Najboljše reklame!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men pa mobitel niti slučajno nima najboljših reklam - no sej zadnje čase so se kr popravli (ta tanova je kr kul), ampak ko se sam spomnem na tist treniraj jezik al kaj je že blo ... ena najbolj neumnih in nadležnih reklam kar sm jih vidla v življenju. :ertrink: Drugač mi je pa fajna reklama za novi golf (pa ful je taka lepa muzka zravn).
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Lej@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 8. 2008
arnela napisal/-a:Nova full huda reklama za parfum REPLAY, js sem misla da bom poknala od smeha
http://uk.youtube.com/watch?v=EL2K8Z7i_10
o moj bog kaj si folk vsega ne spomne sam je tko 10 točk za kreativnost hehe...mislm d so uspel pokazat d je ta stil drgačen oz d je neki posebnga....bravo ustvarjalci Replayja..
drgač pa ta pingvin me vedno sprav u dobro volo
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Meni so pa ful hude vse reklame za Pedigre. No to verjetno zato, ker mi je všeč vse kar se tiče psov.
Ful všeč so mi ble tud starejše Mobitelove reklame. Predvsem tista s Patetico! Trenutna mi gre pa precej v uho.
Trenutno mi je pa zelo všeč tudi ta za Pamperske - dojenčki v mirnem spancu, v ozadju pa mrmranje božičnega napeva.
Ful všeč so mi ble tud starejše Mobitelove reklame. Predvsem tista s Patetico! Trenutna mi gre pa precej v uho.
Trenutno mi je pa zelo všeč tudi ta za Pamperske - dojenčki v mirnem spancu, v ozadju pa mrmranje božičnega napeva.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov