Nekaj dobrega & slabega #27

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Mayflower* » 10. Maj. 2008 9:32

Dobro.
*Mam res najboljšo sosedo, nima veze, da je ful starejšaod mene, mi vsaj dobre stveri svetuje. Komej čakam, da rodi, ker pol bom pa skos okrog bejbija :)
*dones so mi šli plačat registracijo za skutrja, matr se bom okol vozila, vsaj enkrat na teden na kako pijačko (beri slabo)
*dones mam inštrukcije in pol grem vrjetno z Anžetom na pjačo (to mi je en ful uredu kolega, ki je sicer oh in sploh luškan, ampak nama ne potegne)
*upam, da danes resnično pride, da me ne bo spet nategnil kot včerej

Slabo.
*moram začet hodit na pijačke in se spet družit s sprjatli in prjatlcami in kolegi, ker v tem času, ko sem bla s tem fantom sem se od vseh oddaljila in zdej bom sama ostala :( nimam niti najboljše prijateljice :(
*vse kar je v zvezi z njim, ker mislim, da ni več niti 0,5% možnosti, da ostaneva skupaj
*da bom pogrešala vse, kar mi predstavlja on in da še vedno naivno mislem, da se bova v tem mesecu in pol spet zbližala, čeprov vem, da se ne bova
*ta vikend mam tolk učenja, še matematke nam ni mogel dat pozitivno, ne mrom vrjet, da nas zdele tkole je**
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 10. Maj. 2008 16:12

Dobro:
*pospravla sm celo hišo, zlikala goro cunj, spekla pecivo
*pol si bom prpravla buble bath, da se mal spostim pa operem laske, da bojo dišali
*zvečer pokovka in shrek :razz:
*ful sm polna energije in dobre volje
*prej sm se urco mal obračala na sončku in sm kr dobila mal barve
*ko je to moje sončenje opazla soseda, je hit šibnila po deko in se mi pridružla pa sma mal počvekale
*zdajle še na kolo pa bo

Slabo:
*nič se nism spet učila :roll:
*še zaj mi ni jasno, zakaj me je klicav, ko je biv pri svoji punci
*me je klicala frendica da se bo po dolgem času oglasla na kavo, js jo grem lepo skuhat, me kliče da ne more, kr je priš njen tip k njej. again :evil: mislim helou, niti enga dneva ne more preživet brez njega, pa akj dneva, ene ure
So give me your forever.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 10. Maj. 2008 16:16

slabo
- ne da se mi nikamor
- sonček je zunaj meni pa prav hudo odgovarja da doma visim za compom in gledam filme in vmes uletim malo na forum

dobro
- noro uživam in se prav krasno zabavam
- včeraj sem bil malo na terasi in nastavljal soncu telo in sem kar rjav zdaj :gruebel: :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 10. Maj. 2008 17:04

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:40, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Maj. 2008 17:15

Dobro:

- lubi je biu pri meni in sva šla mal po agencijah in se odločila da greva v sredo rezervirat zakintos, samo še glede hotela se morava točno odločit :razz:
- večino predmetou že imam zaključeno, jutri se bom več ali manj ceu dan učila da zrihtam še vse ostalo do srede; držite pesti :)
- ogledane mam ene supergice, zdej samo še čakam da bosta mami in oči ful dobre volje in da ne bosta mogla rečt ne :D
- vreme je super Slika in upam da nas cele počitnice ne bo pustil na cedilu, hehe
- jutri bo žepnina
- prej sem šla kupit belo grozdje; njamiiiiiii .. komičakam da bojo še slive zrele da si bom lahko nardila slivove cmoke

Slabo:

- račun za mobitel .. sploh ne vem kako mi uspe zapravit 30 € in to zdej ko je šou tut fant na simobil .. res mi ni jasno, ker itak nobenga druzga ne kličem
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 10. Maj. 2008 23:28

Slabo...
*zadnič na vajah za nemščino sm misnla, da bom znorela... neki me je uprašala pa nism znala odgovort (s tem, da tud noben drug ni vedu odgovora) in me je ženska uprašala, če sm se sploh prej učila nemščino aaa pol me je pa še 4 ure skos neki sprašvala pa mi morila
*na koncu je še zabila, če bi kdo to simpatično modrooko blondinko pelu na pijačo, da ne bo tok slabe volje mislm halooo :eek:
*zdi se mi, da se mi naročnina ni obrnila že dva mesca, ker mam kr od nekje čez 60 evrov porabe s tem, da mam ponavad največ 25 in ta mesec nism nč kej več klicala
*učer mi je en potrobu na semaforju k nism vidla, da je že zelena in pogledam pa u avtu od bivšga mt pa fotr, nč mi ni blo jasn
*pol eno uro kasnej me je še bivši klicu (ne ne bo nehu očitno :angry: ) in mi je pou ure govoru, da on še useen misli, da bi se mogla pogovorit in da zanga še ni konc grrr ok če bi mu pokazala, da ga mam še rada razumem ampak k nism
*dons sm se spet po enem naklučju pou ure vozila za njegovim fotrom s tem, da sm misnla, da je on u avtu
*zvečer me je spet klicu in sm mu napisala, da nej res neha, če ne bom cifro zamenjala in pol mi je še sms poslau in še enkrat klicu :roll:
*od sestre tip mi ga skos omenja pa sprašuje kaj je z nama in dons je še mt začela ajooj

Dobro...
*frendice so ble u četrtek pr men pa smo se mele res lepo, upam, da kmau spet pridejo
*dons res super dan
*jutr grem na vikend in bosta tm tud moja sestra pa njen tip... že vidim kok bo zabavno :)
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 11. 2007
Kraj: notranjska

Neprebrana objavaNapisal/-a sokolja » 11. Maj. 2008 8:09

dobro:

*sonček sije
*končno sem spet zdravo zagorela
*dan sem pričela z rekreacijo - ob 8.00 sem šla tečt :eek: to je izjemen podvig, vesela sem, da sem naredila nekaj zase in za mojo rito :flower:
*popoldne spet druženje z žlahto in family
*učer je bilo na jahanju ful lepo
*nove pridobitve v moji garderobni omari
*odločila sem se, da bom začela nosit krila
*čutim, da bo danes dober dan

slabo:

-zaenkrat nič, razen tega, da se morem učit
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss N. » 11. Maj. 2008 10:47

Dobro
- obletnica OŠ je uspela
- bla nas je slaba polovica (sicer sm pričakovala da jih bo pršlo malo več, ma po drugi strani hvala bogu da niso pršle une gospodične "kdo sem jaz")
- en sošolc še vedno dobro zgleda (beri slabo)
- ^^ zdej po 7 letih sm mu brez pubertetniških namigovanj odkrito povedala da dobor izgleda
- padu je predlog da bi šli obiskat našega sošolca k se podi za žogo u tujini (igra nogomet) in se ni mogel udeležit obletnice (čeprav so ga klicali in je reku, da mu je žal k ne more prit)
- enga smo slučajno dobili k je doma, ker naslednji teden že nazaj potuje (dela na ladji in je več okoli kot doma) :top:
- sm se mela res fajn in je blo lepo videt določene ljudi po tolkem cajtu

Neopredeljeno
- so me pooblastili da bom kar jaz organizator še za naprej
- ^^ če sm se že lotila s tem, naj še končam
- folk se niti ne zaveda kako težko je spravit na kup 94 ljudi k so vsepovsod, čeprav bo zdej dosti lažje ko imam že vse naslove in telefonske
- ča se pa kšn preseli al pa kšna poroči jih bomo že izsledili - al moraš iskat naslove od 93 al od 2 je zelooooooo velika razlika

Slabo
- uni sošolc k dobro zgleda, je hodu ful cajta z eno k je bla tudi naša sošolka in je ful razočaran po tej zvezi in je reku da se ne bo vezal k ženske smo itak ...
- ^^kaj znamo ženske nardit iz moških :rolleyes: :nein:
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 6. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a LARIKA » 11. Maj. 2008 14:17

Dobro
- včeraj sva bila pri mojih na mnjami kosilu
- moja Larči :hearts: obožujem to našo kosmatinko
- lepo vreme
- mami smo usposobili msn :lach: in zdej bova lahko klepetale, to bo še zanimivo
- sprehod včeraj
- dobila sva likalno desko, sicer rabljeno ampak podarjenemu konju se ne gleda v zobe, a ne :D
- omara je waaaaaaw
- samo še jutri grem v službo, potem pa sem/sva frej in bova počasi preselila najino imetje :P
- v torek bo plača, končno!
- jutri grem na telovadbo, upam, da bom preživela :lach:
- musaka se peče, mnjami

Slabo
- unga monterja bom za jajca obesla, ker ni dokončal dela, včeraj se pa tud ni naslikal tko kot smo bli zmenjeni in zdej se je vse zamaknil :motz:
- jao kaj bo to pokal ko ga dobil, poslušal jih bo ker sem res jezna
- zarad tega idiota ne moreva do torka ama nič narest grrrrrr
- obnašanje tašče, sploh ne bom dodatno komentirala, da ne bom kej grdega rekla
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Sweet Princess » 11. Maj. 2008 18:35

Dobro
-to da je biu kratek delovni teden zame (sre-pet)
-da se me še dopust drži (u smislu da sem še spočita)
-da sem kočno use oprala in speglala
-da se zdele sproščam na compu...
-da smo u tork zmenene s frendicami pr eni doma...to bo spet čvekanja - zihr bo dež u sredo :D

Slabo
-da morm še omaro pospraut, ker nimam več kam cunj zlagat :?
-da sem tko lena zdele...
-da je jutr pondelk, jst bi pa bla doma še kšn dan...in se izležavala...
-da je BB ratou čist zanič!
Uporabniški avatar
°PeeKaBoo°
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 4. 2008
Kraj: LJuBLjaNa

Neprebrana objavaNapisal/-a °PeeKaBoo° » 11. Maj. 2008 18:41

...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 21. Jan. 2010 9:39, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a KristinĆk » 11. Maj. 2008 19:38

°PeeKaBoo° napisal/-a:..zuni je tak lep sončk, jst pa tle notr računam -prag rentabilnosti- :les: :lach:

aha..smo že dve...js se grem pa zdle tole učit, k jutr pišm..slabooo :(

dobro:

- šupppr viknd sm mela.. :D
- pa jutr bo sončk, pa kavica z mojmi bejbami..ouuu yea :D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 11. Maj. 2008 22:10

+
sonček je......
-
in jaz sedim za računalnikom cele dneve in noči, ker tega projekta nikakor ni konec in ga še nekaj časa ne bo
izpiti, izpiti, izpiti
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 11. Maj. 2008 22:17

DOBRO:
*doma so se nekak zmenl,da me ne bota več zapostavlala pred alenom in žanom
*^^mami je premisla in je ugotovila,da mam prou in se mi je opravičla,očim je sicr trdil,da sta prej njegova2 zapostavlena kot js...sam zdj si je mal gor pršu...je biu že cajt
*zadnič sma ble z ano s kolesi v celu kr smo mel prost dan v šoli..vsega skup sma prekolesarle 50 km,totalno brez kondicije in v kavbojkih :D
*petek je biu nor :yau:
*ful sm se učila dans,pa se bom zdele še mal,kr se jutr tk kasnej ostanem
*jutr mam frizerja...končno
*že pol keta komi čakam drug vikend ku gremo v salzburg pa v nemčijo,zdej me je ap kr minil,kr ko pridemo nazaj že kr ang. pišemo

SLABO:
*v šoli so živčne vojne
*spet paničarim pred koncem :/
*ful testov še mam pa jutr sm lahk ang prašana
Uporabniški avatar
DiamondLollipop
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DiamondLollipop » 11. Maj. 2008 23:00

Dobro:
*se mi zdi da pozablam na svojo prepovedano ljubezen :D
*nova simpatija :oops: (he likes me too)
*začela sem se malo gibat (laufanje, kolesarjenje, košarka, fitnes...)
*še malo pa konec šole
*kemijo ne bom mela zaključeno 2 :D
*v soboto bo žurka

Slabo:
*ju3 je spet šola :roll:
*ta teden mam nabito poln z ocenjevanji

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov