Nekaj dobrega & slabega #27
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 402 prispevkov
• Stran 3 od 27
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27
Naslednja
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Super:
* včeraj sva šli z mamico na komisijo za I. stopnjo invalidnosti...neki je drku v glavo...ampak danes je stric unga poklicu k ga pozna in je reku, da je v invalidskem pokoju...tako, da sem čist vesela za mamico
* moj lubi k se imava vedno bolj rada
* sonček je
Dobro:
* v petek je parada
Slabo:
* danes mam še ekonomijo jutri pa slovenščino in me full skrbi pa še oboje je full težko :S ( to dam skos pa sm skor rešena)
* krče mam
* zdej sem dala čisto nove mrežaste žabice gor ampak sem jih strgala takoj na riti
* včeraj sva šli z mamico na komisijo za I. stopnjo invalidnosti...neki je drku v glavo...ampak danes je stric unga poklicu k ga pozna in je reku, da je v invalidskem pokoju...tako, da sem čist vesela za mamico
* moj lubi k se imava vedno bolj rada
* sonček je
Dobro:
* v petek je parada
Slabo:
* danes mam še ekonomijo jutri pa slovenščino in me full skrbi pa še oboje je full težko :S ( to dam skos pa sm skor rešena)
* krče mam
* zdej sem dala čisto nove mrežaste žabice gor ampak sem jih strgala takoj na riti
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Dobro:
* projekt za fax smo nekako spravili k koncu, jest sm ga še mal sfrizirala in sam upam, da ne bo nobenih pripomb in, da se po hitrem postopku rešim tega predmeta
* tut jest sm si na veliko stiskala tiste H&M bone in komaj že čakam, da jih grem ponucat... nasploh bi pasal en shoping
* komaj čakam na vikend in plačo
Slabo:
* dela mam čez glavo
* budala pijana kaj sem dajala tistmu makaronarju pravo cifro zdej me pa kr vsak dan kliče pa piše ... joj miško ti si bil sam za ponucat
* ker mamo pisarno skrito od sonca in, ker ne kurijo več me zebe kokr cucka medtem, ko zunaj nabija sonce
* moja soba je potrebna generalke
* projekt za fax smo nekako spravili k koncu, jest sm ga še mal sfrizirala in sam upam, da ne bo nobenih pripomb in, da se po hitrem postopku rešim tega predmeta
* tut jest sm si na veliko stiskala tiste H&M bone in komaj že čakam, da jih grem ponucat... nasploh bi pasal en shoping
* komaj čakam na vikend in plačo
Slabo:
* dela mam čez glavo
* budala pijana kaj sem dajala tistmu makaronarju pravo cifro zdej me pa kr vsak dan kliče pa piše ... joj miško ti si bil sam za ponucat
* ker mamo pisarno skrito od sonca in, ker ne kurijo več me zebe kokr cucka medtem, ko zunaj nabija sonce
* moja soba je potrebna generalke
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
Dobro
- samo 2 uri sm bla v šoli
Slabo
- še k bi lahko malo več časa spala, ne morem kr me vsi kličejo
- zjutro je ratala skori nesreča za mano.. (tko je k se enim mudi)
- filozofijo mi ni teu zaključit 3
- sm šla od slove in zdej se mi bo sigurno maščevalo
- ju3 zadnja možnost za popravit matematiko
- ga nism vidla
- učiri pisala 1 uro in pol plonke pa mi danes niso neč koristli
- še med testom morem gledat uno kokoš k me tko rada opravlja
- še vedno nič z M, trebuh pa me vsak dan bolj boli
- samo 2 uri sm bla v šoli
Slabo
- še k bi lahko malo več časa spala, ne morem kr me vsi kličejo
- zjutro je ratala skori nesreča za mano.. (tko je k se enim mudi)
- filozofijo mi ni teu zaključit 3
- sm šla od slove in zdej se mi bo sigurno maščevalo
- ju3 zadnja možnost za popravit matematiko
- ga nism vidla
- učiri pisala 1 uro in pol plonke pa mi danes niso neč koristli
- še med testom morem gledat uno kokoš k me tko rada opravlja
- še vedno nič z M, trebuh pa me vsak dan bolj boli
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:38, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
DOBRO :
*dans sem sem šla spet na vse vaje.. kar pomeni da mi je vse lepo jasno
*čez eno uro grem na aerobiko..komaj čakam da dam mal te energije ven in pozabim na vse skrbi..
*pol grem k dragemu (wii)
*lepo vreme
SLABO :
* še vedno sem brez koncentracije..naredila nisem skor nič.. a čez 3 tedne se mi začne en izpit za drugim ( f*cking filofax!!!)
*cel dan že jem
*dans sem sem šla spet na vse vaje.. kar pomeni da mi je vse lepo jasno
*čez eno uro grem na aerobiko..komaj čakam da dam mal te energije ven in pozabim na vse skrbi..
*pol grem k dragemu (wii)
*lepo vreme
SLABO :
* še vedno sem brez koncentracije..naredila nisem skor nič.. a čez 3 tedne se mi začne en izpit za drugim ( f*cking filofax!!!)
*cel dan že jem
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- *FaLLeN*AnGeL*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 5. 2006
Slabo...
*faks usak dan mamo zjutri obvezne vaje in tud en dan se ne morm naspat, ful so pametno nardil, da so dal oba jezika naenkrat in smo že usi čist zmešani od tega in najlepš je, da sta oba pogoj za drugi letnik in da sta sam za nemščino dva izpitna roka u istem mescu in prvi od teh že tri dni po koncu vaj grrrrrr
*predavatelj mi je reku, da komot loh z enotedensko zamudo oddam seminarsko in sm tud jo, zdej se je pa spomnu, da kdor je ni oddau do roka ne more na prvi izpitni rok... prej pa tega seveda ni mogu povedat
*tok mau mam še do konca pa vedno manj vrjamem, da bo ratal, ker so use tok zakompliciral in tok so čudni datumi, da nč jasn
*za moje ime ne pitaj, u rane stare ne diraj... ne vem kaj nej bivšmu nardim al pa rečem, da me bo končno nehu klicat in mi govort kok si želi bit z mano, ker obstaja možnost, da se bom čez čs zlomila
*tok bi rada mela eno frendico k bi ji loh kdaj povedala kaj me teži al pa jo kdaj poklicala k mi je hudo... ok sej mam frendice sam niso lih take, da bi rade poslušale moje probleme in jim nočm morit
Dobro...
*aaa sonček sije na pouno, usak popoudne se lepo sončim zuni na terasi in mam že ful barve najlepš je pa to k mam loh še laptopka pr seb k sm si podaljšek prnesla
*tuš na terasi, prou prijetna ohladitev sam je mau hecno k se iz useh hiš, ki so višje direkt dol vidi... tko, da če je kdo vidu kšnga norca k u kopalkah stoji pod tušem na hribu sred Portoroža sm bla najvrjetneje to jz
*dons nej bi šli vn... upam, da ne bo spet tak zamorjen dan zvečer in da res gremo waaa
*oči mi je posodu svoj avto za na obalo in je čist hud, mi je kr mau hudo, ker ga bo prodau
*želja po drugem avtu me je že mal minila, upam, da mine u celoti
*drug tedn si bom še un manjši bazenček za napihnt prnesla in ga bom postavla na teraso haha
*uživam na pouno že ceu dan in upam, da bo tud jutri tko
*faks usak dan mamo zjutri obvezne vaje in tud en dan se ne morm naspat, ful so pametno nardil, da so dal oba jezika naenkrat in smo že usi čist zmešani od tega in najlepš je, da sta oba pogoj za drugi letnik in da sta sam za nemščino dva izpitna roka u istem mescu in prvi od teh že tri dni po koncu vaj grrrrrr
*predavatelj mi je reku, da komot loh z enotedensko zamudo oddam seminarsko in sm tud jo, zdej se je pa spomnu, da kdor je ni oddau do roka ne more na prvi izpitni rok... prej pa tega seveda ni mogu povedat
*tok mau mam še do konca pa vedno manj vrjamem, da bo ratal, ker so use tok zakompliciral in tok so čudni datumi, da nč jasn
*za moje ime ne pitaj, u rane stare ne diraj... ne vem kaj nej bivšmu nardim al pa rečem, da me bo končno nehu klicat in mi govort kok si želi bit z mano, ker obstaja možnost, da se bom čez čs zlomila
*tok bi rada mela eno frendico k bi ji loh kdaj povedala kaj me teži al pa jo kdaj poklicala k mi je hudo... ok sej mam frendice sam niso lih take, da bi rade poslušale moje probleme in jim nočm morit
Dobro...
*aaa sonček sije na pouno, usak popoudne se lepo sončim zuni na terasi in mam že ful barve najlepš je pa to k mam loh še laptopka pr seb k sm si podaljšek prnesla
*tuš na terasi, prou prijetna ohladitev sam je mau hecno k se iz useh hiš, ki so višje direkt dol vidi... tko, da če je kdo vidu kšnga norca k u kopalkah stoji pod tušem na hribu sred Portoroža sm bla najvrjetneje to jz
*dons nej bi šli vn... upam, da ne bo spet tak zamorjen dan zvečer in da res gremo waaa
*oči mi je posodu svoj avto za na obalo in je čist hud, mi je kr mau hudo, ker ga bo prodau
*želja po drugem avtu me je že mal minila, upam, da mine u celoti
*drug tedn si bom še un manjši bazenček za napihnt prnesla in ga bom postavla na teraso haha
*uživam na pouno že ceu dan in upam, da bo tud jutri tko
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
slabo:
-tok me jezi nekdo, da adijo...vse bi dala, da lahka berem misli
-pms me daje in posledično bi sam nekej žvečla in jedla...grrrrrr
-ful mam dela za faks, pa se nemorem spraut karkol delat
-celo noč nisem spala in ko sem se spraula oke zapret za pol ure popoldan ,je začel sosed na polno nabijat house, ko sem končno utonila u svet sanj mi je začel mobi zvonit...wtf? a lahk spim pol ure prosim?
dobro:
-dans sm dala čez eno predstavitev in je bila profesorca navdušena nad temo
-en komad, ki je čist preveč hud
-čeprau mam ful enga dela za faks mam še zmerej občutek, da mi bo use zlaufal še začetek junija
-ful smo se dobr mele s kolegico v soboto in spoznale fajne fante....upam, da ji bo ratal z enim modelom... iiii ful vesela zanjo =)
-kavica s cimro... tanajbolša terapija =)
-tok me jezi nekdo, da adijo...vse bi dala, da lahka berem misli
-pms me daje in posledično bi sam nekej žvečla in jedla...grrrrrr
-ful mam dela za faks, pa se nemorem spraut karkol delat
-celo noč nisem spala in ko sem se spraula oke zapret za pol ure popoldan ,je začel sosed na polno nabijat house, ko sem končno utonila u svet sanj mi je začel mobi zvonit...wtf? a lahk spim pol ure prosim?
dobro:
-dans sm dala čez eno predstavitev in je bila profesorca navdušena nad temo
-en komad, ki je čist preveč hud
-čeprau mam ful enga dela za faks mam še zmerej občutek, da mi bo use zlaufal še začetek junija
-ful smo se dobr mele s kolegico v soboto in spoznale fajne fante....upam, da ji bo ratal z enim modelom... iiii ful vesela zanjo =)
-kavica s cimro... tanajbolša terapija =)
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
LARIKA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 6. 2. 2005
Dobro
- sonček je
- plača je bila
- včeraj telovadba zvečer, je full pasalo (beri slabo)
- monter je uredil, kar je moral
Slabo
- cel dan me matra vročina in sem za en drek danes
- po telovadbi sem imela klimo in pila sem mrzlo, zdej pa imam kar imam
- jutri ne morem na telovadbo zarad vročine
- mami ni mogla pridt z mojo larči
- sonček je
- plača je bila
- včeraj telovadba zvečer, je full pasalo (beri slabo)
- monter je uredil, kar je moral
Slabo
- cel dan me matra vročina in sem za en drek danes
- po telovadbi sem imela klimo in pila sem mrzlo, zdej pa imam kar imam
- jutri ne morem na telovadbo zarad vročine
- mami ni mogla pridt z mojo larči
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Coco Chanel
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Dobro:
-da se je teden začel super...včeraj večerjica & druženje pri kolegu; Danes večerjica in druženje pri sodelavki...ko se 4 babe skupaj spravimo čas res hitr mine...sej ne da se vidmo usak dan u službi...mamo še ogromno za počvekat PO službi...res je blo fajn!
-da je tako toplo vreme...obožujem opoldanske kavice na sončku!
-da grem naslednji teden najbrž na par dnevno turco s poslovnimi partnerji, pa še šefica je rekla da bi u bistvu mogla it
-da grem na Bon Jovija na Dunaj! Jeeeej - komej čakam
-da grem ta vikend sama domov in bova z mami lahko kvalitetno poklepetale...pa še izležavala se bom ceu ljubi vikend!
-da greva z dragecom naslednji vikend na Bled...malo se muckat u hotel, namakat u bazen, na sprehod ukol jezera, na kremšnito...komej čakam!
-da gremo naslednji tedn na pijačko u mesto, ma kolegica rojstni dan
Hm...malce naporen tale maj zgleda, a?!
-da zadnje cajte nekam dobro spim?! In to zaspim ŽE okol polnoči...wierd?!
-da sem šefici že oddala moj letni dopust (letos bo malo pozno...šele septembra...)
Slabo:
-dopust popušča - dones sem spez pizdakala use pouprek...Ja kaj, če me pa raz*izdi folk no...
-da se še nisva odločla definitivno kater hotel u Sharmu bi uzela...
-da se je teden začel super...včeraj večerjica & druženje pri kolegu; Danes večerjica in druženje pri sodelavki...ko se 4 babe skupaj spravimo čas res hitr mine...sej ne da se vidmo usak dan u službi...mamo še ogromno za počvekat PO službi...res je blo fajn!
-da je tako toplo vreme...obožujem opoldanske kavice na sončku!
-da grem naslednji teden najbrž na par dnevno turco s poslovnimi partnerji, pa še šefica je rekla da bi u bistvu mogla it
-da grem na Bon Jovija na Dunaj! Jeeeej - komej čakam
-da grem ta vikend sama domov in bova z mami lahko kvalitetno poklepetale...pa še izležavala se bom ceu ljubi vikend!
-da greva z dragecom naslednji vikend na Bled...malo se muckat u hotel, namakat u bazen, na sprehod ukol jezera, na kremšnito...komej čakam!
-da gremo naslednji tedn na pijačko u mesto, ma kolegica rojstni dan
Hm...malce naporen tale maj zgleda, a?!
-da zadnje cajte nekam dobro spim?! In to zaspim ŽE okol polnoči...wierd?!
-da sem šefici že oddala moj letni dopust (letos bo malo pozno...šele septembra...)
Slabo:
-dopust popušča - dones sem spez pizdakala use pouprek...Ja kaj, če me pa raz*izdi folk no...
-da se še nisva odločla definitivno kater hotel u Sharmu bi uzela...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
DOBRO:
*uglavnem kr nimam več cajta za forum skor ker sm tooook zalublena da adijo pamet.Z njegovim kolegom sva se zapletla in zdj sva tko prepletena da sploh vn ne vidm.Skoz sva skp skoz neki počneva,uglavnem mava se nenormalno lepo.
*spet sm doma na računalniku po skor enmu tednu
*delam sam še dons pa jutr u petek sm pa frej....jupiiii
*pogovarjamo se za morje,zdj pag usaj pr men definitivno odpade...
*sonček je toook fajn k se lohk sprehajam v kratkih rokavih,ufff še mau pa poletje...
*mtka me skoz neki kliče,a misl da ji bom pobegnla iz življenja al kaj??
SLABO:
*edina prepreka je biu moj bivši jebač,jah baje da se je že sprijaznu,sam vidla ga pa še nism
*kr naekrat nimam cajta za kolegice,men je tko beeed,morm en dan prov uzet si cajt pa z usako prežvet pou dneva...
*uglavnem kr nimam več cajta za forum skor ker sm tooook zalublena da adijo pamet.Z njegovim kolegom sva se zapletla in zdj sva tko prepletena da sploh vn ne vidm.Skoz sva skp skoz neki počneva,uglavnem mava se nenormalno lepo.
*spet sm doma na računalniku po skor enmu tednu
*delam sam še dons pa jutr u petek sm pa frej....jupiiii
*pogovarjamo se za morje,zdj pag usaj pr men definitivno odpade...
*sonček je toook fajn k se lohk sprehajam v kratkih rokavih,ufff še mau pa poletje...
*mtka me skoz neki kliče,a misl da ji bom pobegnla iz življenja al kaj??
SLABO:
*edina prepreka je biu moj bivši jebač,jah baje da se je že sprijaznu,sam vidla ga pa še nism
*kr naekrat nimam cajta za kolegice,men je tko beeed,morm en dan prov uzet si cajt pa z usako prežvet pou dneva...
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
dobro:
~ 2 dni sm popoldne z mojo lubico na sončku in ob vodi, pa prou razigrana je... ne vem a ji to voda dela al sonček :runningdog:
~ vreme
~ plača bo ju3 (sam ne vem kdaj bo na mojem računu)
slabo:
~ šla bi si kej za oblečt kupt, pa nimam keša, pa še kopalnico morm plačat nasledn mesec...
~ kok mi mori delat, k je tak sonček uzun
~ tamala, k se nč ne uči za eksterce, in ma full premal točk za SŠ
~^^ mt se tok sekira zarad tega, d sploh ne spi ponoč in je skoz živčna
~ še zmer se nism spravla laufat, loh bi šla vsaj basket igrat pa tud to ne...
~ moja kilaža in vsakodnevna želja po sladkem, ki se ji ne da upret
~ 2 dni sm popoldne z mojo lubico na sončku in ob vodi, pa prou razigrana je... ne vem a ji to voda dela al sonček :runningdog:
~ vreme
~ plača bo ju3 (sam ne vem kdaj bo na mojem računu)
slabo:
~ šla bi si kej za oblečt kupt, pa nimam keša, pa še kopalnico morm plačat nasledn mesec...
~ kok mi mori delat, k je tak sonček uzun
~ tamala, k se nč ne uči za eksterce, in ma full premal točk za SŠ
~^^ mt se tok sekira zarad tega, d sploh ne spi ponoč in je skoz živčna
~ še zmer se nism spravla laufat, loh bi šla vsaj basket igrat pa tud to ne...
~ moja kilaža in vsakodnevna želja po sladkem, ki se ji ne da upret
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
Snow flake - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 12. 2004
- Kraj: okolica Ljubljane
Dobro:
- dopust na Djerbi
- ježa kamel po saharskih sipinah
- vsaj takrat sva dala mal možgančke na off
- migrene upam, da mi dajo zdej mir za kak dan no
- dans začnem z novim postopkom umetne opl.
- sonček
Slabo:
- sošolka ni dobila kartice
- migrena in glavoboli so me matrali skor šest dni skupaj
- poleg tega me matra še ušesek
- v ponedeljk nisem mogla it na kofe z mojo D.
- prez po prihodu z dopusta sem mogla nadomeščat še sodelavca, ker je zbolel
- za zlikat in pospravit imam kr neki
- gužva na cestah
- tele kazni za prevelike hitrosti
- nimam pojma, kaj naj mojemu kupim za r.d., dobr neki imam željo, pa ne vem, če mi bo sploh uspelo to dobit do tistega dne
- tale BB oz. folk, ki glasuje, koga izselit
- za dans imam na srečo že kuhano, jao kuhat pa res ne maram no
- nč se mi ne da no, lenoba ena
- dopust na Djerbi
- ježa kamel po saharskih sipinah
- vsaj takrat sva dala mal možgančke na off
- migrene upam, da mi dajo zdej mir za kak dan no
- dans začnem z novim postopkom umetne opl.
- sonček
Slabo:
- sošolka ni dobila kartice
- migrena in glavoboli so me matrali skor šest dni skupaj
- poleg tega me matra še ušesek
- v ponedeljk nisem mogla it na kofe z mojo D.
- prez po prihodu z dopusta sem mogla nadomeščat še sodelavca, ker je zbolel
- za zlikat in pospravit imam kr neki
- gužva na cestah
- tele kazni za prevelike hitrosti
- nimam pojma, kaj naj mojemu kupim za r.d., dobr neki imam željo, pa ne vem, če mi bo sploh uspelo to dobit do tistega dne
- tale BB oz. folk, ki glasuje, koga izselit
- za dans imam na srečo že kuhano, jao kuhat pa res ne maram no
- nč se mi ne da no, lenoba ena
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Dobro:
* še dva dni pa bo vikend
* v petek plača, ki jo že nestrpno pričakujem
* drug teden nameravam dva predmeta uničit, bemu sunce treba je začet mal pometat, ker se mi neda več s faxom ubadat
* en ful dobr cd sem si zapekla
* en nepričakovan klic glede stanovanja in ful šarmanten glas na drugi strani... hm, upam na ugodno razrešitev (čeprav sem že kr malo obupala)
* makaronar se je naveličal klicart
* za zvečer mam že pripravljena najnovejša dela od OTH in GA
Slabo:
* uf, dela mam zmer več
* Mile mi je zlezu na omaro, se zavleku v potovalko in skupaj z njo štrbunknu na TV in za sabo potegnu še ves moj kičeraj... moj bog sem že misnla, da se je polomu
* še dva dni pa bo vikend
* v petek plača, ki jo že nestrpno pričakujem
* drug teden nameravam dva predmeta uničit, bemu sunce treba je začet mal pometat, ker se mi neda več s faxom ubadat
* en ful dobr cd sem si zapekla
* en nepričakovan klic glede stanovanja in ful šarmanten glas na drugi strani... hm, upam na ugodno razrešitev (čeprav sem že kr malo obupala)
* makaronar se je naveličal klicart
* za zvečer mam že pripravljena najnovejša dela od OTH in GA
Slabo:
* uf, dela mam zmer več
* Mile mi je zlezu na omaro, se zavleku v potovalko in skupaj z njo štrbunknu na TV in za sabo potegnu še ves moj kičeraj... moj bog sem že misnla, da se je polomu
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
DOBRO:
- dans mi je pouk hitr miniu
- jutr mam samo popoune eno urco, pol pa via home
- ker mam petk frej mam podalšan vikend woohhooo
- sooooonceeeee
- prekolesarla sm dans že velik, sm tud pridna ratala in kolesarm usak dan na fax
- shoping učer je biu res pocen (hehe boni so supr)
- u petk grem pru obrok za morje plačat
- dans mi ni več slabo, želodčk se je pomiriu
SLABO:
- enkt za spremembo čist nč
- dans mi je pouk hitr miniu
- jutr mam samo popoune eno urco, pol pa via home
- ker mam petk frej mam podalšan vikend woohhooo
- sooooonceeeee
- prekolesarla sm dans že velik, sm tud pridna ratala in kolesarm usak dan na fax
- shoping učer je biu res pocen (hehe boni so supr)
- u petk grem pru obrok za morje plačat
- dans mi ni več slabo, želodčk se je pomiriu
SLABO:
- enkt za spremembo čist nč
Prvi neprebran prispevek • 402 prispevkov
• Stran 3 od 27
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov