Naši dvojniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Jaz svoje dvojnice še nisem našla, če bi jo pa, bi jo definitivno želela malo bolje spoznati.
Drugače pa sem sama enkrat izpadla kot budala - grem po mestu in vidim "mojo sosedo" in se ji lepo na veliko pozdravim, ona pa kar gre naprej ... In potem sem jo klicala na mobitel in seveda ugotovila, da to ni bila ona.
Tista, ki sem jo pozdravila, si je tudi verjetno mislila svoje ...

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
*nAughTykA* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 6. 2007
- Kraj: Ljubljana
men je večkdo reku, ko sem se prebarvala na temno pa se na frufru postrigla da sem Osenarci podobna...sicer pa nisem nobenmu kej zelo podobna...še mami ne...
***i LovE All mEn WhO ThiNk, eVeN thOsE wHo tHinK oTheRwIse tHaN mYseLf...***
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz kadar koli kakšnega na novo spozna, mi najprej reče da sem mu od nekje znana
Sem pa spoznala že 2 moje kao dvojnice, pa nisem opazla neke pretirane podobnosti.

Sem pa spoznala že 2 moje kao dvojnice, pa nisem opazla neke pretirane podobnosti.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Rainbow. - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 7. 2007
~NIA~ napisal/-a:ljudje me zamenjujejo za mojo mamo..
sploh v vasi kjer je prej mama živela, me sosedje velikrat pokličejo z maminim imenom in pravjo da sm ista.. sam dvomim da mama moja dvojnica
ja, meni se pa dogaja da me zamenjujejo za mojo teto (ki ima še podobno ime mimgrede, sam ena črka fali) ... pa sm gledala slike ko je bla tok stara kot sm zdej jst ... čist ista

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov