Naši dvojniki
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Hodm na Srednjo trgovsko Kranj ampak delam +2 smer ekonomski tehnik.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Dorotea napisal/-a:Hely_3 napisal/-a:Sliko sem dobla od frenda. Mi jo je poslal. Nimam pojma kera punca je od kod je nč nevem o njej. Rada bi jo pa najdla.
kaj pa če odmakne rožo in ugotoviš da sploh v obraz ni ista kot ti?
Mislim, da če bi rožo samo odmaknila da bi bla vseeno. Zato bi jo pa zarad tega rada našla.
Pa opazla sem, da je iz Slovenije.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Ja tko dost oz. čist. moji frendi majo šeene slike, ko sm mela tko kratke lase.
-
Tigi - Cosmopsiho
Je reku, da na netu ampak se ne spomne kje 

-
Tigi - Cosmopsiho
Sj res sam bom res šla mal pogledat. Sam ne vrjamem.
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Zadnič sm bla v Zagrebu in pijem kavo v lokalu pa pride natakarca pa me pozdravla pa sprašuje ko sm pa ko so kej doma ... jz sm bla usa začudena pol me pa vpraša če jo poznam pa ji povem da ne pa mi pove kdo je pa še zmer nč ... pol pa dojameva da ona misl čist eno drugo punco ki ji je čist drgač ime ...
Mene je kr zmrazil
Drgač pa poznam enga tipa ki je čist podobn Jeryju O'Conneliju ... ampak čist še nasmeh pa glas pa use
Pa moj prjatu je tak kt Pacy iz Simpatij ... ko je biu še mlad
Mene je kr zmrazil

Drgač pa poznam enga tipa ki je čist podobn Jeryju O'Conneliju ... ampak čist še nasmeh pa glas pa use

Pa moj prjatu je tak kt Pacy iz Simpatij ... ko je biu še mlad

-
nana* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Hely_3
Težko, da jo boš kar tako našla nekje. Mogla bi res od tega frenda, ki ti jo je poslal nekak izbrskat.
Pa ta fotka je zgleda nekje v okolici Lj slikana. So na hišah zelene tablice (sej so take v lj - nisem zihr). Al so še kje? Nevem... pri nas so rdeče
Pa ime slike pod katero jo maš shranjeno je verjetno njeno ime, ne?
Mejbi pa bere ta forum pa se bosta najdle.

Težko, da jo boš kar tako našla nekje. Mogla bi res od tega frenda, ki ti jo je poslal nekak izbrskat.
Pa ta fotka je zgleda nekje v okolici Lj slikana. So na hišah zelene tablice (sej so take v lj - nisem zihr). Al so še kje? Nevem... pri nas so rdeče

Pa ime slike pod katero jo maš shranjeno je verjetno njeno ime, ne?
Mejbi pa bere ta forum pa se bosta najdle.

-
Tigi - Cosmopsiho
Ja ti si genij ane. Ja vidm, da so zelene tablce ja. Ampak si prepričana da so samo v LJ take???
A kdo kaj ve????
Drugač ime slike je pa on poimenoval po mojem imenu
tko, da nimam pojma.
A kdo kaj ve????
Drugač ime slike je pa on poimenoval po mojem imenu

-
cotkica - Debatorica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Js pa še nisem našla osebe podobne meni. Mi je pa enkrat v OŠ ena punca iz višjih razredov rekla, če sem doma tam pa tam. pa sem rekla da ne, pa da me je vidla tm in da sm eni ful ful podobna. Pa če mam kakšno sestrično iz tam. Tko da ne vem no.
Je pa zanimivo to, da nalaetiš na "dvojnika" s katerim nisi nič v sorodu... hehe

Je pa zanimivo to, da nalaetiš na "dvojnika" s katerim nisi nič v sorodu... hehe
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Nism našla dvojnice. Nobena mi niti mal ni podobna 

“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
Tigi - Cosmopsiho
Jah po notranjosti smo vsi unikat. Ampak tko, če ste našli sebi podobno osebo (zunanjost).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov