Najboljše reklame!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je ful dobra od Zavarovalnice Maribor (vsaj zdi se mi da je za to zavarovalnico ) ko se s tistimi avtomobilčki vozijo, drugač pa tud tole
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
ANGELgirl napisal/-a:Meni so najbolj všeč reklame za bud light. Škoda, ker nimajo v sloveniji takih reklam
Ampak res, veliko dobrih reklam je za piva, pri nas pa te reklame ne blestijo najbolj. Kar se domače pridukcije reklam tiče nas v glavnem rešujeta oba mobilna operaterja in mogoče še kakšen svetel primer.
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
~NIA~ napisal/-a:dons na Vzgoji Medijev nam je un tip povedu (oz.predvajal posnetek enega serviserja pralnih strojev) da Calgon uničuje 5-7 vitalnih delov pralnega stroja. In tiste znamke k so tam navedene da calgon priporočajo so ga ubistu same ustvarle - da s tem zmanjšajo dobo pralnih strojev in jih posledično več prodajo.
med drugim nam je razložu po kakšni logiki je narjen LecLerk če koga zanima lah napišem
in kaj je reku za leclerka?
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Frenkie napisal/-a:Sicer ni ravno 'najboljša' reklama, ampak gre za zelo dober spot proti hitri vožnji. Se te kar dotakne, in mogoče se bo vsaj en (pre)hitri cestni divjak malo zamislil...
Klik
ma dej ta je tko kruta ...so mi ratale kr souzne očke k sm jo gledla...
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
~NIA~ napisal/-a:dons na Vzgoji Medijev nam je un tip povedu (oz.predvajal posnetek enega serviserja pralnih strojev) da Calgon uničuje 5-7 vitalnih delov pralnega stroja. In tiste znamke k so tam navedene da calgon priporočajo so ga ubistu same ustvarle - da s tem zmanjšajo dobo pralnih strojev in jih posledično več prodajo.
LOL, tole je pa pravcata teorija zarote...kar je najbolj neprijetno je to, da je povsem realen koncept. Zdaj mi gre pa refren z reklame za Calgon po glavi, joj.
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Men je pa ta reklama tko dobra
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov