Najboljše reklame!
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tryanna - Debatorica
- Na forumu od: 30. 1. 2007
Tryanna napisal/-a:~NIA~ napisal/-a:dons na Vzgoji Medijev nam je un tip povedu (oz.predvajal posnetek enega serviserja pralnih strojev) da Calgon uničuje 5-7 vitalnih delov pralnega stroja. In tiste znamke k so tam navedene da calgon priporočajo so ga ubistu same ustvarle - da s tem zmanjšajo dobo pralnih strojev in jih posledično več prodajo.
LOL, tole je pa pravcata teorija zarote...kar je najbolj neprijetno je to, da je povsem realen koncept. Zdaj mi gre pa refren z reklame za Calgon po glavi, joj.
Pravkar sem se spomnila, da bi lahko bila ista zgodba s Calgonitom. Prav tako ga "priporočajo" enaki vodilni proizvajalci pomovalnih strojev. Še malo pa bom začela kupovati BIO milo
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Frenkie napisal/-a:Sicer ni ravno 'najboljša' reklama, ampak gre za zelo dober spot proti hitri vožnji. Se te kar dotakne, in mogoče se bo vsaj en (pre)hitri cestni divjak malo zamislil...
Klik
men pa ne gre pogledat..mislim sploh mi ne zavrti filmčka..a moram kaj drugo kliknit?
Drugače pa mi je ful luštan reklama za toaletni papir ko mravljica skoči dol in se vse prdre..prav simpatična mi je!
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, hox, men je isto una smešna ... Pa pol na konc k pokaže eno bejbo, una viseča u ozadju pa dol rukne, hehe
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Frenkie napisal/-a:Sicer ni ravno 'najboljša' reklama, ampak gre za zelo dober spot proti hitri vožnji. Se te kar dotakne, in mogoče se bo vsaj en (pre)hitri cestni divjak malo zamislil...
Klik
Uh! Ob tejle sm bla pa šokirana Kaj vse se lah po nepotrebnem zgodi . Drgač je pa pametn, da je tud na tak način prkazan, da se lah usaj kdo mal zamisl....
-
mash@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Tale je za polulat se smešna!!! Haahahaha....realy!
http://www.youtube.com/watch?v=PkIVizJmLHI
http://www.youtube.com/watch?v=PkIVizJmLHI
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]