Naši dvojniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
sonč|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 7. 2005
- Kraj: Maribor
Jaz še nisem spoznala svoje dvojnice bi jo blo pa zelo zanimivo spoznat.
Sem pa bla ze 2krat zamenjana za eno drugo punco. Enkrat na avtobusni postaji je prisla ena do mene pa se zacela menit z mano
Kao da sma ful neki kolegici..pol pa sem nekaj rekla pa je po glasu vidla, da nisn jaz prava
Pol sma ble pa obe v šoku in mi je rekla, da sem ista ko njena bivša sošoka it osnovne šole
Drugic pa se mi je zgodlo na plesnih...je tut ena prisla do mene pa me vprasala, ce nena vec tenisa treniram
No, in pol mi je rekla, da sem ista ko ena, ko sta skupaj tenis trenirali ... Baje ji je ime Maja ...
Več pa nevem ... Nisem pa se je še spravla iskat
Sem pa bla ze 2krat zamenjana za eno drugo punco. Enkrat na avtobusni postaji je prisla ena do mene pa se zacela menit z mano

Drugic pa se mi je zgodlo na plesnih...je tut ena prisla do mene pa me vprasala, ce nena vec tenisa treniram

Več pa nevem ... Nisem pa se je še spravla iskat

-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jst ubistvu svoje vizualne dvonjice al pa dvojnika še nism spoznala
čeprou vrjamem, da pač nekje obstaja, ker vrjamem v to, da ma vsak nekje na svetu pač svojega dvojnkia/dvojnico
Sm pa definitivno že spoznala človeka, ki mi je po karakterju totalno podoben ... res k je totalno isti kot jst! Da so nama všeč iste stvari, da obožujeva iste stvari ... uglavnem res sva kot eno po razmišljanju
(aja pa to ni moj fant
)

Sm pa definitivno že spoznala človeka, ki mi je po karakterju totalno podoben ... res k je totalno isti kot jst! Da so nama všeč iste stvari, da obožujeva iste stvari ... uglavnem res sva kot eno po razmišljanju

(aja pa to ni moj fant

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
ciber_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 6. 2005
Ne.
Svoje dvonjice še nisem spoznala. Pa saj to ni nič strašnega-sem vsaj unikat....
Sicer pa verjamem, da ima vsak človek na svetu svojega dvojnika ali dvojnico! 

Svoje dvonjice še nisem spoznala. Pa saj to ni nič strašnega-sem vsaj unikat....

-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Po kakšni logiki pa naj bi za vsako osebo na tem svetu obstajal dvojnik
?

Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja pravjo tako, da je nekje kak ki ti je podoben.
In kaj je s tem narobe?
In kaj je s tem narobe?

...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Lubica, sej nisem rekla da je kej narobe, le logike ne vidim v tem, pa če se še tako napenjam in matram
. Ja valda da podobnosti so, niso pa tok velke da bi lahko rekl da je za vsazga en dvojnik.

Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jah glih za dvojnika nism mislila ampak za enega ki ti je res zlo podobn.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov