Nalepi mi..
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
teli mobili so mi top
sliko tvojih sončnih očal? (ali očal, ki bi jih imela/)
sliko tvojih sončnih očal? (ali očal, ki bi jih imela/)
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
mam neki tazga zdele u planu nost te soncne dni, ceprou nisem cis zihr, da mi pasejo, sam so res kul
nalepi mi sliko tvojega naj banda ko si bila stara 13
nalepi mi sliko tvojega naj banda ko si bila stara 13
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Nalepi mi sliko najljubšega prigrizka
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
littlebird_18 - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 6. 2013
mmm
ponavljam
And in the end we're all just humans drunk on the idea that love only love could heal our brokenness
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
SLovenc, tu boš razočaran
Je res slika samo hlač.
Ampak ko jih mam oblečene poudarijo mojo rit "in an obviuos yet classy way" (če lahko citiram Phoebe )
Nalepi mi svoj najljubši comfort food!
Je res slika samo hlač.
Ampak ko jih mam oblečene poudarijo mojo rit "in an obviuos yet classy way" (če lahko citiram Phoebe )
Nalepi mi svoj najljubši comfort food!
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
oh, čist nič nisem razočaran zelo lepe so bi bilo pa res fajn videt kako tvoja ritka izgleda v njih
ni bolj domačega od domačice
nalepi mi svoj najljubši kos pohištva (takega, ki ga imaš, ali pa čimbolj podobnega, če slike ni)
ni bolj domačega od domačice
nalepi mi svoj najljubši kos pohištva (takega, ki ga imaš, ali pa čimbolj podobnega, če slike ni)
hej norci
-
Moja je malo višja, da lahko mirno posesam spodaj.
Nalepi miiiii, svoj najljubši šport/rekreacijo.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Puntic. Prvi druzinski avto smo kupili sele, ko sem bila stara cca 8.. pred selitvijo ga enostavno nismo potrebovali. ah, bili so to preprosti casi.
ponavljam
-
Moja mama je imela tegale. Še dolgodolgo po tem ko so bili že "zastareli". Smo imeli še precej drugih avtov pri hiši ko sem bila dovolj stara da se spomnim, ampak ta je bil vedno moj najljubši
Najbolj nenavaden kraj na katerem si seksal/a?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov