEN
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? DA
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? CIMRA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? ODVISNO
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? SE NE SPOMNEM
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? [SHER.@
Si kdaj?
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? DA
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) DA
- Si ti koga kdaj pretepla? NE
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…): DA
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? DA
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? NE
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? JULIJ
- Planet v vesolju, kateri bi bila? VENERA
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? NOBENA ! !
- Vreme, katero bi bila? SONČEK
- Inštrument, katera bi bila? ELEKTRIČNA KITARA
- Žival, katera bi bila? DELFIN
- Beseda, katera bi bila? SREČA, LJUBEZEN
- Del telesa, kateri del bi bila? OČI
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? RITKA
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
malacveka - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 12. 2006
- Si zadovoljna z svojim imenom? POPOLNOMA
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? NE, K BI BLO PREVEČ WIRD
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? GAŠPER
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Z NOBENO
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? DA, PREDVSEM TUJCI
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? NE, JE PREDOLG
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? BAJE NE
- Ali v jezi postaneš agresivna? VČASIH
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? KADIM, SMRDIJO MI PA LE ČE JE RES ZAKAJENO
- Ali kdaj bereš časopis? SEVEDA
- Ali kdaj moliš? NE VEČ
- Ali zbiraš kakšno stvar? HMMMM NE NAMENOMA
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? DRAMA QUEEN )
- Pišeš dnevnik? NA VSAKE POL LETA
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? KAKŠNO VRSTO? HEHE
- Hodiš kdaj v cerkev? NE VEČ
- Spiš z kakšno plišasto igračo? NE
- Imaš rada sprehode po dežu? DAAAAAAAA
- Maš rada hitro vožnjo? OUU JEEEEAAAAA )
- Ti je všeč tvoj glas? HMMM.....ŠE KAR
- Koliko jezikov govoriš? 2
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? YES
- Misliš da si čustveno močna oseba? PRECEJ
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? SO BILI VZPONI IN PADCI
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? LIP GLOSAM )) HEHEE
- Tvoja naj risanka iz otroštva? A SAM ENA? ČEBELICA MAJA, LETEČI MEDVEDKI, SMRKCI, BOJAN, A JE TO....
- Naj roža? ORHIDEJA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? PA NE VEM ŠE ....SE NAGIBAM K UPELEPILITVI...
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) MELA BI PARTYYY )) DRGAČ PA THE WORLD IS MINE OD DAVIDA GUETTE ) HEHEHE
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: NINA, TANJA, KATRA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: ALEKSANDER, LUKA, DAVID
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? JA
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme?NEEEEE
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? PO MOJE DA NE
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? SM SE NAVADLA ODMISLT...NJ GLEDA DOBIL TKO NE BO NČ
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti?DA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek?NE
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat?DA
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?MALACVEKA...MAM PRECEJ ŠPIČASTEGA )
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom?ITAK
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)?DA
- Si že kdaj imela operacijo nečesa?DA
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma?KDO NI
- Si že kdaj bila na odru pred publiko?DA
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo)DA
- Te je kdaj kdo pretepel?DA HAHAHAHAHA ))
- Si ti koga kdaj pretepla?DA ))) AHHHH KJE JE OSNOVNA ŠOLA ))
- Si že kdaj prebedela celo noč?TA VIKEND NAZADNJE
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose?DA
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…)DADADADADADADA
- Si bila kdaj aretirana?NE
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? JA, KOMARJE ZANALAŠČ
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…)DA
- Si bila kdaj na TV-ju?DA
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?DA..SM MISNLA DA SE SAM MEN
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila?SOBOTA
- Mesec v letu, kateri bi bila?APRIL
- Planet v vesolju, kateri bi bila?NA NEKEM DALJNEM V DRUGEM OSONČJOU:)
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? STOP ))
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? UFFF....THINKING....KRALJIČNA..KR ENA
- Roža, katera bi bila?ZIMZELENA :p
- Vreme, katero bi bila?NEVIHTA
- Inštrument, katera bi bila?SAKSOFON
- Žival, katera bi bila?MAČKA
- Sadje, katero bi bila?JAGODA
- Beseda, katera bi bila?ENERGIJA
- Del telesa, kateri del bi bila?OČI
- Del moškega telesa, kateri del bi bila?VSEENO OČI
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? NISM ŠTOPALA
- Si zadovoljna z svojim imenom? POPOLNOMA
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? NE, K BI BLO PREVEČ WIRD
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? GAŠPER
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Z NOBENO
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? DA, PREDVSEM TUJCI
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? NE, JE PREDOLG
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? BAJE NE
- Ali v jezi postaneš agresivna? VČASIH
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? KADIM, SMRDIJO MI PA LE ČE JE RES ZAKAJENO
- Ali kdaj bereš časopis? SEVEDA
- Ali kdaj moliš? NE VEČ
- Ali zbiraš kakšno stvar? HMMMM NE NAMENOMA
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? DRAMA QUEEN )
- Pišeš dnevnik? NA VSAKE POL LETA
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? KAKŠNO VRSTO? HEHE
- Hodiš kdaj v cerkev? NE VEČ
- Spiš z kakšno plišasto igračo? NE
- Imaš rada sprehode po dežu? DAAAAAAAA
- Maš rada hitro vožnjo? OUU JEEEEAAAAA )
- Ti je všeč tvoj glas? HMMM.....ŠE KAR
- Koliko jezikov govoriš? 2
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? YES
- Misliš da si čustveno močna oseba? PRECEJ
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? SO BILI VZPONI IN PADCI
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? LIP GLOSAM )) HEHEE
- Tvoja naj risanka iz otroštva? A SAM ENA? ČEBELICA MAJA, LETEČI MEDVEDKI, SMRKCI, BOJAN, A JE TO....
- Naj roža? ORHIDEJA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? PA NE VEM ŠE ....SE NAGIBAM K UPELEPILITVI...
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) MELA BI PARTYYY )) DRGAČ PA THE WORLD IS MINE OD DAVIDA GUETTE ) HEHEHE
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: NINA, TANJA, KATRA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: ALEKSANDER, LUKA, DAVID
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? JA
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme?NEEEEE
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? PO MOJE DA NE
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? SM SE NAVADLA ODMISLT...NJ GLEDA DOBIL TKO NE BO NČ
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti?DA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek?NE
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat?DA
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?MALACVEKA...MAM PRECEJ ŠPIČASTEGA )
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom?ITAK
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)?DA
- Si že kdaj imela operacijo nečesa?DA
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma?KDO NI
- Si že kdaj bila na odru pred publiko?DA
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo)DA
- Te je kdaj kdo pretepel?DA HAHAHAHAHA ))
- Si ti koga kdaj pretepla?DA ))) AHHHH KJE JE OSNOVNA ŠOLA ))
- Si že kdaj prebedela celo noč?TA VIKEND NAZADNJE
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose?DA
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…)DADADADADADADA
- Si bila kdaj aretirana?NE
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? JA, KOMARJE ZANALAŠČ
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…)DA
- Si bila kdaj na TV-ju?DA
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?DA..SM MISNLA DA SE SAM MEN
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila?SOBOTA
- Mesec v letu, kateri bi bila?APRIL
- Planet v vesolju, kateri bi bila?NA NEKEM DALJNEM V DRUGEM OSONČJOU:)
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? STOP ))
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? UFFF....THINKING....KRALJIČNA..KR ENA
- Roža, katera bi bila?ZIMZELENA :p
- Vreme, katero bi bila?NEVIHTA
- Inštrument, katera bi bila?SAKSOFON
- Žival, katera bi bila?MAČKA
- Sadje, katero bi bila?JAGODA
- Beseda, katera bi bila?ENERGIJA
- Del telesa, kateri del bi bila?OČI
- Del moškega telesa, kateri del bi bila?VSEENO OČI
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? NISM ŠTOPALA
-
theNinna - Debatorica
- Na forumu od: 31. 3. 2008
- Kraj: Prlekija
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne, no ja, če bi jas imela drugo ime, bi moj otrok imel moje ime
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Nino
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Žana
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Bi, ja
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Ne, večina ljudi me oceni da zgledam mlajša
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ja kadim, smrdijo pa mi samo takrat ko me boli glava (takrat tudi nekadim)
- Ali kdaj moliš? Ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Everything happens for a reason
- Pišeš dnevnik? Ko sem bila še v oš, zdaj več ne
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ja, mam kar nekaj plišastih prijateljev okrog sebe
- Imaš rada sprehode po dežu? Ja, so mi kar všeč
- Ti je dober okus krvi? Niti ne
- Maš rada hitro vožnjo? Ne
- Ti je všeč tvoj glas? Ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? hm, bol ne kot ja
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? so bili tudi slabi kot dobri trenutki
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? Ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Lolek in Bolek
- Naj roža? Tulipan
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Po moje nekaj od Macka B - So many things (da glih nebi blo tako žalostno na pogrebu)
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Tina, Lana, Andreja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Marko, Borut, Aljaž
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ja
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Ja
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Ja, neprijetno mi je
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Ne
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Seveda, moraš se znajti
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? therjmninas haha:)
Si kdaj?
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja, za barbiko
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ja
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ja
- Si koga ubila? Ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ja
- Si bila kdaj na TV-ju? Ja
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ja
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? Junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Neptun
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Krištof Kolumb
- Roža, katera bi bila? Tulipan
- Inštrument, katera bi bila? Harfa
- Žival, katera bi bila? Želva
- Sadje, katero bi bila? Ananas
- Beseda, katera bi bila? Sreča
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? Približno 20 min
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne, no ja, če bi jas imela drugo ime, bi moj otrok imel moje ime
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Nino
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Žana
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Bi, ja
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Ne, večina ljudi me oceni da zgledam mlajša
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ja kadim, smrdijo pa mi samo takrat ko me boli glava (takrat tudi nekadim)
- Ali kdaj moliš? Ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Everything happens for a reason
- Pišeš dnevnik? Ko sem bila še v oš, zdaj več ne
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ja, mam kar nekaj plišastih prijateljev okrog sebe
- Imaš rada sprehode po dežu? Ja, so mi kar všeč
- Ti je dober okus krvi? Niti ne
- Maš rada hitro vožnjo? Ne
- Ti je všeč tvoj glas? Ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? hm, bol ne kot ja
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? so bili tudi slabi kot dobri trenutki
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? Ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Lolek in Bolek
- Naj roža? Tulipan
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Po moje nekaj od Macka B - So many things (da glih nebi blo tako žalostno na pogrebu)
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Tina, Lana, Andreja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Marko, Borut, Aljaž
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ja
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Ja
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Ja, neprijetno mi je
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Ne
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Seveda, moraš se znajti
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? therjmninas haha:)
Si kdaj?
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja, za barbiko
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ja
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ja
- Si koga ubila? Ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ja
- Si bila kdaj na TV-ju? Ja
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ja
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? Junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Neptun
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Krištof Kolumb
- Roža, katera bi bila? Tulipan
- Inštrument, katera bi bila? Harfa
- Žival, katera bi bila? Želva
- Sadje, katero bi bila? Ananas
- Beseda, katera bi bila? Sreča
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? Približno 20 min
- Ashlee.
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 3. 2008
- Kraj: In his song.
- Si poimenovana po neki osebi? NE
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? MIHA
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NINA
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? DA
- Ali v jezi postaneš agresivna? ODVISNO
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE KADIM, CIGARETE MI NE SMRDIJO
- Ali kdaj bereš časopis? DA
- Ali kdaj moliš? OBČASNO, KO GREMO V CERKEV
- Ali zbiraš kakšno stvar? DA
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? CIRKUS
- Pišeš dnevnik? VČASIH
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? DA
- Hodiš kdaj v cerkev? OB VELIKIH PRAZNIKIH (VLKA NOČ, BOŽIČ)
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Z ME TO YOU-jem, OVCO, ŽIRAFO, OBČASNO Z LUBIJOM
- Imaš rada sprehode po dežu? NE
- Maš rada hitro vožnjo? DA
- Koliko jezikov govoriš? 5
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? DA
- Misliš da si čustveno močna oseba? ODVISNO, AMPAK NAČELOMA JA
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? OBOJE, SAM SLABE STVARI SE POZABIJO
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? DA
- Tvoja naj risanka iz otroštva? TOM AND JERRY
- Naj roža? ORHIDEJA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? UPEPELIJO
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca): RECIMO Evanescence- My Immortal
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: NINA, SARA, TJAŠA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: MATEVŽ, JAKA, KLEMEN
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? ODVISNO OD UNIFORM
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? UMM ČISTO NE
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? VRJETNO JA
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? DA, V ŠOLI NONSTOP
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ASYHLEE
Si kdaj?
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? NE
- Si ti koga kdaj pretepla? NE RAZN FOCNI, SO ŽE PADALI
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? NE
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? DA
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? MAJ
- Planet v vesolju, kateri bi bila? MARS
- Roža, katera bi bila? KAKTUS
- Vreme, katero bi bila? MAVRICA
- Inštrument, katera bi bila? KLAVIR
- Žival, katera bi bila? PTICA, ŽIRAFA
- Beseda, katera bi bila? LJUBEZEN, NASMEH
- Del telesa, kateri del bi bila? USTA
- Del moškega telesa, kateri del bi bila?TREBUH
- Si poimenovana po neki osebi? NE
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? MIHA
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NINA
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? DA
- Ali v jezi postaneš agresivna? ODVISNO
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE KADIM, CIGARETE MI NE SMRDIJO
- Ali kdaj bereš časopis? DA
- Ali kdaj moliš? OBČASNO, KO GREMO V CERKEV
- Ali zbiraš kakšno stvar? DA
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? CIRKUS
- Pišeš dnevnik? VČASIH
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? DA
- Hodiš kdaj v cerkev? OB VELIKIH PRAZNIKIH (VLKA NOČ, BOŽIČ)
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Z ME TO YOU-jem, OVCO, ŽIRAFO, OBČASNO Z LUBIJOM
- Imaš rada sprehode po dežu? NE
- Maš rada hitro vožnjo? DA
- Koliko jezikov govoriš? 5
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? DA
- Misliš da si čustveno močna oseba? ODVISNO, AMPAK NAČELOMA JA
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? OBOJE, SAM SLABE STVARI SE POZABIJO
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? DA
- Tvoja naj risanka iz otroštva? TOM AND JERRY
- Naj roža? ORHIDEJA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? UPEPELIJO
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca): RECIMO Evanescence- My Immortal
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: NINA, SARA, TJAŠA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: MATEVŽ, JAKA, KLEMEN
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? ODVISNO OD UNIFORM
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? UMM ČISTO NE
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? VRJETNO JA
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? DA, V ŠOLI NONSTOP
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ASYHLEE
Si kdaj?
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? NE
- Si ti koga kdaj pretepla? NE RAZN FOCNI, SO ŽE PADALI
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? NE
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? DA
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? MAJ
- Planet v vesolju, kateri bi bila? MARS
- Roža, katera bi bila? KAKTUS
- Vreme, katero bi bila? MAVRICA
- Inštrument, katera bi bila? KLAVIR
- Žival, katera bi bila? PTICA, ŽIRAFA
- Beseda, katera bi bila? LJUBEZEN, NASMEH
- Del telesa, kateri del bi bila? USTA
- Del moškega telesa, kateri del bi bila?TREBUH
So give me your forever.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Frenkie napisal/-a:Jst sm na netu najdla zanimiva vprašanja, iz katerih lahko marsikej izveš o neki osebi:)
Bodite pripravljeni na raznorazna vprašanja
Res da jih je veliko vendar so zelo zanimiva!
- Si poimenovana po neki osebi? ja
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? ja
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? me ne zanima
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? ne bi zamenjal
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? ja
Ali
- Ali v jezi postaneš agresivna? ne
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? ja, ja
- Ali kdaj moliš? ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? zgodba človeka ki ni bil človek
- Pišeš dnevnik? ne
- Hodiš kdaj v cerkev? ne
- Ti je dober okus krvi? odvisno od katerega dela telesa je
- Koliko jezikov govoriš? 6
- Nosiš kdaj klobuk? ne
- Se šminkaš? ne
- Tvoja naj risanka iz otroštva? nimam je
- Naj roža? ne vem kako se imenuje...poznam pa po izgledu
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? lahko ga tudi pojedo če jim paše crkovino jesti
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) naj dajo kar jim paše
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: ana, anja, alya
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: ali, ali ,ali
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? ja
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ne
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? ne
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? začasno včasih...zdaj nimam potrebe po službi
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? rft5xuqolk,x
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? ne
- Te je kdaj kdo pretepel? poizkusil je
- Si ti koga kdaj pretepla? ja
- Si koga ubila? ne
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? večni petek
- Mesec v letu, kateri bi bila? veseli december
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? tito
- Roža, katera bi bila? drevo
- Inštrument, katera bi bila? violina
- Žival, katera bi bila? ptič
- Beseda, katera bi bila? rad te imam
- Del telesa, kateri del bi bila? možgani
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? srce
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Majestic-12 [Bot]