Najboljše reklame!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Bella*Honey
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2008
MilkyWay napisal/-a:Res dobra reklama! Vredna ogleda!!!
http://www.lepoison.com/sidaction/
Mene me je šokiralo...
ok wooooooooow kera reklama....tega pa še nisem zasledila na tv-ju...
res je dobra
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
a kera ve kera je ena indijska reklama, lani je dobila mednarodno nagrado, sam pr nas je niso frtel... za čigumi.
en tip tko laufa do kralja in potem tm odpre usta - in zarad beline njegovih zob se tko vse razsvetli, vse kugle in pol se od vsepovsod odbija svetloba... (narjena je ful dobr, čeprov se sliš skrajno čudno )
en tip tko laufa do kralja in potem tm odpre usta - in zarad beline njegovih zob se tko vse razsvetli, vse kugle in pol se od vsepovsod odbija svetloba... (narjena je ful dobr, čeprov se sliš skrajno čudno )
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
tinkara** napisal/-a:Zelo dobra mi je reklama za novi VW Passat CC, ker na koncu postavijo zelo dobro vprašanje na katerega malo ljudi zna odgovorit (če reklamo vidiš prvič seveda)..."Ste videli damo z leopardom?" Ma ni šans....
to sem ravno jaz želela napisati. gledam reklamo in potem leopard. ma kje je bil akki leopard??? zakon!
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
MilkyWay napisal/-a:Res dobra reklama! Vredna ogleda!!!
http://www.lepoison.com/sidaction/
Mene me je šokiralo...
Meni je ful ušeč !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
T|gr|cA - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 8. 2007
http://www.youtube.com/watch?v=C_7e2ZORzDI
men je pa ta ful huda
men je pa ta ful huda
-
red*cherry - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 6. 2008
enkrat je krožla po mailu ena reklama, k je dobila neko ne vem kakšno nagrado ne vem kje. Nekje v tujini v glavnm. Gre pa neki tko: Drevo se zatrese in pol vidš šele kasnej da se je avto zabil vanjga. In notr so trije,, dva sta mrtva, in pol 2 duši gresta v nebo, ena pa vstopi v unga voznika....in voznik preživi, mogu bi pa un zravn...al neki tazga no...
A mogoče proooooosm katera ve, katera je ta reklama in kje bi jo lahko dobila, k sm bla čist fascinirana nad njo!! Tnx
A mogoče proooooosm katera ve, katera je ta reklama in kje bi jo lahko dobila, k sm bla čist fascinirana nad njo!! Tnx
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Meni je ful seksi reklama od sladoleda sam se ne morem in ne morem spomnit firme sladoleda. Una reklama, ki plešejo punco ko nek obred.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
-
slivica - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 1. 2006
red*cherry napisal/-a:enkrat je krožla po mailu ena reklama, k je dobila neko ne vem kakšno nagrado ne vem kje. Nekje v tujini v glavnm. Gre pa neki tko: Drevo se zatrese in pol vidš šele kasnej da se je avto zabil vanjga. In notr so trije,, dva sta mrtva, in pol 2 duši gresta v nebo, ena pa vstopi v unga voznika....in voznik preživi, mogu bi pa un zravn...al neki tazga no...
Use your seat belts je naslov reklame. Menda. Jaz jo imam na mailu, lahko mi na ZS posljes svoj e-naslov, pa ti jo posljem. Je pa super reklama.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov