Nekaj vprašanj za vas :)
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nita* - Debatorica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: **lost in my world**
Par vprašanj o tvojem imenu:
- Si zadovoljna z svojim imenom? na hipe ja. ponavadi pa ne.
- Si poimenovana po neki osebi? ne
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu?ne
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?nejc <3
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? ana
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? ja, velikokrat
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? ne.
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? ja
- Ali v jezi postaneš agresivna? ja
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete?ne
- Ali kdaj bereš časopis?samo šale v časopisih
- Ali kdaj moliš?ne
- Ali zbiraš kakšno stvar?ja
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? ne vem
- Pišeš dnevnik?ne
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge?če so alkohol pa cigarete droge pol ja.
- Hodiš kdaj v cerkev?redko
- Spiš z kakšno plišasto igračo? jap
- Imaš rada sprehode po dežu?na hipe
- Ti je dober okus krvi?ne
- Maš rada hitro vožnjo?če je dež ne. drugač pa ja.
- Ti je všeč tvoj glas?ne
- Koliko jezikov govoriš?4
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe?ja
- Misliš da si čustveno močna oseba?ne
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? srednje
- Nosiš kdaj klobuk?ne
- Se šminkaš?ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva?beli očnjak in črni lepotec
- Naj roža?vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? vseeno mi je. itak bom mrtva.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca)simple plan- untitled
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: samara. ana. sabina.
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet:nejc. jan. nino.
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? če bi mogla.
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? ne.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago?ne.
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi?ja
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti?ne
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek?ja
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat?ja
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?nikgtya<+
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom?ne
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)?ja
- Si že kdaj imela operacijo nečesa?ne
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma?ja
- Si že kdaj bila na odru pred publiko?ja
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo)ja
- Te je kdaj kdo pretepel?ja
- Si ti koga kdaj pretepla?ne
- Si že kdaj prebedela celo noč?ne
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose?ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…)ja
- Si bila kdaj aretirana?ne
- Si koga ubila?ne. bi pa z veseljem.
- Si kdaj ubila žival po nesreči?ne
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…)ja. :[
- Si bila kdaj na TV-ju?ja
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?ja
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila?sobota
- Mesec v letu, kateri bi bila?junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila?jupiter <3
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)?nazaj
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? kleopatra
- Roža, katera bi bila? sončnica
- Vreme, katero bi bila?dež
- Inštrument, katera bi bila?violina
- Žival, katera bi bila?gepard
- Sadje, katero bi bila?jagoda
- Beseda, katera bi bila?nevem
- Del telesa, kateri del bi bila?oči
- Del moškega telesa, kateri del bi bila?tudi oči
koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja?pet minut.[/b]
- Si zadovoljna z svojim imenom? na hipe ja. ponavadi pa ne.
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?nejc <3
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? ana
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? ja, velikokrat
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? ne.
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? ja
- Ali v jezi postaneš agresivna? ja
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete?ne
- Ali kdaj bereš časopis?samo šale v časopisih
- Ali kdaj moliš?ne
- Ali zbiraš kakšno stvar?ja
Splošna vprašanja:
- Pišeš dnevnik?ne
- Spiš z kakšno plišasto igračo? jap
- Imaš rada sprehode po dežu?na hipe
- Maš rada hitro vožnjo?če je dež ne. drugač pa ja.
- Ti je všeč tvoj glas?ne
- Koliko jezikov govoriš?4
- Nosiš kdaj klobuk?ne
- Se šminkaš?ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva?beli očnjak in črni lepotec
- Naj roža?vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? vseeno mi je. itak bom mrtva.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca)simple plan- untitled
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: samara. ana. sabina.
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet:nejc. jan. nino.
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? če bi mogla.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago?ne.
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi?ja
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti?ne
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek?ja
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?nikgtya<+
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom?ne
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo)ja
- Te je kdaj kdo pretepel?ja
- Si ti koga kdaj pretepla?ne
- Si že kdaj prebedela celo noč?ne
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…)ja
- Si koga ubila?ne. bi pa z veseljem.
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila?sobota
- Mesec v letu, kateri bi bila?junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila?jupiter <3
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)?nazaj
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? kleopatra
- Roža, katera bi bila? sončnica
- Vreme, katero bi bila?dež
- Inštrument, katera bi bila?violina
- Žival, katera bi bila?gepard
- Beseda, katera bi bila?nevem
- Del telesa, kateri del bi bila?oči
- Del moškega telesa, kateri del bi bila?tudi oči
koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja?pet minut.[/b]
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
- Si zadovoljna z svojim imenom? Ne, vendar sem se v letih svojega življenja nekako sprijaznila.
- Si poimenovana po neki osebi? Da, po teti x. Nobeden ni razmišljal o deklici, dekliškem imenu oz sploh o otroku. Jaz sem bila pravo malo presenečenje.
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ni šans!
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Ne vem. Moram vprašat.
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Ga ne bi.. zamenjala z imenom nobene od prijateljic.. ker so taka precej vsakdanja (100 Anj, 1000 Maj, vsaka 3. je Mojca ipd.) Včasih sem si želela biti Patricija, zdaj bi si pa želela samo normalno ime, kar moje na žalost ni. Je precej redko, neobičajno tu, medtem ko jih je v Srbiji milijon, ampak pustimo. Aleluja, tako je.
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Niti ne.
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Izmislila bi si neko zvezdniško ime.. npr. lepa maja al pa kaj takega.. Seveda bi lahko omenili tudi moj priimek zraven, če bi jim slučajno ušel. Spet.. je preveč živečih s takim priimkom. Obstaja celo veliko žensk z mojim imenom in priimkom. Spet_ sem se že Skoraj sprijaznila s tem.
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Hm hm.. pred 1 letom se delovala veliko mlajša, zdaj.. baje, da ne več. Ja, puberteta pa to. I am grown up now. Big girl.lol
- Ali v jezi postaneš agresivna? No ja.. poskušam nadzirat svojo jezo. Brata rada frcnem, če mi preveč teži.
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne. Zelo mi smrdijo.
- Ali kdaj bereš časopis? Niti ne.
- Ali kdaj moliš? Ne.
- Ali zbiraš kakšno stvar? Včasih sem robčke, zdaj tangice.. hehe, nene, samo preveč jih imam doma, pa mi samo ležijo v predalu, ker sih dobiš v kompletu z modrcem. Če katero zanimajo, naj mi piše na zs (nenošene).
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? živjenje enega.. res zelo odvisno,preveč možnosti. Sploh pa ne maram preveč naslovov, ker naj bi zajeli bistvo oz. naj bi nosili neko z.pomembno sporočilo. To ni možno. Lahko kar- oseba, ki so ji drugi dali ime x.
- Pišeš dnevnik? Sem ga pisala.. zelo dolgo časa v zvezke.. Dandanes sem pa tja kaj napišem v word.. če me kaj res bremeni..
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ne.
- Hodiš kdaj v cerkev? Ne.
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ne.
- Imaš rada sprehode po dežu? Da.
- Ti je dober okus krvi? Ne.
- Maš rada hitro vožnjo? JA! sej vem, da se bom enkrat zaletela.. to mi vsi pravijo.. vendar ni tako hudo, skoraj res. Relativna zadeva, pustmo.heheheh
- Ti je všeč tvoj glas? Hm.. v redu je:)
- Koliko jezikov govoriš? 4, 5. pa bolj tako no, razumem pa vse!:D
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Da. Recimo.. pač zasebna reč.
- Misliš da si čustveno močna oseba? Kakor kdaj. Odvisno.. Ne pustim se pa zaj.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? To leto katastrofalno.
- Nosiš kdaj klobuk? Ne, le poleti, če res pripeka.
- Se šminkaš? Redko.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Tabalunga, potem jih je pa še ene par pa se spomnem likov samo vizualno, tako da:) .. sam so ble res fine risanke!!:))
Aja nekaj časa Franček.
- Naj roža? Ne vrtnica.. Ne zdi se mi nič posebnega.. Ravno zaradi tega, ker je kar samoumevno vsem posebna.. je brezvezna. Nikoli nisem bila posebno fascinirana nad rožami.. vijolične rože? Mogoče vijolica? (nevem..) Vidi, kupi. Vidi, naberi.
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? nevem.. samo upepeliti ga ne smejo. Grrr.. da te scvrejo, zažgejo.. oz. tvoje telo.. hell no!!
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? Guns n Roses: Knocking on heavens door.
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Mojca, Maja, Sanja.
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Mirko, (edit), (edit), Janko, Slavko.
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Hm.. ne glede na spol bi jo knocknla.. vendar res sovražim pretep.. in bi bil udarec le nazaj, oz v samoobrambi.
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ne.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Ne.
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Da.
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ne.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Ne.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Plonkanje.. eh:) to so itak usi. goljufi!
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? Moj nick:D
- Si kdaj jokala za fantom? Hm.. tudi ja.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Da, v samoobrambi z neko divjakinjo.. omg.
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? imenovali so to operacija ja.. zlom roke je bil v bistvu..
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ko sem bila veliko mlajša.
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Hm... Kakšno publiko? Veliko/malo? Pred ogromno še nisem bila. Aja.. na kakšnih tekmovanjih, ko sem kaj zasedla ja.
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ne.
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne.
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne.
- Si že kdaj prebedela celo noč? Novo leto pa to. Aja pa še kdaj:D
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja, vendar me zaenkrat hvala bogu niso dobili.. (prekoračitev hitrosti)
- Si bila kdaj aretirana? Ne
- Si koga ubila? Ne.. šit kira vprašanja.
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ne. Mogoče kakšno zares majhno, da ne bi vedela..
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) Ja, komarje sem na morju prav veselo pobivala. Pravi izziv. Letanje po sobi. Pol je pa itak še kaka muha padla, pa tudi tisti pajki, v moji sobi, ki niso uspeli zbežati.
- Si bila kdaj na TV-ju? Ja, eden me je vidu na kanalu kopra. Tepec me je snemal. Itak da me je vidu.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?
Ne še.
- Dan v tednu, kateri bi bila? Sobota.
- Mesec v letu, kateri bi bila? Julij.
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Nevem.. ne poznam tako dobro planetov, niti me ne zanimajo kaj dosti. Znam jih samo našteti. bz
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? levo (pišem z desno)
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Aleksander veliki. Tak simpatičen mi je bil pri zgodovini. Škoda, ker je umrl za malarijo.
- Roža, katera bi bila? Prej omenjene vijolične barve.
- Vreme, katero bi bila? Tako spomladansko.
- Inštrument, katera bi bila? Bobni.Boben. Raje kar cel komplet:) Ali pa kontrabas:) al pa tist inštrument, k ma palčke.. pa tako zveni kot da bi na steklene kozarce različnih velikosti 'igral'. Žal ne vem, kako se mu reče.
- Žival, katera bi bila? Veverica.
- Sadje, katero bi bila? Kivi.
- Beseda, katera bi bila? sladak, meden, šečeru (te besede so mi lepe izgovorjene.. z nekim zanosom:)
- Del telesa, kateri del bi bila? roka
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? a to je kaj drugače.... ufff.. pomoje spet roka, ali pa ramena Ramena, ja, to.. definitivno..
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? waw.. sm se kr vživela v zadevo. Nisem kukala na uro. Aha vidim.. da sam jaz v primerjavi z drugimi imela daljše odgovore.. ja verjetno sem porabila več časa. du no.
PS: Če bi zraven odgovora da/ne še kaj dopisale, bi blo bolj zanimivo pomoje.
- Si poimenovana po neki osebi? Da, po teti x. Nobeden ni razmišljal o deklici, dekliškem imenu oz sploh o otroku. Jaz sem bila pravo malo presenečenje.
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ni šans!
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Ne vem. Moram vprašat.
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Ga ne bi.. zamenjala z imenom nobene od prijateljic.. ker so taka precej vsakdanja (100 Anj, 1000 Maj, vsaka 3. je Mojca ipd.) Včasih sem si želela biti Patricija, zdaj bi si pa želela samo normalno ime, kar moje na žalost ni. Je precej redko, neobičajno tu, medtem ko jih je v Srbiji milijon, ampak pustimo. Aleluja, tako je.
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Niti ne.
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Izmislila bi si neko zvezdniško ime.. npr. lepa maja al pa kaj takega.. Seveda bi lahko omenili tudi moj priimek zraven, če bi jim slučajno ušel. Spet.. je preveč živečih s takim priimkom. Obstaja celo veliko žensk z mojim imenom in priimkom. Spet_ sem se že Skoraj sprijaznila s tem.
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Hm hm.. pred 1 letom se delovala veliko mlajša, zdaj.. baje, da ne več. Ja, puberteta pa to. I am grown up now. Big girl.lol
- Ali v jezi postaneš agresivna? No ja.. poskušam nadzirat svojo jezo. Brata rada frcnem, če mi preveč teži.
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne. Zelo mi smrdijo.
- Ali kdaj bereš časopis? Niti ne.
- Ali kdaj moliš? Ne.
- Ali zbiraš kakšno stvar? Včasih sem robčke, zdaj tangice.. hehe, nene, samo preveč jih imam doma, pa mi samo ležijo v predalu, ker sih dobiš v kompletu z modrcem. Če katero zanimajo, naj mi piše na zs (nenošene).
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? živjenje enega.. res zelo odvisno,preveč možnosti. Sploh pa ne maram preveč naslovov, ker naj bi zajeli bistvo oz. naj bi nosili neko z.pomembno sporočilo. To ni možno. Lahko kar- oseba, ki so ji drugi dali ime x.
- Pišeš dnevnik? Sem ga pisala.. zelo dolgo časa v zvezke.. Dandanes sem pa tja kaj napišem v word.. če me kaj res bremeni..
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ne.
- Hodiš kdaj v cerkev? Ne.
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ne.
- Imaš rada sprehode po dežu? Da.
- Ti je dober okus krvi? Ne.
- Maš rada hitro vožnjo? JA! sej vem, da se bom enkrat zaletela.. to mi vsi pravijo.. vendar ni tako hudo, skoraj res. Relativna zadeva, pustmo.heheheh
- Ti je všeč tvoj glas? Hm.. v redu je:)
- Koliko jezikov govoriš? 4, 5. pa bolj tako no, razumem pa vse!:D
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Da. Recimo.. pač zasebna reč.
- Misliš da si čustveno močna oseba? Kakor kdaj. Odvisno.. Ne pustim se pa zaj.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? To leto katastrofalno.
- Nosiš kdaj klobuk? Ne, le poleti, če res pripeka.
- Se šminkaš? Redko.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Tabalunga, potem jih je pa še ene par pa se spomnem likov samo vizualno, tako da:) .. sam so ble res fine risanke!!:))
Aja nekaj časa Franček.
- Naj roža? Ne vrtnica.. Ne zdi se mi nič posebnega.. Ravno zaradi tega, ker je kar samoumevno vsem posebna.. je brezvezna. Nikoli nisem bila posebno fascinirana nad rožami.. vijolične rože? Mogoče vijolica? (nevem..) Vidi, kupi. Vidi, naberi.
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? nevem.. samo upepeliti ga ne smejo. Grrr.. da te scvrejo, zažgejo.. oz. tvoje telo.. hell no!!
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? Guns n Roses: Knocking on heavens door.
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Mojca, Maja, Sanja.
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Mirko, (edit), (edit), Janko, Slavko.
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Hm.. ne glede na spol bi jo knocknla.. vendar res sovražim pretep.. in bi bil udarec le nazaj, oz v samoobrambi.
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ne.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Ne.
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Da.
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ne.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Ne.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Plonkanje.. eh:) to so itak usi. goljufi!
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? Moj nick:D
- Si kdaj jokala za fantom? Hm.. tudi ja.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Da, v samoobrambi z neko divjakinjo.. omg.
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? imenovali so to operacija ja.. zlom roke je bil v bistvu..
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ko sem bila veliko mlajša.
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Hm... Kakšno publiko? Veliko/malo? Pred ogromno še nisem bila. Aja.. na kakšnih tekmovanjih, ko sem kaj zasedla ja.
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ne.
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne.
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne.
- Si že kdaj prebedela celo noč? Novo leto pa to. Aja pa še kdaj:D
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja, vendar me zaenkrat hvala bogu niso dobili.. (prekoračitev hitrosti)
- Si koga ubila? Ne.. šit kira vprašanja.
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ne. Mogoče kakšno zares majhno, da ne bi vedela..
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) Ja, komarje sem na morju prav veselo pobivala. Pravi izziv. Letanje po sobi. Pol je pa itak še kaka muha padla, pa tudi tisti pajki, v moji sobi, ki niso uspeli zbežati.
- Si bila kdaj na TV-ju? Ja, eden me je vidu na kanalu kopra. Tepec me je snemal. Itak da me je vidu.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?
Ne še.
- Dan v tednu, kateri bi bila? Sobota.
- Mesec v letu, kateri bi bila? Julij.
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Nevem.. ne poznam tako dobro planetov, niti me ne zanimajo kaj dosti. Znam jih samo našteti. bz
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? levo (pišem z desno)
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Aleksander veliki. Tak simpatičen mi je bil pri zgodovini. Škoda, ker je umrl za malarijo.
- Roža, katera bi bila? Prej omenjene vijolične barve.
- Vreme, katero bi bila? Tako spomladansko.
- Inštrument, katera bi bila? Bobni.Boben. Raje kar cel komplet:) Ali pa kontrabas:) al pa tist inštrument, k ma palčke.. pa tako zveni kot da bi na steklene kozarce različnih velikosti 'igral'. Žal ne vem, kako se mu reče.
- Žival, katera bi bila? Veverica.
- Sadje, katero bi bila? Kivi.
- Beseda, katera bi bila? sladak, meden, šečeru (te besede so mi lepe izgovorjene.. z nekim zanosom:)
- Del telesa, kateri del bi bila? roka
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? a to je kaj drugače.... ufff.. pomoje spet roka, ali pa ramena Ramena, ja, to.. definitivno..
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? waw.. sm se kr vživela v zadevo. Nisem kukala na uro. Aha vidim.. da sam jaz v primerjavi z drugimi imela daljše odgovore.. ja verjetno sem porabila več časa. du no.
PS: Če bi zraven odgovora da/ne še kaj dopisale, bi blo bolj zanimivo pomoje.
-
good girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2005
- Kraj: somewhere over the rainbow...
- Si zadovoljna z svojim imenom? jaaaa
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? ne
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?uh nevem...
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? nobena,bi ostala pri svojem
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? hmm,ja ponavad sm tina,lina...
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? ne
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? he ko sem bla u osmem razredu so vsi mislil da sem že na faxu trenutno sm letom primerna usaj tko zgleda,me nben ne postara:lol:
- Ali v jezi postaneš agresivna? včasih...
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? ne/ma sm že navajena...tko da nevem al mi smrdi diši...
- Ali kdaj bereš časopis? včasih
- Ali kdaj moliš? ne(več)
- Ali zbiraš kakšno stvar? včasih sem zbirala znamke,...zdaj sem tam nekje prašijo...
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Tudi po dežju posije sonce
- Pišeš dnevnik? občasno.
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? ne.
- Hodiš kdaj v cerkev? že par let ne
- Spiš z kakšno plišasto igračo? z enim velkim medotom k ga nimam nkamor za dat,pol je pa kr pr men
- Imaš rada sprehode po dežu? če je prava oseba zravn je lepo
- Ti je dober okus krvi? neee
- Maš rada hitro vožnjo? jaaaa!
- Ti je všeč tvoj glas? da
- Koliko jezikov govoriš? 4
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? da
- Misliš da si čustveno močna oseba? ne.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? oboje je blo
- Nosiš kdaj klobuk? ne
- Se šminkaš? ja z labello:D
- Tvoja naj risanka iz otroštva? mravljinček ferdinand
- Naj roža? marjetica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? he ubistvu ko umreš je itak useen, ampak
če bi izbirala bi me kr celo pokopal.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) ... ma tko en remix iz moje zbirke (black-wonderful life-ta je tut lep no)
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: sara maja nika
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: anže rok marko
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? ja če bi bla kšna taka situacija...
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? predvidevam da ne...
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? hm jaa...
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? ne.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? ne bi,kaj mi bo denar če bi se u službi dolgočasla in ne bi mela veselja do dela.denar ni use.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? ja.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? jmn uitella
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? aha.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? hehe ja ene parkrat u osnovni...
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? hja... na hrbtenici in pod lopatico
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? sm ja...k sm bla še bl u puberteti
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? da.u šoli na kšnih predstavah,pa pr maš...
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) sem ja...
- Te je kdaj kdo pretepel? ja če me je so me doma, če sm kej ušpičla pa še to sam tko eno čez rt
- Si ti koga kdaj pretepla? hm ne.
- Si že kdaj prebedela celo noč? tut to se je že zgodil ja...eni smo bl nočne sorte.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? seveda.
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) ja trenutn sm še peška tk da ja tut čez rdečo luč šla
- Si bila kdaj aretirana? ne.
- Si koga ubila? nee.
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ja kšno mravljo, muho
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) ja komarji
- Si bila kdaj na TV-ju? aha.baje tut u uni oddaji k je še meu rado une smešnce,k so bli na pediatrični sam js se nism vidla, pa pr malih sivih celicah,enajsta šola...to je to.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?aha tut to se mi je zgodil...
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? sobota
- Mesec v letu, kateri bi bila? maj
- Planet v vesolju, kateri bi bila? venera
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? naprej
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? kleopatra-egipt pa to,zmer mi je blo to fajn pri zgodovini poslušat,pa njihov stil.
- Roža, katera bi bila? marjetica
- Vreme, katero bi bila? sonce
- Inštrument, katera bi bila? violina
- Žival, katera bi bila? tiger
- Sadje, katero bi bila? jagoda
- Beseda, katera bi bila? sreča
- Del telesa, kateri del bi bila? oči
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? roke
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? huh ene pou urce zihr...sm čist not padla.fajn uprašanja.
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?uh nevem...
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? nobena,bi ostala pri svojem
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? hmm,ja ponavad sm tina,lina...
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? ne
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? he ko sem bla u osmem razredu so vsi mislil da sem že na faxu trenutno sm letom primerna usaj tko zgleda,me nben ne postara:lol:
- Ali v jezi postaneš agresivna? včasih...
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? ne/ma sm že navajena...tko da nevem al mi smrdi diši...
- Ali kdaj bereš časopis? včasih
- Ali kdaj moliš? ne(več)
- Ali zbiraš kakšno stvar? včasih sem zbirala znamke,...zdaj sem tam nekje prašijo...
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Tudi po dežju posije sonce
- Pišeš dnevnik? občasno.
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? ne.
- Hodiš kdaj v cerkev? že par let ne
- Spiš z kakšno plišasto igračo? z enim velkim medotom k ga nimam nkamor za dat,pol je pa kr pr men
- Imaš rada sprehode po dežu? če je prava oseba zravn je lepo
- Ti je dober okus krvi? neee
- Maš rada hitro vožnjo? jaaaa!
- Misliš da si čustveno močna oseba? ne.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? oboje je blo
- Nosiš kdaj klobuk? ne
- Se šminkaš? ja z labello:D
- Tvoja naj risanka iz otroštva? mravljinček ferdinand
- Naj roža? marjetica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? he ubistvu ko umreš je itak useen, ampak
če bi izbirala bi me kr celo pokopal.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) ... ma tko en remix iz moje zbirke (black-wonderful life-ta je tut lep no)
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: sara maja nika
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: anže rok marko
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? ja če bi bla kšna taka situacija...
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? predvidevam da ne...
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? hm jaa...
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? ne.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? ne bi,kaj mi bo denar če bi se u službi dolgočasla in ne bi mela veselja do dela.denar ni use.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? ja.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? jmn uitella
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? aha.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? hehe ja ene parkrat u osnovni...
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? hja... na hrbtenici in pod lopatico
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? sm ja...k sm bla še bl u puberteti
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? da.u šoli na kšnih predstavah,pa pr maš...
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) sem ja...
- Te je kdaj kdo pretepel? ja če me je so me doma, če sm kej ušpičla pa še to sam tko eno čez rt
- Si ti koga kdaj pretepla? hm ne.
- Si že kdaj prebedela celo noč? tut to se je že zgodil ja...eni smo bl nočne sorte.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? seveda.
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) ja trenutn sm še peška tk da ja tut čez rdečo luč šla
- Si bila kdaj aretirana? ne.
- Si koga ubila? nee.
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ja kšno mravljo, muho
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) ja komarji
- Si bila kdaj na TV-ju? aha.baje tut u uni oddaji k je še meu rado une smešnce,k so bli na pediatrični sam js se nism vidla, pa pr malih sivih celicah,enajsta šola...to je to.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?aha tut to se mi je zgodil...
Če bi bila:
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? naprej
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? kleopatra-egipt pa to,zmer mi je blo to fajn pri zgodovini poslušat,pa njihov stil.
- Roža, katera bi bila? marjetica
- Vreme, katero bi bila? sonce
- Žival, katera bi bila? tiger
- Beseda, katera bi bila? sreča
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? roke
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? huh ene pou urce zihr...sm čist not padla.fajn uprašanja.
Kladim se u sve
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
da poslije kiše dolazi sunce
kladim se u sve
da bit če puno bolje neg' juće...
-
just.me - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2007
- Si zadovoljna z svojim imenom? ja
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? david
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? špela
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? ne
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? ja
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? ne
- Ali v jezi postaneš agresivna? ne
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? kadim ja
- Ali kdaj bereš časopis? redko
- Ali kdaj moliš? redko
- Ali zbiraš kakšno stvar? ne
Splošna vprašanja:
- Pišeš dnevnik? ne, blog
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? ja
- Hodiš kdaj v cerkev? redko
- Spiš z kakšno plišasto igračo? ne
- Imaš rada sprehode po dežu? včasih
- Ti je dober okus krvi? ja
- Maš rada hitro vožnjo? če jst vozim ja
- Ti je všeč tvoj glas? ne
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? ne
- Nosiš kdaj klobuk? ne
- Se šminkaš? ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva?powerpup girls
- Naj roža? rdeča vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? upepelijo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) jst bi kr ceu mp3 cd nardila pa ga nj predvajajo-pink, LP, Evanescence, HIM...
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: špela, sabina, jamsina
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: matej, matic, domen
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? šamar itq
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ja!!!!
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? ne
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? ja
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? ja
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? juujzsdtrljerw
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? ne
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? ja
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? ja
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? ja
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? ja
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) ja
- Te je kdaj kdo pretepel? ja
- Si ti koga kdaj pretepla? ne
- Si že kdaj prebedela celo noč? ja
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) ja
- Si bila kdaj aretirana? ne
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ne!!!!!!!!!!!
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) ja
- Si bila kdaj na TV-ju? ne
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? ja
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? luna
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? nazaj
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? nimam pojma
- Roža, katera bi bila? vrtnica s trni
- Vreme, katero bi bila? dež
- Inštrument, katera bi bila? klavir
- Žival, katera bi bila? maček
- Beseda, katera bi bila? ql
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? tič
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? david
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? špela
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? ja
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? ne
- Ali v jezi postaneš agresivna? ne
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? kadim ja
- Ali kdaj bereš časopis? redko
- Ali kdaj moliš? redko
Splošna vprašanja:
- Pišeš dnevnik? ne, blog
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? ja
- Hodiš kdaj v cerkev? redko
- Imaš rada sprehode po dežu? včasih
- Ti je dober okus krvi? ja
- Maš rada hitro vožnjo? če jst vozim ja
- Ti je všeč tvoj glas? ne
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? ja
- Nosiš kdaj klobuk? ne
- Se šminkaš? ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva?powerpup girls
- Naj roža? rdeča vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? upepelijo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) jst bi kr ceu mp3 cd nardila pa ga nj predvajajo-pink, LP, Evanescence, HIM...
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: špela, sabina, jamsina
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: matej, matic, domen
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? šamar itq
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ja!!!!
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? ne
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? ja
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? ja
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? juujzsdtrljerw
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? ne
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? ja
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? ja
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? ja
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? ja
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) ja
- Te je kdaj kdo pretepel? ja
- Si ti koga kdaj pretepla? ne
- Si že kdaj prebedela celo noč? ja
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) ja
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ne!!!!!!!!!!!
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) ja
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? ja
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? luna
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? nimam pojma
- Roža, katera bi bila? vrtnica s trni
- Vreme, katero bi bila? dež
- Inštrument, katera bi bila? klavir
- Žival, katera bi bila? maček
- Beseda, katera bi bila? ql
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? tič
- jessy13
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 10. 2007
- Si zadovoljna z svojim imenom? da
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? če ga jaz ne bi imela
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? hm, nebi vedela
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? ne bi zamenjala
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? najbrž ne
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? baje zgledam starejše
- Ali v jezi postaneš agresivna? da
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? kadim; včasih
- Ali kdaj bereš časopis? da
- Ali kdaj moliš? ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? grozljiva komedija
- Pišeš dnevnik? da
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? da
- Hodiš kdaj v cerkev? več ne
- Imaš rada sprehode po dežu? najraje
- Ti je dober okus krvi? moje ja, od drugih še nisem poskusila
- Maš rada hitro vožnjo? da
- Koliko jezikov govoriš? 3?
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? večinoma slabše
- Nosiš kdaj klobuk? ne
- Se šminkaš? ne
- Tvoja naj risanka iz otroštva? tom & jerry
- Naj roža? vijolica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? pokopljejo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) evanescence-lithium
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: marjana,sonja,amy
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet:boris,mario,danijel
- Bi udarila osebo nasprotnega spola?sem že
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme?ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago?ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi?vseeno mi je
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti?ja
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek?nevem,možno
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat?ja(v šoli za boljšo oceno:))
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?jessy13 -pa še uspelo mi je:):)
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? pa ne enkrat
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? da
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? da
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? da
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? da
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) da
- Te je kdaj kdo pretepel? da
- Si ti koga kdaj pretepla? niti ne..
- Si že kdaj prebedela celo noč? velikokrat
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? da
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) da (majhni prekrški)
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ne
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) da
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? da,večkrat
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? petek
- Mesec v letu, kateri bi bila? oktober
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? eva braun
- Roža, katera bi bila? zamija
- Vreme, katero bi bila? deževno
- Žival, katera bi bila? moja mačka
- Sadje, katero bi bila? kivi
- Beseda, katera bi bila? trpljenje
- Del telesa, kateri del bi bila? srce
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? roka
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? približno 15 minut
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? če ga jaz ne bi imela
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? hm, nebi vedela
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? ne bi zamenjala
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? najbrž ne
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? baje zgledam starejše
- Ali v jezi postaneš agresivna? da
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? kadim; včasih
- Ali kdaj bereš časopis? da
- Ali kdaj moliš? ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? grozljiva komedija
- Pišeš dnevnik? da
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? da
- Hodiš kdaj v cerkev? več ne
- Imaš rada sprehode po dežu? najraje
- Ti je dober okus krvi? moje ja, od drugih še nisem poskusila
- Maš rada hitro vožnjo? da
- Koliko jezikov govoriš? 3?
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? večinoma slabše
- Nosiš kdaj klobuk? ne
- Se šminkaš? ne
- Tvoja naj risanka iz otroštva? tom & jerry
- Naj roža? vijolica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? pokopljejo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) evanescence-lithium
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: marjana,sonja,amy
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet:boris,mario,danijel
- Bi udarila osebo nasprotnega spola?sem že
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme?ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago?ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi?vseeno mi je
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti?ja
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek?nevem,možno
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat?ja(v šoli za boljšo oceno:))
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?jessy13 -pa še uspelo mi je:):)
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? pa ne enkrat
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? da
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? da
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? da
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? da
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) da
- Te je kdaj kdo pretepel? da
- Si ti koga kdaj pretepla? niti ne..
- Si že kdaj prebedela celo noč? velikokrat
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? da
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) da (majhni prekrški)
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? ne
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) da
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? da,večkrat
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? oktober
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? eva braun
- Roža, katera bi bila? zamija
- Vreme, katero bi bila? deževno
- Žival, katera bi bila? moja mačka
- Sadje, katero bi bila? kivi
- Beseda, katera bi bila? trpljenje
- Del telesa, kateri del bi bila? srce
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? roka
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? približno 15 minut
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
- Si zadovoljna z svojim imenom? JA
- Si poimenovana po neki osebi? JA
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? JA
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? NE VEM
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NI MI OD NOBENE IME VŠEČ
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? JA
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? OBOJE
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE, FUL MLAJŠA
- Ali v jezi postaneš agresivna? JA
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE KADIM
- Ali kdaj bereš časopis? REVIJE
- Ali kdaj moliš? NE
- Ali zbiraš kakšno stvar? SPOMINKE, PLIŠ
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? PRASCI MOJEGA ŽIVLJENJA
- Pišeš dnevnik? NEKE VRSTE
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? NITI NE
- Hodiš kdaj v cerkev? NE, RAZEN TURISTIČNO
- Spiš z kakšno plišasto igračo? JA
- Imaš rada sprehode po dežu? ODVISNO KAJ SEM OBUTA
- Ti je dober okus krvi? JA
- Maš rada hitro vožnjo? JA
- Ti je všeč tvoj glas? JA
- Koliko jezikov govoriš? 2,3
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? MISLIM DA NE
- Misliš da si čustveno močna oseba? JA
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? NI BILO TAKO SLABO NITI TAKO DOBRO
- Nosiš kdaj klobuk? JAAAAAAA
- Se šminkaš? MALO
- Tvoja naj risanka iz otroštva? LETEČI MEDVEDKI
- Naj roža? TULIPAN
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? POKOPLJEJO
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) U2
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: TINA, ANDREJA, MAJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: TINE, ŽIGA, MATEJ
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? JA
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? JA
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? NE
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? NE
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? JA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? JA
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? NE ZNAM
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? DELUJSYIKON AL
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? JA
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? JA
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? JA
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? JA
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? JA
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) JA
- Te je kdaj kdo pretepel? JA
- Si ti koga kdaj pretepla? JA
- Si že kdaj prebedela celo noč? UF, JST SM NOČNA PTICA
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? JA
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) JA
- Si bila kdaj aretirana? NE
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? NE
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) JA
- Si bila kdaj na TV-ju? NE
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? JA
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila?SOBOTA
- Mesec v letu, kateri bi bila? SEPTEMBER
- Planet v vesolju, kateri bi bila? MARS
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? DESNO
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? NE VEM
- Roža, katera bi bila? NARCISA
- Vreme, katero bi bila? SONČNO VALDA
- Inštrument, katera bi bila? KLAVIR
- Žival, katera bi bila? PUMA
- Sadje, katero bi bila? ČEŠNJA
- Beseda, katera bi bila? POTOVANJE
- Del telesa, kateri del bi bila? OČI
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? RAME
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja?15 MIN
- Si poimenovana po neki osebi? JA
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? JA
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? NE VEM
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NI MI OD NOBENE IME VŠEČ
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? JA
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? OBOJE
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE, FUL MLAJŠA
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE KADIM
- Ali kdaj bereš časopis? REVIJE
- Ali kdaj moliš? NE
- Ali zbiraš kakšno stvar? SPOMINKE, PLIŠ
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? PRASCI MOJEGA ŽIVLJENJA
- Pišeš dnevnik? NEKE VRSTE
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? NITI NE
- Hodiš kdaj v cerkev? NE, RAZEN TURISTIČNO
- Spiš z kakšno plišasto igračo? JA
- Imaš rada sprehode po dežu? ODVISNO KAJ SEM OBUTA
- Ti je dober okus krvi? JA
- Koliko jezikov govoriš? 2,3
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? MISLIM DA NE
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? NI BILO TAKO SLABO NITI TAKO DOBRO
- Nosiš kdaj klobuk? JAAAAAAA
- Se šminkaš? MALO
- Tvoja naj risanka iz otroštva? LETEČI MEDVEDKI
- Naj roža? TULIPAN
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? POKOPLJEJO
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) U2
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: TINA, ANDREJA, MAJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: TINE, ŽIGA, MATEJ
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? JA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? JA
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? NE ZNAM
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? DELUJSYIKON AL
Si kdaj?
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? JA
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? JA
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) JA
- Te je kdaj kdo pretepel? JA
- Si ti koga kdaj pretepla? JA
- Si že kdaj prebedela celo noč? UF, JST SM NOČNA PTICA
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) JA
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) JA
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila?SOBOTA
- Mesec v letu, kateri bi bila? SEPTEMBER
- Planet v vesolju, kateri bi bila? MARS
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? NE VEM
- Roža, katera bi bila? NARCISA
- Vreme, katero bi bila? SONČNO VALDA
- Inštrument, katera bi bila? KLAVIR
- Žival, katera bi bila? PUMA
- Beseda, katera bi bila? POTOVANJE
- Del telesa, kateri del bi bila? OČI
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? RAME
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja?15 MIN
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
- Si poimenovana po neki osebi? NE
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? NE
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? MITJA
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NE
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? JA, IN TO ME BLAZNO MOTI
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? IME SIGURNO, BI PA PO MOJE IMELA KAJ BOLJ IZVIRNEGA
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE, PRAVIJO DA ZGLEDAM MLAJŠA
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? KADIM JA, DIM ME NE MOTI
- Ali kdaj bereš časopis? BEREM
- Ali kdaj moliš? JA, VČASIH PA RES
- Ali zbiraš kakšno stvar? NIČ DOLOČENEGA...
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? "VSE O NJEJ"
- Pišeš dnevnik? ZDEJ NEKAJ LET NE VEČ
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? TRAVO, ČE TO ŠTEJE
- Hodiš kdaj v cerkev? MOGOČE ZA BOŽIČ IN VELIKO NOČ
- Spiš z kakšno plišasto igračo? NE
- Imaš rada sprehode po dežu? JA, VČASIH SEDE
- Ti je dober okus krvi? NE
- Koliko jezikov govoriš? 5
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? NE
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? DOBRO
- Nosiš kdaj klobuk? NE?
- Se šminkaš? JA (MASKARA + PUDER)
- Tvoja naj risanka iz otroštva? SMRKCI
- Naj roža? GERBERA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? UPEPELIJO
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca): G'N'R: NOVEMBER RAIN
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: ŽIVA, IRIS, KAJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: ANDREJ, MARJAN, MILAN
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? NE
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? JA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? NE VEM ČE...
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? SEM JA
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ....
Si kdaj?
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? JA, NA VRATU SO MI ODSTRANILI NEKO BULO
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? NE
- Te je kdaj kdo pretepel? NE
- Si ti koga kdaj pretepla? NE
- Si že kdaj prebedela celo noč? ITAQ, VELIKOKRAT
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) MUHE, KOMARJE IN PAJKE!
- Si bila kdaj na TV-ju? JA
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? SOBOTA
- Mesec v letu, kateri bi bila? JUNIJ
- Planet v vesolju, kateri bi bila? PLUTON
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? NAPREJ
- Zgodovinska oseba, katera bi bila?
- Roža, katera bi bila? VRTNICA
- Vreme, katero bi bila? SONČNO IN VROČE!
- Inštrument, katera bi bila? VIOLINA
- Žival, katera bi bila? MAČKA
- Sadje, katero bi bila? BANANA
- Beseda, katera bi bila? PRINCESKA
- Del telesa, kateri del bi bila? JOŠKE
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? DLAN
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 10 MIN
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? MITJA
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NE
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? JA, IN TO ME BLAZNO MOTI
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? IME SIGURNO, BI PA PO MOJE IMELA KAJ BOLJ IZVIRNEGA
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE, PRAVIJO DA ZGLEDAM MLAJŠA
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? KADIM JA, DIM ME NE MOTI
- Ali kdaj bereš časopis? BEREM
- Ali kdaj moliš? JA, VČASIH PA RES
- Ali zbiraš kakšno stvar? NIČ DOLOČENEGA...
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? "VSE O NJEJ"
- Pišeš dnevnik? ZDEJ NEKAJ LET NE VEČ
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? TRAVO, ČE TO ŠTEJE
- Hodiš kdaj v cerkev? MOGOČE ZA BOŽIČ IN VELIKO NOČ
- Imaš rada sprehode po dežu? JA, VČASIH SEDE
- Koliko jezikov govoriš? 5
- Nosiš kdaj klobuk? NE?
- Se šminkaš? JA (MASKARA + PUDER)
- Tvoja naj risanka iz otroštva? SMRKCI
- Naj roža? GERBERA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? UPEPELIJO
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca): G'N'R: NOVEMBER RAIN
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: ŽIVA, IRIS, KAJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: ANDREJ, MARJAN, MILAN
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? JA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? NE VEM ČE...
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ....
Si kdaj?
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? JA, NA VRATU SO MI ODSTRANILI NEKO BULO
- Si že kdaj prebedela celo noč? ITAQ, VELIKOKRAT
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) MUHE, KOMARJE IN PAJKE!
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? JUNIJ
- Planet v vesolju, kateri bi bila? PLUTON
- Vreme, katero bi bila? SONČNO IN VROČE!
- Sadje, katero bi bila? BANANA
- Beseda, katera bi bila? PRINCESKA
- Del telesa, kateri del bi bila? JOŠKE
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? DLAN
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 10 MIN
-
liliya - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 8. 2007
- Si zadovoljna z svojim imenom? RECIMO
- Si poimenovana po neki osebi? MISLIM, DA JA
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? PRIMOŽ
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NOBENA
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime?NE
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek?VERJETNO NE
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si?ODVISNO-NEKATERI PRAVIJO, DA IZGLEDAM STAREJŠA, DRUGI NE
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE KADIM, CIGARETE MI SMRDIJO
- Ali kdaj bereš časopis? JA
- Ali kdaj moliš? JA
- Ali zbiraš kakšno stvar?NE
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? ZGODBA NJENEGA ŽIVLJENJA
- Pišeš dnevnik?JA
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? NE
- Hodiš kdaj v cerkev?JA
- Imaš rada sprehode po dežu? JA, VČASIH
- Ti je všeč tvoj glas? DELNO
- Koliko jezikov govoriš? TEKOČE SAMO SLOVENŠČINO, UČIM SE ANGLEŠČINO IN NEMŠČINO
- Misliš da si čustveno močna oseba? NE
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? JA
- Tvoja naj risanka iz otroštva? SNEGULJČICA
- Naj roža?LILIJA
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca):WHEN YOU'RE GONE AVRIL LAVIGNE
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet:SIMONA, NEŽA SANJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet:ANDREJ, MATJAŽ, SIMON
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? JA
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? NE
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? .... LILIYA-RATAL MI JE
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? NE
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? MISLIM DA NE
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? NE
- Si že kdaj prebedela celo noč? NE
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? NE
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) MUHE, KOMARJE, PAJKE
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? NEVEM
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? MAJ
- Planet v vesolju, kateri bi bila? VENERA
- Roža, katera bi bila? LILIJA
- Vreme, katero bi bila? SONČNO IN VROČE
- Žival, katera bi bila?ARA
- Beseda, katera bi bila? UPANJE
- Del telesa, kateri del bi bila? ROKA
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? GLAVA
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 15 MIN
- Si zadovoljna z svojim imenom? RECIMO
- Si poimenovana po neki osebi? MISLIM, DA JA
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? PRIMOŽ
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? NOBENA
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime?NE
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek?VERJETNO NE
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si?ODVISNO-NEKATERI PRAVIJO, DA IZGLEDAM STAREJŠA, DRUGI NE
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE KADIM, CIGARETE MI SMRDIJO
- Ali kdaj bereš časopis? JA
- Ali kdaj moliš? JA
- Ali zbiraš kakšno stvar?NE
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? ZGODBA NJENEGA ŽIVLJENJA
- Pišeš dnevnik?JA
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? NE
- Hodiš kdaj v cerkev?JA
- Imaš rada sprehode po dežu? JA, VČASIH
- Ti je všeč tvoj glas? DELNO
- Koliko jezikov govoriš? TEKOČE SAMO SLOVENŠČINO, UČIM SE ANGLEŠČINO IN NEMŠČINO
- Misliš da si čustveno močna oseba? NE
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? JA
- Tvoja naj risanka iz otroštva? SNEGULJČICA
- Naj roža?LILIJA
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca):WHEN YOU'RE GONE AVRIL LAVIGNE
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet:SIMONA, NEŽA SANJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet:ANDREJ, MATJAŽ, SIMON
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? JA
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? .... LILIYA-RATAL MI JE
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? NE
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? MISLIM DA NE
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? NE
- Si že kdaj prebedela celo noč? NE
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? NE
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) MUHE, KOMARJE, PAJKE
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? NEVEM
Če bi bila:
- Mesec v letu, kateri bi bila? MAJ
- Roža, katera bi bila? LILIJA
- Vreme, katero bi bila? SONČNO IN VROČE
- Žival, katera bi bila?ARA
- Beseda, katera bi bila? UPANJE
- Del telesa, kateri del bi bila? ROKA
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? GLAVA
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 15 MIN
-
star7 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 6. 2007
- Kraj: tam, kjer so zvezde
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? ja
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Jurij
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Anja
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ne, samo priimek
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? sam ime
Ali:
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Ne, večina misli da sem starejša
- Ali v jezi postaneš agresivna? Ne
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim, in mi cigarete smrdijo.
- Ali kdaj bereš časopis? Da
- Ali kdaj moliš? Ja, seveda
- Ali zbiraš kakšno stvar? slike (modne, slavne osebe), zvezdice
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval?
Pestro življenje
- Pišeš dnevnik? Ne več
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ne in tudi ne nameravam
- Hodiš kdaj v cerkev? Da, enkrat na leto
- Spiš z kakšno plišasto igračo? ja
- Imaš rada sprehode po dežu? Mah niti ne
- Ti je dober ukus krvi? ne
- Maš rada hitro vožnjo? Ne, ker se bojim nesreče
- Ti je všeč tvoj glas? ne mi ni
- Koliko jezikov govoriš? slovensko
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe?
Ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? Ne, prehitro se zjokam in si vsako stvar preveč k srcu vzamem
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? dobro, ampak ogromno slabega se je zgodilo
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? Da
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Gasilec Samo, Pink panter, A je to
- Naj roža? bela vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? celega pokopljejo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca)
Lee Ryan - Guardian angel
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Mia, Anja, Sanja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Matej, Mai, Simon
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? težko, a za samoobrambo bi!
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Me ne bi motlo, če bi ble normalne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ja me moti
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ne (tok-tok)
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Ja
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? ja, npr. plonkanje
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? swt5qar47
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? Ja sem
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja eno sm stepla, kr mi je nonstop težila
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? ja prevečkrat - 10 operacij
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ne
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Sem ja!
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? Ja itak
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne in upam da bo me tudi ne bo
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne tko hard
- Si že kdaj prebedela celo noč? Ja, pred operacijami in izpitom
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Da
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ne
- Si kdaj ubila žival namreoma (štejejo tudi muhe, komarji…) komarje, muhe...
- Si bila kdaj na TV-ju? Da
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ja to se mi večkrat dogaja
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Petek
- Mesec v letu, kateri bi bila? Julij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Mars
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? Naprej
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Kleopatra
- Roža, katera bi bila? bela vrtnca
- Vreme, katero bi bila? Sončno
- Inštrument, katera bi bila? kitara
- Žival, katera bi bila? labradorka - pes
- Sadje, katero bi bila? Češnja
- Beseda, katera bi bila? Ljubim te
- Del telesa, kateri del bi bila? Oči
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? oči
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na ta vprašanja?
ne tolko dosti
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? ja
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Jurij
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Anja
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ne, samo priimek
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? sam ime
Ali:
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Ne, večina misli da sem starejša
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim, in mi cigarete smrdijo.
- Ali kdaj bereš časopis? Da
- Ali kdaj moliš? Ja, seveda
- Ali zbiraš kakšno stvar? slike (modne, slavne osebe), zvezdice
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval?
Pestro življenje
- Pišeš dnevnik? Ne več
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ne in tudi ne nameravam
- Hodiš kdaj v cerkev? Da, enkrat na leto
- Spiš z kakšno plišasto igračo? ja
- Imaš rada sprehode po dežu? Mah niti ne
- Ti je dober ukus krvi? ne
- Maš rada hitro vožnjo? Ne, ker se bojim nesreče
- Ti je všeč tvoj glas? ne mi ni
- Koliko jezikov govoriš? slovensko
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe?
Ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? Ne, prehitro se zjokam in si vsako stvar preveč k srcu vzamem
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? dobro, ampak ogromno slabega se je zgodilo
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? Da
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Gasilec Samo, Pink panter, A je to
- Naj roža? bela vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? celega pokopljejo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca)
Lee Ryan - Guardian angel
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Mia, Anja, Sanja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Matej, Mai, Simon
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? težko, a za samoobrambo bi!
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Me ne bi motlo, če bi ble normalne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Ne
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? ja me moti
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ne (tok-tok)
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? Ja
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? ja, npr. plonkanje
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? swt5qar47
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? Ja sem
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja eno sm stepla, kr mi je nonstop težila
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? ja prevečkrat - 10 operacij
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ne
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Sem ja!
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? Ja itak
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne in upam da bo me tudi ne bo
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne tko hard
- Si že kdaj prebedela celo noč? Ja, pred operacijami in izpitom
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Da
- Si koga ubila? ne
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ne
- Si kdaj ubila žival namreoma (štejejo tudi muhe, komarji…) komarje, muhe...
- Si bila kdaj na TV-ju? Da
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ja to se mi večkrat dogaja
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Petek
- Mesec v letu, kateri bi bila? Julij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Mars
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? Naprej
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Kleopatra
- Roža, katera bi bila? bela vrtnca
- Vreme, katero bi bila? Sončno
- Inštrument, katera bi bila? kitara
- Žival, katera bi bila? labradorka - pes
- Sadje, katero bi bila? Češnja
- Beseda, katera bi bila? Ljubim te
- Del telesa, kateri del bi bila? Oči
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? oči
ne tolko dosti
-
×××CarTiKa××× - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2007
- Si zadovoljna z svojim imenom? NE
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? SAMO
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? IZABELA
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? VČASIH
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? SAMO IME
Ali:
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE, STAREJŠA.
- Ali v jezi postaneš agresivna? DA.
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE. DA.
- Ali kdaj bereš časopis? DA.
- Ali kdaj moliš? DA.
- Ali zbiraš kakšno stvar? NE.
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? NAPAKA.
- Pišeš dnevnik? NE.
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge?NE.
- Hodiš kdaj v cerkev? DA.
- Spiš z kakšno plišasto igračo? NE.
- Imaš rada sprehode po dežu? DA.
- Ti je dober ukus krvi? DA.
- Maš rada hitro vožnjo? NE.
- Ti je všeč tvoj glas? NE, MUTIRAM.
- Koliko jezikov govoriš? 4.
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? SEVEDA.
- Misliš da si čustveno močna oseba? NE.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? BOLJ SLABO.
- Nosiš kdaj klobuk? DA.
- Se šminkaš? DA.
- Tvoja naj risanka iz otroštva? TOM&JERRY.
- Naj roža? NAGLENJ.
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? UPEPELIJO IN STRESEJO NEKJE PO TRAVNIKU.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? LAST CHRISTAMS.
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: kATJA, IZABELA, NUŠA.
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: DAVID, TILEN, ALEN.
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? DA.
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? DA.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? DA - KOLEGICA V SOLARIJU
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? NE.
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? NE.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? DA.
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? DA.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ×××CASRTIKLAS×××
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? DA.
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? DA.
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? NE.
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? NE.
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? DA.
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? DA.
- Te je kdaj kdo pretepel? DA.
- Si ti koga kdaj pretepla? DA.
- Si že kdaj prebedela celo noč? DA.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? NE.
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) DA.
- Si bila kdaj aretirana? NE.
- Si koga ubila? NE (a resno mislite, da bi kdo napisal da?)
- Si kdaj ubila žival po nesreči? NE.
- Si kdaj ubila žival namreoma (štejejo tudi muhe, komarji…) DA.
- Si bila kdaj na TV-ju? DA - NACIONALNI.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? ZELO POGOSTO.
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? ČETRTEK.
- Mesec v letu, kateri bi bila? APRIL - MUHAST KOT JAZ.
- Planet v vesolju, kateri bi bila? VENERA.
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? NAZAJ.
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? MARLYN MONROE.
- Roža, katera bi bila? VRTNICA - ZARADI TRNOV.
- Vreme, katero bi bila? DEŽ.
- Inštrument, katera bi bila? LIRA.
- Žival, katera bi bila? ZAJČEK.
- Sadje, katero bi bila? ČREŠNJA.
- Beseda, katera bi bila? BOLEČINA.
- Del telesa, kateri del bi bila? USTNICE.
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? MOŽGANI:).
NEVEM.
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? SAMO
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? IZABELA
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? VČASIH
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? SAMO IME
Ali:
- Ali v jezi postaneš agresivna? DA.
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? NE. DA.
- Ali kdaj moliš? DA.
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? NAPAKA.
- Pišeš dnevnik? NE.
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge?NE.
- Hodiš kdaj v cerkev? DA.
- Ti je dober ukus krvi? DA.
- Maš rada hitro vožnjo? NE.
- Ti je všeč tvoj glas? NE, MUTIRAM.
- Koliko jezikov govoriš? 4.
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? SEVEDA.
- Misliš da si čustveno močna oseba? NE.
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? BOLJ SLABO.
- Nosiš kdaj klobuk? DA.
- Se šminkaš? DA.
- Naj roža? NAGLENJ.
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? UPEPELIJO IN STRESEJO NEKJE PO TRAVNIKU.
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? LAST CHRISTAMS.
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: kATJA, IZABELA, NUŠA.
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: DAVID, TILEN, ALEN.
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? DA.
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? DA.
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? DA - KOLEGICA V SOLARIJU
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? NE.
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? DA.
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? ×××CASRTIKLAS×××
Si kdaj?
- Te je kdaj kdo pretepel? DA.
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? NE.
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) DA.
- Si koga ubila? NE (a resno mislite, da bi kdo napisal da?)
- Si bila kdaj na TV-ju? DA - NACIONALNI.
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? ZELO POGOSTO.
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? ČETRTEK.
- Mesec v letu, kateri bi bila? APRIL - MUHAST KOT JAZ.
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? NAZAJ.
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? MARLYN MONROE.
- Roža, katera bi bila? VRTNICA - ZARADI TRNOV.
- Vreme, katero bi bila? DEŽ.
- Žival, katera bi bila? ZAJČEK.
- Sadje, katero bi bila? ČREŠNJA.
- Beseda, katera bi bila? BOLEČINA.
- Del telesa, kateri del bi bila? USTNICE.
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? MOŽGANI:).
NEVEM.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
- Si poimenovana po neki osebi? ubistvu po pesmi Anja,o tebi...
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?Ne vem
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Naja
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Ja valda da bi
Ali:
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Da.Da
- Ali kdaj moliš? Ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval?Mularija
- Pišeš dnevnik? Ne
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge?Da
- Hodiš kdaj v cerkev? Ne
- Ti je dober ukus krvi? Ne
- Maš rada hitro vožnjo? Da
- Ti je všeč tvoj glas? NE
- Koliko jezikov govoriš? 1
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe?Ne
- Misliš da si čustveno močna oseba? Da
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Uredu je blo
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? DA.
- Naj roža? ja vrtnica ne
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo in pokoljejo zraven meni dragih oseb
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? niet-lep dan za smrt
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: petra,darja,teja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Duro,brane,mare
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? DA
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Da
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?kam9ds
Si kdaj?
- Te je kdaj kdo pretepel? Ne
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Da
- Si koga ubila? NE
- Si bila kdaj na TV-ju? DA
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?Ubistvu se mi bolj doga da sanjam nekaj kar potem vidim
Če bi bila:
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? stop
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? evita peron
- Vreme, katero bi bila? sonček
- Žival, katera bi bila? ris
- Sadje, katero bi bila? lubenica
- Beseda, katera bi bila? muckanje
- Del telesa, kateri del bi bila? joške
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? trebušne mišice
NEVEM.
- Si poimenovana po neki osebi? ubistvu po pesmi Anja,o tebi...
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?Ne vem
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Naja
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Ja valda da bi
Ali:
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Da.Da
- Ali kdaj moliš? Ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval?Mularija
- Pišeš dnevnik? Ne
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge?Da
- Ti je dober ukus krvi? Ne
- Maš rada hitro vožnjo? Da
- Ti je všeč tvoj glas? NE
- Koliko jezikov govoriš? 1
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe?Ne
- Misliš da si čustveno močna oseba? Da
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Uredu je blo
- Nosiš kdaj klobuk? Ne
- Se šminkaš? DA.
- Naj roža? ja vrtnica ne
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo in pokoljejo zraven meni dragih oseb
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? niet-lep dan za smrt
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: petra,darja,teja
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Duro,brane,mare
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? DA
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Da
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?kam9ds
Si kdaj?
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? Da
- Si koga ubila? NE
- Si bila kdaj na TV-ju? DA
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo?Ubistvu se mi bolj doga da sanjam nekaj kar potem vidim
Če bi bila:
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? stop
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? evita peron
- Vreme, katero bi bila? sonček
- Žival, katera bi bila? ris
- Sadje, katero bi bila? lubenica
- Beseda, katera bi bila? muckanje
- Del telesa, kateri del bi bila? joške
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? trebušne mišice
NEVEM.
-
marlynka.z.diamanti - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 12. 2005
- Kraj: cuba*
- Si zadovoljna z svojim imenom? še kar
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?benjamin
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? saša
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si?ne,starejša
- Ali v jezi postaneš agresivna? odvisno
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete?da,ne
- Ali kdaj bereš časopis?ja
- Ali kdaj moliš?ne
- Ali zbiraš kakšno stvar?ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval?dolga noč
- Pišeš dnevnik?ne
- Spiš z kakšno plišasto igračo? včasih
- Imaš rada sprehode po dežu?da
- Maš rada hitro vožnjo?ja
- Ti je všeč tvoj glas?ja
- Koliko jezikov govoriš?5
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? slabo
- Nosiš kdaj klobuk?ne
- Se šminkaš?ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva?mumini,krtek
- Naj roža?vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? upepelijo in vržejo v morje
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) dirty old town
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: betka,nina,mojca
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet:denis, rok,gašper
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? vedno
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? odvisno kašne bi ble
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? nekateri
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi?odvisno kako zgleda
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti?da
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek?da
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?maslyxnksa---uz-dfikaym asnti
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom?da
- Te je kdaj kdo pretepel?ne
- Si ti koga kdaj pretepla?da
- Si že kdaj prebedela celo noč?velikokrat
- Si koga ubila?ne še
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila?ponedeljek
- Mesec v letu, kateri bi bila?avgust
- Planet v vesolju, kateri bi bila?venera
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)?naprej
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? nefretete
- Roža, katera bi bila? vrtnica
- Vreme, katero bi bila?sončno
- Inštrument, katera bi bila?saksofon
- Žival, katera bi bila?levinja
- Beseda, katera bi bila?ljubezen
- Del telesa, kateri del bi bila?ustnice
- Del moškega telesa, kateri del bi bila?ustnice
koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 10 min
- Si zadovoljna z svojim imenom? še kar
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši?benjamin
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? saša
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si?ne,starejša
- Ali v jezi postaneš agresivna? odvisno
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete?da,ne
- Ali kdaj bereš časopis?ja
- Ali kdaj moliš?ne
- Ali zbiraš kakšno stvar?ne
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval?dolga noč
- Pišeš dnevnik?ne
- Spiš z kakšno plišasto igračo? včasih
- Imaš rada sprehode po dežu?da
- Maš rada hitro vožnjo?ja
- Ti je všeč tvoj glas?ja
- Koliko jezikov govoriš?5
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? slabo
- Nosiš kdaj klobuk?ne
- Se šminkaš?ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva?mumini,krtek
- Naj roža?vrtnica
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? upepelijo in vržejo v morje
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) dirty old town
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: betka,nina,mojca
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet:denis, rok,gašper
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? vedno
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? odvisno kašne bi ble
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? nekateri
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi?odvisno kako zgleda
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti?da
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek?da
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven?maslyxnksa---uz-dfikaym asnti
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom?da
- Te je kdaj kdo pretepel?ne
- Si ti koga kdaj pretepla?da
- Si že kdaj prebedela celo noč?velikokrat
- Si koga ubila?ne še
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila?ponedeljek
- Mesec v letu, kateri bi bila?avgust
- Planet v vesolju, kateri bi bila?venera
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)?naprej
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? nefretete
- Roža, katera bi bila? vrtnica
- Vreme, katero bi bila?sončno
- Inštrument, katera bi bila?saksofon
- Žival, katera bi bila?levinja
- Beseda, katera bi bila?ljubezen
- Del telesa, kateri del bi bila?ustnice
- Del moškega telesa, kateri del bi bila?ustnice
koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 10 min
Kadar si nekaj močno želiš,vse stvarstvo stremi k temu,da se ti sanje uresničijo*
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
- Si zadovoljna z svojim imenom? Tako, tako
- Si poimenovana po neki osebi? Ne
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Nevem
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Lora
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ne
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Ne
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Ne
- Ali v jezi postaneš agresivna? Včasih
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim in mi smrdijo cigareti
- Ali kdaj bereš časopis? Ja
- Ali kdaj moliš? Ne
- Ali zbiraš kakšno stvar? Ja, uhane
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Candy
- Pišeš dnevnik? Ne
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ja
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ne
- Imaš rada sprehode po dežu? Ne
- Ti je dober okus krvi? Ne (?!)
- Maš rada hitro vožnjo? Ja
- Ti je všeč tvoj glas? Ne
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? Ja
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Dobro, zadnje pol leta pa malo slabše
- Nosiš kdaj klobuk? Šiltkapo
- Se šminkaš? Ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Leteči medvedki
- Naj roža? Nemaram rož
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Nevem
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Tina, Nastja, Tjaša
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Marko, Klemen, Matija
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Ne
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Ja
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Ja
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ja
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Ja
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? choco.cat (wiiiii!)
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? Ja
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ne
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ja
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Ja
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ja
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne
- Si že kdaj prebedela celo noč? Ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja
- Si koga ubila? Ne (in če bi ga bi ziher na forumu priznala, ne? )
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ja
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) Ja
- Si bila kdaj na TV-ju? Ja
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ja
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Sobota
- Mesec v letu, kateri bi bila? Junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Uran
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? Levo
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Nevem
- Roža, katera bi bila? Nevem
- Vreme, katero bi bila? Vroče, sončno
- Inštrument, katera bi bila? Klavir
- Žival, katera bi bila? Mačka
- Sadje, katero bi bila? Brusnica
- Beseda, katera bi bila? Luna
- Del telesa, kateri del bi bila? Lice
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? Roke
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? Nevem[/quote]
- Si zadovoljna z svojim imenom? Tako, tako
- Si poimenovana po neki osebi? Ne
- Bi imenovala svojega otroka po tvojem imenu? Ne
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? Nevem
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila? Lora
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? Ne
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? Ne
Ali
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? Ne
- Ali v jezi postaneš agresivna? Včasih
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? Ne kadim in mi smrdijo cigareti
- Ali kdaj bereš časopis? Ja
- Ali kdaj moliš? Ne
- Ali zbiraš kakšno stvar? Ja, uhane
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? Candy
- Pišeš dnevnik? Ne
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? Ja
- Spiš z kakšno plišasto igračo? Ne
- Imaš rada sprehode po dežu? Ne
- Ti je dober okus krvi? Ne (?!)
- Maš rada hitro vožnjo? Ja
- Ti je všeč tvoj glas? Ne
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? Ja
- Misliš da si čustveno močna oseba? Ja
- Je bilo tvoje življenje do sedaj dobro ali slabo? Dobro, zadnje pol leta pa malo slabše
- Nosiš kdaj klobuk? Šiltkapo
- Se šminkaš? Ja
- Tvoja naj risanka iz otroštva? Leteči medvedki
- Naj roža? Nemaram rož
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? Upepelijo
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na tvojem pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) Nevem
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: Tina, Nastja, Tjaša
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: Marko, Klemen, Matija
- Bi udarila osebo nasprotnega spola? Ne
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? Ne
- So te tvoji prijatelji kdaj videli nago? Ja
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? Ja
- Si že kdaj uporabila test za preverjanje nosečnosti? Ja
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? Ja
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? choco.cat (wiiiii!)
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? Ja
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? Ja
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? Ne
- Si že kdaj razmišljala da bi pobegnila od doma? Ja
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? Ja
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) Ja
- Si ti koga kdaj pretepla? Ne
- Si že kdaj prebedela celo noč? Ja
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) Ja
- Si koga ubila? Ne (in če bi ga bi ziher na forumu priznala, ne? )
- Si kdaj ubila žival po nesreči? Ja
- Si kdaj ubila žival nameroma (štejejo tudi muhe, komarji…) Ja
- Si bila kdaj na TV-ju? Ja
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? Ja
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? Sobota
- Mesec v letu, kateri bi bila? Junij
- Planet v vesolju, kateri bi bila? Uran
- Znak na cesti, kateri bi bila (levo, desno, naprej, nazaj)? Levo
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? Nevem
- Roža, katera bi bila? Nevem
- Vreme, katero bi bila? Vroče, sončno
- Inštrument, katera bi bila? Klavir
- Žival, katera bi bila? Mačka
- Sadje, katero bi bila? Brusnica
- Beseda, katera bi bila? Luna
- Del telesa, kateri del bi bila? Lice
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? Roke
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? Nevem[/quote]
I laugh at gilded butterflies.
-
B@bsy - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2006
- Kraj: KK
- Si zadovoljna z svojim imenom? DA
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? TO PA NE VEM
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila NE BI MENJALA
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? DO SEDAJ ŠE NIKOLI
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? SIGURNO
Ali:
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE MLAJŠA
- Ali v jezi postaneš agresivna? NE SAMO RDEČA..
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? DA, NE
- Ali kdaj bereš časopis? DA
- Ali kdaj moliš? NE
- Ali zbiraš kakšno stvar? NOP
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? KR NEKI...
- Pišeš dnevnik? NE
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? MHM
- Hodiš kdaj v cerkev? NE
- Spiš z kakšno plišasto igračo? JA... PRIZNAM
- Imaš rada sprehode po dežu? NE
- Ti je dober ukus krvi? LOL? NE...
- Maš rada hitro vožnjo? ČE JAZ VOZIM KER SAMO SEBI ZAUPAM
- Ti je všeč tvoj glas? DA
- Koliko jezikov govoriš? 3
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? /
- Misliš da si čustveno močna oseba? DA
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? NIČ VEČ... RAJE BL DOLG SPIM ZJUTRAJ
- Tvoja naj risanka iz otroštva? PINGU
- Naj roža? RUMENA VRTNICA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? UPEPELITEV
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) VSEENO MI JE
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: MOJCA, MIHAELA, MAJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: ANDREJ, SANDI, BOJAN
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? SM ŽE... PO NESREČI
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? VSEENO MI JE
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? DA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? JA POMOJE BI
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? DA... PLONKANJE
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? NBABSY
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? DA
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? DA
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? NE... MORAM POTKAT
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? DA
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) DA
- Si že kdaj prebedela celo noč? DA
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? DA
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) DA
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? NE... MORAM POTRKAT
- Si kdaj ubila žival namreoma (štejejo tudi muhe, komarji…) DA
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? VČASIH
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? PETEK
- Mesec v letu, kateri bi bila? DECEMBER
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? NOBENA
- Vreme, katero bi bila? SONČNO
- Inštrument, katera bi bila? KITARA
- Sadje, katero bi bila? BRESKEV
- Beseda, katera bi bila? NOBENA
- Del telesa, kateri del bi bila? NE VEM
- Del moškega telesa, kateri del bi bila? NE VEM
Koliko časa si porabila za odgovarjanje na vprašanja? 5 minut [/quote]
- Si zadovoljna z svojim imenom? DA
- Če bi bila rojena nasprotnega spola, kakšno ime bi ti dali starši? TO PA NE VEM
- Če bi lahko zamenjala ime z neko svojo prijateljico, katera bi to bila NE BI MENJALA
- Se ti zgodi da ljudje včasih napačno izgovorijo tvoje ime? DO SEDAJ ŠE NIKOLI
- Če bi postala slavna in bi ohranila svoje pravo ime, ali bi obdržala tudi svoj priimek? SIGURNO
Ali:
- Ali videzno deluješ toliko stara kot v resnici tudi si? NE MLAJŠA
- Ali v jezi postaneš agresivna? NE SAMO RDEČA..
- Ali kadiš? Ti smrdijo cigarete? DA, NE
- Ali kdaj bereš časopis? DA
- Ali kdaj moliš? NE
- Ali zbiraš kakšno stvar? NOP
Splošna vprašanja:
- Če bi uprizorili film o vašem življenju, kako bi se imenoval? KR NEKI...
- Pišeš dnevnik? NE
- Si že kdaj probala kakšno vrsto droge? MHM
- Hodiš kdaj v cerkev? NE
- Spiš z kakšno plišasto igračo? JA... PRIZNAM
- Imaš rada sprehode po dežu? NE
- Ti je dober ukus krvi? LOL? NE...
- Maš rada hitro vožnjo? ČE JAZ VOZIM KER SAMO SEBI ZAUPAM
- Ti je všeč tvoj glas? DA
- Koliko jezikov govoriš? 3
- Imaš mogoče kakšno skrivnost za katero ne ve nihče razen tebe? /
- Misliš da si čustveno močna oseba? DA
- Nosiš kdaj klobuk? NE
- Se šminkaš? NIČ VEČ... RAJE BL DOLG SPIM ZJUTRAJ
- Tvoja naj risanka iz otroštva? PINGU
- Naj roža? RUMENA VRTNICA
- Kaj bi rada da se zgodi z tvojim truplom ko umreš: da ga celega pokopljeo ali da ga upepelijo? UPEPELITEV
- Če bi pred smrtjo lahko izbrala komad ki naj ga zavrtijo na pogrebu, kateri bi bil? (lahko od katerega koli izvajalca) VSEENO MI JE
- Na hitro povej 3 ženska imena ki ti trenutno padejo na pamet: MOJCA, MIHAELA, MAJA
- Na hitro povej 3 moška imena ki ti trenutno padejo na pamet: ANDREJ, SANDI, BOJAN
- Bi udarila osebo nasprotnega sprotnega spola? SM ŽE... PO NESREČI
- Bi ti bilo všeč če bi v šoli uvedli uniforme? VSEENO MI JE
- Te moti če ti nek neznani moški gleda v prsi? DA
- Bi sprejela zelo dolgočasno in nezanimivo službo, če bi ti ponudili ogromen zaslužek? JA POMOJE BI
- Si že kdaj goljufala, da bi dobila boljši rezultat? DA... PLONKANJE
- Probaj z komolcem na tipkovnici napisati tvoj nick ki ga imaš na forumu! Kaj pride ven? NBABSY
Si kdaj?
- Si kdaj jokala za fantom? DA
- Si se kdaj stepla z nekom (šteje tudi pretep iz otroštva)? DA
- Si že kdaj imela operacijo nečesa? NE... MORAM POTKAT
- Si že kdaj bila na odru pred publiko? DA
- Si že kdaj prespala pri kakšni prijateljici/prijatelju? (sorodniki ne štejejo) DA
- Si že kdaj prebedela celo noč? DA
- Si že kdaj spala z nekom nasprotnega spola brez da bi imela spolne odnose? DA
- Si kdaj prekršila zakon? (štejejo tudi majhni prekrški kot so prečkanje ceste čez rdečo luč…) DA
- Si koga ubila? NE
- Si kdaj ubila žival po nesreči? NE... MORAM POTRKAT
- Si kdaj ubila žival namreoma (štejejo tudi muhe, komarji…) DA
- Se ti dogaja da se ti ene in iste sanje v spanju ponavljajo? VČASIH
Če bi bila:
- Dan v tednu, kateri bi bila? PETEK
- Mesec v letu, kateri bi bila? DECEMBER
- Zgodovinska oseba, katera bi bila? NOBENA